Stier napao Plenkovica : Pobunjeni HDZovci : Ne bojte se
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Stier napao Plenkovica : Pobunjeni HDZovci : Ne bojte se
Ludnica u stranci
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2130890
Veliki vođa na aparatima
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ne-bojte-se-stieru-se-ne-svidaju-nova-pravila-u-hdz-u-ni-drzavni-ni-partijski-organi-vise-nemaju-pravo-nadzirati-dopisivanje-gradana/9596098/
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2130890
Veliki vođa na aparatima
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ne-bojte-se-stieru-se-ne-svidaju-nova-pravila-u-hdz-u-ni-drzavni-ni-partijski-organi-vise-nemaju-pravo-nadzirati-dopisivanje-gradana/9596098/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Stier napao Plenkovica : Pobunjeni HDZovci : Ne bojte se
najbrojnija jedna WhatsApp grupa nazvana “Uskoci i hajduci”
mudante mare mulice isto dobar naziv
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Uskoci i hajduci čekaju iza kantuna povoljan trenutak da napadnu velikog vođu.
Nemaju još muda jer gledaju oće li Kolinda ispušit izbore da svale krivnju na Plenkovica.
Nemaju još muda jer gledaju oće li Kolinda ispušit izbore da svale krivnju na Plenkovica.
2014-04-11
Kakav autogol, maestralno.
£otk@-
2019-02-12
pocelo je...jbg suljo pozvan u krivo vrijeme
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
tko?£otk@ wrote:Kakav autogol, maestralno.
Najgore moguće, još uvijek mislim da je neka šala u pitanju...vuksadinare wrote:pocelo je...jbg suljo pozvan u krivo vrijeme
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Stojan Janković, Starina Novak, Ilija Smiljanić, Komnen barjaktar,Mali Radojica ,deli Tatomire i dijete Grujica?RayMabus wrote:Uskoci i hajduci
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:pocelo je...jbg suljo pozvan u krivo vrijeme
2014-04-12
pa da...kud bas sad suljo morao doci...a odbit ga ne smijes...taman na volej plenkijevim oponentima u strancidebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:pocelo je ... jbg suljo pozvan u krivo vrijeme
2015-09-08
jebes sulju , pocelo jevuksadinare wrote:pa da...kud bas sad suljo morao doci...a odbit ga ne smijes...taman na volej plenkijevim oponentima u strancidebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:pocelo je ... jbg suljo pozvan u krivo vrijeme
2014-04-12
“Ja bih njih radije leđno niz Savu.” “Može i da puštamo vence niz Dunav.” “Dragi moji prijatelji, vi niste baš ni racionalni ni štedljivi. Vi znate koje bi opterećenje za proračun RH bilo zatvoriti tu gamad. Puno je jeftinije metoda “leđnog” plivanja niz Savu. Brzo, jeftino i ekološki osviješteno.” “Metak u čelo.” “Svakodnevno ga treba bojkotirat i njegovu ljevičarsku protunarodnu masonsku politiku.” “Pogodio Škoro skoro sve mete.” "Na žalost, glas za listu je glas za Plenkovića i njegove janjičare. Moj glas neće dobiti. I mislim da je to za dobro HDZ-a." - To su, doznajemo, neke od poruka objavljene u Viber grupi “Zna se HDZ” koje su, kako tvrde u vrhu stranke, razljutile šefa HDZ-a Andreja Plenkovića i zbog kojih je najavio kazne za članove.
plenky salji to u pizdu materinu bezobraznu
2014-04-12
Nek ih izbaci iz stranke. Desnica ionako čeka nove članove.debotoijusto wrote:“Ja bih njih radije leđno niz Savu.” “Može i da puštamo vence niz Dunav.” “Dragi moji prijatelji, vi niste baš ni racionalni ni štedljivi. Vi znate koje bi opterećenje za proračun RH bilo zatvoriti tu gamad. Puno je jeftinije metoda “leđnog” plivanja niz Savu. Brzo, jeftino i ekološki osviješteno.” “Metak u čelo.” “Svakodnevno ga treba bojkotirat i njegovu ljevičarsku protunarodnu masonsku politiku.” “Pogodio Škoro skoro sve mete.” "Na žalost, glas za listu je glas za Plenkovića i njegove janjičare. Moj glas neće dobiti. I mislim da je to za dobro HDZ-a." - To su, doznajemo, neke od poruka objavljene u Viber grupi “Zna se HDZ” koje su, kako tvrde u vrhu stranke, razljutile šefa HDZ-a Andreja Plenkovića i zbog kojih je najavio kazne za članove.
2014-04-11
Kenwood Kenon bi,kako je krenulo mogao biti hrvatski Ivan Stambolić,u najboljem slučaju Dragiša Pavlović.
2014-04-22
U grupi “Zna se HDZ” su, među ostalim, Milijan Brkić i njegov brat Jozo, ministrica Marija Vučković, saborski zastupnik Ante Bačić, glasnogovornik Marko Milić, ali i Hloverka Novak Srzić i Mladen Grdović. U toj grupi bili su i Gordan Jandroković, Branko Bačić, te Tomislav Karamarko, ali su njih trojica, doznajemo, puno ranije napustili grupu.
2014-04-12
Desnica traži vođu. HDZ toga nema. Karamarko bi mogao okupiti tu masu,ili pučem u HDZ-u,ili okupljanjem u nekom pokretu van HDZ-a.RayMabus wrote:Nek ih izbaci iz stranke. Desnica ionako čeka nove članove.debotoijusto wrote:“Ja bih njih radije leđno niz Savu.” “Može i da puštamo vence niz Dunav.” “Dragi moji prijatelji, vi niste baš ni racionalni ni štedljivi. Vi znate koje bi opterećenje za proračun RH bilo zatvoriti tu gamad. Puno je jeftinije metoda “leđnog” plivanja niz Savu. Brzo, jeftino i ekološki osviješteno.” “Metak u čelo.” “Svakodnevno ga treba bojkotirat i njegovu ljevičarsku protunarodnu masonsku politiku.” “Pogodio Škoro skoro sve mete.” "Na žalost, glas za listu je glas za Plenkovića i njegove janjičare. Moj glas neće dobiti. I mislim da je to za dobro HDZ-a." - To su, doznajemo, neke od poruka objavljene u Viber grupi “Zna se HDZ” koje su, kako tvrde u vrhu stranke, razljutile šefa HDZ-a Andreja Plenkovića i zbog kojih je najavio kazne za članove.
Kenwood Kenon bi mogao nadrapati.
2014-04-22
debotoijusto wrote:U grupi “Zna se HDZ” su, među ostalim, Mladen Grdović.
2014-04-22
Koje ruganje od stranke.
2014-04-11
ima...ruzu tomasicjastreb wrote:Desnica traži vođu. HDZ toga nema. Karamarko bi mogao okupiti tu masu,ili pučem u HDZ-u,ili okupljanjem u nekom pokretu van HDZ-a.RayMabus wrote:Nek ih izbaci iz stranke. Desnica ionako čeka nove članove.debotoijusto wrote:[size=33]“Ja bih njih radije leđno niz Savu.” “Može i da puštamo vence niz Dunav.” “Dragi moji prijatelji, vi niste baš ni racionalni ni štedljivi. Vi znate koje bi opterećenje za proračun RH bilo zatvoriti tu gamad. Puno je jeftinije metoda “leđnog” plivanja niz Savu. Brzo, jeftino i ekološki osviješteno.” “Metak u čelo.” “Svakodnevno ga treba bojkotirat i njegovu ljevičarsku protunarodnu masonsku politiku.” “Pogodio Škoro skoro sve mete.” "Na žalost, glas za listu je glas za Plenkovića i njegove janjičare. Moj glas neće dobiti. I mislim da je to za dobro HDZ-a." - To su, doznajemo, neke od poruka objavljene u Viber grupi “Zna se HDZ” koje su, kako tvrde u vrhu stranke, razljutile šefa HDZ-a [/size][size=33]Andreja Plenkovića[/size][size=33] i zbog kojih je najavio kazne za članove.[/size]
Kenwood Kenon bi mogao nadrapati.
2015-09-08
jastreb wrote:Kenwood Kenon bi,kako je krenulo mogao biti hrvatski Ivan Stambolić,u najboljem slučaju Dragiša Pavlović.
Da bar.
darth_vader-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Maras hvali Karamarka da je bolji političar od Plenkovića(pila naopako ili...):'HDZOVCI će plakat za Karamarkom'
» Hasanbegović napao Plenkovića
» Milanović napao Plenkovica jer ovaj napada Rusiju
» Erdogan napao Plenkovica jer se u Ateni pridružio EU Mediteran grupi
» Milijan Brkić u izbornoj noći napao Karamarka, dio HDZ-a želi Plenkovića za mandatara
» Hasanbegović napao Plenkovića
» Milanović napao Plenkovica jer ovaj napada Rusiju
» Erdogan napao Plenkovica jer se u Ateni pridružio EU Mediteran grupi
» Milijan Brkić u izbornoj noći napao Karamarka, dio HDZ-a želi Plenkovića za mandatara
Page 1 of 2