Zapaljene svijece za samoubojicu i policajca:'Oni su zrtve sistema'
Page 1 of 1
Zapaljene svijece za samoubojicu i policajca:'Oni su zrtve sistema'
https://direktno.hr/direkt/video-foto-zapaljene-svijece-uz-poruke-podrske-osvanule-zagrebu-i-splitu-obojica-ste-zrtve-bolesnog-210362/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zapaljene svijece za samoubojicu i policajca:'Oni su zrtve sistema'
Nitko ne daje podrku plenkiju i vladi..ali bijes se valja u valovima..ovi ce morati jebene poteze napraviti da se obrane...tri eskadrile najmanje kupiti i pzo sisteme.. ....roditelji ranjenog policajca ljutito na upit novinara rekli..'pitajte ove gore'..za koje smatraju odgovornima za stradanje svog sina,brata...netko veli sad ce papdzije iz vlade i vlasti baviti se bezveze posljedicama umjesto uzrocima...plenki:'ursula spasavaj me i vadi me van'
2015-09-08
ne pratiš zbivanjavuksadinare wrote:Nitko ne daje podrku plenkiju
epikur je na braniku otadžbine
piskaralo se dvoumi sa koje strane da pojmi sarkazme
Guest- Guest
A vec i oni cvikaju ovi poput epija i vazu...nanjuše takvi kad je dobro a kad ne podrzavati..ni lotka se ne javlja...plenki i ekipa moraju povuci jebacke poteze da primireprimite situaciju...ali kako?...raja sve ogorcenija i sad jos poceli pucati...evo nas vili ministar od straja nestao u vidu sekunde skoro medu pregazio a pacijenta kao nije vidioobala razuma wrote:ne pratiš zbivanjavuksadinare wrote:Nitko ne daje podrku plenkiju
epikur je na braniku otadžbine
piskaralo se dvoumi sa koje strane da pojmi sarkazme
2015-09-08
triba gledati pošteno
hrvatska vlast ima sve u rukama , a najbitnije je obrazovanje , ne samo sadašnje nego obrazovanje u tekućem i prošlm stoljeću koje je nakalemljeno jugoslovenstvom i mutacijama socijalizma
na drugoj strani su neprofilirani kadrovi koji uistinu pošteno gledajući ne vride
napravljena je golemi korak ispred u korist rase koja je na vlasti , ja ih vidim kao socijaliste , ne vidim logično pojašnjenje da nisam u pravu
hrvatska vlast ima sve u rukama , a najbitnije je obrazovanje , ne samo sadašnje nego obrazovanje u tekućem i prošlm stoljeću koje je nakalemljeno jugoslovenstvom i mutacijama socijalizma
na drugoj strani su neprofilirani kadrovi koji uistinu pošteno gledajući ne vride
napravljena je golemi korak ispred u korist rase koja je na vlasti , ja ih vidim kao socijaliste , ne vidim logično pojašnjenje da nisam u pravu
Guest- Guest
Počelo je
Škoro precjednik
:D
Škoro precjednik
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
debiluepikur37 wrote:Počelo je
Škoro precjednik
molimte misli 5 sekundi
pokušaj sagledati koliki zločin domovine je ulaganje u tvoje obrazovanje i tvoju diplomu a tek koliki kolaps je bačeni budžetski novac u kvisliga epikura
to te pitan ka katolika , ima jedna ćoša u tvom habitusu koja ima ljuske temelje ,,,, al ju je tvoj socijalizam odvuko u pizdumaterinu socijalističku
molinte pokušaj bacit cifre na papir ,, i javi
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Nitko ne daje podrku plenkiju i vladi..ali bijes se valja u valovima..ovi ce morati jebene poteze napraviti da se obrane...tri eskadrile najmanje kupiti i pzo sisteme.. ....roditelji ranjenog policajca ljutito na upit novinara rekli..'pitajte ove gore'..za koje smatraju odgovornima za stradanje svog sina,brata...netko veli sad ce papdzije iz vlade i vlasti baviti se bezveze posljedicama umjesto uzrocima...plenki:'ursula spasavaj me i vadi me van'
Opet ti ništa ne objašnjavaš.
Otac branitelj ima mirovinu.
Ubojica sin počeo raditi.
Žive u normalnim materijalnim uvjetima.
Dakle šta je povod?
Ljucke vrijednosti jel
Ići ubiti čovjeka pa sebe.
Ali da. Vrijednosti.
Pa vaše su najvažnije pljuvanje po bivšem sustavu. Jel tak?
To ste digli na nivo vrijednosti.
I to sad žderite kao svoje vrijednosti u obliku mrtvih ljudi.
Evo čitam ovog debila i njegovu mantru o socijalizmu.
ČOVJEK samo govori ono što su ga naučili. Papagaj papsgsjski ponavlja..
Nije njemu jasno da 30 godina prošlo od socijalizma.
Niti 30 godina što se promijenilo
ČOVJEK samo govori ono što su ga naučili. Papagaj papsgsjski ponavlja..
Nije njemu jasno da 30 godina prošlo od socijalizma.
Niti 30 godina što se promijenilo
povod si ti i okoti koji vašu RASU SOCIJALISTA priorizujuSora wrote:vuksadinare wrote:Nitko ne daje podrku plenkiju i vladi..ali bijes se valja u valovima..ovi ce morati jebene poteze napraviti da se obrane...tri eskadrile najmanje kupiti i pzo sisteme.. ....roditelji ranjenog policajca ljutito na upit novinara rekli..'pitajte ove gore'..za koje smatraju odgovornima za stradanje svog sina,brata...netko veli sad ce papdzije iz vlade i vlasti baviti se bezveze posljedicama umjesto uzrocima...plenki:'ursula spasavaj me i vadi me van'
Dakle šta je povod?
Ljucke vrijednosti jel
Ali da. Vrijednosti.
Last edited by obala razuma on 13/10/2020, 07:06; edited 1 time in total
Guest- Guest
Kad vam kažem da
1. Varaju vas i pljačkaju sada a ne prije 30 godina
2. Kad vam kažem da vas vuku za nos nacionalnim vrijednostima iz desnice i ustašluka, da bi mirno krali
3. Kad vam kažem da ste sitan narod
Koji umjesto da se drži čvrsto. Svadi se i mlati međusobno a one koji iznose istinu pljuje i prijeti im
5. Onda ću vam reći. Pali se na ispitu iz povijesti kad ste pristali na laži o TITU I ANTIFAŠIZMU
2. Kad vam kažem da vas vuku za nos nacionalnim vrijednostima iz desnice i ustašluka, da bi mirno krali
Koji umjesto da se drži čvrsto. Svadi se i mlati međusobno a one koji iznose istinu pljuje i prijeti im
5. Onda ću vam reći. Pali se na ispitu iz povijesti kad ste pristali na laži o TITU I ANTIFAŠIZMU
taj nacionalizam kojeg opisuješ cilja na domovinski ratSora wrote:Kad vam kažem da
navedimi jednog hrvatskog časnika da nije socijalista
ostalo kasnije da se ne pogubi smisao
Guest- Guest
obala razuma wrote:povod si ti i okoti koji vašu RASU SOCIJALISTA priorizujuSora wrote:vuksadinare wrote:Nitko ne daje podrku plenkiju i vladi..ali bijes se valja u valovima..ovi ce morati jebene poteze napraviti da se obrane...tri eskadrile najmanje kupiti i pzo sisteme.. ....roditelji ranjenog policajca ljutito na upit novinara rekli..'pitajte ove gore'..za koje smatraju odgovornima za stradanje svog sina,brata...netko veli sad ce papdzije iz vlade i vlasti baviti se bezveze posljedicama umjesto uzrocima...plenki:'ursula spasavaj me i vadi me van'
Dakle šta je povod?
Ljucke vrijednosti jel
Ali da. Vrijednosti.
Ah
Da
Još jedan polu hrvat iz Bosne hs?
Poznam vas po tome što koristite srbizme.
Daj se priorizuj. Milo. DosĐuješ mi
i che gevara je bio situiran pa je u ime pravde pocmekao nekoliko tisuca ljudi da je dopizdio i samom castru...ali che je za tebe i slicne tebi pozitivacSora wrote:vuksadinare wrote:Nitko ne daje podrku plenkiju i vladi..ali bijes se valja u valovima..ovi ce morati jebene poteze napraviti da se obrane...tri eskadrile najmanje kupiti i pzo sisteme.. ....roditelji ranjenog policajca ljutito na upit novinara rekli..'pitajte ove gore'..za koje smatraju odgovornima za stradanje svog sina,brata...netko veli sad ce papdzije iz vlade i vlasti baviti se bezveze posljedicama umjesto uzrocima...plenki:'ursula spasavaj me i vadi me van'
Dakle šta je povod?
Ljucke vrijednosti jel
Ali da. Vrijednosti.
2015-09-08
obala razuma wrote:taj nacionalizam kojeg opisuješ cilja na domovinski ratSora wrote:Kad vam kažem da
navedimi jednog hrvatskog časnika da nije socijalista
ostalo kasnije da se ne pogubi smisao
Ajde
Ofo ja pit kavu
I ti lijepo da si pisso o socijalizmu
Nemoj da ti se baba smije
ti si socijalističko kopile obrazovanja koje pravopis uzima u argumetSora wrote:obala razuma wrote:povod si ti i okoti koji vašu RASU SOCIJALISTA priorizujuSora wrote:vuksadinare wrote:Nitko ne daje podrku plenkiju i vladi..ali bijes se valja u valovima..ovi ce morati jebene poteze napraviti da se obrane...tri eskadrile najmanje kupiti i pzo sisteme.. ....roditelji ranjenog policajca ljutito na upit novinara rekli..'pitajte ove gore'..za koje smatraju odgovornima za stradanje svog sina,brata...netko veli sad ce papdzije iz vlade i vlasti baviti se bezveze posljedicama umjesto uzrocima...plenki:'ursula spasavaj me i vadi me van'
Dakle šta je povod?
Ljucke vrijednosti jel
Ali da. Vrijednosti.
Ah
Da
Još jedan polu hrvat iz Bosne hs?
Poznam vas po tome što koristite srbizme.
Daj se priorizuj. Milo. DosĐuješ mi
to je bolesno
kako bi odgovorila da sam te pitao na engleskom
to je patologija
Guest- Guest
Similar topics
» Libanonski junak: u trgovini bacio se na bombaša samoubojicu
» Hrvati diljem BiH zapalili svijeće za generala Praljka
» Zapaljene kuće Hrvata u Vitezu
» Zapaljene hrvatske zastave u srednjoj Bosni
» Grčka: Zapaljene bivše kasarne, namenjene izbjeglicama