Zapaljene kuće Hrvata u Vitezu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Zapaljene kuće Hrvata u Vitezu
"SUŽIVOT"
[size=30]NESLUŽBENO DOZNAJEMO: Kuće hrvatskih povratnika zapalili Bošnjaci iz Viteza
VIJESTIstu 14, 2018
[size=32]Facebook303[/size] [size=32]Twitter[/size] [size=32]Gmail[/size] [size=32]Facebook Messenger[/size] [size=32]WhatsApp[/size] [size=32]Viber[/size]
[/size]
(Brković na zgarištu obiteljske kuće; flash.ba)
Dnevnik.ba neslužbeno doznaje kako su kuće hrvatskih povratnika u naselju Putkoviću u Vitezu zapalili Bošnjaci s područja općine Vitez. MUP Središnja Bosna pronašao je počinitelje, odnosno, osumnjičene za ovo zlodjelo.
POVEZANO
Pronađeni osumnjičeni za paljevinu kuća Hrvata u Vitezu
Kuće hrvatskih povratnika u naselju Putkovići nadomak Viteza zapalili su Bošnjaci, neslužbeno doznaje Dnevnik.ba.
MUP Središnja jučer je priopćio kako je riješen slučaj paljevine u teške krađe u mjestu Putkovići na području Općine Vitez.
Kako je priopćeno, u večernjim satima 11. studenog prijavljen je požar na obiteljskoj kući u vlasništvu J.B., odnosno Joze Brkovića.
Odmah po zaprimanju prijave na mjesto događaja izašli su policijski službenici PS Vitez koji su potvrdili navode prijave te pristupili poduzimanju mjera i radnji iz svoje nadležnosti.
Požar su lokalizirali službenici DVD Stari Vitez, a na kući je pričinjena znatna materijalna šteta.
"Prilikom vršenja uviđajnih radnji u jutarnjim satima službenici policije su došli do saznanja da je tijekom protekle noći došlo do požara i na susjednoj porodičnoj kući vlasništvo F.B. na kojoj je također pričinjena znatna šteta. Uviđajnim radnjama na licu mjesta utvrđeno je da se u oba slučaja radi o krivičnim djelima paljevine i teške krađe", priopćeno je iz MUP-a Središnje Bosne.
Kako dalje navode, poduzimajući intenzivne mjere i radnje na rasvjetljavanju navedenih krivičnih djela, policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Travnik i policijski službenici PS Vitez su operativnim radom na terenu, te brzom i efikasnom reakcijom došli do saznanja da su počinitelji navedenih kaznenih djela M.O. rođen 1995.godine, B.H. rođen 1994.godine i M.V. rođen 1973.godine, sva trojica iz Viteza, koji su nakon kriminalističke obrade u potpunosti priznali izvršenje predmetnih kaznenih djela.
"Na osnovu pribavljene usmene naredbe Općinskog suda Travnik, vrše se pretresi na tri lokacije na području Viteza, a sve u cilju pronalaska sredstava i predmeta koji se mogu dovesti u vezu s navedenim djelima. Osumnjičene osobe su lišene slobode i protiv njih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje u suradnji s nadležnim kantonalnim tužilaštvom. Dnevnik.ba neslužbeno doznaje iz pravosudnih kruga u Središnjoj Bosni da su izvršitelji zlodjela kaznenog djela bošnjačke nacionalnosti.
U mjestu Putkovići do rata je živjelo desetak obitelji Hrvata, a nakon rata obnovljene su samo tri kuće.
Također, znakovito je kako se paljevina kuća hrvatskih povratnika u Vitezu dogodila nekoliko dana nakon što su uhićena osmorica bivših pripadnika tzv. Armije BiH zbog zločina nad Hrvatima u Križančevom selu.
https://www.dnevnik.ba/vijesti/nesluzbeno-doznajemo-kuce-hrvatskih-povratnika-zapalili-bosnjaci-iz-viteza?fbclid=IwAR0W2uXMJX4XhWPpgWl1mzBXftRxYX-LLV1OlcbddhdwvO67z5RU4SNH2vI
........................
Ea, teritorijalna podjela se dovršava.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Zapaljene kuće Hrvata u Vitezu
Hrvatska ima i svojih demografskih problema,nemožemo se bavit još i vama,jbga tako je,aj Bog
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Hrvatska ima i svojih demografskih problema,nemožemo se bavit još i vama,jbga tako je,aj Bog
Samo prenosim vijest, ZDS!
2015-08-06
Samo ti odgovaramepikur37 wrote:RayMabus wrote:Hrvatska ima i svojih demografskih problema,nemožemo se bavit još i vama,jbga tako je,aj Bog
Prošetaj
Glasaj opet za hdz u Hrvatskoj
2014-04-11
RayMabus wrote:Samo ti odgovaramepikur37 wrote:RayMabus wrote:Hrvatska ima i svojih demografskih problema,nemožemo se bavit još i vama,jbga tako je,aj Bog
Prošetaj
Jok za Hasančeta i neovisne, ZDS :D
2015-08-06
Most,reforme i svojim glasovima ste doveli opet hdz na vlastepikur37 wrote:RayMabus wrote:Samo ti odgovaramepikur37 wrote:RayMabus wrote:Hrvatska ima i svojih demografskih problema,nemožemo se bavit još i vama,jbga tako je,aj Bog
Prošetaj
Oni su ko i Merkel a četiri godine je puno za ionako lošu demografiju
Jednostavno odjebi
2014-04-11
ja cu maksuz doc u split I glasat za hdzepikur37 wrote:RayMabus wrote:Samo ti odgovaramepikur37 wrote:RayMabus wrote:Hrvatska ima i svojih demografskih problema,nemožemo se bavit još i vama,jbga tako je,aj Bog
Prošetaj
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:ja cu maksuz doc u split I glasat za hdzepikur37 wrote:RayMabus wrote:Samo ti odgovaramepikur37 wrote:RayMabus wrote:Hrvatska ima i svojih demografskih problema,nemožemo se bavit još i vama,jbga tako je,aj Bog
Prošetaj
Ja ću u Kaštela, rušimo mabusa :D
2015-08-06
Ma glasaj sad za kog god hoćeš,četiri godine su puno za demografsku obnovu a kozmetičke reforme to nisu
Nemamo stanovništvo ni u Hrvatskoj a kamo li za njih
Game over
Nemamo stanovništvo ni u Hrvatskoj a kamo li za njih
Game over
2014-04-11
kad je veselje nek i kastele budu hdz-ovsko uporisteepikur37 wrote:prckov wrote:ja cu maksuz doc u split I glasat za hdzepikur37 wrote:RayMabus wrote:Samo ti odgovaramepikur37 wrote:
Prošetaj
Ja ću u Kaštela, rušimo mabusa :D
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Nije bitno više,kasno je
Preveliki demografski problem je u hrvatskoj
Nemoš pomoći drugome kad si sam u kurcu
Četiri godine je puno za demografiju
130 tisuća na birou za zapošljavanje
Preveliki demografski problem je u hrvatskoj
Nemoš pomoći drugome kad si sam u kurcu
Četiri godine je puno za demografiju
130 tisuća na birou za zapošljavanje
2014-04-11
Hrvatskoj fali radna snaga,isisat će i to malo hrvata tamo i to bi bilo to
Amo dalje
Amo dalje
2014-04-11
a I yodi ce bit drago
2014-04-19
Nije nikome drago,u biti je žalosnoprckov wrote:a I yodi ce bit drago
Hrvati porijeklom iz bosne jednostavno politiku iz bosne preslikavaju na hrvatsku
Ok samo nema reformi a četiri godine su puno i sada treba radne snage pa ćemo isisat sve
2014-04-11
Fali nam radne snage,to još malo šta je ostalo ćemo usisat a kako sama hrvatska ima ogromnih demografskih problema nema stanovništva,to tamo ostat samo penzioneri ,kad umru djeca će to rasprodat i to je ta priča
Netko mora platit cijenu šta je hdz nakon Sanadera opet na vlasti
Pa niste valjda mislili da ću je ja platit
Ili jeste
Pogriješili ste
Ili jeste
Pogriješili ste
2014-04-11
RayMabus wrote:Fali nam radne snage,to još malo šta je ostalo ćemo usisat a kako sama hrvatska ima ogromnih demografskih problema nema stanovništva,to tamo ostat samo penzioneri ,kad umru djeca će to rasprodat i to je ta priča
Ili jeste
Pogriješili ste
Pa rekao sam da sam andeoska hijerarhijaYehudim wrote:RayMabus wrote:Fali nam radne snage,to još malo šta je ostalo ćemo usisat a kako sama hrvatska ima ogromnih demografskih problema nema stanovništva,to tamo ostat samo penzioneri ,kad umru djeca će to rasprodat i to je ta priča
Ili jeste
Pogriješili ste
A to nisu ni hrvati ni srbi ni kinezi
Samo ogroman istančan osječaj za PRAVDU
Aj zdravo
2014-04-11
zašto mi je drago?prckov wrote:a I yodi ce bit drago
prvo ovo su moji Hrvati.
drugo ti moji Hrvati će uteći ovdje, glasovati će za HDZ, koji će em dovesti lopove na vlast, em HDZ boli kurčina za njih u Vitezu i Čapljini, em će njih HDZ natrpati na državnu sisu.. i onda će još lajati "da perecija nije dovoljno poduzela da im se pomogne" a oni svi utekli i doveli svoje rodijake iz HDZa na vlast.. normalno da mi nije drago, jer trošak ovih muslimanskih palikuća ćemo plaćati mi u RH
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Nek glasaju sad za koga god hoće,šta te brige
130 tisuća nezaposlenih na birou i pada
130 tisuća nezaposlenih na birou i pada
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» MINISTAR KOVAČ U VITEZU Hrvatska će jačati suradnju s BiH i poduprijeti opstanak Hrvata
» Mijenja se trasa autoceste kroz RS, kuće Hrvata u Modriči neće se rušiti
» Brodogradilište u Vitezu
» Kolinda Grabar-Kitarović danas u BiH, posjetit će Bugojno i Vitez
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» Mijenja se trasa autoceste kroz RS, kuće Hrvata u Modriči neće se rušiti
» Brodogradilište u Vitezu
» Kolinda Grabar-Kitarović danas u BiH, posjetit će Bugojno i Vitez
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
Page 1 of 2