Dodik i Čović na večeri kod Vučića u Beogradu
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Dodik i Čović na večeri kod Vučića u Beogradu
A jedva je uzicao onih 22,5 milje eura..i sad zbog epijevih i covketovih zelja ostane bez toga
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:A jedva je uzicao onih 22,5 milje eura..i sad zbog epijevih i covketovih zelja ostane bez toga
Ne budi smiješan, nije to čovketov inetes to je pitanje političkog opstanka Hrvata u BiH i očuvanja geopolitičke poziciji same RH.
No tko će to objasniti radikalnoj malograđanštini s lijeva i desna koja pitanje HB gleda kroz neke bosance tamo, burek i vic o muji.
Ali to je margina, politiku vode drugi ljudi ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
odoh plivati, kad se razbudite, molim podpise ovdje za osnivanje forumskog vijeća za promociju hrvatske izborne jedinice, bog i Hrvati!
epikur37 wrote:odoh plivati, kad se razbudite, molim podpise ovdje za osnivanje forumskog vijeća za promociju hrvatske izborne jedinice, bog i Hrvati!
------------------------------
pa nish....
Guest- Guest
...e sad te takvog volim..proradio ti bosanski inat...jebote na sto si spao..upucavati se bodulima,zagorcima,tovarimaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:A jedva je uzicao onih 22,5 milje eura..i sad zbog epijevih i covketovih zelja ostane bez toga
Ne budi smiješan, nije to čovketov inetes to je pitanje političkog opstanka Hrvata u BiH i očuvanja geopolitičke poziciji same RH.
No tko će to objasniti radikalnoj malograđanštini s lijeva i desna koja pitanje HB gleda kroz neke bosance tamo, burek i vic o muji.
2015-09-08
tvoji...bog te nejeba blesava ali nisi ti...mogu i ja rec..moji susjedi i rođaci su se borili..to kao da sam s eja borio...svastaEroo wrote:Moji jesu i ne mali broj. Sve znam iz prve ruke. O sebi si već nešto rekao ovdje tako da znam i to.vuksadinare wrote:Koje?..da si se borio u mostaru i vukovaru...Eroo wrote:Ja imam neke druge brojke, ali me je sram spominjati.vuksadinare wrote:Nije da se ovaj put ne mogu složiti sa agentom debom...problem je sto covke i ekipa hoce da im mi stvorimo treci jer navodno kao nesto mi im dugujemo...toliko koliko su 'hrvatine' koji ucjenjuju hrvatsku da im je nesto duzna...a trecina ih zbrisala dok je onaj iz zagreba,splita,osijekaosijeka krvario po vukojebi nama od Mostara do uskopljadebotoijusto wrote:Hektorović wrote:debotoijusto wrote:nisam kontra "treceg" nego sam kontra da taj zamisljeni trecic predvodi covic , do jucerasnji potpisnik cirilicom i vlasnik osnovne skole sto kucom naziva i krkan dodik na kojeg ne bi trosio rijeci
A tko si ti da određuješ tko će predstavljati koji narod
Predstavnici mogu biti samo legitimni, izbornom voljom nacije koju predstavljaju, a ne oni nekome podobni bez izbornog legitimiteta
porezni obveznik koji odvaja za covica i onog sto vodi bolnicu i aluminij i crkvu i razne kulturne inicijative pod covicevim okom...jel to dovoljno da mogu imati svoje misljenje o bosanskom loncu ?
Šapnuo mi ih naglas Glasnović, valjda on zna. Kako to da nije i tebi?
Možda i je, ali ti se vjerojatno ne ukapaju "bridge karten kaufen".
2015-09-08
Ak hrvati nisu najgluplji narod na balkanu , nije nitko
Legendovich wrote:epikur37 wrote:odoh plivati, kad se razbudite, molim podpise ovdje za osnivanje forumskog vijeća za promociju hrvatske izborne jedinice, bog i Hrvati!
pa nish....
bazen, 1500 metara 42 min.
Iako se nisu potpisali, oni se prećutno slažu ;)
2015-08-06
vuksadinare wrote:...e sad te takvog volim..proradio ti bosanski inat...jebote na sto si spao..upucavati se bodulima,zagorcima,tovarimaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:A jedva je uzicao onih 22,5 milje eura..i sad zbog epijevih i covketovih zelja ostane bez toga
važno da smo mi tebe pridobili za hrvatsku stvar ;)
2015-08-06
jebo te...moja zena ima vise bosanskih muda od tebe...ni u snu joj je da se mora svidjet svima jer je bosanka pa to kao neka greska...odjebala je jednog lika kad je poceo sprdati se sa bosancima...umalo nije radio valjak od tijesta po glavi doticnogepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...e sad te takvog volim..proradio ti bosanski inat...jebote na sto si spao..upucavati se bodulima,zagorcima,tovarimaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:A jedva je uzicao onih 22,5 milje eura..i sad zbog epijevih i covketovih zelja ostane bez toga
2015-09-08
...da nisam reagirao i sprijecio to...krv bi se prolila...malo je falilo...zena nakon toga..'on ce meni ti iz tuzle jebate moja stala u bosni je bila urednija od njegove kuce'
2015-09-08
nekad moras i obraniti cast i riskirati i zube pokazati..bez toga si zapravo nista...njonjic...svatko na tebi kurac moze siljit...
2015-09-08
radije i robijat nego obraz izgubiti
2015-09-08
preci te se stide nemoj i da nasljednici
2015-09-08
vuksadinare wrote:jebo te...moja zena ima vise bosanskih muda od tebe...ni u snu joj je da se mora svidjet svima jer je bosanka pa to kao neka greska...odjebala je jednog lika kad je poceo sprdati se sa bosancima...umalo nije radio valjak od tijesta po glavi doticnogepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...e sad te takvog volim..proradio ti bosanski inat...jebote na sto si spao..upucavati se bodulima,zagorcima,tovarimaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:A jedva je uzicao onih 22,5 milje eura..i sad zbog epijevih i covketovih zelja ostane bez toga
u kakvom ti polusvijetu živiš..
ja nemam takvih iskustava, niti konflikta po tom pitanju
iskreno ni ne razmišljam o tome, no senzibiliziram ljude za potrebu rješenja hercegbosanskog pitanja kao integralnog nacionalnog otvorenog pitanja
i ljudi u glavnom podržavaju
2015-08-06
dobro da je zoki na pantovčaku anrednih 5 godina...a on je rekao svoje i u slučaju podjele i odlaska rs-a što će napraviti
2015-08-06
da nesto pojasnim epiju...nikad ja nisam bio protiv treceg ali mi je dosta vaseg samoponizavanja da ocekujete neki spas od likova kojima su hrvati u bh-a zadnja rupa na fruli....jedino spasiti mozete sami sebe...jer radi se cisto o emociji.....nicem drugom...tu kod nas odavno kod dobrog diejla ne caruje emocija...da sam ja na celu hrvata u bh-a prvo sto bi napravio..naoruzavao bi se...jer kad imas cim uzvratiti druga strana ce dva puta razmisliti sto ce uciniti..ali ne...ekipa ocekuje da ce ih neki bodul spasiti i smilovati se...kad imas silu ni treci nije daleko...ovi tempom kako se se to rjesava ni peta generacija nece docekati treci...stalno s epouzdavati da ce ti netko drugi rjesiti probleme je majka svih zajeba
2015-09-08
vuksadinare wrote:da nesto pojasnim epiju...nikad ja nisam bio protiv treceg
malo po malo i eto tebe na hercegbosansku vodu ;)
2015-08-06
nema to veze sa danasnjom politikom...jednostavno s eradi...da nije mistrija samo spas...slusam ovo bosance...samo mistrija..pa jebote...ne vrti se zivot oko mistrije...mistrija nikud nece pobjeci...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:da nesto pojasnim epiju...nikad ja nisam bio protiv treceg
2015-09-08
jedno je podrazavati...drugo djelovati..i moja macka mene podrzava ali kad dođe frka zgilja vaniepikur37 wrote:vuksadinare wrote:jebo te...moja zena ima vise bosanskih muda od tebe...ni u snu joj je da se mora svidjet svima jer je bosanka pa to kao neka greska...odjebala je jednog lika kad je poceo sprdati se sa bosancima...umalo nije radio valjak od tijesta po glavi doticnogepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...e sad te takvog volim..proradio ti bosanski inat...jebote na sto si spao..upucavati se bodulima,zagorcima,tovarimaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:A jedva je uzicao onih 22,5 milje eura..i sad zbog epijevih i covketovih zelja ostane bez toga
u kakvom ti polusvijetu živiš..
ja nemam takvih iskustava, niti konflikta po tom pitanju
iskreno ni ne razmišljam o tome, no senzibiliziram ljude za potrebu rješenja hercegbosanskog pitanja kao integralnog nacionalnog otvorenog pitanja
i ljudi u glavnom podržavaju
2015-09-08
vuksadinare wrote:nema to veze sa danasnjom politikom...jednostavno s eradi...da nije mistrija samo spas...slusam ovo bosance...samo mistrija..pa jebote...ne vrti se zivot oko mistrije...mistrija nikud nece pobjeci...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:da nesto pojasnim epiju...nikad ja nisam bio protiv treceg
nema tu nikakve misterije, stavri su jednostavne
2015-08-06
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Čović 9. i 10.januara boravio u Beogradu
» dodik i čović
» Izetbegović za AJB: Čović odluku o priznanju Kosova dao u amanet Beogradu
» Krivi Dodik i Čović
» Sastanak Čović-Dodik
» dodik i čović
» Izetbegović za AJB: Čović odluku o priznanju Kosova dao u amanet Beogradu