Čović 9. i 10.januara boravio u Beogradu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Čović 9. i 10.januara boravio u Beogradu
http://www.bh-index.info/ambasada-bih-potvrdila-9-i-10-januara-dragan-covic-boravio-u-beogradu/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Čović 9. i 10.januara boravio u Beogradu
ne kuzim sto se desava sa covketom...ovako raditi greske nije mi jasno...i prakticno davati municiju protivnicima...a izbijati argumente onima koji ga podrzavaju..meni se cini d aje psihicki dosta djelovalo gubitak izbora...u ovim danima kada se obiljezavaju tragicni događaji hrvata u bh-a mislim na zlocine armije bh-a nad hrvatima..on umjesto da na neke doe i tako pokaze i carsiji da im sa tih mjesta salej poruku..on jurca zadnjih dana na relaciji banja luka-beograd...a nitko ne zna nista...zasto?..cak ni iz hdz-a...kojim predsjedava...sve ga ej manje i u mostaru..
2015-09-08
Užas u Beogradu! Čović bio tamo!
crvenkasti-
2014-04-17
Sa suljom se sastao nije..to bi informer vec prenio
2015-09-08
a da nema kakvu jebaljku tamo...
2015-09-08
Čujem da je Komšić na sankanju u Austriji, pa je možda iskoristio priliku...
Eroo wrote:Čujem da je Komšić na sankanju u Austriji, pa je možda iskoristio priliku...
Nije nego se priprema za Prisavlje, bit će gost Nedjeljom u 2, kako bi hrvatskoj javnosti pojasnio situaciju u BiH te fašistički savez Čović-Dodik.
A onda zajedno do Drine
ZDS
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
U čemu vidiš problem? To da predstavnik bh Hrvata razgovara sa predsjednikom susjedne države?vuksadinare wrote:ne kuzim sto se desava sa covketom...ovako raditi greske nije mi jasno...i prakticno davati municiju protivnicima...a izbijati argumente onima koji ga podrzavaju..meni se cini d aje psihicki dosta djelovalo gubitak izbora...u ovim danima kada se obiljezavaju tragicni događaji hrvata u bh-a mislim na zlocine armije bh-a nad hrvatima..on umjesto da na neke doe i tako pokaze i carsiji da im sa tih mjesta salej poruku..on jurca zadnjih dana na relaciji banja luka-beograd...a nitko ne zna nista...zasto?..cak ni iz hdz-a...kojim predsjedava...sve ga ej manje i u mostaru..
Da ste vi samo glupi nipo jada, nešto drugo je u pitanju.
Ići će Čović u BG i dočekati Putina...i nije to sve.
epikur37 wrote:Eroo wrote:Čujem da je Komšić na sankanju u Austriji, pa je možda iskoristio priliku...
Nije nego se priprema za Prisavlje, bit će gost Nedjeljom u 2, kako bi hrvatskoj javnosti pojasnio situaciju u BiH te fašistički savez Čović-Dodik.
A onda zajedno do Drine
ZDS
Moga bi on i na sankanje na Kupres, pod uvjetom da si nalijepi bradu i brkove Vuka Karažića.
Čuli, p. in materina, kako se je samo usudio ić u Beograd a nikoga nije pita smi li...
dok se ne zna di Bakir ustvari stanuje, jal u Istambulu, jal u sarajevskoj faveli.
dok se ne zna di Bakir ustvari stanuje, jal u Istambulu, jal u sarajevskoj faveli.
Inače, mediji u sarajevskoj faveli vole ovih dana navoditi medije u kifli, koji imaju
isto mišljenje kao i oni. Sve te medije treba pročešljat i sa plaćenicima na bandere
na Jelačić placu...
isto mišljenje kao i oni. Sve te medije treba pročešljat i sa plaćenicima na bandere
na Jelačić placu...
Meni se čini da se Čović okreće prema Rusima, preko Srba. Uostalom to je i očekivano ne znam šta bi trebao čekati u ovakvim odnosima i ovakvoj podršci prema unitarnoj BiH od zapadnih mu saveznika.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
newuser wrote:Meni se čini da se Čović okreće prema Rusima, preko Srba. Uostalom to je i očekivano ne znam šta bi trebao čekati u ovakvim odnosima i ovakvoj podršci prema unitarnoj BiH od zapadnih mu saveznika.
Ima podršku 98% bh Hrvata, može kako hoće i skin hoće...
pa nije nikog pitoEroo wrote:U čemu vidiš problem? To da predstavnik bh Hrvata razgovara sa predsjednikom susjedne države?vuksadinare wrote:ne kuzim sto se desava sa covketom...ovako raditi greske nije mi jasno...i prakticno davati municiju protivnicima...a izbijati argumente onima koji ga podrzavaju..meni se cini d aje psihicki dosta djelovalo gubitak izbora...u ovim danima kada se obiljezavaju tragicni događaji hrvata u bh-a mislim na zlocine armije bh-a nad hrvatima..on umjesto da na neke doe i tako pokaze i carsiji da im sa tih mjesta salej poruku..on jurca zadnjih dana na relaciji banja luka-beograd...a nitko ne zna nista...zasto?..cak ni iz hdz-a...kojim predsjedava...sve ga ej manje i u mostaru..
mozes mislit bezobrazluka
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Koja bezobraština. Užas.prckov wrote:pa nije nikog pitoEroo wrote:U čemu vidiš problem? To da predstavnik bh Hrvata razgovara sa predsjednikom susjedne države?vuksadinare wrote:ne kuzim sto se desava sa covketom...ovako raditi greske nije mi jasno...i prakticno davati municiju protivnicima...a izbijati argumente onima koji ga podrzavaju..meni se cini d aje psihicki dosta djelovalo gubitak izbora...u ovim danima kada se obiljezavaju tragicni događaji hrvata u bh-a mislim na zlocine armije bh-a nad hrvatima..on umjesto da na neke doe i tako pokaze i carsiji da im sa tih mjesta salej poruku..on jurca zadnjih dana na relaciji banja luka-beograd...a nitko ne zna nista...zasto?..cak ni iz hdz-a...kojim predsjedava...sve ga ej manje i u mostaru..
mozes mislit bezobrazluka
newuser wrote:Meni se čini da se Čović okreće prema Rusima, preko Srba. Uostalom to je i očekivano ne znam šta bi trebao čekati u ovakvim odnosima i ovakvoj podršci prema unitarnoj BiH od zapadnih mu saveznika.
Pa naravno, Putin dolazi u Beograd, dolazi i Dodik, jedno od pitanja bit će i BiH...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Sljedeća vist - Čovke protiv NATO-a.
Iskoordinirati stvar.Hektorović wrote:newuser wrote:Meni se čini da se Čović okreće prema Rusima, preko Srba. Uostalom to je i očekivano ne znam šta bi trebao čekati u ovakvim odnosima i ovakvoj podršci prema unitarnoj BiH od zapadnih mu saveznika.
Pa naravno, Putin dolazi u Beograd, dolazi i Dodik, jedno od pitanja bit će i BiH...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dodik i Čović na večeri kod Vučića u Beogradu
» Izetbegović za AJB: Čović odluku o priznanju Kosova dao u amanet Beogradu
» Neredi u Beogradu:Stotine migranata radi kaos u Beogradu,napali radnike
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Kina se otvara 8 Januara
» Izetbegović za AJB: Čović odluku o priznanju Kosova dao u amanet Beogradu
» Neredi u Beogradu:Stotine migranata radi kaos u Beogradu,napali radnike
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Kina se otvara 8 Januara
Page 1 of 2