ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Upucan policajac na Markovom trgu

Page 13 of 27 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 27  Next

Go down

Upucan policajac na Markovom trgu - Page 13 Empty Re: Upucan policajac na Markovom trgu

Post by marcellus 12/10/2020, 15:20

סמאל wrote:
vuksadinare wrote:
marcellus wrote:
סמאל wrote:Ova tragična smrt ide na dušu velikih domoljuba,crkve i vukasdinare,jer su upravo oni odgovorni za proiciranje straha od nekih imahinarnih neprijatelja i agenture.Ovaj dečko je produkt 30godišnjeg vjersko-ideološkog sluđivanja.Očito je vjeronauk ispunio svoju svrhu,odgojene su cijele generacije zombizirane bezumne ustašoidne katolčadi.

imaginarni?

srbi četnikuju otvoreno, kozojebe se natrpava nemilice, orwel zvuči ko utopija spram ovog što imamo... ne bih rekao da je nešto tu imaginarno, a ako je nekom u ovoj državi dobro neka digne ruku
pa lik zivi u nekom svom svijetu da su svi hipiji :)
Pa da ne bih u tvom svijetu,koji je po svemu kao u Danila Stojkovića.

PS.

Marcelus,ja mislim da je većini u ovoj državi dobro,onima kojima nije,uglavnom su sada u Irskoj ili Njemačkoj.

jelda, ja baš ne znam puno ljudi kojima je dobro, a svejedno smo tu... iz nekog razloga.

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Upucan policajac na Markovom trgu - Page 13 Empty Re: Upucan policajac na Markovom trgu

Post by marcellus 12/10/2020, 15:22

sad svi tvrde da je bio neki neonaci i ekstremni desničar... pa koji bi nacist ubio onako arijevski plavog dječaka u najboljoj dobi za ić u rat

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/10/2020, 15:22

uopce ne sumnjam tko c eovdje stati u obranu vilija..'mor'o je sto bi mi bez njega utece onda korona'... :)....supervili je dokazao da je supervili u brzini bijega :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by catabbath 12/10/2020, 15:25

Domoljub a ne zločinac. Ono kad doma imaš kalaš i tkozna koji još arenal ima tata.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/10/2020, 15:26

bježi vili bog te jeb'o...rugalica na fejsu :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kic 12/10/2020, 15:27

T. wrote:'Napadač je izvršio samoubojstvo'... :roll

Ne bih zaključivao olako i naprečac...
Činjenica da je napadač pronađen mrtav, sama po sebi ne mora značiti da se radi o samoubojstvu...
Činjenica pak da je takva informacija plasirana u sve medije čim je napadač pronađen, bez da je provedena istraga o njegovoj smrti, obdukcija, balistička analiza, ostavlja upitnike...

ima i u ovom nešto

sve se odmah zna, baš plasirana priča ugurana u grlo nam-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by catabbath 12/10/2020, 15:30

Ono lik piše po fejsu kako bi napucavao Srbe a onda ide izrešetati pandura na markovom trgu. Po IQ djeluje kao retard pravaš.

Male
2015-08-22

IL Risorto likes this post

Back to top Go down

Post by IL Risorto 12/10/2020, 15:33

marcellus wrote:
סמאל wrote:
vuksadinare wrote:
marcellus wrote:
סמאל wrote:Ova tragična smrt ide na dušu velikih domoljuba,crkve i vukasdinare,jer su upravo oni odgovorni za proiciranje straha od nekih imahinarnih neprijatelja i agenture.Ovaj dečko je produkt 30godišnjeg vjersko-ideološkog sluđivanja.Očito je vjeronauk ispunio svoju svrhu,odgojene su cijele generacije zombizirane bezumne ustašoidne katolčadi.

imaginarni?

srbi četnikuju otvoreno, kozojebe se natrpava nemilice, orwel zvuči ko utopija spram ovog što imamo... ne bih rekao da je nešto tu imaginarno, a ako je nekom u ovoj državi dobro neka digne ruku
pa lik zivi u nekom svom svijetu da su svi hipiji :)
Pa da ne bih u tvom svijetu,koji je po svemu kao u Danila Stojkovića.

PS.

Marcelus,ja mislim da je većini u ovoj državi dobro,onima kojima nije,uglavnom su sada u Irskoj ili Njemačkoj.

jelda, ja baš ne znam puno ljudi kojima je dobro, a svejedno smo tu... iz nekog razloga.
Zanimljivo.Ne kažem da svima cvjetaju ruže,ali ti imaš u svakoj zemlji na svijetu ljudi kojima je odlično,dobro,malo manje dobro i onih kojima je loše.
Ja ne znam baš ljudi kojima je loše,ono,da jedva spajaju kraj s krajom.
Koliko se sjećam,do nedavno si i ti,pričao slično kao i ja,kako je današnji način života i standard nešto što se u Jugoslaviji moglo samo sanjat.
Što te to natjeralo da promjeniš priču ?
Država,kao država,možda je u kurcu,mnoge stvari ne funkcioniraju kako treba,ali generalno gledano,većina stanovništva ima sasvim pristojan život.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 12/10/2020, 15:35

catabbath wrote:Ono lik piše po fejsu kako bi napucavao Srbe a onda ide izrešetati pandura na markovom trgu. Po IQ djeluje kao retard pravaš.
Gađao Pupovca u saborskoj kafani

Svi mladi pravaši zainteresirani za divan sport streljaštva javite se u inbox

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/10/2020, 15:35

Zima je , dan je prohladan. Jutros se desio napad na parlament koji vladajući žele prekriti i minimalizirati no ostaje činjenica da je napad politički motiviran nezadovoljstvom stanja u državi od pripadnika radikalne desnice.

To su činjenice koje ni jedan Plenkovic sa svojim jezikom ne može prodati masama.

A ni onima na zapadu.

Upucan policajac na Markovom trgu - Page 13 Adolf-Hitler-salute-Nazi-right-Rudolph-Hess-1939

Čekamo idući islamistički napad u kombinaciji s navalom ilegalnih imigranata na Europu.

Kraj je sve bliže.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 12/10/2020, 15:39

RayMabus wrote:

Kraj je sve bliže.
To govoriš već godinama. :rasta
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/10/2020, 15:40

...sa bu osnovano istrazno povjerentsvo po n-ti pu u sastavu...bacic,beroš,pupovac,grbin....tssss
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/10/2020, 15:41

סמאל wrote:
RayMabus wrote:

Kraj je sve bliže.
Vrijeme ide samo prema naprijed.

Upucan policajac na Markovom trgu - Page 13 Sje%C4%87a%C5%A1_li_se_Dolly_Bell%3F

Svakoga dana u svakom pogledu....
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 12/10/2020, 15:45

vuksadinare wrote:bježi vili bog te jeb'o...rugalica na fejsu :D
Nisam svjedočio pucnjavi, prolazio sam u automobilu kada je ranjena osoba, sada to znam, tada to nisam znao, ukrcavana u automobil Hitne pomoći. Bila je prekrivena dekom, nisam vidio krv niti da se nekome pruža hitna pomoć ili da je urgentno zbivanje", rekao je Beroš.

Jel sanitetski prijevoz ili Hitna, treba li jedan lijecnik znati razliku ili je bilo premunjevito da bi razaznao?

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/10/2020, 15:46

סמאל wrote:
RayMabus wrote:

Kraj je sve bliže.
Da si malo bolje pratio moje upise pročitao bi i onaj dio di ja kažem :

1. Da će Njemačka ko noj staviti glavu u pijesak i ignorirati stanje stvari

2. Razviti se paganisam u Njemačkoj a katolička crkva pasti na niske grane

Polako.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by catabbath 12/10/2020, 15:48

n_razbojnik wrote:
catabbath wrote:Ono lik piše po fejsu kako bi napucavao Srbe a onda ide izrešetati pandura na markovom trgu. Po IQ djeluje kao retard pravaš.
Gađao Pupovca u saborskoj kafani

Svi mladi pravaši zainteresirani za divan sport streljaštva javite se u inbox

Doslovno "sam pao sam se ubio"
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by IL Risorto 12/10/2020, 15:50

Kako god.Ovaj dečko je samo još jedna žrtva paranoidnog i bezumnog domoljublja,onakvog kakvog širi vuksdinare,kao i posljedica vjeronauka,koji je postao domoljubna zamjena za marxizam u školi.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/10/2020, 15:52

סמאל wrote:Kako god.Ovaj dečko je samo još jedna žrtva paranoidnog i bezumnog domoljublja,onakvog kakvog širi vuksdinare,kao i posljedica vjeronauka,koji je postao domoljubna zamjena za marxizam u školi.
stari kaj tebe puca..ako ni's dokazao je da kao desnicar ima muda mitraljirati a ne biti 'jak na rijecima' kao ljevicari...npr.peovicak 'ja bi to tamo u saboru mitraljezom' a evo je u saboru..kad ono corak...fensi obleka...nesto zbrlj mrlj
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/10/2020, 15:55

...ima da ti se smrzne čuka kad te pogledam :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hektorović 12/10/2020, 15:57

marcellus wrote:
Hektorović wrote:

Kakav god da je, HDZ je kadrovski svemirski brod naspram ostale žgadije na političkoj sceni.

naročito ako se gleda krimose i korupcionaše, ovima vašima drugi nisu do koljena.

Evo za vikend smo imali promociju IX generacije političke akademije, sve redom odlični studenti, mnogi već sa iskustvom stažiranja u Briselu. Nitko nema niti približan kadrovski bazen... niti blizu.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 12/10/2020, 15:58

סמאל wrote:

Nigdje ne pada s neba... treba delat.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 27 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 27  Next

Back to top

- Similar topics