Upucan policajac na Markovom trgu
Page 13 of 27
Page 13 of 27 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 27
Re: Upucan policajac na Markovom trgu
סמאל wrote:Pa da ne bih u tvom svijetu,koji je po svemu kao u Danila Stojkovića.vuksadinare wrote:pa lik zivi u nekom svom svijetu da su svi hipijimarcellus wrote:סמאל wrote:Ova tragična smrt ide na dušu velikih domoljuba,crkve i vukasdinare,jer su upravo oni odgovorni za proiciranje straha od nekih imahinarnih neprijatelja i agenture.Ovaj dečko je produkt 30godišnjeg vjersko-ideološkog sluđivanja.Očito je vjeronauk ispunio svoju svrhu,odgojene su cijele generacije zombizirane bezumne ustašoidne katolčadi.
imaginarni?
srbi četnikuju otvoreno, kozojebe se natrpava nemilice, orwel zvuči ko utopija spram ovog što imamo... ne bih rekao da je nešto tu imaginarno, a ako je nekom u ovoj državi dobro neka digne ruku
PS.
Marcelus,ja mislim da je većini u ovoj državi dobro,onima kojima nije,uglavnom su sada u Irskoj ili Njemačkoj.
jelda, ja baš ne znam puno ljudi kojima je dobro, a svejedno smo tu... iz nekog razloga.
marcellus- Posts : 45992
2014-04-16
sad svi tvrde da je bio neki neonaci i ekstremni desničar... pa koji bi nacist ubio onako arijevski plavog dječaka u najboljoj dobi za ić u rat
uopce ne sumnjam tko c eovdje stati u obranu vilija..'mor'o je sto bi mi bez njega utece onda korona'... ....supervili je dokazao da je supervili u brzini bijega
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Domoljub a ne zločinac. Ono kad doma imaš kalaš i tkozna koji još arenal ima tata.
bježi vili bog te jeb'o...rugalica na fejsu
2015-09-08
T. wrote:'Napadač je izvršio samoubojstvo'...
Ne bih zaključivao olako i naprečac...
Činjenica da je napadač pronađen mrtav, sama po sebi ne mora značiti da se radi o samoubojstvu...
Činjenica pak da je takva informacija plasirana u sve medije čim je napadač pronađen, bez da je provedena istraga o njegovoj smrti, obdukcija, balistička analiza, ostavlja upitnike...
ima i u ovom nešto
sve se odmah zna, baš plasirana priča ugurana u grlo nam-
Ono lik piše po fejsu kako bi napucavao Srbe a onda ide izrešetati pandura na markovom trgu. Po IQ djeluje kao retard pravaš.
IL Risorto likes this post
Zanimljivo.Ne kažem da svima cvjetaju ruže,ali ti imaš u svakoj zemlji na svijetu ljudi kojima je odlično,dobro,malo manje dobro i onih kojima je loše.marcellus wrote:סמאל wrote:Pa da ne bih u tvom svijetu,koji je po svemu kao u Danila Stojkovića.vuksadinare wrote:pa lik zivi u nekom svom svijetu da su svi hipijimarcellus wrote:סמאל wrote:Ova tragična smrt ide na dušu velikih domoljuba,crkve i vukasdinare,jer su upravo oni odgovorni za proiciranje straha od nekih imahinarnih neprijatelja i agenture.Ovaj dečko je produkt 30godišnjeg vjersko-ideološkog sluđivanja.Očito je vjeronauk ispunio svoju svrhu,odgojene su cijele generacije zombizirane bezumne ustašoidne katolčadi.
imaginarni?
srbi četnikuju otvoreno, kozojebe se natrpava nemilice, orwel zvuči ko utopija spram ovog što imamo... ne bih rekao da je nešto tu imaginarno, a ako je nekom u ovoj državi dobro neka digne ruku
PS.
Marcelus,ja mislim da je većini u ovoj državi dobro,onima kojima nije,uglavnom su sada u Irskoj ili Njemačkoj.
jelda, ja baš ne znam puno ljudi kojima je dobro, a svejedno smo tu... iz nekog razloga.
Ja ne znam baš ljudi kojima je loše,ono,da jedva spajaju kraj s krajom.
Koliko se sjećam,do nedavno si i ti,pričao slično kao i ja,kako je današnji način života i standard nešto što se u Jugoslaviji moglo samo sanjat.
Što te to natjeralo da promjeniš priču ?
Država,kao država,možda je u kurcu,mnoge stvari ne funkcioniraju kako treba,ali generalno gledano,većina stanovništva ima sasvim pristojan život.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Gađao Pupovca u saborskoj kafanicatabbath wrote:Ono lik piše po fejsu kako bi napucavao Srbe a onda ide izrešetati pandura na markovom trgu. Po IQ djeluje kao retard pravaš.
Svi mladi pravaši zainteresirani za divan sport streljaštva javite se u inbox
2014-04-15
Zima je , dan je prohladan. Jutros se desio napad na parlament koji vladajući žele prekriti i minimalizirati no ostaje činjenica da je napad politički motiviran nezadovoljstvom stanja u državi od pripadnika radikalne desnice.
To su činjenice koje ni jedan Plenkovic sa svojim jezikom ne može prodati masama.
A ni onima na zapadu.
Čekamo idući islamistički napad u kombinaciji s navalom ilegalnih imigranata na Europu.
Kraj je sve bliže.
To su činjenice koje ni jedan Plenkovic sa svojim jezikom ne može prodati masama.
A ni onima na zapadu.
Čekamo idući islamistički napad u kombinaciji s navalom ilegalnih imigranata na Europu.
Kraj je sve bliže.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
To govoriš već godinama.RayMabus wrote:
Kraj je sve bliže.
2015-07-23
...sa bu osnovano istrazno povjerentsvo po n-ti pu u sastavu...bacic,beroš,pupovac,grbin....tssss
2015-09-08
Vrijeme ide samo prema naprijed.סמאל wrote:To govoriš već godinama.RayMabus wrote:
Kraj je sve bliže.
Svakoga dana u svakom pogledu....
2014-04-11
Nisam svjedočio pucnjavi, prolazio sam u automobilu kada je ranjena osoba, sada to znam, tada to nisam znao, ukrcavana u automobil Hitne pomoći. Bila je prekrivena dekom, nisam vidio krv niti da se nekome pruža hitna pomoć ili da je urgentno zbivanje", rekao je Beroš.vuksadinare wrote:bježi vili bog te jeb'o...rugalica na fejsu
Jel sanitetski prijevoz ili Hitna, treba li jedan lijecnik znati razliku ili je bilo premunjevito da bi razaznao?
2014-04-15
Da si malo bolje pratio moje upise pročitao bi i onaj dio di ja kažem :סמאל wrote:To govoriš već godinama.RayMabus wrote:
Kraj je sve bliže.
1. Da će Njemačka ko noj staviti glavu u pijesak i ignorirati stanje stvari
2. Razviti se paganisam u Njemačkoj a katolička crkva pasti na niske grane
Polako.
2014-04-11
n_razbojnik wrote:Gađao Pupovca u saborskoj kafanicatabbath wrote:Ono lik piše po fejsu kako bi napucavao Srbe a onda ide izrešetati pandura na markovom trgu. Po IQ djeluje kao retard pravaš.
Svi mladi pravaši zainteresirani za divan sport streljaštva javite se u inbox
Doslovno "sam pao sam se ubio"
catabbath-
2015-08-22
Kako god.Ovaj dečko je samo još jedna žrtva paranoidnog i bezumnog domoljublja,onakvog kakvog širi vuksdinare,kao i posljedica vjeronauka,koji je postao domoljubna zamjena za marxizam u školi.
2015-07-23
stari kaj tebe puca..ako ni's dokazao je da kao desnicar ima muda mitraljirati a ne biti 'jak na rijecima' kao ljevicari...npr.peovicak 'ja bi to tamo u saboru mitraljezom' a evo je u saboru..kad ono corak...fensi obleka...nesto zbrlj mrljסמאל wrote:Kako god.Ovaj dečko je samo još jedna žrtva paranoidnog i bezumnog domoljublja,onakvog kakvog širi vuksdinare,kao i posljedica vjeronauka,koji je postao domoljubna zamjena za marxizam u školi.
2015-09-08
...ima da ti se smrzne čuka kad te pogledam
2015-09-08
marcellus wrote:Hektorović wrote:
Kakav god da je, HDZ je kadrovski svemirski brod naspram ostale žgadije na političkoj sceni.
naročito ako se gleda krimose i korupcionaše, ovima vašima drugi nisu do koljena.
Evo za vikend smo imali promociju IX generacije političke akademije, sve redom odlični studenti, mnogi već sa iskustvom stažiranja u Briselu. Nitko nema niti približan kadrovski bazen... niti blizu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
סמאל wrote:
Nigdje ne pada s neba... treba delat.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 13 of 27 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 27
Similar topics
» Konačno solidarnost:Velik prosvjed branitelja i blokiranih,ovršenih na Markovom trgu 2.5.2017'
» Neradnička klasa u obrani privilegija, ili zašto nije bilo specijalaca na markovom trgu
» Medved: Sve ukazuje da je meta napada na Markovom trgu bio osobno premijer Kenwood Kenon
» Božidar Alić u 'punoj ratnoj spremi' na Markovom trgu urlao: Bez lustracije nema Kroacije!
» Još jedan crnac upucan...
» Neradnička klasa u obrani privilegija, ili zašto nije bilo specijalaca na markovom trgu
» Medved: Sve ukazuje da je meta napada na Markovom trgu bio osobno premijer Kenwood Kenon
» Božidar Alić u 'punoj ratnoj spremi' na Markovom trgu urlao: Bez lustracije nema Kroacije!
» Još jedan crnac upucan...
Page 13 of 27