Kolinda ne odustaje: Tražim posebno ministarstvo samo za demografiju
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Kolinda ne odustaje: Tražim posebno ministarstvo samo za demografiju
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Iskreno : Mi muški nemožemo funkcionirat u ovakvom ekonomskom modelu , možda 50% muških nekako i pliva u tome al 50% baš i ne i upravo na tih 50% koji tu nepliva vi imate KRAH NATALITETA I NIKAKVA MINISTARSTVA TO NEMOGU POPRAVIT A NITI CE. SPREMITE SE NA .....HAOS.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kolinda-ne-odustaje-trazim-posebno-ministarstvo-samo-za-demografiju/964475.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Kolinda ne odustaje: Tražim posebno ministarstvo samo za demografiju
Treba uvesti još veći porez za nekretnine, tako da se mladi nemogu priuštiti svoj stan, pa neka se isele u irsku i tamo startaju obitelji, a od toga poreza ćemo hraniti 2000 uhljeba u ministarstvu demografije
Guest- Guest
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Zaposliš žene koje su 51% stanovništva , iste snižavaju cijenu rada i uzimaju poslove muškima i onda nema klasicne obitelji jer muški nit imaju posla nit su placeni a ako i rade to je nesigurno jer ih se lako može zamijeniti jeftinijom radnom snagom. Iskreno vi natalitet možete dignuti jedino ako ce država finacirat tu djecu od njegove nulte do 18 godine jer muški baš i nemogu.
Split, Croatia
Zaposliš žene koje su 51% stanovništva , iste snižavaju cijenu rada i uzimaju poslove muškima i onda nema klasicne obitelji jer muški nit imaju posla nit su placeni a ako i rade to je nesigurno jer ih se lako može zamijeniti jeftinijom radnom snagom. Iskreno vi natalitet možete dignuti jedino ako ce država finacirat tu djecu od njegove nulte do 18 godine jer muški baš i nemogu.
2014-04-11
USA 300 milijuna stanovnika, 14 ministarstava,
RH uskoro 3milijuna ljudi preko 21 ili 22 ministarstva
RH uskoro 3milijuna ljudi preko 21 ili 22 ministarstva
Guest- Guest
Iskreno vi natalitet možete dignuti jedino ako ce država finacirat tu djecu od njegove nulte do 18 godine jer muški baš i nemogu.Pinochet wrote:Treba uvesti još veći porez za nekretnine, tako da se mladi nemogu priuštiti svoj stan, pa neka se isele u irsku i tamo startaju obitelji, a od toga poreza ćemo hraniti 2000 uhljeba u ministarstvu demografije
2014-04-11
GOTOVI SU.
Trebaju iz proračuna izdvojit mjesečno oko 1500 kuna po djetetu od njegove nulte do 18 godine ako žele povecati natalitet.
A te pare NEMAJU.
Trebaju iz proračuna izdvojit mjesečno oko 1500 kuna po djetetu od njegove nulte do 18 godine ako žele povecati natalitet.
A te pare NEMAJU.
2014-04-11
Iskreno : Mi muški nemožemo funkcionirat u ovakvom ekonomskom modelu , možda 50% muških nekako i pliva u tome al 50% baš i ne i upravo na tih 50% koji tu nepliva vi imate KRAH NATALITETA I NIKAKVA MINISTARSTVA TO NEMOGU POPRAVIT A NITI CE. SPREMITE SE NA .....HAOS.
2014-04-11
Crko im sistem , ovce se nerazmnožavaju.
Ono gore napisano je bilo nešto najiskrenije i najrelanije napisano od mene do sad povodom ove teme.
50% muških nepliva u ovom sistemu i zato vam stvar pada i padat ce.
Ono gore napisano je bilo nešto najiskrenije i najrelanije napisano od mene do sad povodom ove teme.
50% muških nepliva u ovom sistemu i zato vam stvar pada i padat ce.
2014-04-11
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa sad emanicpacija ili ne ovo je prakticki prvi put da sam im javno rekao u cemu je stvar tj bar od mene napisano mojim rijecima ....ja to znam odavno al sad im je rečeno direktno.
ŽENE SU SPOSOBNIJE OD MUŠKIH I AKO IH NEMAKNETE SA TRŽIŠTA RADA MUŠKI TJ 50% NJIH NEMA PARA ZA DJECU.
ŽENE SU SPOSOBNIJE OD MUŠKIH I AKO IH NEMAKNETE SA TRŽIŠTA RADA MUŠKI TJ 50% NJIH NEMA PARA ZA DJECU.
2014-04-11
U prevodu . ili ih miči il krahiraš.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa sad emanicpacija ili ne ovo je prakticki prvi put da sam im javno rekao u cemu je stvar tj bar od mene napisano mojim rijecima ....ja to znam odavno al sad im je rečeno direktno.
mogao bi biti domacica nekoj sposobnoj zeni
2014-04-12
Tak nešto i planiram ...nemam više volje da radim za kikiriki i natjecem se sa tom jeftinom i prejeftinom radnom snagom.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Pa sad emanicpacija ili ne ovo je prakticki prvi put da sam im javno rekao u cemu je stvar tj bar od mene napisano mojim rijecima ....ja to znam odavno al sad im je rečeno direktno.
2014-04-11
RayMabus wrote:Tak nešto i planiram ...nemam više volje da radim za kikiriki i natjecem se sa tom jeftinom i prejeftinom radnom snagom.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Pa sad emanicpacija ili ne ovo je prakticki prvi put da sam im javno rekao u cemu je stvar tj bar od mene napisano mojim rijecima ....ja to znam odavno al sad im je rečeno direktno.
onda se moras odreci dijela suvereniteta , politicki receno
2014-04-12
Onda ništa....snac cu se i sam ..nemam neke troškove a taj kikiriki uvik mogu nekako zaradit.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Tak nešto i planiram ...nemam više volje da radim za kikiriki i natjecem se sa tom jeftinom i prejeftinom radnom snagom.debotoijusto wrote:
onda se moras odreci dijela suvereniteta , politicki receno
2014-04-11
Ništa ..onda idemo na krah.
Ima i drugih opcija kako se može proživjeti život.
2014-04-11
Izgleda da vam krah i je riješenje.
Nepostoji nešto kao besmrtna grupna duša il tako šta ...samo su individualne duše besmrtne.
Npr sad može postojati neka evropska svijest i neka takva duša no ona nije samostalaln entitet nego grupa individualnih duša.
Između izbora dal treba da opstane ta privremena grupna ili ova individualna izbor je samo jedan jer nešto kao grupna besmrtna duša uopče niti ne postoji.
U prevodu da skratim sa filozofijom : PRIJE CE EVROPA NESTATI S LICA ZEMLJE KAO CIVILIZACIJA NEGO ŠTA CU JA PRISTATI NA BILO ŠTA NA ŠTA NEŽELIM DA PRISTANEM.
JEL TO ZNACI NEMOGUCNOST DOGOVORA ?
PA OK , KOGA BRIGE-
Nepostoji nešto kao besmrtna grupna duša il tako šta ...samo su individualne duše besmrtne.
Npr sad može postojati neka evropska svijest i neka takva duša no ona nije samostalaln entitet nego grupa individualnih duša.
Između izbora dal treba da opstane ta privremena grupna ili ova individualna izbor je samo jedan jer nešto kao grupna besmrtna duša uopče niti ne postoji.
U prevodu da skratim sa filozofijom : PRIJE CE EVROPA NESTATI S LICA ZEMLJE KAO CIVILIZACIJA NEGO ŠTA CU JA PRISTATI NA BILO ŠTA NA ŠTA NEŽELIM DA PRISTANEM.
JEL TO ZNACI NEMOGUCNOST DOGOVORA ?
PA OK , KOGA BRIGE-
2014-04-11
uz Ministarstvo joj gešenkt isporuciti dildac 30 cenata,da se samopojebe.
Irud te ebo,uza propadanje drzave,glupa krava insistira na neprofitabilmnim sustavima,koji samo traze jos vece opterecenje drzavnog proracuna..
i koja bi svrha tog Ministeriuma bila?? Govoriti gradjanima kako se pojaebati i napraviti djecu,a nemati im sto dati da jedu,i dizati ih bez ikakve sanse za perspektivu,odrastanje i zasnivanje zivota,kako ljucko bice zasluzuje??
Irud te ebo,uza propadanje drzave,glupa krava insistira na neprofitabilmnim sustavima,koji samo traze jos vece opterecenje drzavnog proracuna..
i koja bi svrha tog Ministeriuma bila?? Govoriti gradjanima kako se pojaebati i napraviti djecu,a nemati im sto dati da jedu,i dizati ih bez ikakve sanse za perspektivu,odrastanje i zasnivanje zivota,kako ljucko bice zasluzuje??
Guest- Guest
u MP6 sto dalje od civilizacije..RayMabus wrote:Ništa ..onda idemo na krah.
Guest- Guest
Kad sve zbrojiš možda je najbolje prihvatit krah kao istinu ...ja se trudio objasnit nešto s ciljem da to nekrahira al ocito neka grupna svijest oce nasilu ic protiv indivudalne a to uvijek završava samo s jednim mogucim ishodom.
Indivudalna je besmrtna.
Indivudalna je besmrtna.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kolinda odustaje od predsjedničke kandidature
» Ministarstvo diskriminira djecu: Smiju izostati iz škole samo ako idu na skijanje
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Kolinda sprdi 40 milijuna kuna a Pahor samo 17
» HDZ-ovci u soku:Plenki hvalio samo sebe a Kolinda i drugi za njega nisu postojali
» Ministarstvo diskriminira djecu: Smiju izostati iz škole samo ako idu na skijanje
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Kolinda sprdi 40 milijuna kuna a Pahor samo 17
» HDZ-ovci u soku:Plenki hvalio samo sebe a Kolinda i drugi za njega nisu postojali
Page 1 of 2