Francuska uvodi zatvorske i novčane kazne za provođenje testova djevičanstva
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Francuska uvodi zatvorske i novčane kazne za provođenje testova djevičanstva
Ok je sve... Samo brak kao institucija je nastao da bi se legaliziralo dicu, radi imovinsko pravnih odnosa. Znači umre ćaća, dica koja su 1/1 su nasljednici, ovi od ljubavnica laju na mjesec. Danas i ovi drugi imaju prava pa brak gubi smisao i na njemu najviše inzistiraju pederi i lezbe...melkior wrote:Mislim da brak s djevicom nije problem ako ona ima 18mutava baštarda wrote:Zamisli ideš oženit neku 30godišnjakinju djevicu.melkior wrote:Bezveze, ispada da je brak s kurvom jednako vrijedan i poželjan kao brak s djevicom. A muške nitko ništa ne pita, a? Emančipacija
Biž ća od toga... Bolje kurvu...
Danas je općenito problem brak sa ženom, zato treba legalizirati brakove s kozom jer je to zdravstveno i socijalno najsigurnije, a djecu praviti ljubavnici jer je također općenito jasno da je najrjeđi seks s vlastitom ženom a najslađi i najčešći s ljubavnicom...
Oženi kozi pa ju prepusti susjedu, a ti peglaj njegovu...
Meni je bolji Liburnski model odprije 2500 g. U selu svak sa svakim, a poslije kad se dica rode na teret su majkama i selu do pete godine, a kad napunu pet godina mater procjeni na koga liči dite i tome ga da da ga odgaja kao svoje...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: Francuska uvodi zatvorske i novčane kazne za provođenje testova djevičanstva
tamo potkraj 80tih sam planirao da preselim u Francusku nakon poduzeg boravka tamo..bash mi je pasalo..Paris grad kulture i svega najljepsega,Marsej nekak..ne mogu opisati filing..pun duše,topline,bIO...RayMabus wrote:Bili su zemlja kulture , umjetnosti ...danas je sve to pokrio Sudan. Mrak i tama jedne civilizacije.Legendovich wrote:francuska je nekad bile prekrasna zemlja..jug pogotovo..danas je smetliste
jug Francuske puno vinograda,vocnjaka,malih sela razbacanih i izoliranih od modernog zivota...prelijepih plantaza..
a vid danas..smetliste islamistickih skotova
Guest- Guest
Nevjerojatno je šta su u 40-ak godina napravili od države.Legendovich wrote:tamo potkraj 80tih sam planirao da preselim u Francusku nakon poduzeg boravka tamo..bash mi je pasalo..Paris grad kulture i svega najljepsega,Marsej nekak..ne mogu opisati filing..pun duše,topline,bIO...RayMabus wrote:Bili su zemlja kulture , umjetnosti ...danas je sve to pokrio Sudan. Mrak i tama jedne civilizacije.Legendovich wrote:francuska je nekad bile prekrasna zemlja..jug pogotovo..danas je smetliste
jug Francuske puno vinograda,vocnjaka,malih sela razbacanih i izoliranih od modernog zivota...prelijepih plantaza..
a vid danas..smetliste islamistickih skotova
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nije mi uopće jasno kako su uspili u tako relativno kratkom periodu razjebat vlastitu državu. Katastrofa. Ja ne bi u Francuskoj danas živija ni da mi plate. Ovo vidiš da će svake godine bit samo gore i gore.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Treba zabranit seks pa će u modu opet doći ljubav. Ali kako zabranit nešto što je toliko dostupno da je već postalo isfurano kao stara ofucana trenirka? Ne možeš imati tradicionalne muško-ženske odnose u eri Instagrama. Evo jedan zanimljiv spoj lokal-tradicionalizma i suvremenog američkog popamutava baštarda wrote:Ok je sve... Samo brak kao institucija je nastao da bi se legaliziralo dicu, radi imovinsko pravnih odnosa. Znači umre ćaća, dica koja su 1/1 su nasljednici, ovi od ljubavnica laju na mjesec. Danas i ovi drugi imaju prava pa brak gubi smisao i na njemu najviše inzistiraju pederi i lezbe...melkior wrote:Mislim da brak s djevicom nije problem ako ona ima 18mutava baštarda wrote:Zamisli ideš oženit neku 30godišnjakinju djevicu.melkior wrote:Bezveze, ispada da je brak s kurvom jednako vrijedan i poželjan kao brak s djevicom. A muške nitko ništa ne pita, a? Emančipacija
Danas je općenito problem brak sa ženom, zato treba legalizirati brakove s kozom jer je to zdravstveno i socijalno najsigurnije, a djecu praviti ljubavnici jer je također općenito jasno da je najrjeđi seks s vlastitom ženom a najslađi i najčešći s ljubavnicom...
Oženi kozi pa ju prepusti susjedu, a ti peglaj njegovu...
Meni je bolji Liburnski model odprije 2500 g. U selu svak sa svakim, a poslije kad se dica rode na teret su majkama i selu do pete godine, a kad napunu pet godina mater procjeni na koga liči dite i tome ga da da ga odgaja kao svoje...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
što je iduće, zabrana provjeravanja kilometraže na autu, ili je li novi ili rabljeni...
Jebeš i to ... svi ti se smiju iza leđa jer su ti svi jebavali ženuLegendovich wrote:mudro..Kurva je probala sve sto je htjela..u braku trazi stabilnost i sigurnost..mutava baštarda wrote:Zamisli ideš oženit neku 30godišnjakinju djevicu.melkior wrote:Bezveze, ispada da je brak s kurvom jednako vrijedan i poželjan kao brak s djevicom. A muške nitko ništa ne pita, a? Emančipacija
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
I šta koji kitomir imaju provjeravat
Pa danas imaš operacije ušivanja himena
Arapkinje se izjebu u Francuskoj, doktoriraju na anatomiji kurca, onda kad se trebaju udat ušiju himen i jadni arapski mladoženja misli dobio nevinu nevjestu a ona se naprimala kuraca da može kuću s njima da ogradi
Pa danas imaš operacije ušivanja himena
Arapkinje se izjebu u Francuskoj, doktoriraju na anatomiji kurca, onda kad se trebaju udat ušiju himen i jadni arapski mladoženja misli dobio nevinu nevjestu a ona se naprimala kuraca da može kuću s njima da ogradi
2015-09-24
Nije bash kraak period..nakon davanja slobode bivsim kolonijama u africi,Francuska je osigurala drzavljanstvo,odnosno paseport svakom iz angole i drugih kolonija da mogu,ako hoce doci i zivjetiu francuskoj..a to je prilicno davno biloRayMabus wrote:Nije mi uopće jasno kako su uspili u tako relativno kratkom periodu razjebat vlastitu državu. Katastrofa. Ja ne bi u Francuskoj danas živija ni da mi plate. Ovo vidiš da će svake godine bit samo gore i gore.
Guest- Guest
A kak znas da ti nisu jebavali onu "koja nije dala.."??? mislim,nije pica od sapuna,a ako si baja nakon njih pofanj ipak uspio curu da jebanjem istreses iz stikli,onda te niciji smjeh ne treba brinuti..Ringo10 wrote:Jebeš i to ... svi ti se smiju iza leđa jer su ti svi jebavali ženuLegendovich wrote:mudro..Kurva je probala sve sto je htjela..u braku trazi stabilnost i sigurnost..mutava baštarda wrote:Zamisli ideš oženit neku 30godišnjakinju djevicu.melkior wrote:Bezveze, ispada da je brak s kurvom jednako vrijedan i poželjan kao brak s djevicom. A muške nitko ništa ne pita, a? Emančipacija
bajdevej,na Balkanu cure jako vode racuna o "dobrom glasu"..jel to znaci da se ne prcaju ko lude??..kojesta..samo odu tamo gdje ih nitko ne pozna..
Primjer kod menea ,u Zupanji su cure 80tih pohodile Bosnu,gdje su ih Bosanci jebavali,a u svom selu su bile cestite i casne..isto tako,mi iz Slavonije blize,smo isli Ubosnu,pa jebavali njihove cure u raznim lenijama i gustisima..na "zadnjem cicu"..svi seksualno podmireni,decki sa smjeskom na licu,cure sa ocuvanom čascu i cestitoscu...EJ-MEN...
Guest- Guest
JA sam znao jednu u Sarajevu, zvala se Hajra ... ko fol ogorčena na Srbe i Hrvate ... kaže - nikad ne bih ni Vlahu ni Šokcu dala pa da me ubijuLegendovich wrote:A kak znas da ti nisu jebavali onu "koja nije dala.."??? mislim,nije pica od sapuna,a ako si baja nakon njih pofanj ipak uspio curu da jebanjem istreses iz stikli,onda te niciji smjeh ne treba brinuti..Ringo10 wrote:Jebeš i to ... svi ti se smiju iza leđa jer su ti svi jebavali ženuLegendovich wrote:mudro..Kurva je probala sve sto je htjela..u braku trazi stabilnost i sigurnost..mutava baštarda wrote:Zamisli ideš oženit neku 30godišnjakinju djevicu.melkior wrote:Bezveze, ispada da je brak s kurvom jednako vrijedan i poželjan kao brak s djevicom. A muške nitko ništa ne pita, a? Emančipacija
bajdevej,na Balkanu cure jako vode racuna o "dobrom glasu"..jel to znaci da se ne prcaju ko lude??..kojesta..samo odu tamo gdje ih nitko ne pozna..
Primjer kod menea ,u Zupanji su cure 80tih pohodile Bosnu,gdje su ih Bosanci jebavali,a u svom selu su bile cestite i casne..isto tako,mi iz Slavonije blize,smo isli Ubosnu,pa jebavali njihove cure u raznim lenijama i gustisima..na "zadnjem cicu"..svi seksualno podmireni,decki sa smjeskom na licu,cure sa ocuvanom čascu i cestitoscu...EJ-MEN...
Bila sisata i guzata ... dobra bila za natakarit na belegiju
E jesam ja to izjebo i onda je pitam - a ti ono reče da ne bi dala nekome druge vjere
A ona - e jebi ga ti si nekako drukčiji, imaš obrezan kurac ... pa eto
Jer ja sam kao mali imao komplikacije pa mi uradili operaciju pa mi kitomir ko u muslimana
Aha rekoh, to li je znači razlog .. smijao se ja ... eh žene ko ih ne zna
2015-09-24
Isto tako bio ja na terenu tamo 1995te i u lokalnoj muslimanskoj jedinici bila jedna Senada, bolničarka ... kaže e ne bih Vlahu dala pa da je od zlata
Nije prošlo dva dana uhvate je u jebačini sa Miletom mitraljescom, bio Srbin u toj jedinici, lokalac, žena mu muslimanka
Zajebavali je njeni muslimani - aha, šta si ono rekla da ne bi sa Vlahom
A ona - pa dobro, Mile se ne računa, on je s nama
Hahaha ... eh žene žene
Nije prošlo dva dana uhvate je u jebačini sa Miletom mitraljescom, bio Srbin u toj jedinici, lokalac, žena mu muslimanka
Hahaha ... eh žene žene
2015-09-24
Ringo10 wrote:Isto tako bio ja na terenu tamo 1995te i u lokalnoj muslimanskoj jedinici bila jedna Senada, bolničarka ... kaže e ne bih Vlahu dala pa da je od zlata
Hahaha ... eh žene žene
Ma sam nek je belegija dovoljna,onda je sve jedno,svi su onda "nasi"...
Guest- Guest
MA pusti žene, njima je samo dobar kurac u glavi ...Legendovich wrote:Ringo10 wrote:Isto tako bio ja na terenu tamo 1995te i u lokalnoj muslimanskoj jedinici bila jedna Senada, bolničarka ... kaže e ne bih Vlahu dala pa da je od zlata
Hahaha ... eh žene žene
Nisu džaba rekli stari LAtini - Bonus penis, pax in domus
2015-09-24
Ej-men Dude... i sa tim se treba pomiriti..nemreš..ak se zena hoce s nekim pohabati,pohabat ce se..i nace nacina za to..isto kao i mi..bolje glumiti gljivu i ignorirati eventualne sitne znakove..kad dojde kuci,fino je pitash ocel kofi..ako hoce super,ako bi odma u krevet,e onda se zabrini...Ringo10 wrote:MA pusti žene, njima je samo dobar kurac u glavi ...Legendovich wrote:Ringo10 wrote:Isto tako bio ja na terenu tamo 1995te i u lokalnoj muslimanskoj jedinici bila jedna Senada, bolničarka ... kaže e ne bih Vlahu dala pa da je od zlata
Hahaha ... eh žene žene
Guest- Guest
Moram ovdje podržati Islamsku zajednicu u Francuskoj, i dapače, uvesti obvezno testove djevičanstva prije braka za sve djevojke, neovisno o vjeri.
Mislim da postoji konsenzus na temi da djevica nema što ulaziti u brak, put je to u varanje i razvod braka.
Stoga, ukoliko bi nalaz testa bio pozitivan, odnosno, utvrđeno za djevojku da je djevica, istoj bi se onemogućilo sklapanje braka dok god je djevica. :)
Mislim da postoji konsenzus na temi da djevica nema što ulaziti u brak, put je to u varanje i razvod braka.
Stoga, ukoliko bi nalaz testa bio pozitivan, odnosno, utvrđeno za djevojku da je djevica, istoj bi se onemogućilo sklapanje braka dok god je djevica. :)
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Moram ovdje podržati Islamsku zajednicu u Francuskoj, i dapače, uvesti obvezno testove djevičanstva prije braka za sve djevojke, neovisno o vjeri.
EPIC!!! ....kraljevski receno...
Guest- Guest
KAko meni reče jedan mudri čovjek - ako uhvatiš ženu kako se guzi sa nekim drugim frajerom, treba da mu čestitaš, platiš mu piće i častiš ga, a njoj da se izvineš jer nisi bio na visini zadatkaLegendovich wrote:Ej-men Dude... i sa tim se treba pomiriti..nemreš..ak se zena hoce s nekim pohabati,pohabat ce se..i nace nacina za to..isto kao i mi..bolje glumiti gljivu i ignorirati eventualne sitne znakove..kad dojde kuci,fino je pitash ocel kofi..ako hoce super,ako bi odma u krevet,e onda se zabrini...Ringo10 wrote:MA pusti žene, njima je samo dobar kurac u glavi ...Legendovich wrote:Ringo10 wrote:Isto tako bio ja na terenu tamo 1995te i u lokalnoj muslimanskoj jedinici bila jedna Senada, bolničarka ... kaže e ne bih Vlahu dala pa da je od zlata
Hahaha ... eh žene žene
2015-09-24
Casno i Viteški postupiti.. a ako te previse mori posel,a zenu ti netko drugi odradjuje,jos pogledas u nebesa i kazes.."Kurtzu Hvala.."Ringo10 wrote:KAko meni reče jedan mudri čovjek - ako uhvatiš ženu kako se guzi sa nekim drugim frajerom, treba da mu čestitaš, platiš mu piće i častiš ga, a njoj da se izvineš jer nisi bio na visini zadatkaLegendovich wrote:Ej-men Dude... i sa tim se treba pomiriti..nemreš..ak se zena hoce s nekim pohabati,pohabat ce se..i nace nacina za to..isto kao i mi..bolje glumiti gljivu i ignorirati eventualne sitne znakove..kad dojde kuci,fino je pitash ocel kofi..ako hoce super,ako bi odma u krevet,e onda se zabrini...Ringo10 wrote:MA pusti žene, njima je samo dobar kurac u glavi ...Legendovich wrote:Ringo10 wrote:Isto tako bio ja na terenu tamo 1995te i u lokalnoj muslimanskoj jedinici bila jedna Senada, bolničarka ... kaže e ne bih Vlahu dala pa da je od zlata
Hahaha ... eh žene žene
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» STROGE MJERE U Italiji od danas novčane kazne za sve necijepljene starije od 50!
» Dodik: Američki ambasador mi je nudio preinačenje zatvorske kazne, otjerao sam ga s mog imanja
» ''ČOVJEK KOJI JE SPASIO KALMETU POBJEGAO U BiH: Osuđeni poduzetnik trebao se javiti na odsluženje zatvorske kazne, no njemu nije bilo traga''
» Crna Gora uvodi drastične kazne za neustajanje na himnu
» Split uvodi nove kazne za turiste: 300 eura za spavanje u parku, 150 za povraćanje
» Dodik: Američki ambasador mi je nudio preinačenje zatvorske kazne, otjerao sam ga s mog imanja
» ''ČOVJEK KOJI JE SPASIO KALMETU POBJEGAO U BiH: Osuđeni poduzetnik trebao se javiti na odsluženje zatvorske kazne, no njemu nije bilo traga''
» Crna Gora uvodi drastične kazne za neustajanje na himnu
» Split uvodi nove kazne za turiste: 300 eura za spavanje u parku, 150 za povraćanje
Page 2 of 2