''ČOVJEK KOJI JE SPASIO KALMETU POBJEGAO U BiH: Osuđeni poduzetnik trebao se javiti na odsluženje zatvorske kazne, no njemu nije bilo traga''
Page 1 of 1
''ČOVJEK KOJI JE SPASIO KALMETU POBJEGAO U BiH: Osuđeni poduzetnik trebao se javiti na odsluženje zatvorske kazne, no njemu nije bilo traga''
https://net.hr/danas/crna-kronika/osudeni-poduzetnik-umjesto-u-zatvor-pobjegao-u-bih-prije-toga-je-znacajno-ublazio-svoje-svjedocenje-protiv-kalmete/
Sljedeći rezultati anketa --> Rejting HDZ-a se diže za još dva posto.
Sljedeći rezultati anketa --> Rejting HDZ-a se diže za još dva posto.
red wolf-
2016-02-10
Re: ''ČOVJEK KOJI JE SPASIO KALMETU POBJEGAO U BiH: Osuđeni poduzetnik trebao se javiti na odsluženje zatvorske kazne, no njemu nije bilo traga''
Vjerojatno je Vaso slijedeći
catabbath-
2015-08-22
Similar topics
» VEĆINA NE ZNA ZA NJEGA: Ovo je čovjek koji je spasio čovječanstvo
» "Ovdje sam jer neću slušati naredbe onih koji mi govore da tu ne bih trebao biti - Rusija nam je bliža od bilo koje druge svjetske sile"
» Vladimir Zivkovic covjek koji nije htio biti agresor
» ''Čovjek koji je ʼliječio ljude od homoseksualnostiʼ nije više mogao izdržati: ʼJa sam gay, žao mi je...ʼ''
» covjek koji nije izazvao ni jedan rat salje ponovo poruke mira
» "Ovdje sam jer neću slušati naredbe onih koji mi govore da tu ne bih trebao biti - Rusija nam je bliža od bilo koje druge svjetske sile"
» Vladimir Zivkovic covjek koji nije htio biti agresor
» ''Čovjek koji je ʼliječio ljude od homoseksualnostiʼ nije više mogao izdržati: ʼJa sam gay, žao mi je...ʼ''
» covjek koji nije izazvao ni jedan rat salje ponovo poruke mira
Page 1 of 1