jasenovac brutalniji od ausvica
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: jasenovac brutalniji od ausvica
imate me pravo pljuvatvuksadinare wrote:ko ih se boji...ali mudra izreka kaze...oprez je majka mudrostiRingo10 wrote:Ma jebes njihove transee i rovove...
Sta ih se bojite koji kurac
ako ikad budete razumni skontaćete ,,morbit nikad
hrvatski neprijatelj nije nikada bio van hrvatskog puka
mi smo okotili jugonaciza , jna
mi smo okotili socijalizam i kroz njeg komunistički pakao
svi oni koji su stradali od srpske luđačke zlobe su stradali radi hrvatskog maloumlja koje i dan danas ispoljavamo socijalizmom na ljevoj i desnoj strani
i u onom što zovemo domovinski rat smo bili podjeljeni na socijalističko zapovjedništvo i hrvatsko rovovanje
srbi su samo koristili naše maloumlje
Guest- Guest
Najveći problem Jasenovca je u tome što očito, nije bio dovoljno efikasan kad je trebalo. Kad mi dođe penzić i kaže da je 5 puta preživio ustaško strijeljanje u II. svjetskom ratu, onda znam da su te ustaše bili za kurac i da bih ja to sve skupa puno efikasnije odradio.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
kad će nestat morbidnih socijalističkih rasista ka šta si timelkior wrote:Najveći problem Jasenovca je u tome što očito, nije bio dovoljno efikasan kad je trebalo. Kad mi dođe penzić i kaže da je 5 puta preživio ustaško strijeljanje u II. svjetskom ratu, onda znam da su te ustaše bili za kurac i da bih ja to sve skupa puno efikasnije odradio.
Guest- Guest
Dakle, kad Srbi optužuju da je u Jasenovcu stradalo 700 000 ljudi, znači da je očito problem što ih nije stradalo ni pet puta toliko koliko je trebalo, a za što ga lažno optužuju. Da je Jasenovac bio toliko efikasan kao što nije, ne bi tko 70 godina poslije imao što srat u kontinuitetu na tu temu.
2015-08-09
U svakom ratu kao i inače u svakom poslu najveći je problem prokleta nesposobnost.
2015-08-09
Što god sam ne odradiš, kao da nije ni obavljeno.melkior wrote:U svakom ratu kao i inače u svakom poslu najveći je problem prokleta nesposobnost.
2015-08-09
ta budala te samo provociramelkior wrote:Što god sam ne odradiš, kao da nije ni obavljeno.melkior wrote:U svakom ratu kao i inače u svakom poslu najveći je problem prokleta nesposobnost.
ti si puka go kokica ,,,hebeš zokija
Guest- Guest
kompliciras...jednostavno reci imamo brdo agentureobala razuma wrote:imate me pravo pljuvatvuksadinare wrote:ko ih se boji...ali mudra izreka kaze...oprez je majka mudrostiRingo10 wrote:Ma jebes njihove transee i rovove...
svi oni koji su stradali od srpske luđačke zlobe su stradali radi hrvatskog maloumlja koje i dan danas ispoljavamo socijalizmom na ljevoj i desnoj strani
i u onom što zovemo domovinski rat smo bili podjeljeni na socijalističko zapovjedništvo i hrvatsko rovovanje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
portalski kočijaši koji voze svoje filozofije i muzu državne sise su prezadovoljni pučkom maloumnošću koja ne vidi njihov eklatantni socijalistički rasizamvuksadinare wrote:kompliciras...jednostavno reci imamo brdo agentureobala razuma wrote:imate me pravo pljuvatvuksadinare wrote:ko ih se boji...ali mudra izreka kaze...oprez je majka mudrostiRingo10 wrote:Ma jebes njihove transee i rovove...
i sve zove agenturom
bida i tuga
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hodak nikad brutalniji: 'Svaki antifasist mora imat svog fasistu a Zoran Pusic hoce drzavni savez sa Srbijom'
» JASENOVAC SE PREUVELIČAVA
» Užas: Jasenovac u New Yorku
» Vujo kukmaci!Ne bi na more vec u Jasenovac
» Jasenovac i Gradiška stara
» JASENOVAC SE PREUVELIČAVA
» Užas: Jasenovac u New Yorku
» Vujo kukmaci!Ne bi na more vec u Jasenovac
» Jasenovac i Gradiška stara
Page 3 of 3