jasenovac brutalniji od ausvica
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
jasenovac brutalniji od ausvica
https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:787334-Gideon-Grajf-Jasenovac-je-daleko-brutalniji-od-Ausvica08:58:25
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Re: jasenovac brutalniji od ausvica
koga boli kurac, sa srebrenicom, vukovarom, kosovom, dubrovnikom, itd, dokazali ste se
eto,
ovaj nije srbin
glupo je negirati laz
da neko laze
jebali vas brojevi
bitna je sustuna endehazije,
same ideje ustastva
brojevi sluze hrvatima
da pokriju bitnost i sustinu
ovaj nije srbin
glupo je negirati laz
da neko laze
jebali vas brojevi
same ideje ustastva
brojevi sluze hrvatima
2020-04-21
hrvati su se potvrdiliAssadNaPodmornici wrote:koga boli kurac, sa srebrenicom, vukovarom, kosovom, dubrovnikom, itd, dokazali ste se
od porodice zec do bezbroj
drugih i zlocinacke oluje
do uzp u bosni.
mene boli qurac
Last edited by pizzon on Tue 6 Oct - 9:06; edited 2 times in total
2020-04-21
ovaj je na vasem platnom spisku...cak nije to ni kriopizzon wrote:eto,
ovaj nije srbin
glupo je negirati laz
da neko laze
jebali vas brojevi
same ideje ustastva
brojevi sluze hrvatima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
u ostalom nije mi jasno šta srbi forsiraju sa jasenovcom.
drugo brojke tamo su napuhane od nekoliko puta najmanje do nekoliko stotina puta koliko su oni napuhali.
treće, jasenovac nema veze sa Republikom Hrvatskom, Republika Hrvatska nije pravna sljedbenica NDH , nego SFRH, iskreno Republika Hrvatska ima više veze sa Bleiburgom nego Jasenovcom,
treće sve da imamo veze oept koga boli kurac, nismo mi švabe pa da ćeš postići ovdje nešto tipa da "nas grize savjest da vam šaljemo pare": kako da ne.
u ostalom i zašto bi. nitko od mojih nije imao veze sa jasenovcom tako da me i sa te strane boli k.
drugo brojke tamo su napuhane od nekoliko puta najmanje do nekoliko stotina puta koliko su oni napuhali.
treće, jasenovac nema veze sa Republikom Hrvatskom, Republika Hrvatska nije pravna sljedbenica NDH , nego SFRH, iskreno Republika Hrvatska ima više veze sa Bleiburgom nego Jasenovcom,
treće sve da imamo veze oept koga boli kurac, nismo mi švabe pa da ćeš postići ovdje nešto tipa da "nas grize savjest da vam šaljemo pare": kako da ne.
u ostalom i zašto bi. nitko od mojih nije imao veze sa jasenovcom tako da me i sa te strane boli k.
vuksadinare wrote:ovaj je na vasem platnom spisku...cak nije to ni kriopizzon wrote:eto,
ovaj nije srbin
glupo je negirati laz
da neko laze
jebali vas brojevi
same ideje ustastva
brojevi sluze hrvatima
tek treba upoznati svet sa
sustinim endehazije i
uzrocima sukoba tokom
devededetih.
to, sto je tito pokrio ndh,
dovelo je do novog gradj.rata
2020-04-21
Šandor Winnetou-
2017-12-31
axa, samo nastavite sanjatipizzon wrote:vuksadinare wrote:ovaj je na vasem platnom spisku...cak nije to ni kriopizzon wrote:eto,
ovaj nije srbin
glupo je negirati laz
da neko laze
jebali vas brojevi
same ideje ustastva
brojevi sluze hrvatima
sustinim endehazije i
uzrocima sukoba tokom
devededetih.
AssadNaPodmornici wrote:u ostalom nije mi jasno šta srbi forsiraju sa jasenovcom.
niko vam ne trazi pare
za ndh
jebale vas pare
2020-04-21
Evo vidiš ti što je njima vijest 2021.
I tako to čitaju 40 godina. Kak da budu normalni..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Šandor Winnetou likes this post
..ti ni ne znas sto pises...zapravo sam priznas da su srbi planirali rat sa hrvatima i drugim nesrbima jos od '45-te ali eto kao tito nije to daopizzon wrote:vuksadinare wrote:ovaj je na vasem platnom spisku...cak nije to ni kriopizzon wrote:eto,
ovaj nije srbin
glupo je negirati laz
da neko laze
jebali vas brojevi
same ideje ustastva
brojevi sluze hrvatima
sustinim endehazije i
uzrocima sukoba tokom
devededetih.
2015-09-08
imaju uskoro vojne vjezbe..moraju s edopingirati necim..a mitomanija je najbolji srpski dopingkaya wrote:Evo vidiš ti što je njima vijest 2021.
2015-09-08
samo da pravi srbin dobije vlast
bez regionalnih korena
bez regionalnih korena
2020-04-21
Auuu jebo te eto vi nešto pričajte ...pizzon wrote:hrvati su se potvrdiliAssadNaPodmornici wrote:koga boli kurac, sa srebrenicom, vukovarom, kosovom, dubrovnikom, itd, dokazali ste se
do uzp u bosni.
mene boli qurac
Izazvali ste teško krvoproliće i etničke ratove prije 30 godina i sad vi nekome pametujete
Porodica ZEC jeste zločin ali nije to jedini zločin niti je to jedino ubijeno dijete.
U Sarajevu je 1994 sto pedeset metara od mene ubijen sedmogodišnji dječak koji je kod kod muzeja kod Marijin Dvora išao sa majkom koja ga je držala za ruku
Ubijen je snajperom sa bijelog nebodera na Grbavici ... metak djetetu posred glave. Tu je stajao i oklopnjak UNPROFORa iza kojeg sam se ja tad sklonio
Nemojte vi nikome filozofirat mile ti majke
A ono što je nevjerojatno kod vas je potpuno odsustvo bilo kakve empatije prema tim žrtvama i bilo kakav osjećaj ... etno ne mora kajanje, ali bar priznanje da je to bilo pogrešno i loše
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
i onda naravno tamo slažu i smažu , i izmisle događaje, brojke, priče, optuže cijeli RH narod , i onda u komentarima dole ispod youtuba ili njihovih portala čitaš lude srbe kako zagovaraju osvetu, nove ratove.. a njihova vlast isto govori i nabavlja oružje..kaya wrote:Evo vidiš ti što je njima vijest 2021.
ne znam šta čekamo sa nabavkom novih F-16 aviona ili onih Francuskih. to treba biti samo početak. sa tim luđacima treba biti oprezan(mislim iman hrpu normalnih frendova srba ali među njima lako mogu oni priglupi luđaci predvladati)
..i ti dingo pao sa neba....ja sam tek poceo drkati a znao sam kakvi su oni...Ringo10 wrote:Auuu jebo te eto vi nešto pričajte ...pizzon wrote:hrvati su se potvrdiliAssadNaPodmornici wrote:koga boli kurac, sa srebrenicom, vukovarom, kosovom, dubrovnikom, itd, dokazali ste se
do uzp u bosni.
mene boli qurac
Izazvali ste teško krvoproliće i etničke ratove prije 30 godina i sad vi nekome pametujete
Porodica ZEC jeste zločin ali nije to jedini zločin niti je to jedino ubijeno dijete.
U Sarajevu je 1994 sto pedeset metara od mene ubijen sedmogodišnji dječak koji je kod kod muzeja kod Marijin Dvora išao sa majkom koja ga je držala za ruku
Ubijen je snajperom sa bijelog nebodera na Grbavici ... metak djetetu posred glave. Tu je stajao i oklopnjak UNPROFORa iza kojeg sam se ja tad sklonio
A ono što je nevjerojatno kod vas je potpuno odsustvo bilo kakve empatije prema tim žrtvama i bilo kakav osjećaj ... etno ne mora kajanje, ali bar priznanje da je to bilo pogrešno i loše
2015-09-08
zamisli koji moraš biti psihopat, da vidiš dite sa mamom u ruci i onda prospeš tom djetetu mozak dok ga majka šeta. koji su to bolesnici. i još njihove priče , da je to "osveta" za "turke, jasenovac" šta će sve izmisliti. i neće nitko napisati "to je zločin". oće kurac.Ringo10 wrote:Auuu jebo te eto vi nešto pričajte ...pizzon wrote:hrvati su se potvrdiliAssadNaPodmornici wrote:koga boli kurac, sa srebrenicom, vukovarom, kosovom, dubrovnikom, itd, dokazali ste se
do uzp u bosni.
mene boli qurac
imaju srbi jebene sreće ovi luđaci u srbiji. oni nisu vidjeli šta je rat. nisu ginuli djeca u nišu, novom sadu, i beogradu, dok su ginuli po vukovaru, slavonskom brodu, sarajevu. drugi put ako krenu , rat će se voditi na teritoriju srbije
treba popraviti imiđ smrdije, treba opravdati 1500 godina robije pred međunarodnim sudom, treba sve invertirati i pokazati srbe kao paćenike i pravednike. To zaboravite, taj status ste imali za vrijeme juge a nakon što ste započeli nekoliko ratova na tuđem teritoriju i dobili kaze za tisućljeće i pol jasno je da ste taj status zauvijek izgubili. Izgubili ste ga toliko da su vas ameri i NATO jedine u evropi spičkači bombama i još vam uzeli Kosovo a u svim filmovima se prikazujete kao ratni zločinci i ubojice parexelancepizzon wrote:AssadNaPodmornici wrote:u ostalom nije mi jasno šta srbi forsiraju sa jasenovcom.
niko vam ne trazi pare
za ndh
jebale vas pare
MA mogu oni nabavljat šta hoće, to je uostalom njihovo pravo, i prizivat osvetu ali mogu svirat kurcu ... nemaju oni više kapaciteta a osim toga velika većina populacije im i nije napaljena za neke ratoveAssadNaPodmornici wrote:i onda naravno tamo slažu i smažu , i izmisle događaje, brojke, priče, optuže cijeli RH narod , i onda u komentarima dole ispod youtuba ili njihovih portala čitaš lude srbe kako zagovaraju osvetu, nove ratove.. a njihova vlast isto govori i nabavlja oružje..kaya wrote:Evo vidiš ti što je njima vijest 2021.
ne znam šta čekamo sa nabavkom novih F-16 aviona ili onih Francuskih. to treba biti samo početak. sa tim luđacima treba biti oprezan(mislim iman hrpu normalnih frendova srba ali među njima lako mogu oni priglupi luđaci predvladati)
i što lupaju po društvenim mrežama to su pizde koje bi se razbježale nakon jedne granate
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hodak nikad brutalniji: 'Svaki antifasist mora imat svog fasistu a Zoran Pusic hoce drzavni savez sa Srbijom'
» JASENOVAC SE PREUVELIČAVA
» Užas: Jasenovac u New Yorku
» Vujo kukmaci!Ne bi na more vec u Jasenovac
» Jasenovac i Gradiška stara
» JASENOVAC SE PREUVELIČAVA
» Užas: Jasenovac u New Yorku
» Vujo kukmaci!Ne bi na more vec u Jasenovac
» Jasenovac i Gradiška stara
Page 1 of 3