Milanović: Puhovski je propali političar i očajni analitičar
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Milanović: Puhovski je propali političar i očajni analitičar
odokativno nismo prešli 0,5marcellus wrote:onako odokativno. Pretpostavljao sam da ste se zapili.
uređaj je jednom pokazao 0,2 a drugom 0,3
probali smo ga sjebat, ali nije se dao.
s obzirom da se nije zcrvenio nije bilo ni horsa ni koksa ni marice.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
epikur37 wrote:sad zamislimo one haringu Škoru , pijanu Kolindu i sl..
Zoki, pun pogodak
Mirjana Hrga
3 hours ago
Znam kad ovo napisem da ce u odredjenim krugovima Predsjednik RH jos losije kotirati, no ne dovodeci u pitanje svoje profesionalno iskustvo koje je neusporedivo s iskustvom seoskih bukaca, moram primjetiti da svjedocimo necemu nevidjenom na hrvatskoj politickoj sceni.
Nakon sto sam se godinu dana "s one strane" nagledala "politickih medvjeda" koji bi rodjenu djecu prodali za vlastiti interes, a kamoli izgovorili svoje misljenje ako je suprotno misljenju miljea iz kojeg dolazi, Zoran Milanovic je hrabro iskoristio mogucnost da se svima ne dopadne.
Nisu ga voljeli oni, sad ga ne vole ni "njegovi".
Pozicija vrijedna postivanja.
(ne zanima me vase misljenje)
Pa ove njegove špotalice su ,u neku ruku simpatične.סמאל wrote:Sad će svi razmisliti prije nego krenu kritizirat predsjednika,jer očito on nema dlake na jeziku,saspe svima u brk ono što ih ide.
Nisam nikad ni pomišljao da će mi Milanović postat najdraži političar.
Zs razliku od one stare mumije od Glasnobica,koji tad i prijrti,ili od one konjine Mamica koji bas vrijeđa dirajuc roditelje i pljuje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sukob na "ljevici" muhahahhaa Kila mozga u DNRH i dalje u laganom padu. Bilo kako bilo ali eto Zoka sada ispade heroj. Zasto???? Zato sta je rekao istine koje se zvacu ponavljam zvacu na ovome i drugim opskurnim forumima od kada su nastali. Zato sta brani svoju poziciju i pusta crnilo kao sipa u skripcu.... On je finncirao GONG i znao je tko su i sto su. Financirao je BABE i deku sa crvanom kosom i Puhovskog i slao policiju na branitelje i bacao plocu HOS-a na smatljiste i jeo govna i ljevicario u sesnaest. Sada dosao do pameti???? Sada kad je isao zderati da eto hrana ne propadne. Koje jebene dvije marke.... Buraz mu je dizao kredite u miljunima eura a hipoteka je isla na ocev stan koji vrijedi max 200 000 .... Nista cudno??? U DNRH i nije. Kao ni ovaj klub ni sarolika ekipa ni kurve ni ....... Sve je isto u DNRH samo njega vishe nema. Zadnja rupa u Eu u ravni sa bugasrkim dzambasima...... Kila mozga....
2014-04-14
marcellus and darth_vader like this post
...no mislim da on osjeca da ga vrijeme gazi i da nova ljevicarska agentura je preradikalna i za njegov ukus i da se sam nalazi na njihovu nisanu kao sumnjiv element..no i kalkulira...treba trazit podrsku i od desnice kad vec plenki ne zeli tu ulazit..on samo to koristi..abraham wrote:Sukob na "ljevici" muhahahhaa Kila mozga u DNRH i dalje u laganom padu. Bilo kako bilo ali eto Zoka sada ispade heroj. Zasto???? Zato sta je rekao istine koje se zvacu ponavljam zvacu na ovome i drugim opskurnim forumima od kada su nastali. Zato sta brani svoju poziciju i pusta crnilo kao sipa u skripcu.... On je finncirao GONG i znao je tko su i sto su. Financirao je BABE i deku sa crvanom kosom i Puhovskog i slao policiju na branitelje i bacao plocu HOS-a na smatljiste i jeo govna i ljevicario u sesnaest. Sada dosao do pameti???? Sada kad je isao zderati da eto hrana ne propadne. Koje jebene dvije marke.... Buraz mu je dizao kredite u miljunima eura a hipoteka je isla na ocev stan koji vrijedi max 200 000 .... Nista cudno??? U DNRH i nije. Kao ni ovaj klub ni sarolika ekipa ni kurve ni ....... Sve je isto u DNRH samo njega vishe nema. Zadnja rupa u Eu u ravni sa bugasrkim dzambasima...... Kila mozga....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
inače ako je istina ovo za Puhovskog taj bi čovjek trebao odgovarati. ne možeš druge ljude ni krive niti dužne trpati u zatvor i sjebavati im živote i onda 20godina kasnije biti "ugledni" građanin. .ali očito da je sve moguće ako si ili domoljub ili antifašist
mobiu$ wrote:Još da zašije Veljaču...
Lijepio bi mu plakate za slijedeću kampanju.
gle, svi imaju prste u pekmezu i putra na glavi.AssadNaPodmornici wrote:inače ako je istina ovo za Puhovskog taj bi čovjek trebao odgovarati. ne možeš druge ljude ni krive niti dužne trpati u zatvor i sjebavati im živote i onda 20godina kasnije biti "ugledni" građanin. .ali očito da je sve moguće ako si ili domoljub ili antifašist
kada gledaš puhovskog lik ne gleda u kameru, miče pogled. laže.
ali sve su to "elite" nastale nakon raspada juge.
2014-12-30
meni je fenomen ta "podmirba" antifašista i domoljuba, kao ona šema .."mi smo vas teroizirali i kojeg ubili kada smo bili na vlasti, a sada vi kradete kada ste na vlasti aj progledat ćemo jedni drugima kroz prste, nećemo se dirati, vi ne dirajte naše stare privilegije i zločine, a mi nećemo preispitivati vaše nove privilegije i pljačku".. savez domoljuba i antifašistaveber wrote:gle, svi imaju prste u pekmezu i putra na glavi.AssadNaPodmornici wrote:inače ako je istina ovo za Puhovskog taj bi čovjek trebao odgovarati. ne možeš druge ljude ni krive niti dužne trpati u zatvor i sjebavati im živote i onda 20godina kasnije biti "ugledni" građanin. .ali očito da je sve moguće ako si ili domoljub ili antifašist
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
istina?...irut te tvoj..normalno da je istina...pa lik niti demantira da je bio i je agentura...zna on mnogima puno zato je tu di je..AssadNaPodmornici wrote:inače ako je istina ovo za Puhovskog taj bi čovjek trebao odgovarati. ne možeš druge ljude ni krive niti dužne trpati u zatvor i sjebavati im živote i onda 20godina kasnije biti "ugledni" građanin. .ali očito da je sve moguće ako si ili domoljub ili antifašist
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ali to je uvijek tako.AssadNaPodmornici wrote:meni je fenomen ta "podmirba" antifašista i domoljuba, kao ona šema .."mi smo vas teroizirali i kojeg ubili kada smo bili na vlasti, a sada vi kradete kada ste na vlasti aj progledat ćemo jedni drugima kroz prste, nećemo se dirati, vi ne dirajte naše stare privilegije i zločine, a mi nećemo preispitivati vaše nove privilegije i pljačku".. savez domoljuba i antifašistaveber wrote:gle, svi imaju prste u pekmezu i putra na glavi.AssadNaPodmornici wrote:inače ako je istina ovo za Puhovskog taj bi čovjek trebao odgovarati. ne možeš druge ljude ni krive niti dužne trpati u zatvor i sjebavati im živote i onda 20godina kasnije biti "ugledni" građanin. .ali očito da je sve moguće ako si ili domoljub ili antifašist
misliš da je u sssr ili kini bilo drugačije?
najebe puk.
2014-12-30
pa to i na vikipediji piše, obće znanjevuksadinare wrote:istina?...irut te tvoj..normalno da je istina...pa lik niti demantira da je bio i je agentura...zna on mnogima puno zato je tu di je..AssadNaPodmornici wrote:inače ako je istina ovo za Puhovskog taj bi čovjek trebao odgovarati. ne možeš druge ljude ni krive niti dužne trpati u zatvor i sjebavati im živote i onda 20godina kasnije biti "ugledni" građanin. .ali očito da je sve moguće ako si ili domoljub ili antifašist
2014-04-16
a znam i to je žalosno. nas su srbi dugoročno više sjebali ratom jer su u savez gurnuli ove "aantifašiste/udbaše" i najgori ološ i lopove koji su se počeli zvati "domoljubi" i ta ekipa i danas vlada u simbiozi. da nas ludi srbi nisu napali, lipo bi 90tih lustirali udbaše i antife, a ove lopove domoljube bi držali dalje od naših novčanika i možda bi izgledali kao češka danas.. moždaveber wrote:ali to je uvijek tako.AssadNaPodmornici wrote:meni je fenomen ta "podmirba" antifašista i domoljuba, kao ona šema .."mi smo vas teroizirali i kojeg ubili kada smo bili na vlasti, a sada vi kradete kada ste na vlasti aj progledat ćemo jedni drugima kroz prste, nećemo se dirati, vi ne dirajte naše stare privilegije i zločine, a mi nećemo preispitivati vaše nove privilegije i pljačku".. savez domoljuba i antifašistaveber wrote:gle, svi imaju prste u pekmezu i putra na glavi.AssadNaPodmornici wrote:inače ako je istina ovo za Puhovskog taj bi čovjek trebao odgovarati. ne možeš druge ljude ni krive niti dužne trpati u zatvor i sjebavati im živote i onda 20godina kasnije biti "ugledni" građanin. .ali očito da je sve moguće ako si ili domoljub ili antifašist
najebe puk.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
uvijek imaš prijenos vlasti.AssadNaPodmornici wrote:a znam i to je žalosno. nas su srbi dugoročno više sjebali ratom jer su u savez gurnuli ove "aantifašiste/udbaše" i najgori ološ i lopove koji su se počeli zvati "domoljubi" i ta ekipa i danas vlada u simbiozi. da nas ludi srbi nisu napali, lipo bi 90tih lustirali udbaše i antife, a ove lopove domoljube bi držali dalje od naših novčanika i možda bi izgledali kao češka danas.. moždaveber wrote:ali to je uvijek tako.AssadNaPodmornici wrote:meni je fenomen ta "podmirba" antifašista i domoljuba, kao ona šema .."mi smo vas teroizirali i kojeg ubili kada smo bili na vlasti, a sada vi kradete kada ste na vlasti aj progledat ćemo jedni drugima kroz prste, nećemo se dirati, vi ne dirajte naše stare privilegije i zločine, a mi nećemo preispitivati vaše nove privilegije i pljačku".. savez domoljuba i antifašistaveber wrote:gle, svi imaju prste u pekmezu i putra na glavi.AssadNaPodmornici wrote:inače ako je istina ovo za Puhovskog taj bi čovjek trebao odgovarati. ne možeš druge ljude ni krive niti dužne trpati u zatvor i sjebavati im živote i onda 20godina kasnije biti "ugledni" građanin. .ali očito da je sve moguće ako si ili domoljub ili antifašist
najebe puk.
staljin je pobio carske oficire.
i imao je sreću kaj je hitler bio debil, a njemači oficiri se bojali da ne završe ko ruski.
kasnije im se to desilo ionako.
svijet nije stao. prelazak vlasti se desio. malo se kilavillo i eto nas opet.
tvornice radnicima i te spike, pa onda tvornice direktorima.
u globalu to je to.
2014-12-30
Ne postoji bolja budućnost, niti priča da smo a nismo i kako bi bilo puno bolje..bla-bla.
Ne možemo pobjeći od samih sebe, taman smo toliko uspješni kakvi jesmo.
Hrvatskoj uopće nije tako loše, postoje stavri koje će se popravljati i malo po malo, no ljudi žive sve bolje.
Razumijem frustracije ali one trebaju ostati na individualnom planu.
Hrvatskoj uopće nije tako loše, postoje stavri koje će se popravljati i malo po malo, no ljudi žive sve bolje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Da, i Zoki rula, sve što je rekao zadnjih dana svatko normalan će potpisati.
2015-08-06
epikur37 wrote:Da, i Zoki rula, sve što je rekao zadnjih dana svatko normalan će potpisati.
lako je to reći ka pišo po tvojin neprijateljima.
2014-04-16
aben wrote:epikur37 wrote:Da, i Zoki rula, sve što je rekao zadnjih dana svatko normalan će potpisati.
Uvijek će biti nezadovoljnika ali kako ja imam pravo i vještinu da tumačim stanje duha nacije, određujem da je većina suglasna s predsjednikom.
2015-08-06
imoš pravo, ali očito nisi vješt tumačiti stanje duha nacije, jer većina nemo pojma o čemu predsjednik govori. nihilius je angažironi društveni komentator pa ga je iznenodilo ča je puhovski druker hrvackog proljeća; sa zamisli koliko o tomu zno neko kome je hobi loviti uligne ili gljedati filmove.epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:Da, i Zoki rula, sve što je rekao zadnjih dana svatko normalan će potpisati.
Uvijek će biti nezadovoljnika ali kako ja imam pravo i vještinu da tumačim stanje duha nacije, određujem da je većina suglasna s predsjednikom.
sadržaj nemo veze is suglasnošću većine.
2014-04-16
epikur37 wrote:Ne postoji bolja budućnost, niti priča da smo a nismo i kako bi bilo puno bolje..bla-bla.
X
Guest- Guest
aben wrote:imoš pravo, ali očito nisi vješt tumačiti stanje duha nacije, jer većina nemo pojma o čemu predsjednik govori. nihilius je angažironi društveni komentator pa ga je iznenodilo ča je puhovski druker hrvackog proljeća; sa zamisli koliko o tomu zno neko kome je hobi loviti uligne ili gljedati filmove.epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:Da, i Zoki rula, sve što je rekao zadnjih dana svatko normalan će potpisati.
sadržaj nemo veze is suglasnošću većine.
forma i osjećaj, sadržaj ionako malo prate i tko bi se putio u sve to
2015-08-06
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Milanović najnegativniji političar, najpozitivnija Kolinda
» Raspudić i Puhovski: Kitarović i Milanović u drugom krugu
» Puhovski:Hrvatska maltretira Srbiju a HDZ sanja ono što danas radi Milanović
» Novi Crodemoskop: Koalicija Restart prestigla HDZ, Milanović najnegativniji političar
» Milanović najnegativniji političar, najpozitivnija Kolinda
» Raspudić i Puhovski: Kitarović i Milanović u drugom krugu
» Puhovski:Hrvatska maltretira Srbiju a HDZ sanja ono što danas radi Milanović
» Novi Crodemoskop: Koalicija Restart prestigla HDZ, Milanović najnegativniji političar
Page 5 of 6