Milanović: Puhovski je propali političar i očajni analitičar
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Milanović: Puhovski je propali političar i očajni analitičar
AssadNaPodmornici wrote:Bogte najdraži političar u RH. Kakav Škoro i njegove lignje tamo sa "desna" tipa ojebina Penava ili kakvi Katotalibani iz MOSTa. Zoki dominira
Zoki ko Trump
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:Bogte zamisli pijanu kolindu ili onoga zbunjenog Škoro koji bi izgledao kao zec kada ga cesti zasljepiš dugim svjetlom
Poziva na uljudan dijalog i dostojanstvo :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ovaj je prošo veću metamorfozu od Waltera Whitea u Breaking Bedu... već ga vidim kako Sanji doma govori, "No, you clearly don't know who you're talking to, so let me clue you in. I am not in danger, Sanja. I AM the danger! A guy opens his door and gets shot and you think that of me? No. I am the one who knocks!"
Istina, stvarno je očajan taj puhovski.
Taj bi valjda fulao i da će pobjediti suljo u srbiji i brat kim u sjevernoj koreji.
Taj bi valjda fulao i da će pobjediti suljo u srbiji i brat kim u sjevernoj koreji.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Možda je došlo vvrijeme da se nakon SDPeđa osnuje nova socijaldemokratska
stranka SDZoki.
stranka SDZoki.
marcellus wrote:Hrvatska "ekstremna desnica" ima novog lidera...
Za promjenu Hrvat, deda ustaša, nije doduše bio branitelj, ali nitko nije savršen. :)
Guest- Guest
Al stvarno Rama ima prvoklasnu robu
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ne znam gdje sam ovo procitao danas ali odlican zakljucak...zasto se agent papa franjo odbio susresti sa Pompeom
Papa je to učinio jer je dobio sigurnosnu informaciju da ga Trump želi prevesti na katoličanstvo,a on za to nema dozvolu SPC..
Dobro, pa prestani nas terorizirati tim glupostima.
Ili linkaj ili pričaj zidu, kalendaru...
Guest- Guest
Još da zašije Veljaču...
Lijepio bi mu plakate za slijedeću kampanju.
Lijepio bi mu plakate za slijedeću kampanju.
Guest- Guest
da je slučajno netko iz kradezeja pisao bi kako je super. i da tako treba.marcellus wrote:ovaj je prošo veću metamorfozu od Waltera Whitea u Breaking Bedu... već ga vidim kako Sanji doma govori, "No, you clearly don't know who you're talking to, so let me clue you in. I am not in danger, Sanja. I AM the danger! A guy opens his door and gets shot and you think that of me? No. I am the one who knocks!"
što je do sada izjavio, a da nije istina?
ili jučerašnje druženje smatraš neprimjernim jer smo jeli i pili i nismo imali blagajnu, a kolega forumaš nije izdavao fiskalne reačune.
2014-12-30
direktno..kolumna zvonimira hodaka..ili mo's na kamenjaru procitati njegovu kolumnumobiu$ wrote:vuksadinare wrote:ne znam gdje sam ovo procitao danas ali odlican zakljucak...zasto se agent papa franjo odbio susresti sa Pompeom
Papa je to učinio jer je dobio sigurnosnu informaciju da ga Trump želi prevesti na katoličanstvo,a on za to nema dozvolu SPC..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:direktno..kolumna zvonimira hodaka..ili mo's na kamenjaru procitati njegovu kolumnumobiu$ wrote:vuksadinare wrote:ne znam gdje sam ovo procitao danas ali odlican zakljucak...zasto se agent papa franjo odbio susresti sa Pompeom
Pa nemam ja što kopati, linkaj čovječe linkaj! :)
Guest- Guest
necu..namjerno...trazi...lako je linkati...mobiu$ wrote:vuksadinare wrote:direktno..kolumna zvonimira hodaka..ili mo's na kamenjaru procitati njegovu kolumnumobiu$ wrote:vuksadinare wrote:ne znam gdje sam ovo procitao danas ali odlican zakljucak...zasto se agent papa franjo odbio susresti sa Pompeom
Pa nemam ja što kopati, linkaj čovječe linkaj! :)
2015-09-08
da malo ides na one portale koji ne pisu ode samo plenkiju i hdz-u..
2015-09-08
mobiu$ wrote:Al stvarno Rama ima prvoklasnu robu
vrhunsku, pere ga ko nikad
Napravi si naviku, barem kao uvod u svoje konstrukcije, da linkaš.
Pišeš za druge ljude, poštuj ih i njihovo vrijeme (što ti znaš što ja čitam? Ili bilo tko drugi ovdje?) i linkaj.
Pišeš za druge ljude, poštuj ih i njihovo vrijeme (što ti znaš što ja čitam? Ili bilo tko drugi ovdje?) i linkaj.
Guest- Guest
veber wrote:da je slučajno netko iz kradezeja pisao bi kako je super. i da tako treba.marcellus wrote:ovaj je prošo veću metamorfozu od Waltera Whitea u Breaking Bedu... već ga vidim kako Sanji doma govori, "No, you clearly don't know who you're talking to, so let me clue you in. I am not in danger, Sanja. I AM the danger! A guy opens his door and gets shot and you think that of me? No. I am the one who knocks!"
što je do sada izjavio, a da nije istina?
ili jučerašnje druženje smatraš neprimjernim jer smo jeli i pili i nismo imali blagajnu, a kolega forumaš nije izdavao fiskalne reačune.
a ko je reko da nije istina?
Samo kažem da je prešao na tamnu stranu sile
Pompeo je katolik. Po ocu migrantu je Talijan. Bivši je oficir američe vojske, a bio je jedno vrijeme direktor CIA-e.vuksadinare wrote:ne znam gdje sam ovo procitao danas ali odlican zakljucak...zasto se agent papa franjo odbio susresti sa Pompeom
marcellus wrote:mobiu$ wrote:Al stvarno Rama ima prvoklasnu robu
vrhunsku, pere ga ko nikad
I čak ni ne šmrcka, a mora da povuče ko usisavač.
Guest- Guest
uostalom, Veberu, izgleda da nisi gledao Breaking bad... inače bi shvatio o čemu je moj komentar. Legendarna rečenica, "I am the one who knocks".
uostalom, Veberu, izgleda da nisi gledao Breaking bad... inače bi shvatio o čemu je moj komentar. Legendarna rečenica, "I am the one who knocks".
Similar topics
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Milanović najnegativniji političar, najpozitivnija Kolinda
» Raspudić i Puhovski: Kitarović i Milanović u drugom krugu
» Puhovski:Hrvatska maltretira Srbiju a HDZ sanja ono što danas radi Milanović
» Novi Crodemoskop: Koalicija Restart prestigla HDZ, Milanović najnegativniji političar
» Milanović najnegativniji političar, najpozitivnija Kolinda
» Raspudić i Puhovski: Kitarović i Milanović u drugom krugu
» Puhovski:Hrvatska maltretira Srbiju a HDZ sanja ono što danas radi Milanović
» Novi Crodemoskop: Koalicija Restart prestigla HDZ, Milanović najnegativniji političar
Page 3 of 6