Nevjerojatno, srbin jestiv i nakon 7 dana na sobnoj temperaturi...
Page 1 of 1
Nevjerojatno, srbin jestiv i nakon 7 dana na sobnoj temperaturi...
Horor u Beogradu: Susjedi prijavili smrad, sin sedam dana jeo mrtvog oca?
Beogradska policija u petak je pronašla tijelo muškarca u stanu u naselju Glogonjski rit u Beogradu. Kako su mislili da je živio sam, mislili su da je to samo još jedan slučaj čovjeka koji je umro sam u svojem stanu, no Informer sada piše kako su pronašli njegovog psihički bolesnog sina koji, otkako je otac umro, nije imao što jesti pa je preživljavao hraneći se očevim mesom.
Beogradski mediji prenijeli su, i dalje nepotvrđene informacije, da je muškarac bio mrtav najmanje sedam dana, a uzrok smrti se i dalje ne zna. Susjedi su pozvali policiju i vatrogasce nakon što se iz stana počeo širiti nesnosan smrad. Mediji dalje pišu kako je policija, kada je ušla u stan, u sobi pronašla raskomadano tijelo muškarca čija je krv bila posvuda. Sin, koji se ispočetka sakrio u stanu, djelovao je potpuno izgubljeno i napušteno, a policija je ustanovila da nije bio u stanju sam otići do trgovine te da je, nakon smrti oca, ostao bez hrane. Sin je hitno prebačen u Kliniku za infektivne bolesti, a tijelo pokojnika je poslano na Institut za sudsku medicinu gdje će se ustanoviti uzrok smrti.
Pročitajte više na: https://m.vecernji.hr/vijesti/horor-u-beogradu-sin-sedam-dana-jeo-mrtvog-oca-susjedi-prijavili-smrad-1435726 - m.vecernji.hr
Beogradska policija u petak je pronašla tijelo muškarca u stanu u naselju Glogonjski rit u Beogradu. Kako su mislili da je živio sam, mislili su da je to samo još jedan slučaj čovjeka koji je umro sam u svojem stanu, no Informer sada piše kako su pronašli njegovog psihički bolesnog sina koji, otkako je otac umro, nije imao što jesti pa je preživljavao hraneći se očevim mesom.
Beogradski mediji prenijeli su, i dalje nepotvrđene informacije, da je muškarac bio mrtav najmanje sedam dana, a uzrok smrti se i dalje ne zna. Susjedi su pozvali policiju i vatrogasce nakon što se iz stana počeo širiti nesnosan smrad. Mediji dalje pišu kako je policija, kada je ušla u stan, u sobi pronašla raskomadano tijelo muškarca čija je krv bila posvuda. Sin, koji se ispočetka sakrio u stanu, djelovao je potpuno izgubljeno i napušteno, a policija je ustanovila da nije bio u stanju sam otići do trgovine te da je, nakon smrti oca, ostao bez hrane. Sin je hitno prebačen u Kliniku za infektivne bolesti, a tijelo pokojnika je poslano na Institut za sudsku medicinu gdje će se ustanoviti uzrok smrti.
Pročitajte više na: https://m.vecernji.hr/vijesti/horor-u-beogradu-sin-sedam-dana-jeo-mrtvog-oca-susjedi-prijavili-smrad-1435726 - m.vecernji.hr
Re: Nevjerojatno, srbin jestiv i nakon 7 dana na sobnoj temperaturi...
Pera Cvećar nije voleo devojke koje ne vole karanfile. Voleo je krempite.mutava baštarda wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Naslov ti je ubi bože, a i vijest. Strašno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ukusan Pantelija.
Znaci Srbi su jestivi...A.mozda i ukusni
Dobro je to znati
Dobro je to znati
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
tužno i odvratno
Dobro, ajde, mediji obožavaju ovakve vijesti (?).
Ali kakav ti je ovo naslov teme?
Guest- Guest
Naslov idealan za Pizona. Hvalim srpske podvige.mobiu$ wrote:Dobro, ajde, mediji obožavaju ovakve vijesti (?).
S druge strane ako brzinski bacimo oko na sam slučaj ovdje se radi o tome da se pokojnik sramio svog bolesnog djeteta pa ga držao potajiceu stanu tako da susjedi nisu ni znali da ovaj postoji.
Katastrofa...
Similar topics
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» Srbin u zagrebačkom klubu nakon 31 godine
» Srbija ispod Triglava: Nakon Ljubljane i gradonačelnik Maribora Srbin
» AI twiteraš nakon dva dana shvatio što su Židovi
» Nakon dva dana već pao prvi seks u Big Brotheru
» Srbin u zagrebačkom klubu nakon 31 godine
» Srbija ispod Triglava: Nakon Ljubljane i gradonačelnik Maribora Srbin
» AI twiteraš nakon dva dana shvatio što su Židovi
» Nakon dva dana već pao prvi seks u Big Brotheru
Page 1 of 1