Srbin u zagrebačkom klubu nakon 31 godine
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Srbin u zagrebačkom klubu nakon 31 godine
NAJBOLJI strijelac HNL-a Komnen Andrić novi je napadač Dinama.
Sjajna Interova špica prvi je Srbin u zagrebačkom klubu nakon 31 godine i Radmila Mijahlovića. U Maksimir, odnosno na pripreme u Tursku, stigao je bez puno buke iako se njegov transfer može nazvati – povijesnim.
"Pregovaralo se i ljetos, ali mislim da je ovo bio najbolji trenutak za dolazak u Dinamo. Dečke znam jer smo igrali međusobno, prihvatili su me odlično", rekao je Andrić.
Bivši reprezentativac srpske U-20 reprezentacije, rođen u Novom Pazaru, karijeru je započeo u Radničkom iz Kragujevca. Otišao je u OFK pa u Belenenses, a onda na posudbu u Žalgiris i Inter koji je prošlog ljeta i otkupio njegov ugovor. Ove sezone je eksplodirao i u 19 nastupa je zabio 11 golova uz dvije asistencije.
https://www.index.hr/sport/clanak/andric-presretan-sam-sto-mi-se-sve-ovo-dogadja-u-hrvatskoj-niceg-se-ne-bojim/2057769.aspx
Sjajna Interova špica prvi je Srbin u zagrebačkom klubu nakon 31 godine i Radmila Mijahlovića. U Maksimir, odnosno na pripreme u Tursku, stigao je bez puno buke iako se njegov transfer može nazvati – povijesnim.
"Pregovaralo se i ljetos, ali mislim da je ovo bio najbolji trenutak za dolazak u Dinamo. Dečke znam jer smo igrali međusobno, prihvatili su me odlično", rekao je Andrić.
Bivši reprezentativac srpske U-20 reprezentacije, rođen u Novom Pazaru, karijeru je započeo u Radničkom iz Kragujevca. Otišao je u OFK pa u Belenenses, a onda na posudbu u Žalgiris i Inter koji je prošlog ljeta i otkupio njegov ugovor. Ove sezone je eksplodirao i u 19 nastupa je zabio 11 golova uz dvije asistencije.
https://www.index.hr/sport/clanak/andric-presretan-sam-sto-mi-se-sve-ovo-dogadja-u-hrvatskoj-niceg-se-ne-bojim/2057769.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Srbin u zagrebačkom klubu nakon 31 godine
Izbacilo ga iz cipela ovo nacisto.veber wrote:
On zbraja haubice a oni vako..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nemoj tako. dok mi tre nije objasnio nisam ni znao razliku haubice od topa.kaya wrote:Izbacilo ga iz cipela ovo nacisto.veber wrote:
On zbraja haubice a oni vako..
veber-
2014-12-30
prica se po gradu da netko pali clansku iza vrtica
a opet ovi srbin moze dati odlucujuci pogodak u utakmici zivota
i bude najbolji srbin nakon decembarskog
a opet ovi srbin moze dati odlucujuci pogodak u utakmici zivota
i bude najbolji srbin nakon decembarskog
2014-04-12
Možda se izjašnjava kao Hrvat?
crvenkasti-
2014-04-17
Koliko ja poimam u Dinamu je i u proteklih 20 godina igralo nešto igrača srpske nacionalnosti,npr. Boško Balaban.
Bio je tu i u Tuđmanovoj Croatiji jedan Srbin.Silvio Marić.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
crvenkasti wrote:Možda se izjašnjava kao Hrvat?
"Imao sam pehova s ozljedama prije par godina, ali dolazak u Inter je bio najbolji potez u karijeri. Jako mi je drago da mi se to sve dogodilo u Hrvatskoj. Evo, ja demantiram sve te priče i mogu reći da nikad nisam imao ni najmanjih problema u Hrvatskoj. Za sve ovo gdje sam ja danas zaslužan je Inter i Samir Toplak koji me vratio u nogometni život", dodao je Andrić
jos nije no bude dobar hrvat od njega u konacnici ako je sudit po prvim izjavama
2014-04-12
i ja to htjedoh napisati ali ocito se aludiraro na srbina iz srbije ali novinari ko novinarijastreb wrote:Koliko ja poimam u Dinamu je i u proteklih 20 godina igralo nešto igrača srpske nacionalnosti,npr. Boško Balaban.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jastreb wrote:Koliko ja poimam u Dinamu je i u proteklih 20 godina igralo nešto igrača srpske nacionalnosti,npr. Boško Balaban.
to su ovi nasi srbi , oprematelj teksta je mislio , vjerujem , na srbe iz originalne domovine
2014-04-12
Na kraju krajeva u Dinamovioj je tradiciji oduvijek bilo imati u svojim redovima ponekog Srbina.
Npr.braća Cvetković,pa Rajko janjanin. Doduše bili su to domaći Srbi iz okolice Karlovca.
Ovo drugo koliko ja poimam,bili su tu Mihajlović iz Želje,Čava Dimitrijević iz Partizana, Malbaša i Mladenović iz Rijeke...
Uostalom bolje Srbi nego Crnci,Hispanjolci,Arapi...
Npr.braća Cvetković,pa Rajko janjanin. Doduše bili su to domaći Srbi iz okolice Karlovca.
Ovo drugo koliko ja poimam,bili su tu Mihajlović iz Želje,Čava Dimitrijević iz Partizana, Malbaša i Mladenović iz Rijeke...
Uostalom bolje Srbi nego Crnci,Hispanjolci,Arapi...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:i ja to htjedoh napisati ali ocito se aludiraro na srbina iz srbije ali novinari ko novinarijastreb wrote:Koliko ja poimam u Dinamu je i u proteklih 20 godina igralo nešto igrača srpske nacionalnosti,npr. Boško Balaban.
kolega sto kazes na ovaj transfer ?
2014-04-12
...ovi nasi usli podcjenjivacki kontra brazila stara boljka neizljeciva
2015-09-08
da, očito juga napreduje i kad se ne radi na stvaranju iste ...sviđalo nam se ili ne
2014-04-16
tko podcjenjuje, gubi ( pada)... prije ili kasnijevuksadinare wrote:...ovi nasi usli podcjenjivacki kontra brazila stara boljka neizljeciva
immortal-
2014-04-16
Duvnjak igrac manje..slabo se krecu...tipicni simptomi 'dobili smo utakmicu prije nego odigrali'
2015-09-08
jesi li se zaposlila?mortal wrote:da, očito juga napreduje i kad se ne radi na stvaranju iste ...sviđalo nam se ili ne
ja te zaposlim, trebam kućnu pomoćnicu. 3500kn 4h dnevno.
veber-
2014-12-30
To vise isus ne moze motivirati kad prije utakmice stvoris u glavi da su lajbeki i da ces ih pregazit ko plitak potok
2015-09-08
Cava Dimitrijevic je krajem osamdesetih bio jedan od obozavanih dinamovih igraca...
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nevjerojatno, srbin jestiv i nakon 7 dana na sobnoj temperaturi...
» prvi put nakon 794 godine...
» Srbija ispod Triglava: Nakon Ljubljane i gradonačelnik Maribora Srbin
» BBC nakon 4 godine: Gadafi je bio dobar za Libiju
» Fikret Abdić u Sarajevu nakon 23 godine
» prvi put nakon 794 godine...
» Srbija ispod Triglava: Nakon Ljubljane i gradonačelnik Maribora Srbin
» BBC nakon 4 godine: Gadafi je bio dobar za Libiju
» Fikret Abdić u Sarajevu nakon 23 godine
Page 1 of 2