Odustaju li Hrvati od Boga ?
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Odustaju li Hrvati od Boga ?
Isus Krist nije Bog. On je misionar.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kao i svim blasfemicima,uostalom.סמאל wrote: Nego,Jastreb,znaš kako mi je nekad drug Tito bio omiljena inspiracija,sada mi je Isus Krist.
No kad treba ismijati trgovca kamilama,onda se javi samo par glupih Francuza i pokoji danac.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
RayMabus likes this post
Slažem se s Jastrebom da je umjesto Bog tribalo pisat religije.
2014-04-11
Problem s Muhamedom je nedostatak materijala za obradit,međutim tu sam ipak malo oprezniji,pa te obrade ne dijelim na našim stranicama,već na poznatim meme stranicama.Ali slažem se,tu prevladava licemjerje.Kad na jednoj takvoj stranici objavim meme o Isusu,to se lajka a kad nešto o islamu,baniraju me zbog navodnog rasizma.jastreb wrote:Kao i svim blasfemicima,uostalom.סמאל wrote: Nego,Jastreb,znaš kako mi je nekad drug Tito bio omiljena inspiracija,sada mi je Isus Krist.
No kad treba ismijati trgovca kamilama,onda se javi samo par glupih Francuza i pokoji danac.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Isus je samo misionar koji je živio prije 20 stoljeća. U suštini i on sam je bio protiv farizeja.
2014-04-11
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Hrvati masovno odustaju od cijepljenja AstraZenecom
» Mađari ne odustaju: novi napad na buzinski batustan
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» tzv. kulturnjaci ne odustaju od napada na ministra....
» Radnici Željeznica RS-a ne odustaju od svojih zahtjeva
» Mađari ne odustaju: novi napad na buzinski batustan
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» tzv. kulturnjaci ne odustaju od napada na ministra....
» Radnici Željeznica RS-a ne odustaju od svojih zahtjeva
Page 7 of 7