Jan Ivanjek:'Zrakoplovi su sredstvo odvracanja,ideja Velike Srbije je ozivjela,sjetimo se Domovinskog rata'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Jan Ivanjek:'Zrakoplovi su sredstvo odvracanja,ideja Velike Srbije je ozivjela,sjetimo se Domovinskog rata'
poslao sam preko e maila nekidan pismo milanovicu te mup-u,morh-u da pojacaju rad na otkrivanju agenturske mreze koja nije mala u hrvatskoj vec razgranata..i sve opasnije i stetno djeluje po hrvatske interese u prvom redu sto se tice obrambeno sigurnosnih prilika..a tu sam naveo i nabavku zrakoplova i naoruzanja,migrante,sirenje defetizma i podsticanje da se neke druge drzave u susjedstvu teritorijalno prosiruju pa i na nasu stetu..ocito je pismo netko procitao jer su jecer,prekjucer zoki pa plenki zborili o agenturskoj djelatnosti gong-a
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Jan Ivanjek:'Zrakoplovi su sredstvo odvracanja,ideja Velike Srbije je ozivjela,sjetimo se Domovinskog rata'
ti si zbilja u banani ako misliš da ona napuhana spodoba milanče zna pročitai emailvuksadinare wrote:poslao sam preko e maila nekidan pismo milanovicu te mup-u,morh-u da pojacaju rad na otkrivanju agenturske mreze koja nije mala u hrvatskoj vec razgranata..i sve opasnije i stetno djeluje po hrvatske interese u prvom redu sto se tice obrambeno sigurnosnih prilika..a tu sam naveo i nabavku zrakoplova i naoruzanja,migrante,sirenje defetizma i podsticanje da se neke druge drzave u susjedstvu teritorijalno prosiruju pa i na nasu stetu..ocito je pismo netko procitao jer su jecer,prekjucer zoki pa plenki zborili o agenturskoj djelatnosti gong-a
hrvatoslavija je socijalistička vukojebina
hrvatska nije država
hrvatsko proljeće je LAŽ to je socijalističko proljeće
domovinski rat je LAŽ to je rat za hrvatoslaviju socijalističkih rasista gdje smo mi hrvati bili samo topovsko meso
Guest- Guest
vuksadinare wrote:poslao sam preko e maila nekidan pismo milanovicu te mup-u,morh-u da pojacaju rad na otkrivanju agenturske mreze koja nije mala u hrvatskoj vec razgranata..i sve opasnije i stetno djeluje po hrvatske interese u prvom redu sto se tice obrambeno sigurnosnih prilika.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Svakako vazni kao sredstvo odvracanja ,ali puno vazniji kao stredstvo obrane ako do ugroze ipak dodje.
dijagram-
2015-08-09
moras se ipak pomiriti sa cinjenicom da je dobar dio Hrvata socijalisticki orjentiran...dapace,uglavnom su svi gradjani RH socijalistickih manira i navika..TU NEMA KRIVACA..jednostavno opusten i lagodan zivot pod socijalizmom u staroj Juzi..najlakse je biti na cici drzave i tako vegetirati do pemzije..obala razuma wrote:ti si zbilja u banani ako misliš da ona napuhana spodoba milanče zna pročitai emailvuksadinare wrote:poslao sam preko e maila nekidan pismo milanovicu te mup-u,morh-u da pojacaju rad na otkrivanju agenturske mreze koja nije mala u hrvatskoj vec razgranata..i sve opasnije i stetno djeluje po hrvatske interese u prvom redu sto se tice obrambeno sigurnosnih prilika..a tu sam naveo i nabavku zrakoplova i naoruzanja,migrante,sirenje defetizma i podsticanje da se neke druge drzave u susjedstvu teritorijalno prosiruju pa i na nasu stetu..ocito je pismo netko procitao jer su jecer,prekjucer zoki pa plenki zborili o agenturskoj djelatnosti gong-a
hrvatoslavija je socijalistička vukojebina
hrvatska nije država
hrvatsko proljeće je LAŽ to je socijalističko proljeće
domovinski rat je LAŽ to je rat za hrvatoslaviju socijalističkih rasista gdje smo mi hrvati bili samo topovsko meso
KOLEKTIVNI UGOVOR JE DOKAZ OVOGA STO GOVORIM..relikt komunizma i socijalizma,ali i nadalje brutalno jak,sto se vidi,ako se takne primjer u sferu Obrazovnog sustava..odma štrajk..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Đukanović: Oživjele su ideje o uspostavi velike Srbije, velike Albanije i velike Hrvatske
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» Erdogan: Ideja "velike Albanije" neprihvatljiva za Tursku
» jel ovo heroj domovinskog rata
» Dan antifašističke borbe u Splitu: "Mi veterani Domovinskog rata smo antifašisti"
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» Erdogan: Ideja "velike Albanije" neprihvatljiva za Tursku
» jel ovo heroj domovinskog rata
» Dan antifašističke borbe u Splitu: "Mi veterani Domovinskog rata smo antifašisti"
Page 2 of 2