Umro Trump
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Umro Trump
pizzon wrote:ne mozete da kontrolisete
svoje bolesne porive.
nista se nece bitno promeniti
ni ako uchmali pobedi.
nista vise nece biti ko devedesetih.
kad šiptari nisu imali deželu , imali su takvu logiku
zašto je to takvo providno
Guest- Guest
Jel oni prave i ove klonove?RayMabus wrote:Zaboraviljaš jednu stvar a ta je da je reptilska rasa napravila svoje hibride ovdje koji liče na ljude ( to su Iluminati ) i da oni žive ovdje i cilj im je da su ovdje gospodari. Iako imaju mogućnost da pobjegnu s planete njima se živi.
Meni je svejedno. Ja sam vojno lice galaktičke federacije.
Koga nema taj ne postoji
Neće biti ničega ovdje. Može.
Prijetnja uklonjena.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
naravno, nabavili smo oružije i više nismo goloruki, sad vam odsječemo ruku čim se primakne granici RHpizzon wrote:ne mozete da kontrolisete
svoje bolesne porive.
nista se nece bitno promeniti
ni ako uchmali pobedi.
nista vise nece biti ko devedesetih.
A šta misliš kome je u interesu porast temperature na Zemlji ?RayMabus wrote:Zaboraviljaš jednu stvar a ta je da je reptilska rasa napravila svoje hibride ovdje koji liče na ljude ( to su Iluminati ) i da oni žive ovdje i cilj im je da su ovdje gospodari. Iako imaju mogućnost da pobjegnu s planete njima se živi.
Meni je svejedno. Ja sam vojno lice galaktičke federacije.
Koga nema taj ne postoji
Neće biti ničega ovdje. Može.
Prijetnja uklonjena.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Imaju tehnologiju kloniranja al iskreno Hrvatska je mala i zabit i to nisu baš stvari koje bi nas trebale previše zanimati nego više to šta žele rat u islamskom svijetu i šta će masa imigranata preći preko nas.
Mi nismo država koja je centar moći da bi nam ova tematika bila bliska nego samo posljedice njihove globalne politike koji se tiču nas.
Mi nismo država koja je centar moći da bi nam ova tematika bila bliska nego samo posljedice njihove globalne politike koji se tiču nas.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ploča je ravnaRayMabus wrote:Imaju tehnologiju kloniranja al iskreno Hrvatska je mala i zabit i to nisu baš stvari koje bi nas trebale previše zanimati nego više to šta žele rat u islamskom svijetu i šta će masa imigranata preći preko nas.
i znaš onaj vic o pretilosti koji ubije žderača
Guest- Guest
Da je zastao duže od 18 sekundi onda bi bilo da je doveo novinare u opasnost...T. wrote:Kažu: 'ovo je predsjednik koji voli zastati i razgovarati s novinarima, a na putu u bolnicu zastao je na samo 18 sekundi...'
Gotov je...
Da je moguće posla bi mu glavicu glavičkog kupusa da mu Melani izriba, komad pancete i reštu luka iz gale za likariju...
imagine what it will be like to never have to think about trump again
washington post ne zna engleski
washington post ne zna engleski
crvenkasti-
2014-04-17
jednnogi broz je smrdio misec dana po deželi , i niko nije ništa zna
a "diktatoru " trampu se zna nakon 0,0000000000000000000000003 sec koju je viagru popija
divno drugovi
rasizam socijalizma vas je uništio
a "diktatoru " trampu se zna nakon 0,0000000000000000000000003 sec koju je viagru popija
divno drugovi
rasizam socijalizma vas je uništio
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» Umro
» Umro NWO
» Umro Ivo Brešan
» Umro Dudek :C
» Umro
» Umro NWO