Umro Trump
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Umro Trump
Pola Amerike navija za njega a pola moli Boga da otegne papke.
Fifty fifty
Fifty fifty
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
CNN slini i zaziva 'presidential line of succesion'...
Trump se nije ni zakašlja još...
A već ga smatraju nesposobnim da obnaša dužnost...
Trump se nije ni zakašlja još...
A već ga smatraju nesposobnim da obnaša dužnost...
Kažu: 'ovo je predsjednik koji voli zastati i razgovarati s novinarima, a na putu u bolnicu zastao je na samo 18 sekundi...'
Gotov je...
Gotov je...
Mass medija su pod kontrolom Iluminata. Zato Trump komunicira preko Twittera direktno sa narodom.
2014-04-11
Uopće ne.U odnosu na 100 god. što je još 4 god. međutim Trump u tih 4 god. može napravit nepopravljivu štetu,te unazadit postignuti progres za 20 god.RayMabus wrote:
Iluminati su kratki s vremenom.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
A šta bi ti,da su pod kontrolom scientologa ?RayMabus wrote:Mass medija su pod kontrolom Iluminata.
2015-07-23
Dobro je da ja nisam stavio ovu temu i naslov
..agentura koja nikad ne spava trazila bi dozivotno moje iskljucenje sa ovog foruma
..agentura koja nikad ne spava trazila bi dozivotno moje iskljucenje sa ovog foruma
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
VIDEO Prije točno četiri godine Trump je ismijavao Hillary Clinton zbog upale pluća
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-prije-tocno-cetiri-godine-trump-je-ismijavao-hillary-clinton-zbog-upale-pluca/2218854.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-prije-tocno-cetiri-godine-trump-je-ismijavao-hillary-clinton-zbog-upale-pluca/2218854.aspx
vili40-
2015-08-02
Trump je u vojnoj bolnici. CNN-ov izvor: Ima problema s disanjem
tik tak tik tak
tik tak tik tak
vili40-
2015-08-02
Bloombergov reporter Josh Wingrove podsjetio je kako je Boris Johnson u bolnicu primljen tek devet dana nakon što je saznao da je pozitivan, a Trump je u bolnici završio u prvih 24 sata.
"Unatoč tome što svi prate nonstop što se događa s Trumpom, i dalje se ne zna zašto je Trump odmah otišao u bolnicu, pogotovo ako stvarno ima samo blage simptome, kao što to tvrdi Bijela kuća", piše Guardian.
"Unatoč tome što svi prate nonstop što se događa s Trumpom, i dalje se ne zna zašto je Trump odmah otišao u bolnicu, pogotovo ako stvarno ima samo blage simptome, kao što to tvrdi Bijela kuća", piše Guardian.
vili40-
2015-08-02
Stavio Longi,u čemu je razlika,osim ako misliš,,njemu nije zamjerit''vuksadinare wrote:Dobro je da ja nisam stavio ovu temu i naslov
2015-07-23
Nemaju oni fore 100 godina nego 50 na ovoj planeti. Vrijeme im curi.סמאל wrote:Uopće ne.U odnosu na 100 god. što je još 4 god. međutim Trump u tih 4 god. može napravit nepopravljivu štetu,te unazadit postignuti progres za 20 god.RayMabus wrote:
2014-04-11
Govorim o prošlom vremenu,a što se tiče predstojećeg vremena,nemoj mislit da nema alternativa za svaku opciju,pa čak i ona najgora,spaljena zemlja.RayMabus wrote:Nemaju oni fore 100 godina nego 50 na ovoj planeti. Vrijeme im curi.סמאל wrote:Uopće ne.U odnosu na 100 god. što je još 4 god. međutim Trump u tih 4 god. može napravit nepopravljivu štetu,te unazadit postignuti progres za 20 god.RayMabus wrote:
2015-07-23
Hillary je bila njihov kandidat no valjda je presudilo šta je žena pa je Amerikanci nisu izabrali. Trump nije pokrenio nit jedan rat. Čak je napao vojno industrijski kompleks da namjerno stvara ratove jer ovima triba kaos i da ljudi nemaju vremena razmišljati o tome da netko njima vlada nego da se između sebe kolju plus Amerika osvaja države tako i stavlja dio po dio svijeta pod svoju kontrolu i sad žele spriječiti reizbor Trumpa i stavit demokrate s kojima će lakše vladat jer tko nije demokracija napadni ga. Imaju plan napast Iran i napravit veliki rat u islamskom svijetu itd.
Trump još četiri godine njima ne paše.
Trump još četiri godine njima ne paše.
2014-04-11
סמאל wrote:Govorim o prošlom vremenu,a što se tiče predstojećeg vremena,nemoj mislit da nema alternativa za svaku opciju,pa čak i ona najgora,spaljena zemlja.RayMabus wrote:Nemaju oni fore 100 godina nego 50 na ovoj planeti. Vrijeme im curi.סמאל wrote:Uopće ne.U odnosu na 100 god. što je još 4 god. međutim Trump u tih 4 god. može napravit nepopravljivu štetu,te unazadit postignuti progres za 20 god.RayMabus wrote:
Da samo je GF poslala mene a ja sam gori od Orionaca ( čisti reptili ).
Nema problema , bit će spaljena Zemlja. Neće biti ničega ovdje. Može.
2014-04-11
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Zaboraviljaš jednu stvar a ta je da je reptilska rasa napravila svoje hibride ovdje koji liče na ljude ( to su Iluminati ) i da oni žive ovdje i cilj im je da su ovdje gospodari. Iako imaju mogućnost da pobjegnu s planete njima se živi.
Meni je svejedno. Ja sam vojno lice galaktičke federacije.
Koga nema taj ne postoji
Neće biti ničega ovdje. Može.
Prijetnja uklonjena.
Meni je svejedno. Ja sam vojno lice galaktičke federacije.
Koga nema taj ne postoji
Neće biti ničega ovdje. Može.
Prijetnja uklonjena.
2014-04-11
ne mozete da kontrolisete
svoje bolesne porive.
nista se nece bitno promeniti
ni ako uchmali pobedi.
nista vise nece biti ko devedesetih.
svoje bolesne porive.
ni ako uchmali pobedi.
2020-04-21
pa ti si skroz zalutalEroo wrote:Neprimjeran naslov teme, kako god. Briši to!
ovo je sve socijalistička armada kojoj je jedini cilj , kina nad svima i mrtvi neprijatel socijalizma
Guest- Guest
Ode ti Tramp. Đabe ste mu pušili u Bela kuća. Stiže demokratija.pizzon wrote:ne mozete da kontrolisete
svoje bolesne porive.
ni ako uchmali pobedi.
2014-04-11
pizzon wrote:ne mozete da kontrolisete
svoje bolesne porive.
ni ako uchmali pobedi.