Dernek u Slavjansku
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Dernek u Slavjansku
Ne mogu vjerovati da ovaj ludi Yehudi još uvijek podržava nacional-komuniste poput Putina i njemu slične izgubljene duše.
2014-04-13
Neti nedilju evo i mene na gornjoj slici ( isti ja)
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
https://pp.vk.me/c619826/v619826609/24624/jPfdDKQ3jUU.jpg
https://vk.com/strelkov_info#/strelkov_info?z=photo-57424472_337465867%2Fwall-57424472_13798
жесть, 18+, после уничтожения укровского блок-поста
https://vk.com/strelkov_info#/strelkov_info?z=photo-57424472_337465867%2Fwall-57424472_13798
жесть, 18+, после уничтожения укровского блок-поста
2014-04-20
Hm...
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Niti ja ne mogu vjerovati da ima takvih budaletina, koji podrzavaju kretene sa Zapada, kao luzera Obamu i EU- kretene.Avatar wrote:Ne mogu vjerovati da ovaj ludi Yehudi još uvijek podržava nacional-komuniste poput Putina i njemu slične izgubljene duše.
Putin je jedini real-politicar i najpostenija dusa od svih politicara danasnjice. Jedini koji je uvidio pogubnost tzv. zapadne demokracije u praksi, od koje nije ostalo niti ono "D" u pojmu. To su "fasistoidni" turbo kapitalisti, koji su oslobodjeni svake odgovornosti za covjeka i prirodu.
2014-04-23
U jednom telefonskom razgovoru Putin je jucer odbrusio EU-komesaru Barossu, da ako samo zeli, moze za dva tjedna osvojiti Kijev.
2014-04-23
Po toj logici bi zapadna alijansa u Moskvi bila za manje od sat vremena. Po toj logici mali narodi i države bi nestali za manje od 24h. Pa čak i tvoja vEEElika Srbija.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
PS: Malim narodima i državama ne ostane ništa drugo do ustrajati na poštivanju međunarodnog prava.
Putin je sa svojim teroristima (Čečencima, Dagestancima i inim plaćenicima) grubo prekršio pravo jednog naroda da sam odlučuje o svojoj sudbini, okupirajući dijelove njegovog teritorija. Zagovaranjem ovakvog flagrantnog kršenja međunarodnog prava Srbija neće vratiti u okrilje Kosovo. Pitanje je bi li na bilo koji način, a li uz ovaj koji sada gura je Kosovo zauvijek izgubljeno za nju.
Putin je sa svojim teroristima (Čečencima, Dagestancima i inim plaćenicima) grubo prekršio pravo jednog naroda da sam odlučuje o svojoj sudbini, okupirajući dijelove njegovog teritorija. Zagovaranjem ovakvog flagrantnog kršenja međunarodnog prava Srbija neće vratiti u okrilje Kosovo. Pitanje je bi li na bilo koji način, a li uz ovaj koji sada gura je Kosovo zauvijek izgubljeno za nju.
Ero wrote:Po toj logici bi zapadna alijansa u Moskvi bila za manje od sat vremena. Po toj logici mali narodi i države bi nestali za manje od 24h. Pa čak i tvoja vEEElika Srbija.
Ne budi bedak Ero! Ja sam Hrvat i nemam nista zajednickog sa Velikom Srbijom.
U ovo nase atomsko doba, glupo bi bilo govoriti o konvencionalnom ratu izmedju Rusije i NATO-saveza.
Covjece, to bi bio treci svjetski rat, posljednji od svih ratova na zemlji!
Ali Putin moze za dva tjedna osvojiti Kijev, sudeci po ovim ratnim dogadjajima u istocnoj Ukraini.
Ukraina se sama unistava, a ukrainska Vlada i predsjednik su debili prve klase.
2014-04-23
Ero wrote:PS: Malim narodima i državama ne ostane ništa drugo do ustrajati na poštivanju međunarodnog prava.
Gdje ti zivis?
Ti si toliko apolitican i stur da uopce ne vidis realne odnose i istinsko stanje u Ukraini. Ukrainska Vlada je copor fasistoidnih debila, koji ubijaju svoj vlastiti narod, ruse svoju vlastitu zemlju i unistavaju svoje vlastite resurse, zavedeni fasistoidnom politikom EU- i USA, oni su misljenja, da taj Problem mogu rjesiti vojnim putem, sto je cisto ludilo, kako i sam vidis. Vec od samog pocetka Putin je rekao, da se taj Problem moze samo i iskljucivo rjesiti politickim putem i pregovorima, a ne nasiljem. I to sada postaje potpuno evidentno.
Fasistoidni EU- kreteni poduprti USA debilima, traze "vitalni prostor i energetske resurse" na granicama Rusije, dakle u Ukraini, kao sto je to i Hitler trazio, kada je vidio, da mu nedostaje fosilne energije i prostora. Covjece, svi oni, koji traze urgenciju NATO- saveza u Ukraini traze treci svjetski rat. Ti imbecili ne shvacaju, da je konvencionalni rat izmedju Rusije i NATO-a nemoguc. To bi bio nuklearni rat, a Rusija je najjaca nuklearna sila svijeta.
Sve vrste sankcija i zveckanja oruzjem od strane NATO- saveza, jacaju Putina i njegove sokolove!
A ni ti nisi shvatio niti "J" od cijelog problema, jer si neuki i neiskusni fantast. Mali narodi su loptice za igranje i podkusurivanje velikih sila u medjusobnim konfliktima. Uvjek tako bilo i tako ce i ostati. Cim prije shvatis, da je situacija opasna po cijeli svijet, tim prije ces poceti racionalno razmisljati o tom problemu u Ukraini.
P.S. Kosovo je uvjek bilo srpsko, i to ce na koncu kraja i ostati. Zivi bili pa viddjeli!
2014-04-23
Bojim se da ti nisi razumio ni "P" od problema. Ukrajina nije niti mala zemlja, niti su mali narod. Ruska agresija im je konačno otvorila oči. Sad konačno znaju koliko su im Rusi "bratja". Ukrajinci do sada nisu imali razlog za nacionalno nabrijavanje ("golodomor" je skoro pa izbrisan iz sjećanja), a ovaj rat je to definitivno učinio. Mediji čuda čine, mržnja spram Rusa je dostigla vrhunac. Općenito malo znamo o Ukrajincima, a ono što ja znam je da u kulturnom smislu nisu tek tako. Što će se odlučiti to je njihova i ne moja, odnosno naša stvar. Svaki narod mora znati sam o sebi razmišljati i olučivati u skladu sa svojim najboljim interesima. Pravo pitanje je ovdje zašto ama baš svi slavenski narodi žele u NATO i priključiti se EU? Svi do jednoga, pa čak i Srbi. Odgovor može biti samo jedan.
Ero wrote:Bojim se da ti nisi razumio ni "P" od problema. Ukrajina nije niti mala zemlja, niti su mali narod. Ruska agresija im je konačno otvorila oči. Sad konačno znaju koliko su im Rusi "bratja". Ukrajinci do sada nisu imali razlog za nacionalno nabrijavanje ("golodomor" je skoro pa izbrisan iz sjećanja), a ovaj rat je to definitivno učinio. Mediji čuda čine, mržnja spram Rusa je dostigla vrhunac. Općenito malo znamo o Ukrajincima, a ono što ja znam je da u kulturnom smislu nisu tek tako. Što će se odlučiti to je njihova i ne moja, odnosno naša stvar. Svaki narod mora znati sam o sebi razmišljati i olučivati u skladu sa svojim najboljim interesima. Pravo pitanje je ovdje zašto ama baš svi slavenski narodi žele u NATO i priključiti se EU? Svi do jednoga, pa čak i Srbi. Odgovor može biti samo jedan.
Nemoj se bojati kako ja nebih razumio "P" od cijelog problema, jer floskula da nisi razumio niti "J" od cijele price potjece iz zidovskog jezicnog podrucja, gdje je slovo, dakle simbol za slovo "Jod=Yod" sastavni dio svakog drugog simbola. Dakle permutacijom toga simbola su Zidovi stvorili sve druge simbole u svom jeziku. To ti je deseti simbol u ovom alfabetu, brojeci s desna u lijevo. Izgleda kao simbol za I ili znak za "koma". Ako nisi poznavao simbol za "J" i njegovo znacenje, onda si bio neuk.
E sada bi nam trebao samo priopciti taj odgovor, zasto je to tako? Zapadni svijet i NATO- su presli svoj Zenit i nalaze se u propadanju, jer su kulturu zamjenuli nekulturom, vrijednosti sa nemoralom i civilizaciju sa relativistickim totalitarizmom i hegemonijom.
Zao mi je jadnih Ukrainaca, koji ce u skoroj ljutoj zimi umirati od gladi i hladnoce, jer su unistili vlastitu zetvu, a plin za ogrjev nece moci platiti. EU- i USA- ih nece spasiti, i ako se ponovno ne orijentiraju na svoje susjede i bracu Ruse, ode Ukraina u onu stvar, a Ukrainci u nevidjene patnje. A takvi kao ti u zabludu, jer niste spremni uciti iz povijesti. Crveni fasisti su uzrokovali "Holodomor", a oni sadasnji fasistoidni-postkomunisti ovu havariju jadne Ukraine i njezinog stanovnistva, jer su nasjeli fasistima sa Zapada, kojima nije puno stalo koliko ce Ukrainaca prezivjeti i na koji nacin, jer im je iskljucivo vazno, da ih zaduze i na koncu uniste, naravno u ime svoga kapitalistickog profiterstva, sa ocitim ciljem slabljenja RUSIJE. Uzaludan poduhvat, jer Putin nije Jelcin!
2014-04-23
Putin's victory: keeping Ukraine boiling on a low flame
Now that it's clear the West has no intention to confront the Kremlin, Israel's policy of keeping strictly on the sidelines seems farsighted.
2014-04-20
Pa,ne projiciraj svoje fillinge na sve druge..eto,ja ne mrzim Putina i Ruse,kao ti..vjerujem niti vecina drugih...Ero wrote:.mržnja spram Rusa je dostigla vrhunac.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Pa,ne projiciraj svoje fillinge na sve druge..eto,ja ne mrzim Putina i Ruse,kao ti..vjerujem niti vecina drugih...Ero wrote:.mržnja spram Rusa je dostigla vrhunac.
Jedini politicar svijeta kojeg respektiram i cjenim! Pravi drzavnik, nenadmasni Diplomat i istinski ljubitelj kulture.
Zastitnik ugrozenih i judeo-krscanske kulture, uz dozirano stovanje svih religija i kultura.
Najradije bih odselio u Rusiju i tamo zivio kao covjek, jer EU- mi je postala zivotna zamka.
Zivio Putin!
2014-04-23
Ja sam se puno naputovao u zivotu,laganini mi je dosta toga.Prvotno sam mislio se smiriti u Kanadi,no kad sam krenuo sve organizirati,vidio sam da drzava se previse mijesa u zivote gradjana,a radi neceg sasvim obicnog,poput,normale da smijes kupiti sjeme biljaka i zasaditi ih za zivot i eto prodaju,skoro da nisam zajedno sa sjemenom zavrsio u bajboku...Zapoad kao takav sam otpisao po tom pitanju..Trenutno u Švabiji,hajde,osim zestoke konkurencije,koja je nes oke i discipliniranog placanja obaveza,tako i uposlu,sve ostalo je na granici policijske drzave,koja se doista petlja u privatni zivot za svaku sitnicu...Ne osjecam se opusteno i komforno...
Istinski sam sve blize ideji o kupovanju neke brvnare na dalekom istoku Rusije,neko rustikalno selo,gdje je po ljeti max. 30 stupnjeva,a po zimi -70...zatvori se u brvnaru,grije se kod kamina,nigdje drzave,nigdje kontrolemnigdje civilizacije...raj...
Putin..sve kako si i rekao...u mnogim stvarima covjek pomisli kako ima posla sa nekim bicem visim od covjeka...
Istinski sam sve blize ideji o kupovanju neke brvnare na dalekom istoku Rusije,neko rustikalno selo,gdje je po ljeti max. 30 stupnjeva,a po zimi -70...zatvori se u brvnaru,grije se kod kamina,nigdje drzave,nigdje kontrolemnigdje civilizacije...raj...
Putin..sve kako si i rekao...u mnogim stvarima covjek pomisli kako ima posla sa nekim bicem visim od covjeka...
Guest- Guest
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Page 17 of 50