srbija ponovo postala bitna u svetu ..
Page 1 of 1
srbija ponovo postala bitna u svetu ..
https://informer.rs/vesti/politika/551772/srbija-ponovo-postala-bitna-svetu-kurti-ocajan-zbog-vasingtona-beograd-biti-ekonomska-sila-albanci-samo-potrosaci-srpske-robe
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Re: srbija ponovo postala bitna u svetu ..
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=09&dd=27&nav_category=640&nav_id=1738683
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
jao majko mila....ovih paćenika :D
pizdun
može malo mortadele za promjenu :D
pizdun
može malo mortadele za promjenu :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Srbija je izborila punu rehabilitaciju pred svetom. Decenijama srpski predsednik nije išao u Belu kuću", rekao je Kurti.
Ja ne znam da je neki Srpski Predsednik bio u Beloj Kuci, niti
da je to toliko bitno, koliko ovom egzibicionisti, sto mu izgleda
zao, sto se nije kao kao neko bitan u Beloj Kuci.
Ja ne znam da je neki Srpski Predsednik bio u Beloj Kuci, niti
da je to toliko bitno, koliko ovom egzibicionisti, sto mu izgleda
zao, sto se nije kao kao neko bitan u Beloj Kuci.
2014-08-25
Kad god pomislim kako su Hrvati jedan od najiskompleksiranijih naroda na svijetu,Srbi me uvijek iznova demantiraju.
Bosanci,koliko god bili glupasti kao narod,barem nemaju takve komplekse poput Hrvata i Srba.
Bosanci,koliko god bili glupasti kao narod,barem nemaju takve komplekse poput Hrvata i Srba.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nazvao ga je sporazumom koji stvara "Četvrtu Jugoslaviju", prenosi Gazeta Ekspres.
Dodao je da se ta nova Jugoslavija stvara kroz područje "mini Šengena" koje će srpskoj strani omogućiti ekonomsku hegemoniju nad Albancima na Kosovu i Albaniji.
Stavlja Jugoslaviju u usta a u istu mu dosli sa kesom rodjaci
da se navuku na socijalnu asistenciju i poput termita uniste
sve sto vredi.
Barem im je takav opis u Italiji.
Dodao je da se ta nova Jugoslavija stvara kroz područje "mini Šengena" koje će srpskoj strani omogućiti ekonomsku hegemoniju nad Albancima na Kosovu i Albaniji.
Stavlja Jugoslaviju u usta a u istu mu dosli sa kesom rodjaci
da se navuku na socijalnu asistenciju i poput termita uniste
sve sto vredi.
Barem im je takav opis u Italiji.
2014-08-25
X kao kuća.סמאל wrote:
Gledao sam jedno zanimljivo predavanje Zijada Ljakića vodećeg bosanskog vehabista. Kad mu je na nos nabačeno da su Bošnjaci nastali od Srba ili Hrvata,on se nasmijao i rekao da to uopće nije bitno. Da je bitno da su Bošnjaci muslimani i tačka.
Drugo,Bošnjaci ne kukaju da su žrtve kao ova dva iskompleksirana plemena,iako su najebali u oba rata.
Treće Bošnjaci svaku svoju žrtvu prikazuju kao šehida,gaziju i heroja,a ova dva plemena(u čemu Hrvati ipak prednjače,objasniću kako) i heroje pretvaraju u nevine i bespomoćne žrtve.
Evo da objasnim. Znam za primjere herojskih pogibija hrvatskih boraca u DR-u i umjersto da se od toga pravi kult junaštva,oni za likom prolivaju suze,na spomenik mu stavljaju anđeliće i ministrante,i umjesto da veličaju junaštvo,poručuju da ga čuvasju anđelići.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja mislim da se ustaše okreću u grobu kad vide kako ih prikazuju ovi današnji plačiljubi. U tome najveći doprinos ima katolička crkva u Hrvata,koji te ljude,umjesto kao borce,uglavnom prikazuju kao nekakve nemoćne mekušce i za njima prolivaju suze i šalju im anđeliće.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nazvao ga je sporazumom koji stvara "Četvrtu Jugoslaviju", prenosi Gazeta Ekspres.
Vize nista, nece ih ni oni na koje se pozivaju.
2014-08-25
jastreb wrote:Ja mislim da se ustaše okreću u grobu kad vide kako ih prikazuju ovi današnji plačiljubi. U tome najveći doprinos ima katolička crkva u Hrvata,koji te ljude,umjesto kao borce,uglavnom prikazuju kao nekakve nemoćne mekušce i za njima prolivaju suze i šalju im anđeliće.
Kakve veze to ima sa temom?
Isto i ovaj iznad.
Man'te se alkohola...
2014-08-25
סמאל wrote:Kad god pomislim kako su Hrvati jedan od najiskompleksiranijih naroda na svijetu,Srbi me uvijek iznova demantiraju.
Mislis Bosnjaci, Bosanci su Srbi i Hrvati iz Bosne ...
2014-08-25
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Zapravo da. Hrvatsi iz BiH su takođe iskompleksirani,pa se neprestano moraju dokazivat velikim Hrvatima,pretpostavljam da je tako i sa BiH,Srbima.Serbinho-3 wrote:סמאל wrote:Kad god pomislim kako su Hrvati jedan od najiskompleksiranijih naroda na svijetu,Srbi me uvijek iznova demantiraju.
2015-07-23
סמאל wrote:Zapravo da. Hrvatsi iz BiH su takođe iskompleksirani,pa se neprestano moraju dokazivat velikim Hrvatima,pretpostavljam da je tako i sa BiH,Srbima.Serbinho-3 wrote:סמאל wrote:Kad god pomislim kako su Hrvati jedan od najiskompleksiranijih naroda na svijetu,Srbi me uvijek iznova demantiraju.
Pitaj Jastreba, on sve zna a usput Musliman kao i ti, bolje
razume Hrvate.
Vidim da ste se odmah javili u zastitu Albanaca.
Muslimani odmah svoje brane, napadaju Hriscane.
2014-08-25
Koja budaleština,Islam bih utopio u čaši vode,jednako kao i hrišćanstvo u svim varijantama.Serbinho-3 wrote:סמאל wrote:Zapravo da. Hrvatsi iz BiH su takođe iskompleksirani,pa se neprestano moraju dokazivat velikim Hrvatima,pretpostavljam da je tako i sa BiH,Srbima.Serbinho-3 wrote:
Pitaj Jastreba, on sve zna a usput Musliman kao i ti, bolje
razume Hrvate.
Vidim da ste se odmah javili u zastitu Albanaca.
Muslimani odmah svoje brane, napadaju Hriscane.
Osim toga,krajne nekorektno je meni spočitavat kako branim Šiptari i muslimane,kad i ptice na grani znaju kako sam upravo ja najveći pravobranitelj za nedužnu srpsku nejač na hrvatskom internetskom bespuću.
2015-07-23
Similar topics
» Srbija bez konkurencije prva u svetu
» Srbija je lekcija modernom svetu (FOTO)
» srbija prva na svetu - dir.strane investicije
» Srbija četvrta zemlja na svetu po broju fudbalera u inostranstvu
» Srbija prva u Evropi, treća u svetu i još nam stiže 11 miliona vakcina
» Srbija je lekcija modernom svetu (FOTO)
» srbija prva na svetu - dir.strane investicije
» Srbija četvrta zemlja na svetu po broju fudbalera u inostranstvu
» Srbija prva u Evropi, treća u svetu i još nam stiže 11 miliona vakcina
Page 1 of 1