Armenija vs Azerbejđan
Page 28 of 40
Page 28 of 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Armenija vs Azerbejđan
Armenci su pušteni niz vodu od sviju. Nek zovu Soroša kad im Rusi nisu bili dovoljno dobri. Tko šiša idiote.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nemoj tako, i plenkiju su vazni LTBG stvari i slicne sorosovstine:)RayMabus wrote:Armenci su pušteni niz vodu od sviju. Nek zovu Soroša kad im Rusi nisu bili dovoljno dobri. Tko šiša idiote.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Nemoj tako, i plenkiju su vazni LTBG stvari i slicne sorosovstine:)RayMabus wrote:Armenci su pušteni niz vodu od sviju. Nek zovu Soroša kad im Rusi nisu bili dovoljno dobri. Tko šiša idiote.
Pa tako je. Rusi im nisu bili ok pa su izabrali Soroša i sad Turska vodi napad i očistit će ih od tamo i to je to. Idemo dalje.
2014-04-11
RayMabus wrote:Armenci su pušteni niz vodu od sviju. Nek zovu Soroša kad im Rusi nisu bili dovoljno dobri. Tko šiša idiote.
Žalosno...
irali su na krivu kartu, svejedno mislim da NK ne treba pasti i da rusija treba izaći u susret
drugi genocid nad armenima je nedopustiv
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nek maknu Soroša s vlasti pa neće. Kraj rasprave.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Armenci su pušteni niz vodu od sviju. Nek zovu Soroša kad im Rusi nisu bili dovoljno dobri. Tko šiša idiote.
Žalosno...
irali su na krivu kartu, svejedno mislim da NK ne treba pasti i da rusija treba izaći u susret
2014-04-11
Mozda ce treci put biti spremniji.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Armenci su pušteni niz vodu od sviju. Nek zovu Soroša kad im Rusi nisu bili dovoljno dobri. Tko šiša idiote.
Žalosno...
Tramp bolestan, Putin se skriva tko zna u kojem bunkeru.
Muje su iskoristili povoljan trenutak.
Jedino nas plenki mudro i hrabro, pozvao je na mir:)
dijagram-
2015-08-09
Ne moze Rusija uradit nista. Slanje oruzja nije dovoljno, Rusija bi morala vojno intervenirati u NK a to nema sanse
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Ne moze Rusija uradit nista. Slanje oruzja nije dovoljno, Rusija bi morala vojno intervenirati u NK a to nema sanse
moze se djelovati i diplomatski
a mož
e i vatreno
99,7 % NK su armenci, kršćani
proklet bio tko dopusti genocid nad njima
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Naravno da moze, kad je mogla u Siriji kako ne bi u armeniji.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ne moze Rusija uradit nista. Slanje oruzja nije dovoljno, Rusija bi morala vojno intervenirati u NK a to nema sanse
a mož
e i vatreno
Mozda i bude, al ce pustit da to eskalira i pokazati se kao spasitelji.
No, prije da nece, jer evo i diplomatski nula bodova.
dijagram-
2015-08-09
Diplomatski mogu svirat kurcu...ovo se rjesava ratom
Pratim ruske medije I TV kanale
Ono sto mi je nevjerojatno je potpuna hladnoca, skoro pa ravnodusnost prema ovome sto se dogadja u NK.
Prilican nedostatak nekih emocija, mozda blaga doza zaljenja zbog svega, da se vidjeti da su eto malo vise na strani Armenaca ali u sustini ih kitomir zaboli.
Oni su od toga digli ruke.
Imam dojam da kad bi im Armenci rekli da povuku onu vojnu bazu, da bi je povukli bez razmisljanja i da ih ne bi bilo briga.
Rusi su zaokupljeni drugim prioritetima i izgleda da smatraju da bilo kakav ishod ovoga rata njima strateski ne mijenja u sustini nista.
Pratim ruske medije I TV kanale
Ono sto mi je nevjerojatno je potpuna hladnoca, skoro pa ravnodusnost prema ovome sto se dogadja u NK.
Prilican nedostatak nekih emocija, mozda blaga doza zaljenja zbog svega, da se vidjeti da su eto malo vise na strani Armenaca ali u sustini ih kitomir zaboli.
Oni su od toga digli ruke.
Imam dojam da kad bi im Armenci rekli da povuku onu vojnu bazu, da bi je povukli bez razmisljanja i da ih ne bi bilo briga.
Rusi su zaokupljeni drugim prioritetima i izgleda da smatraju da bilo kakav ishod ovoga rata njima strateski ne mijenja u sustini nista.
2015-09-24
epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ne moze Rusija uradit nista. Slanje oruzja nije dovoljno, Rusija bi morala vojno intervenirati u NK a to nema sanse
a mož
e i vatreno
Eno Suljagić se naslađuje
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
epikur37 wrote:RayMabus wrote:Armenci su pušteni niz vodu od sviju. Nek zovu Soroša kad im Rusi nisu bili dovoljno dobri. Tko šiša idiote.
Žalosno...
Daleko je još od pada, ali je ovo definitivno udarac u nos sadašnjoj ekipi u Armeniji...
2018-04-10
Malo se ipak prerano nasladjuje
Ali smijesni su oni...ne znam sta oni BiH muslimani imaju s time
Mozda se nadaju da ce im Erdogan obnoviti Osmansko Carstvo
2015-09-24
Ringo10 wrote:Malo se ipak prerano nasladjuje
Da će oni ovako na mrske Vlahe i Škutore
2018-04-10
Meni je Armenaca baš žao koliko su ih pobili Turci i uvijek su ugroženi evo i sada. Ako tu Rusija ne reagira mogli bi ih Azeri pregaziti ali mislim da će se Rusi uključiti baš aktivno vojno kada ovi napadnu samu Armeniju (ako)
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Vjerojatno neće napast Armeniju. A što se tiče NK to je druga stvar.newuser wrote:Meni je Armenaca baš žao koliko su ih pobili Turci i uvijek su ugroženi evo i sada. Ako tu Rusija ne reagira mogli bi ih Azeri pregaziti ali mislim da će se Rusi uključiti baš aktivno vojno kada ovi napadnu samu Armeniju (ako)
Rusija ima druge prioritete kojima se bavi i neće ulaziti u rat radi NK
2015-09-24
Ringo10 wrote:Vjerojatno neće napast Armeniju. A što se tiče NK to je druga stvar.newuser wrote:Meni je Armenaca baš žao koliko su ih pobili Turci i uvijek su ugroženi evo i sada. Ako tu Rusija ne reagira mogli bi ih Azeri pregaziti ali mislim da će se Rusi uključiti baš aktivno vojno kada ovi napadnu samu Armeniju (ako)
Pazi, sad se vodi rat po nizinama, još su Azeri daleko od brda NK, a tamo je tek teško napredovati.
2018-04-10
Koliko sam mogao zaključiti oni u stvari sad ratuju u područjima izvan N. Karabaha a koja su Armenci zauzeli u prvom ratu.Hektorović wrote:Ringo10 wrote:Vjerojatno neće napast Armeniju. A što se tiče NK to je druga stvar.newuser wrote:Meni je Armenaca baš žao koliko su ih pobili Turci i uvijek su ugroženi evo i sada. Ako tu Rusija ne reagira mogli bi ih Azeri pregaziti ali mislim da će se Rusi uključiti baš aktivno vojno kada ovi napadnu samu Armeniju (ako)
Pazi, sad se vodi rat po nizinama, još su Azeri daleko od brda NK, a tamo je tek teško napredovati.
A to su pusta područja u kojima ne živi niko.
Ima tu još mnogo borbe da bi Azeri i Turci zauzeli cijeli KArabah.
Puno se tu i propagandno laže na obje strane
Ali trebaju evakuirati civilno stanovništvo osim ljudi sposobnih za borbu
A Rusi sad ne trebaju cjepidlačiti i pizditi na Pašinjana. Trebaju pomoći, ne vojnom intervencijom u Karabahu naravno, ali bi trebali tiho naoružavati Armence. A vjerujem da to i rade
Trebaju diplomatski gurati dovođenje mirovnih snaga SCTO u Karabah. A možda to i rade, jer nije Pašinjan to predložio tek tako
A Gruzinima stvarno treba jebat milu majku. I to definitivno.
2015-09-24
Ringo10 wrote:Koliko sam mogao zaključiti oni u stvari sad ratuju u područjima izvan N. Karabaha a koja su Armenci zauzeli u prvom ratu.
A to su pusta područja u kojima ne živi niko.
Ima tu još mnogo borbe da bi Azeri i Turci zauzeli cijeli KArabah.
Puno se tu i propagandno laže na obje strane
Ali trebaju evakuirati civilno stanovništvo osim ljudi sposobnih za borbu
A Rusi sad ne trebaju cjepidlačiti i pizditi na Pašinjana. Trebaju pomoći, ne vojnom intervencijom u Karabahu naravno, ali bi trebali tiho naoružavati Armence. A vjerujem da to i rade
Trebaju diplomatski gurati dovođenje mirovnih snaga SCTO u Karabah. A možda to i rade, jer nije Pašinjan to predložio tek tako
A Gruzinima stvarno treba jebat milu majku. I to definitivno.
Pogledaj na googlu, napušteni gradovi gdje su živjeli Azeri.
[url=https://servimg.com/view/19978339/1226][url=https://servimg.com/view/19978339/1225][/url][/url]
2018-04-10
Page 28 of 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» Azerbejđan ekonomski otišao u k
» Azerbejđan se riješava Rusa i kupuje talijanske transportne zrakoplove
» Armenija: Rusija je naš neprijatelj
» Armenija nabavlja nove Su-30SM
» Armenija počela plaćati ruski gas u rubljama
» Azerbejđan se riješava Rusa i kupuje talijanske transportne zrakoplove
» Armenija: Rusija je naš neprijatelj
» Armenija nabavlja nove Su-30SM