DODIK UPOZORAVA BOŠNJAKE: Srbi i Hrvati će donijeti zajedničku deklaraciju o izlasku iz BiH
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: DODIK UPOZORAVA BOŠNJAKE: Srbi i Hrvati će donijeti zajedničku deklaraciju o izlasku iz BiH
tre wrote:Hrvatska politika je jedno a 50% nepostojećih nabrojanih Hrvata nešto sasvim drugo. Uostalom Hrvatska desnica je sasvim jasno sve rekla o veleizdajniku mesiću i tu slova ne treba trošiti (kad si već strpao lijevicu i desnicu u isti koš)newuser wrote:ma hehe mi se za Srbe i Bošnjake samo čiste savjesti konstatiram da je Hrvatska politika doživjela fijasko u BiH i da tu realno nema više utjecaj kao nekada i sve više kopni kako tamo kopni hrvatski narod. Nema dalje činjenice su to.tre wrote:
a ja se dobro sjećam tko je 200 tisuća Hrvata protjerao iz republike genocidne i tko ih je primio, sjećam se ja dobro koliko je mojih suboraca ostavilo kosti po bosanskim brdima da bi zaštitili Hrvate, sjećam se ja i tko je protjerao Hrvate iz srednje bosne... de majketi malo ohanite s tim glupostima i podjelama među Hrvatima o kojima gnojite samo zato jer vam se ne sviđa kada govorimo kontra srbendi pa vi kao uvrjeđena mlada krenete s prozivkama i s glupostima oko te vaše famozne pravašije koja nikada nije ni krojila gaće nikome a bome niti ne prelaze izborni prag u RH.
Što je hrvatska desnica i tko?
Ako misliš na DP, škoru, bujanca, hasančeta i pravaške opcije, hvala, ali ne hvala....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: DODIK UPOZORAVA BOŠNJAKE: Srbi i Hrvati će donijeti zajedničku deklaraciju o izlasku iz BiH
Sanader, Jaca, Jandroković....epikur37 wrote:tre wrote:Hrvatska politika je jedno a 50% nepostojećih nabrojanih Hrvata nešto sasvim drugo. Uostalom Hrvatska desnica je sasvim jasno sve rekla o veleizdajniku mesiću i tu slova ne treba trošiti (kad si već strpao lijevicu i desnicu u isti koš)newuser wrote:
ma hehe mi se za Srbe i Bošnjake samo čiste savjesti konstatiram da je Hrvatska politika doživjela fijasko u BiH i da tu realno nema više utjecaj kao nekada i sve više kopni kako tamo kopni hrvatski narod. Nema dalje činjenice su to.
Ako misliš na DP, škoru, bujanca, hasančeta i pravaške opcije, hvala, ali ne hvala....
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
newuser wrote:Sanader, Jaca, Jandroković....epikur37 wrote:tre wrote:
Hrvatska politika je jedno a 50% nepostojećih nabrojanih Hrvata nešto sasvim drugo. Uostalom Hrvatska desnica je sasvim jasno sve rekla o veleizdajniku mesiću i tu slova ne treba trošiti (kad si već strpao lijevicu i desnicu u isti koš)
Vjeruj mi, HDZ je najbolja opcija za HB pitanje.
Bila i dalje jest.
2015-08-06
eto da su oni ti koje ne možeš smisliti, jeli to 50% Hrvata?epikur37 wrote:tre wrote:Hrvatska politika je jedno a 50% nepostojećih nabrojanih Hrvata nešto sasvim drugo. Uostalom Hrvatska desnica je sasvim jasno sve rekla o veleizdajniku mesiću i tu slova ne treba trošiti (kad si već strpao lijevicu i desnicu u isti koš)newuser wrote:
ma hehe mi se za Srbe i Bošnjake samo čiste savjesti konstatiram da je Hrvatska politika doživjela fijasko u BiH i da tu realno nema više utjecaj kao nekada i sve više kopni kako tamo kopni hrvatski narod. Nema dalje činjenice su to.
tre wrote:eto da su oni ti koje ne možeš smisliti, jeli to 50% Hrvata?epikur37 wrote:tre wrote:
Hrvatska politika je jedno a 50% nepostojećih nabrojanih Hrvata nešto sasvim drugo. Uostalom Hrvatska desnica je sasvim jasno sve rekla o veleizdajniku mesiću i tu slova ne treba trošiti (kad si već strpao lijevicu i desnicu u isti koš)
Naravno da nisu, ja nisam izbacio tih 50%, to nije moja tvrdnja
2015-08-06
epi jesi odrafio seriju sklekova, nemoj kad Visegradska braca krenu a ti bez kondicije pa ostanemo i ovaj put bez tvog doprinosa
2014-04-15
n_razbojnik wrote:epi jesi odrafio seriju sklekova, nemoj kad Visegradska braca krenu a ti bez kondicije pa ostanemo i ovaj put bez tvog doprinosa
ja sam spreman oko svojih uvjerenja
di si ti?
2015-08-06
epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:epi jesi odrafio seriju sklekova, nemoj kad Visegradska braca krenu a ti bez kondicije pa ostanemo i ovaj put bez tvog doprinosa
di si ti?
Viza za Novi Zeland?
darth_vader-
2014-04-17
jesi li to za dom spreman?epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:epi jesi odrafio seriju sklekova, nemoj kad Visegradska braca krenu a ti bez kondicije pa ostanemo i ovaj put bez tvog doprinosa
di si ti?
Evo me spijuniram i sve cu vas rec Bakiru kako ste zajebani
2014-04-15
jasambrend wrote:epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:epi jesi odrafio seriju sklekova, nemoj kad Visegradska braca krenu a ti bez kondicije pa ostanemo i ovaj put bez tvog doprinosa
di si ti?
Viza za Novi Zeland?
More bit, more bit...
Patagonija isto igra, aljaska ili Sibir.
2015-08-06
n_razbojnik wrote:jesi li to za dom spreman?epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:epi jesi odrafio seriju sklekova, nemoj kad Visegradska braca krenu a ti bez kondicije pa ostanemo i ovaj put bez tvog doprinosa
di si ti?
Dobro, dobro...samo se vi sprdajte a epi vam je lijepo rekao da će vam ignorancija situacije u BiH eksplodirati u lice :)
Onda kmečite okolo.
2015-08-06
Stupid i unacceptableepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:jesi li to za dom spreman?epikur37 wrote:
di si ti?
Dobro, dobro...samo se vi sprdajte a epi vam je lijepo rekao da će vam ignorancija situacije u BiH eksplodirati u lice :)
Onda kmečite okolo.
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Stupid i unacceptableepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:
jesi li to za dom spreman?
Onda kmečite okolo.
Pratimo dalje.
2015-08-06
epikur37 wrote:
Bila i dalje jest.
https://hrvatska-danas.com/2019/05/10/wikileaks-kako-je-gordan-jandrokovic-neke-bih-hrvate-proglasio-glupima-a-jedan-od-takvih-sada-je-u-hdz-u-i-sjedi-u-saboru/
2014-04-15
Vučko je najveći jugonostalgičar.tre wrote:
mada i vučka pogrešno tumačite ali ajde,
Na njega mise mogli odnositi oni stihovi P.kazališta "Ne vesele mene bez vas,utakmice nedjeljom"...Znači od raspada Juge Vuk je poludio.
Ne može se više ići bubati po stadionima protiv Partizanovaca i Zvezdaša.
Zatim kad dođe u Krajinu,Srba više nema i nema više onog rivalstva i napetosti.
Nije više fazon otići u srpsko selo i odvrnuti Juru i Bobana,a niti Srbi više dolaze mahati zastavama i šalovima C.Zvezde.
Nema više mitingovanja po Kninu i kontramitinga u Zadru.
Nema više Nina,Duge,pesnika,akademika,Tempa...Bora ne dolazi u Knin....
O kako je sve to nepodnošljivo,dosadno i bezidejno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ja ne kacim slike jugoslavenskih nogometasa u avatarujastreb wrote:Vučko je najveći jugonostalgičar.tre wrote:
mada i vučka pogrešno tumačite ali ajde,
Na njega mise mogli odnositi oni stihovi P.kazališta "Ne vesele mene bez vas,utakmice nedjeljom"...Znači od raspada Juge Vuk je poludio.
Ne može se više ići bubati po stadionima protiv Partizanovaca i Zvezdaša.
Zatim kad dođe u Krajinu,Srba više nema i nema više onog rivalstva i napetosti.
Nije više fazon otići u srpsko selo i odvrnuti Juru i Bobana,a niti Srbi više dolaze mahati zastavama i šalovima C.Zvezde.
Nema više mitingovanja po Kninu i kontramitinga u Zadru.
Nema više Nina,Duge,pesnika,akademika,Tempa...Bora ne dolazi u Knin....
O kako je sve to nepodnošljivo,dosadno i bezidejno.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa to je normalno. Kao što se pop neće fotografirati sa pičokarama za kojima pati,ili doktor na onkologiji pozirati sa čašicom vinjaka u ruci i cigaretom u ustima.vuksadinare wrote:
ja ne kacim slike jugoslavenskih nogometasa u avataru
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
bas je normalnojastreb wrote:Pa to je normalno. Kao što se pop neće fotografirati sa pičokarama za kojima pati,ili doktor na onkologiji pozirati sa čašicom vinjaka u ruci i cigaretom u ustima.vuksadinare wrote:
ja ne kacim slike jugoslavenskih nogometasa u avataru
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
2008.-a nije kao i 020.-a, a J. je uvijek bio tek mali od kužine.n_razbojnik wrote:epikur37 wrote:
Bila i dalje jest.
https://hrvatska-danas.com/2019/05/10/wikileaks-kako-je-gordan-jandrokovic-neke-bih-hrvate-proglasio-glupima-a-jedan-od-takvih-sada-je-u-hdz-u-i-sjedi-u-saboru/
Zanimljivo je da se to tek sad objavljuje. Tebi ništa to ne govori?
Inače, mislim da Treći i nije više opcija, jer su sad druge stvari na stolu.
Strpimo se i pratimo dalje.
Bila i jest gospodine Ero...bila i jestEroo wrote:2008.-a nije kao i 020.-a, a J. je uvijek bio tek mali od kužine.n_razbojnik wrote:epikur37 wrote:
Bila i dalje jest.
Zanimljivo je da se to tek sad objavljuje. Tebi ništa to ne govori?
Inače, mislim da Treći i nije više opcija, jer su sad druge stvari na stolu.
Strpimo se i pratimo dalje.
2014-04-15
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Bačanović: Srbi i Hrvati trebaju zajedničku strategiju u BiH
» Naše komšije Srbi i Hrvati jedva čekaju bilo kakav povod da udare na nas Bošnjake
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
» Crkva donijela deklaraciju u kojoj upozorava: Hrvatska u dubokoj demografskoj krizi
» Dodik podržao Deklaraciju HNS-a
» Naše komšije Srbi i Hrvati jedva čekaju bilo kakav povod da udare na nas Bošnjake
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
» Crkva donijela deklaraciju u kojoj upozorava: Hrvatska u dubokoj demografskoj krizi
» Dodik podržao Deklaraciju HNS-a
Page 4 of 4