DODIK UPOZORAVA BOŠNJAKE: Srbi i Hrvati će donijeti zajedničku deklaraciju o izlasku iz BiH
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: DODIK UPOZORAVA BOŠNJAKE: Srbi i Hrvati će donijeti zajedničku deklaraciju o izlasku iz BiH
ma znam ja to..pa ga pustim..otjerala ga mater u svabiju u pomalo kasnim godinama nije se moglo vise lezat na njenoj mirovini..i da bar stvori familiju dok jos nije posjedio do kraja..kad ono opet mucak..a jbg...on i tetrijeb kao da su slicnih sudbina..aj tetrijeb je bar familiju stvorio..mozda i je bio svetoje drot..ali prasinar..cuceci kod mosta gunja-brckotre wrote:kompleksaš teški a da je patološka lažovčina to valjda i ptice na grani znaju. Pogledaj mu samo upise, ogorčen do bola i onda dođe ovdje kao provocirati a jadov da ne može biti veći, totalno promašen život i sve u njemu, jad i bijeda od čovjeka.vuksadinare wrote:zar je tako gadno stanje kod njegatre wrote:
I šta kažeš snajperisto, ti si hrabar iako nisi metka opalio a ja sam manji od makova zrna koji ima poprilično terena od slavonije preko dalmacije pa do hercegovačkog kamenjara i bosanskih brda.
Nego audijev menageru izgleda da sam te negdje gadno očepio čim laješ u svakom drugom postu tre ovo tre ono, tre ovaki, tre onaki...
Tre je za tebe bio i ostao netko tko je ostvario život, tko ima djecu iza sebe, tko se izborio rukama za ono što ima a ne parazitirajući kod majke i sestre, tre je časno odradio DR, tre je 2x ranjavan u bliskim borbama... tako da incestu bolje me se okani da te ne bi potražio u tvom selu i isporučio specijalcima da te napokon upoznaju kao elitnog svog pripadnika i uz to snajperistu! Kako sam već rekao bili bi oduševljeni da upoznaju tu tvoju veličinu koja se krpa uz njih kao što se krpa sestri i rodbini na grbaču.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: DODIK UPOZORAVA BOŠNJAKE: Srbi i Hrvati će donijeti zajedničku deklaraciju o izlasku iz BiH
Malo sutra,izdajico s Majevice.epikur37 wrote:red wolf wrote:Ako izađu, kamo će onda?
pa pripojit se maticama...
bože blesavog pitanja...šta da glume kosovo? :D
Nećemo Srbima ostaviti ni jednog pedlja svete hrvatske zemlje. Mi nećemo granicu na Uni,za to se nisu borili ni bojnik Sudar ni krilnik vitez Boban.
Granica je na Drini i mi nećemo imati mira dok ne oslobodimo i očistimo od balkanskof taloga i posljednju hrvatsku stopu,ali prvo ćemo se obračunati sa korovom i kukoljem među nama.
BiH-ZDS!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ne korov nego agenturom..korov je manja stetocinajastreb wrote:Malo sutra,izdajico s Majevice.epikur37 wrote:red wolf wrote:Ako izađu, kamo će onda?
pa pripojit se maticama...
bože blesavog pitanja...šta da glume kosovo? :D
Nećemo Srbima ostaviti ni jednog pedlja svete hrvatske zemlje. Mi nećemo granicu na Uni,za to se nisu borili ni bojnik Sudar ni krilnik vitez Boban.
Granica je na Drini i mi nećemo imati mira dok ne oslobodimo i očistimo od balkanskof taloga i posljednju hrvatsku stopu,ali prvo ćemo se obračunati sa korovom i kukoljem među nama.
BiH-ZDS!
2015-09-08
...i necemo granicu vise na drini..to je isfurano...hocemo granicu na moravi da je dijelimo sa bugarima
2015-09-08
Vi niste kadri držati ni granicu na Sutli. Oni Janezi vas šutiraju ko loptu i smiju vam se u brk.vuksadinare wrote:...i necemo granicu vise na drini..to je isfurano...hocemo granicu na moravi da je dijelimo sa bugarima
2014-04-22
Prsvac...na moravu..na moravu
2015-09-08
vuksadinare wrote:...i necemo granicu vise na drini..to je isfurano...hocemo granicu na moravi da je dijelimo sa bugarima
ovo je skroz neduhovito
koja bedastoća..
i doista . glupost je jedina koja nema granica
cut more agenturo..odo si se podrzavajuci alilbegovicu koja voli komsenka a mrzi hrvate herceg bosne...znas kako se kaze..s kim si takav sijastreb wrote:Vi niste kadri držati ni granicu na Sutli. Oni Janezi vas šutiraju ko loptu i smiju vam se u brk.vuksadinare wrote:...i necemo granicu vise na drini..to je isfurano...hocemo granicu na moravi da je dijelimo sa bugarima
2015-09-08
sto fali moravi bogata je somovimaSora wrote:vuksadinare wrote:...i necemo granicu vise na drini..to je isfurano...hocemo granicu na moravi da je dijelimo sa bugarima
ovo je skroz neduhovito
koja bedastoća..
i doista . glupost je jedina koja nema granica
2015-09-08
A ti si čak ratovao protiv te Herceg-Bosne stavivši se na raspolaganje Komandi ABIH.vuksadinare wrote:cut more agenturo..odo si se podrzavajuci alilbegovicu koja voli komsenka a mrzi hrvate herceg bosne...znas kako se kaze..s kim si takav sijastreb wrote:Vi niste kadri držati ni granicu na Sutli. Oni Janezi vas šutiraju ko loptu i smiju vam se u brk.vuksadinare wrote:...i necemo granicu vise na drini..to je isfurano...hocemo granicu na moravi da je dijelimo sa bugarima
2014-04-22
Granica sa Bugarskomvuksadinare wrote:...i necemo granicu vise na drini..to je isfurano...hocemo granicu na moravi da je dijelimo sa bugarima
Hoćeš Jugoslaviju!
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
MA neće oni nikud iz BiH sve su to tlapnje jer se njih ne pita
Ali treba raditi pritisak na muslimansku politiku jer im je ponašanje kriminalno
Ali treba raditi pritisak na muslimansku politiku jer im je ponašanje kriminalno
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
...ja sam u bh- a ratovao od polovice travnja do polovice srpnja 1992 u bos.posavinijastreb wrote:A ti si čak ratovao protiv te Herceg-Bosne stavivši se na raspolaganje Komandi ABIH.vuksadinare wrote:cut more agenturo..odo si se podrzavajuci alilbegovicu koja voli komsenka a mrzi hrvate herceg bosne...znas kako se kaze..s kim si takav sijastreb wrote:
Vi niste kadri držati ni granicu na Sutli. Oni Janezi vas šutiraju ko loptu i smiju vam se u brk.
2015-09-08
Dogodine na Kupresu!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Čekamo novi islamistički napad u Europi.Kad ne budu mogli Francuzi živit s Arapima a šta mi s ovima ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Agent tetrijeb javno je priznao da daje podrsku mireli alilhodzic koja je pak javno priunala da ne moze smislit herceg bosnu i tamosnje hrvate daje potpunu potporu gradzanskoj bh-a i komsenku..sve je tu jasno ko dan
2015-09-08
K9ja je sad ta?vuksadinare wrote:Agent tetrijeb javno je priznao da daje podrsku mireli alilhodzic koja je pak javno priunala da ne moze smislit herceg bosnu i tamosnje hrvate daje potpunu potporu gradzanskoj bh-a i komsenku..sve je tu jasno ko dan
2014-04-22
vuksadinare wrote:Agent tetrijeb javno je priznao da daje podrsku mireli alilhodzic koja je pak javno priunala da ne moze smislit herceg bosnu i tamosnje hrvate daje potpunu potporu gradzanskoj bh-a i komsenku..sve je tu jasno ko dan
pravi se javio :D
uvijek si bio protiv HB I uz mujage
2015-08-06
[size=87]Bivši visoki predstavnik u BiH: ‘Tom državom je nemoguće upravljati, prijeti joj raspad‘[/size]
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/bivsi-visoki-predstavnik-u-bih-tom-drzavom-je-nemoguce-upravljati-prijeti-joj-raspad-15021511
....................
e a...kaj ja trubim
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/bivsi-visoki-predstavnik-u-bih-tom-drzavom-je-nemoguce-upravljati-prijeti-joj-raspad-15021511
....................
e a...kaj ja trubim
2015-08-06
agenturo sve znamo o tebi...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Agent tetrijeb javno je priznao da daje podrsku mireli alilhodzic koja je pak javno priunala da ne moze smislit herceg bosnu i tamosnje hrvate daje potpunu potporu gradzanskoj bh-a i komsenku..sve je tu jasno ko dan
2015-09-08
vuksadinare wrote:agenturo sve znamo o tebi...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Agent tetrijeb javno je priznao da daje podrsku mireli alilhodzic koja je pak javno priunala da ne moze smislit herceg bosnu i tamosnje hrvate daje potpunu potporu gradzanskoj bh-a i komsenku..sve je tu jasno ko dan
ne vadi se sada...
uvijek si bio protiv čovića
hercegbosne
trećeg
podsmijavao se
reci da nije tako
2015-08-06
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Bačanović: Srbi i Hrvati trebaju zajedničku strategiju u BiH
» Naše komšije Srbi i Hrvati jedva čekaju bilo kakav povod da udare na nas Bošnjake
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
» Crkva donijela deklaraciju u kojoj upozorava: Hrvatska u dubokoj demografskoj krizi
» Dodik podržao Deklaraciju HNS-a
» Naše komšije Srbi i Hrvati jedva čekaju bilo kakav povod da udare na nas Bošnjake
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
» Crkva donijela deklaraciju u kojoj upozorava: Hrvatska u dubokoj demografskoj krizi
» Dodik podržao Deklaraciju HNS-a
Page 2 of 4