ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Piši Irineju i Vučku-propala stvar u Crnoj Gori.

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Piši Irineju i Vučku-propala stvar u Crnoj Gori. - Page 3 Empty Re: Piši Irineju i Vučku-propala stvar u Crnoj Gori.

Post by pizzon 23/9/2020, 10:24

vuksadinare wrote:
pizzon wrote:to postoji samo u tvojoj glavi
je...sto se vidi u praksi :)

ti mene tumacis onako
kakav  ti zelis da je moj stav

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Piši Irineju i Vučku-propala stvar u Crnoj Gori. - Page 3 Empty Re: Piši Irineju i Vučku-propala stvar u Crnoj Gori.

Post by pizzon 23/9/2020, 10:33

licno mislim da je krivokapic
najbolja opcija.
ta vlada treba da bude prihvacena
ne samo od srba, pa i ove koalicije,
vec i od druge polovine
c.gore koja je glasala za m.dj.
ne moze mandic da ispliva
kao kljucni faktor nakon izbora,
da bere lovorike.
plus, njegova politicka vizija
je problematicna. on je osoba
iz slobinog sveta.
takvi pol.samo stete polozaju
srba u regionu.
bice ovo sve ok.
mandic kao poluticar nikad
ne bi dobio sansu.
za njega ne gladajue ni svi srbi.
ovo su srbi glasali objedinjeno
zbog spc i te glesove ne moze
niko da trpa u svoj politicki blok.
pizzon
pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by pizzon 23/9/2020, 10:41

krivokapic je mora svoje licne
utiske da zadrzi za sebe.
njegovi nastupi moraju da izuzmu
licna vidjenja o opredeljenja.
on je bio na celu siroke koalucije,
umrezena sa jednim ciljem.
u tim relacijama moze da se 
krecu njegovi pol.stavovi, javno.
na sledecim izborima bice sasvim
bolja atmosfera.
pizzon
pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/9/2020, 10:44

pizzon wrote:licno mislim da je krivokapic
najbolja opcija.
ta vlada treba da bude prihvacena
ne samo od srba, pa i ove koalicije,
vec i od druge polovine
c.gore koja je glasala za m.dj.
ne moze mandic da ispliva
kao kljucni faktor nakon izbora,
da bere lovorike.
plus, njegova politicka vizija
je problematicna. on je osoba
iz slobinog sveta.
takvi pol.samo stete polozaju
srba u regionu.
bice ovo sve ok.
mandic kao poluticar nikad
ne bi dobio sansu.
za njega ne gladajue ni svi srbi.
ovo su srbi glasali objedinjeno
zbog spc i te glesove ne moze
niko da trpa u svoj politicki blok.
mandiceva opcija je dobila najvise glasova u toj koaliciji i po nekom politickom konsenzusu oni cija opcija je dobila najvise glasova u koaliciji ima pravo traziti prvobitnim pravom mandatara iz svojih redova..druga stvar je hoce li se o predlozenom mandataru sloziti njihovi koalicijski partneri...dritan je predlozio krivokucu jer ima liberalnije stavove od mandicevih prosrba i prosrusa...i to po pitanju suradnje sa eu i nato-om..a tu izvire i najveci problem..gdje je mandiceva grnitura izrazito negativno nastrojena prvenstveno prema nato-u...i tu ce biti grdih problema...odnosno vec jesu...i pitanje je i ako bude nove vlade koliko ce ona durati...rekao sam da ce okinuti prije pravoslavnog bozica...ali cini mi se nece durati ni do katolickih svih svetih do 1.11... :) ...realnije je razmislajti o novim prijevremenim izborima ili da se sklepa neka koalicjia između milinih,dritanovih i krivokapicnih jer ih veze bas ta politika prema eu i nato-u a tu su manje vise na istim valnim duzinima...o drugim detaljima s emoze naci neki kompromis pa i da milin se utjecaj smanji
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by pizzon 23/9/2020, 10:44

recimo,
mandic je pre jangov favorit,
ali ne i moj.
pizzon
pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by Guest 23/9/2020, 10:47

Evo ja i danas pitam, prošli su tjedni, da li je više itko sazvao parlament na konstituiranje i dao mandat za sastavljanje nove Vlade?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by pizzon 23/9/2020, 10:51

ali, nije ok opcija vlada bez df
da, kompromusi su jedina opcija
postojanja takve vlade.

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by jastreb 23/9/2020, 11:04

vuksadinare wrote:
jastreb wrote:
vuksadinare wrote:evo nekih komentara iz crnogorskih i srpskih medija tj foruma

'Znao sam tko sa šiptarom tikve sadi gol prosi'

'Krivokapiću odrone izdajnički.Niđe te nije bilo kad su bile litije,prosvjedi nego si se krpao iza leđa naših i ubirao poene.Sada sa onim šiptarskim smradom bi drmao Crnom Gorom.Nismo za to glasali.Jasno smo rekli da našu budućnost vidimo sa Srbijom i Rusijom.Jebo vas NATO u dupe izdajničko.'

'Tako nam i treba.Onda bolje i milo na vlasti nego ova kukavelj prevarantska od Krivokapića i šiptara.To su ionako Milovi igrači.'
lol!

Opet izmišljaš.    Niti jedan Crnogorac niti Srbin neće reći prosvjedi,nego protesti.  I ono "tko" te odaje.       lol!
Zašto opet forum obasipaš lažnim napisima????

Admini!!!!!!

Opet je počeo. Ovakve stvari nisu radili ni u Staljinovoj Rusiji.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/9/2020, 11:07

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:
jastreb wrote:
lol!

Opet izmišljaš.    Niti jedan Crnogorac niti Srbin neće reći prosvjedi,nego protesti.  I ono "tko" te odaje.       lol!
Zašto opet forum obasipaš lažnim napisima????

Admini!!!!!!

Opet je počeo. Ovakve stvari nisu radili ni u Staljinovoj Rusiji.
vidi budale...daj jebote đikane odskaci u troskoku sa tim prosvjedima...ako tko mulja ti spadas u prve redove :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya 23/9/2020, 11:21

Sastanak nove vlasti u manastiru koji je organizirao amfilohije?!
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/9/2020, 11:25

kaya wrote:Sastanak nove vlasti u manastiru koji je organizirao amfilohije?!
....a unutra svakom pistolj uperen u glavu a noz  na vratu...a odozgar sve nadgeldaju sa slika slobo,ratko mladic i radovan karađic  :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/9/2020, 12:19

cim informer,srbijadanas i jso neki provucicevski mediji divljaju...znaci plan propada...krivokapic i dritan sastavljaju antisrpsku vladu i ne zele srbe u vladi...naslovi su...mandic kaze znali su moj stav i krivokapic i dritan li im to navodno nije smetalo kada je bila preizborna kampanja sada kada se sastavlja vlada veli da se sluze prljavstinama protiv njega i zele izbaciti iz sastavljanja vlade njega i njegove ljude da bi mogli i dalje provoditi milinu politiku sluganstva prema nato-u i briselu a i dalje imati hladne odnose prema beogradu i moskvi...mislim d aje tu kraj ove koalicije i time nove vlade bar u ovom sastavu...navodno ovi iz mandiceve opcije optuzuju da su se nekidan u budvi tajno sastali milo i dritan i krivokapic..a ova dvojka o tom sastanku nisu obavjestili mandica :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/9/2020, 12:22

https://informer.rs/svet/balkan/550738/zasto-jako-opasan-plan-abazovica-krivokapica-plan-koji-podrzava-amfilohije-vladi-bude-srba
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/9/2020, 12:24

https://informer.rs/svet/balkan/550730/strasno-crnoj-gori-pravi-nova-antisrpska-koalicija-traze-srbi-podrze
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/9/2020, 12:26

https://www.alo.rs/vesti/politika/zasto-je-Suljo-problem-za-dritana-i-ostalu-antisrpsku-bratiju/343148/vest
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/9/2020, 12:27

kazu pizzon i tetrijeb da su to moje fantazije  :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/9/2020, 12:29

milo i dalje rula...lik je nenadjebiv...ce da ga ruse raznorazni đilkoši koje on pocucla kao bombone..ima taj politickih utakmica vise nego ovi godina :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/9/2020, 12:34

pokusali kopirat antibirokratsku revoluciju iz 1989 p im neslavno propala...jbg..ovi iz 89 su imali milu a ovi danas ga nemaju...imaju amfilohija :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 23/9/2020, 12:40

vuksadinare wrote:

vidi budale...daj jebote đikane odskaci u troskoku sa tim prosvjedima...ako tko mulja ti spadas u prve redove :)
Hoćeš li već jednom odgovoriti meni(a i svima ovdje) zbog čega izmišljaš onakove bedastoće i špotalice,ostia?
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/9/2020, 12:42

sad je stvar jasna...bar bi trebala biti za protivnike mila...njega ne mozete rusiti sa velikosrpskih i proruskih pozicija i antinato i antieu stavom...realno takvi koji imaju stav nisu vecina niti ce biti ako zele rusiti mila s atakvim stavom partnere  u crnoj gori nece naci...pokusalo s enesto na brzinu iskemijati ispao-corak...milu mogu srusiti samo oni koji imaju suprotne stavove od mandicevih... i koji imaju crnogorski drzavotvorni stav...ali im se ne sviđa milovo muljanje,korupcija...na tom da..a na ovom drugom ne...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/9/2020, 12:46

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:

Hoćeš li već jednom odgovoriti meni(a i svima ovdje) zbog čega izmišljaš onakove bedastoće i špotalice,ostia?
,,ko izmislja..sad sam dokazao da ne izmisljam...a to sto vama ne ide u prilog sto cu vam ja...mozete se cesljati i dalje :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics