Piši Irineju i Vučku-propala stvar u Crnoj Gori.
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Piši Irineju i Vučku-propala stvar u Crnoj Gori.
donio mu je poklon..pistolj na morsku vodumichaellcmacha wrote:možda mu je donio nekakav akvarel... ko onomad onaj rus onu igračkicuvuksadinare wrote:grenell je sinoc partijao sa suljom na lađi...nije to mala stvar...i to je znak..partijanje,lađa..jadran je naštre wrote:
još kad ga pita gdje mu je huawei što mu ga je poklonio pa kad počne mucati trumpovo osiguranje ga uzelo i nisu ga vratili ali su mi zato dali kemijsku olovku i ključeve bijele kuće. On će se po noći došuljati tamo i otključati belu kuću i potražiti svoj huawei kad svi budu spavali!!!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
aj što je na aparatima, ali i turisti mu otekli pa nema kome ni vodu krasti... a treba boju kupiti za pituranje...Speare Shaker wrote:Epikur na aparatima!
Pokazalo se da je njegovo omalovažavanje Kajinih stavova bilo kontraproduktivno.
Žena očito bolje razumije politiku na ovim prostorima od njega.
2015-08-08
imaju oni dosta toga..ali nisu svjesni toga ili su jednostavno nezahvalni na onome sto imaju...jer lepsi je hleb kod komsije pa zasto da ne preskocimo tarabu i osladimo a on nek se cesljamichaellcmacha wrote:pa kad nema ništa... da mi imamo koliko oni i mi bi bili srbi...vuksadinare wrote:pitanje je kad ce se srbija zadovoljiti sa onim sto ima..odgovor je...nikad pa ni tad
2015-09-08
taj mora da je sa redukcijom, zbog specifične gustoće morske vode, da ga može prilagoditi na dunavsku... :)vuksadinare wrote:donio mu je poklon..pistolj na morsku vodumichaellcmacha wrote:možda mu je donio nekakav akvarel... ko onomad onaj rus onu igračkicuvuksadinare wrote:
grenell je sinoc partijao sa suljom na lađi...nije to mala stvar...i to je znak..partijanje,lađa..jadran je naš
2015-08-08
ma nemaju, da si prošao niz srbiju, skužio bi "što južnije to tužnije" uistinu značivuksadinare wrote:imaju oni dosta toga..ali nisu svjesni toga ili su jednostavno nezahvalni na onome sto imaju...jer lepsi je hleb kod komsije pa zasto da ne preskocimo tarabu i osladimo a on nek se cesljamichaellcmacha wrote:pa kad nema ništa... da mi imamo koliko oni i mi bi bili srbi...vuksadinare wrote:pitanje je kad ce se srbija zadovoljiti sa onim sto ima..odgovor je...nikad pa ni tad
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ma ne mislim tu samo na ekonomiju....vec i prirodu...oni non stop fantaziraju o moru i logicno zanemarili su ono sto imaju...niti ih je briga ocito...michaellcmacha wrote:ma nemaju, da si prošao niz srbiju, skužio bi "što južnije to tužnije" uistinu značivuksadinare wrote:imaju oni dosta toga..ali nisu svjesni toga ili su jednostavno nezahvalni na onome sto imaju...jer lepsi je hleb kod komsije pa zasto da ne preskocimo tarabu i osladimo a on nek se cesljamichaellcmacha wrote:
pa kad nema ništa... da mi imamo koliko oni i mi bi bili srbi...
2015-09-08
stvari u c.gori idu ok
stazom razuma, realno
stazom razuma, realno
2020-04-21
,,,normalno..ne bu šipac nam krojio aršin..nismo zbog toga litijali...majka rusija i srbijapizzon wrote:stvari u c.gori idu ok
stazom razuma, realno
2015-09-08
vuksadinare wrote:,,,normalno..ne bu šipac nam krojio aršin..nismo zbog toga litijali...majka rusija i srbija :):mpizzon wrote:stvari u c.gori idu ok
stazom razuma, realno
ti tumaci kako ti volja
poz za amfilohija
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
nema se tu sto tumaciti..doslo je do ocekivane situacije...premijer i predsjednik parlamenta moze biti samo onaj tko je veci srbin i rusofil..nista eu,nato kurci palci po tom pitanju je i milina partija mogla ostati na vlasti...plus sto im šipac agresivno namece svog kandidata po svom ukusu...ne ide to samo tako..nismo đaba onda krecili...i trazili moskvu i beograd za spas...da nas prihvate u svoj zagrljajpizzon wrote:vuksadinare wrote:,,,normalno..ne bu šipac nam krojio aršin..nismo zbog toga litijali...majka rusija i srbija :):mpizzon wrote:stvari u c.gori idu ok
stazom razuma, realno
ti tumaci kako ti volja
poz za amfilohija
2015-09-08
to postoji samo u tvojoj glavi
2020-04-21
..i ta koalicija kako rekoh je sklepana od svega i svacega samo da s emilo srusi i to je sikreno bio jedini cilj ove kvazikoalicije koaj se sastoji od pobornika cetnistva,velikosrpstva,onih koji bi da su i srbi i crnogorci do onih koji su neoliberali i nato i eu fili...nikad viđeni buckuris na ovim prostorima pa cak ni u bosni...sami sebi vise nisu svrha...i normalno da dođe do trenutka kad se međusobno optuzuju da je on bolji,zasluzniji,veci srbin,rus a onaj drugi sumnjivac kojem se nije smjelo vjerovati,pokvareni šiptar,nato fanatik i slicne optuzbe
2015-09-08
je...sto se vidi u praksipizzon wrote:to postoji samo u tvojoj glavi
2015-09-08
evo nekih komentara iz crnogorskih i srpskih medija tj foruma
'Znao sam tko sa šiptarom tikve sadi gol prosi'
'Krivokapiću odrone izdajnički.Niđe te nije bilo kad su bile litije,prosvjedi nego si se krpao iza leđa naših i ubirao poene.Sada sa onim šiptarskim smradom bi drmao Crnom Gorom.Nismo za to glasali.Jasno smo rekli da našu budućnost vidimo sa Srbijom i Rusijom.Jebo vas NATO u dupe izdajničko.'
'Tako nam i treba.Onda bolje i milo na vlasti nego ova kukavelj prevarantska od Krivokapića i šiptara.To su ionako Milovi igrači.'
'Krivokapiću odrone izdajnički.Niđe te nije bilo kad su bile litije,prosvjedi nego si se krpao iza leđa naših i ubirao poene.Sada sa onim šiptarskim smradom bi drmao Crnom Gorom.Nismo za to glasali.Jasno smo rekli da našu budućnost vidimo sa Srbijom i Rusijom.Jebo vas NATO u dupe izdajničko.'
'Tako nam i treba.Onda bolje i milo na vlasti nego ova kukavelj prevarantska od Krivokapića i šiptara.To su ionako Milovi igrači.'
2015-09-08
samo srbin crnu goru spasava
2015-09-08
vuksadinare wrote:evo nekih komentara iz crnogorskih i srpskih medija tj foruma
Opet izmišljaš. Niti jedan Crnogorac niti Srbin neće reći prosvjedi,nego protesti. I ono "tko" te odaje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Tko? Ono gol,također ne ide,jer ovi kažu go.vuksadinare wrote:
2014-04-22
Odrone?????????vuksadinare wrote:
'Krivokapiću odrone izdajnički
Valjda odrode.
Loš si ti Srbin i Crnogorac.
2014-04-22
jastreb wrote:vuksadinare wrote:evo nekih komentara iz crnogorskih i srpskih medija tj foruma
Opet izmišljaš. Niti jedan Crnogorac niti Srbin neće reći prosvjedi,nego protesti. I ono "tko" te odaje.
2015-09-08
inace grupacija oko andrije mandica je izrazito prosrpski i proruski nsađena...oni su i najvise dobili glasova u toj koaliciji dok je krivokapic liberalnijih stavova i nesto skloniji eu i natou...milo bi mogao ponuditi i dritanu i krivokapicu koaliciju a mandica i njegove poslat u oporbu pa neka litijaju iduce cetri godine
2015-09-08
vuksadinare wrote:je...sto se vidi u praksipizzon wrote:to postoji samo u tvojoj glavi
ti mene tumacis onako
kakav ti zelis da je moj stav
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Četnici pobijedili u Crnoj Gori
» Masakr u Crnoj Gori
» U Crnoj Gori natjecanje u izležavanju.
» Sukobi i neredi u Crnoj gori
» Srbi u Crnoj Gori: IZDAJA
» Masakr u Crnoj Gori
» U Crnoj Gori natjecanje u izležavanju.
» Sukobi i neredi u Crnoj gori
» Srbi u Crnoj Gori: IZDAJA
Page 2 of 5