Penava, smrtno ozbiljno, daje 5,5 milijuna kn da osvijetli ove dizalice, uvjeren da će postati turistička atrakcija
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Penava, smrtno ozbiljno, daje 5,5 milijuna kn da osvijetli ove dizalice, uvjeren da će postati turistička atrakcija
debotoijusto wrote:nije to moj dio domacinstva , perem posudjemarcellus wrote:vuksadinare wrote:nema vise debe na temi..
vratiće se dok očisti mački pijesak i da joj jest
usvoji progres, kupi perilicu
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Penava, smrtno ozbiljno, daje 5,5 milijuna kn da osvijetli ove dizalice, uvjeren da će postati turistička atrakcija
aben wrote:momak je u pravu,
dizalice u vlasništvu države imaju veću šansu zaroditi ko turistička atrakcija nego dižući teret.
Od mačaka? Pa koliko i'to imaš?debotoijusto wrote:nije to moj dio domacinstva , perem posudjemarcellus wrote:vuksadinare wrote:nema vise debe na temi..
marcellus wrote:debotoijusto wrote:nije to moj dio domacinstva , perem posudjemarcellus wrote:
usvoji progres, kupi perilicu
sto s njom kad odselim jednog dana ? zivot bez perilice ima svoje prednosti nosis cijeli dan jednu casu i peres odmah nakon uporabe...za razliku dok sam bio s obitelji i mater prala onda bi u sobi imao 6 tanjura i 20 casa koje bi dok se vratim kuci misteriozno nestale i poslozile na mjesto za case
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
kakvih macaka ? od domacinstva pobogu , ja perem posudje i popravljam ( gotovo nikad ) po stanu ostalo radi ona jer nisam u mogucnosti ispuniti te visoke standarde higijeneEroo wrote:Od mačaka? Pa koliko i'to imaš?debotoijusto wrote:nije to moj dio domacinstva , perem posudjemarcellus wrote:
macka da zna otvorit konzu i int. bankarstvom platit stan ne bi me ni drzala u istom
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:kakvih macaka ? od domacinstva pobogu , ja perem posudje i popravljam ( gotovo nikad ) po stanu ostalo radi ona jer nisam u mogucnosti ispuniti te visoke standarde higijeneEroo wrote:Od mačaka? Pa koliko i'to imaš?debotoijusto wrote:
nije to moj dio domacinstva , perem posudje
macka da zna otvorit konzu i int. bankarstvom platit stan ne bi me ni drzala u istom
ma bi, one ti u stvari dobro podnose svoje ljude, čak i kad nisu od neke koristi. Ako ništa dobro dođeš da je počešeš.
debotoijusto wrote:niste se svi spasiliepikur37 wrote:debotoijusto wrote:HDZ je mnogo izgubio transferom penave kod skore
spasili smo se :)
Kakav trust mozgova...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Peć- Mlini nova je turistička atrakcija u Hercegovini koja će vas oduševiti
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» ''Gotovo 500 milijuna životinja je smrtno stradalo u požarima u Australiji''
» DOBRI REZULTATI: Turistička zajednica: lani je na Kvarneru ostvareno 15,2 milijuna turističkih noćenja
» Tomašević daje tri milijuna eura za - mačke
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» ''Gotovo 500 milijuna životinja je smrtno stradalo u požarima u Australiji''
» DOBRI REZULTATI: Turistička zajednica: lani je na Kvarneru ostvareno 15,2 milijuna turističkih noćenja
» Tomašević daje tri milijuna eura za - mačke
Page 2 of 2