Ubilo nam se 3100 branitelja a nijedan politicar i tajkun
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ubilo nam se 3100 branitelja a nijedan politicar i tajkun
https://priznajem.hr/novosti/stipo-mlinaric-ubilo-nam-se-3100-branitelja-i-ni-jedan-politicar-i-tajkun-je-li-sabor-ikad-raspravljao-o-tome/133398/?fbclid=IwAR2SG5Z_xUZYe6MHXntjVTpkKQEKwAxucNnlZzFjzE_nnHnS7rQfWKG-zD8
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ubilo nam se 3100 branitelja a nijedan politicar i tajkun
Svi su pošteni branitelji već davno počinili samoubojstvo, samo miha i tre ništa.
Što čekaju koji kurac?
Što čekaju koji kurac?
crvenkasti-
2014-04-17
Piju meni krv
To im je vakcina protiv samoubojstva
To im je vakcina protiv samoubojstva
Inače
Nemojmo se pravit blesavi
Taj rat je bio suvišan
A kad je počeo kreirao ga pizza majstor i taj general JNA koji očito nije imal pojma o ratovsnju samo svoju golu ambiciju
Daksko glavni razlog su razočaranja poslije rata
Ja se sjećam više partizana koji su se popili jer nisu vidjeli svoj ideal nego puno nepravde
E sad. Ipak se nisu ubijali
A vi vucite paralelu
Nije teško
Nemojmo se pravit blesavi
Taj rat je bio suvišan
A kad je počeo kreirao ga pizza majstor i taj general JNA koji očito nije imal pojma o ratovsnju samo svoju golu ambiciju
Daksko glavni razlog su razočaranja poslije rata
Ja se sjećam više partizana koji su se popili jer nisu vidjeli svoj ideal nego puno nepravde
E sad. Ipak se nisu ubijali
A vi vucite paralelu
Nije teško
Žao mi je izuzetno svih branitelja koji su tako skončali
To je užasno. Većinom mladi ljudi.
Što im je bilo u glavi. Taj ptsp je očito izašao iz jednog užasnog ratnog ksosa
To je užasno. Većinom mladi ljudi.
Što im je bilo u glavi. Taj ptsp je očito izašao iz jednog užasnog ratnog ksosa
S druge strane nova država ne funkcionira
Dati svoj život u zalog za ovaj hrvagistan, pun korupcije, nereda, svađa i ne narodne politike..
To je frustrursjuće
Dati svoj život u zalog za ovaj hrvagistan, pun korupcije, nereda, svađa i ne narodne politike..
To je frustrursjuće
Sora jel ti zao sto te zoki izd'o..a vidim ni stipe nema nekih primjedbi na zokija...tssss
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Moj najbolji frend koji je nedavno umro dosta mlad (55 god.) i koji je otishao vec 91 u rat a ja vani.Poslije mi je govorio jebo te bog nisam ti vjerovao shto si mi govorio i mislio sam da si neprijatelj Hrvatske.Onako kako smo se uvijek znali zestoko zajebavati rekao sam mu da je glup jer da se ishao boriti za ideale a zna se da budale ginu za ideale.Ostao je ziv ..ranjen u tijelo i dushu i patio je a utjehu je trazio u alkoholu.Nije namjerno trazio mirovinu jer veli pa zashto sam se onda ishao boriti ako me za to trebaju platiti?Nije imao nikakvih beneficija niti ih je trazio...jebali su ga poreznici kao majmuna i dolazili mu na vrata lokala a onda je on znao popizditi i jebati im svima mater u po pichke..Bio je jeben kad popizdi ..bolje mu se makni ispred ochiju .Dobio je visoki tlak ,,i shecer pa su ga te tablete dokrajchile..A bio je poshten chovjek ..zato mi je i bio najbolji frend..Prichao mi je kako su neki sebi namijeshtali mirovine i kako su se umrezili te su se prikachili na hrvatsku venu i sisali kao pijavice krv poshtenim i radnim hrvatima..Kako su se umrezili sa politicharima jer tako imaju josh veca prava od normalnog svijeta.I onda meni netko kaze domovinski rat...Ma domovinska kurchina pichka vam materina lopovska..ishli ste u raat kao i svi drugi ili prisilno mobilizirani ili da se napljachkate jer ste bili za vrijeme YU sirotinja koja je pila pred ducanom na zidicu..
tebi nema biti šta frustrirajuće kad vidim kako živiš i na čijim jaslama trebalo bi te sram biti da se uopće javljaš... pod okriljem matice hrvatske žicaš lovu za svoje boemske izdrkotine kojima glorificiraš svoju promiskuitetnost u mladosti... stvarno si perfidna olinjala kujetina bez truna srama i karaktera....Sora wrote:S druge strane nova država ne funkcionira
To je frustrursjuće
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
A što bi se tajkuni i političari samoubijali
BAš im lijep život ... taman posla da se samoubijaju kad mogu da uživaju
BAš im lijep život ... taman posla da se samoubijaju kad mogu da uživaju
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
michaellcmacha wrote:tebi nema biti šta frustrirajuće kad vidim kako živiš i na čijim jaslama trebalo bi te sram biti da se uopće javljaš... pod okriljem matice hrvatske žicaš lovu za svoje boemske izdrkotine kojima glorificiraš svoju promiskuitetnost u mladosti... stvarno si perfidna olinjala kujetina bez truna srama i karaktera....Sora wrote:S druge strane nova država ne funkcionira
To je frustrursjuće
Misliš da je lijepo gledati što si ti još uvijek živ?
Imaš li ti morala? Gdje ti je poštenje, solidarnost, ljudskost, hrvatstvo?
Koji kurac još radiš tu?
crvenkasti-
2014-04-17
od kud podatak 3 100 ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Skužili su da je stvarnost zapravo okrutnija i od rata...te da su okruženi sebičnim i egoističnim bićima kojih je zapravo bolija kurac za njihovo stanje... paradoks je da jedan dio države nije ni osjetio prave razmjere ratnih stradanja, a time ni razvio adekvatnu empatiju prema ljudima koji su prošli potpune strahote... nadodajmo u jednadžbu čuvenu administrativnu bešćutnost države i dobili smo kao rezultat svega ovakav razmjer nemjerljivih pojedinačnih ljudskih tragedija... dotle su pozadinci bezočno krali ili pljugali nečije kite po diplomatskim predstavništvima za sinekurice... sad nam prodaju muda pod bubrege Za ideale ginu budale. Ispostavilo se na kraju.
darth_vader-
2014-04-17
michaellcmacha likes this post
debotoijusto wrote:od kud podatak 3 100 ?
iz pičke materine... postoji statistika, ne?
jel ima kakva statistika koliko se komunjara samoubilo od nepodnošljive zločinačke stvarnosti u ustašiji... konkretno likova poput debilabiodebilaostomarcellus wrote:debotoijusto wrote:od kud podatak 3 100 ?
2015-08-08
Ni jedan, svima je dobromichaellcmacha wrote:jel ima kakva statistika koliko se komunjara samoubilo od nepodnošljive zločinačke stvarnosti u ustašiji... konkretno likova poput debilabiodebilaostomarcellus wrote:debotoijusto wrote:od kud podatak 3 100 ?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
michaellcmacha likes this post
no dobro gdje ima ta statistika ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
crvljikasti, mentalni kreten i šojka na jednom mjestu, agarantirano je da će napuniti cijelu kompoziciju sa svojim sranjima dok si rekao četnik ili balija.
pasimater ugroženu pa kako.... koliko cvile rekao bi čovjek da se na dnevnoj bazi samoubijaju u desetinama...melkior wrote:Ni jedan, svima je dobromichaellcmacha wrote:jel ima kakva statistika koliko se komunjara samoubilo od nepodnošljive zločinačke stvarnosti u ustašiji... konkretno likova poput debilabiodebilaostomarcellus wrote:
2015-08-08
Neki od vas su toliko ogorčeni i prepuni mržnje prema Hrvatskoj i hrvatskim braniteljima da vam ljubazno preporučujem, ako već niste, da svoje talente izmjestite iz Hrvatske.
Crvenkasti, toliko otrova, rak ćeš dobiti čovječe, nećeš dočekati Veliku Srbiju. :)
Crvenkasti, toliko otrova, rak ćeš dobiti čovječe, nećeš dočekati Veliku Srbiju. :)
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Plenki u panici: Ruski tajkun preuzima Konzum
» Kako je Tuđmanov omiljeni tajkun završio kao Milanovićev frend
» ubilo
» Ubilo crnca na Zrću
» Ubilo još jednog crnca...
» Kako je Tuđmanov omiljeni tajkun završio kao Milanovićev frend
» ubilo
» Ubilo crnca na Zrću
» Ubilo još jednog crnca...