Ugostitelji u Dalmaciji najavili prosvjed : Na rubu smo propasti
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ugostitelji u Dalmaciji najavili prosvjed : Na rubu smo propasti
Slovenke su zakon! Evo san joj upravo skuva kavicu.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
eh...st bi dali epi i crvenko da su na mom mjestu..ovako moraju biti..kuš i jos moraju takujin prepustiti zenama a oni sto dobiju...za pokoju pivu u kakadua
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:evo ti primjera epija..ozenio dalmatinku mora crncit od jutra do sutra da bi se ova mogla hvalit susjedi i da joj ova zavidi...a epi bi najradije ono malo mistrijam malo pecem rakiju i zamezim sa komsijama legnem se pogledam utakmicu zena skuha kafu puno ne pita..ako puno pita dvije tri iza usiju i mr's za šporet
haha...
stignem ja i rakiju ispeći ne sikiraj se ...radna akcija je na obroncima majevice...potjerao sam svu preostalu starčad da pokupe voće.
Doduše, rakiju ne volim posebno pa sam uputio nalog da rade pekmeze :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
potjerala je tebe zena na majevicu dok se ona brodom voza sa komsinicom dok ne sleti kakav galebepikur37 wrote:vuksadinare wrote:evo ti primjera epija..ozenio dalmatinku mora crncit od jutra do sutra da bi se ova mogla hvalit susjedi i da joj ova zavidi...a epi bi najradije ono malo mistrijam malo pecem rakiju i zamezim sa komsijama legnem se pogledam utakmicu zena skuha kafu puno ne pita..ako puno pita dvije tri iza usiju i mr's za šporet
haha...
stignem ja i rakiju ispeći ne sikiraj se ...radna akcija je na obroncima majevice...potjerao sam svu preostalu starčad da pokupe voće.
2015-09-08
Sad obzirom da je sezona gotova...šta reć, na kraju.
na nekih 65% posto zarade sam u odnosu na prošlu godinu...ok.
Nije 50 000 keka eura
ali je blizu oko 30...dovoljno za sve servise i malo ulaganja....
pa i ćaću da poguram za drugi auto.
na nekih 65% posto zarade sam u odnosu na prošlu godinu...ok.
Nije 50 000 keka eura
ali je blizu oko 30...dovoljno za sve servise i malo ulaganja....
pa i ćaću da poguram za drugi auto.
2015-08-06
vuksadinare wrote:potjerala je tebe zena na majevicu dok se ona brodom voza sa komsinicom dok ne sleti kakav galebepikur37 wrote:vuksadinare wrote:evo ti primjera epija..ozenio dalmatinku mora crncit od jutra do sutra da bi se ova mogla hvalit susjedi i da joj ova zavidi...a epi bi najradije ono malo mistrijam malo pecem rakiju i zamezim sa komsijama legnem se pogledam utakmicu zena skuha kafu puno ne pita..ako puno pita dvije tri iza usiju i mr's za šporet
haha...
Ne, idem gore za kolinje, krajem 11.-og, cijela obitelj...ali za božić ostajemo doma ili možda do zegeja.
2015-08-06
jebes teme kd i zenu moras voditi...umjesto da s eko svaki pravi bosanac napijes ko cuskija i prodivanis sa komsijama...ovako ce ti zena kvocati...'jozooooo smanji dožu malooo nesriiitniceee da bog da ti prisilaaaa'epikur37 wrote:vuksadinare wrote:potjerala je tebe zena na majevicu dok se ona brodom voza sa komsinicom dok ne sleti kakav galebepikur37 wrote:
haha...
Ne, idem gore za kolinje, krajem 11.-og, cijela obitelj...ali za božić ostajemo doma ili možda do zegeja.
2015-09-08
vuksadinare wrote:jebes teme kd i zenu moras voditi...umjesto da s eko svaki pravi bosanac napijes ko cuskija i prodivanis sa komsijama...ovako ce ti zena kvocati...'jozooooo smanji dožu malooo nesriiitniceee da bog da ti prisilaaaa'epikur37 wrote:vuksadinare wrote:
potjerala je tebe zena na majevicu dok se ona brodom voza sa komsinicom dok ne sleti kakav galeb
pa po svemu sudeći se ne uklapam u tvoju sliku pravog bosanca
dočim ti posve sjedaš u moju predstavu vlaja :)
2015-08-06
Ok ima i normalnih ugostitelja, nisu baš svi sad ovakvi pametnjakovići koji rade 3 mjeseca da bi ostatak godine plandovali i šepirili se novim suv-om...
Činjenica jest da je godina bila čudna, 2 mjeseca u proljeće chiuso, a sezona 'polovna'...
Trebalo bi im nekako olakšati do slijedeće sezone da opstanu, nisu u pitanju samo vlasnici ugost. objekata, puno ljudi radi kod njih...
Činjenica jest da je godina bila čudna, 2 mjeseca u proljeće chiuso, a sezona 'polovna'...
Trebalo bi im nekako olakšati do slijedeće sezone da opstanu, nisu u pitanju samo vlasnici ugost. objekata, puno ljudi radi kod njih...
pa nisam se ja prizenio.... ...tamo di dođes to jesi...pogotovo ako se prizenis...nema vise ni b od bosanca kod tebe..pa da sat izmaratoniras oko majevice i po majevici deset puta...pravom bosancini zena ima da ne mrda....kad se oce napit napije se..kad oce pojebat pojebat ce...kad oce izlemat izlemat ce...ali zena mu nece kvocat iznad glaveepikur37 wrote:vuksadinare wrote:jebes teme kd i zenu moras voditi...umjesto da s eko svaki pravi bosanac napijes ko cuskija i prodivanis sa komsijama...ovako ce ti zena kvocati...'jozooooo smanji dožu malooo nesriiitniceee da bog da ti prisilaaaa'epikur37 wrote:
pa po svemu sudeći se ne uklapam u tvoju sliku pravog bosanca
dočim ti posve sjedaš u moju predstavu vlaja :)
2015-09-08
T. wrote:Ok ima i normalnih ugostitelja, nisu baš svi sad ovakvi pametnjakovići koji rade 3 mjeseca da bi ostatak godine plandovali i šepirili se novim suv-om...
tako je...puno toga je navezano na sve
na kraju još će najviše ispušiti oni najsitniji, a to nikome nije u interesu čak ni onima koji su zluradi
2015-08-06
moze im se olaksati...da im drzava zatvori zene na godinu dana do iduce sezoneT. wrote:Ok ima i normalnih ugostitelja, nisu baš svi sad ovakvi pametnjakovići koji rade 3 mjeseca da bi ostatak godine plandovali i šepirili se novim suv-om...
2015-09-08
Masu ih nije ni otvaralo restorane po makarskoj...
Jbg. nije bilo sigurno kakva će bit sezona.i hoće li je bit opće...
Radnike treba naći mjesecima prije...
Uložiti u otvaranje, plati meštre, farbaj, servisiraj a ne znaš oćeš li uopće moć radit...
Kad je sezona nekako krenula, već je bilo kasno...
Koji su riskirali, zadovoljni su uglavnom...
Uložiti u otvaranje, plati meštre, farbaj, servisiraj a ne znaš oćeš li uopće moć radit...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
otprilike..T. wrote:Masu ih nije ni otvaralo restorane po makarskoj...
ove godine sam obilazio mjesec ipo dana otoke ovako.. jahticama :D uglavnom u restoranima gdje sam bio, kažu da su radili najjače ikada.. tih mjesec ipo dana.. dok nsam cijela europa nije stavila na crvenu listu..
ali ovi što su otvorili, u tih mjesec ipo dana su se nakesali posla i para dovoljno da mogu uredno prezimiti.. ovi što nisu riskirali, jebiga , i dalje idu troškovi, ništa prije idućeg ljeta a pitanje je koliko će ih preživjeti..
ali iduća sezona će biti na 80% ili 90% ili čak 100% one od 2019, tako da će biti prostora za profit za svakoga tko bude radio.. jbt i ja sam radio solidno . morao sam prekidati jedan posao da bi uzeo ovaj ljetnji gdje u tjedan dana više zaradim nego u mjesec drugi.. i iman još nešto posla,
a onda budemo vidjeli za zimu ..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Portugalija - Bili su na rubu propasti
» Amerika je zaduženija nego ikad, na rubu propasti
» 'Antife' u Kumrovcu za Titov rodjendan najavili pravu 'poslasticu'.Umjesto vatrometa najavili bacanje pazite sad ovo 'MLADIH PARTIZANSKIH BOMBI'
» Prosvjed kao za prava zena a u prvi plan izbio prosvjed protiv ZDS,nacije,drzave,ginekologa,privatnih poduzetnika..
» Prosvjed protiv IK okrenuo se u prosvjed protiv Plenkovića
» Amerika je zaduženija nego ikad, na rubu propasti
» 'Antife' u Kumrovcu za Titov rodjendan najavili pravu 'poslasticu'.Umjesto vatrometa najavili bacanje pazite sad ovo 'MLADIH PARTIZANSKIH BOMBI'
» Prosvjed kao za prava zena a u prvi plan izbio prosvjed protiv ZDS,nacije,drzave,ginekologa,privatnih poduzetnika..
» Prosvjed protiv IK okrenuo se u prosvjed protiv Plenkovića
Page 3 of 3