Ugostitelji u Dalmaciji najavili prosvjed : Na rubu smo propasti
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ugostitelji u Dalmaciji najavili prosvjed : Na rubu smo propasti
vuksadinare wrote:hvala ti boze na bosanki
haha
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
imam ja jednu fetivu na projektu, tehnologica...neki dan se "snervala" i pukla, pa krenula na galamu, onako bez uzimanja daha, a riječi ko meci frcaju iz nje bez stanke 2 minute, zahukale joj se naočalevuksadinare wrote:nije lako muskarcima u dalmaciji doista nije lako...sad razumijem ray mabusa
fino pričekam da zgotovi, ustanem, otvorim joj vrata i kažem...aj ti fino vani, pa se izdrkavaj na parkingu, ovdje nećeš. i ne vraćaj mi se pred oči, osim ako se ne misliš doći ispričati.
ode ona sva uznojena ...maše rukama i tandrče svoje i dalje
kad eto je za sat vremena...sva ponizna, mila i plaha ko janje ..kaže oprosti, došla san se ispričat, snervala san se, duboko se ispričavan :)
Slažem se. Više vridi jedna Bosanka nego sto Dalmatinki.vuksadinare wrote:hvala ti boze na bosanki
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
evo ti primjera epija..ozenio dalmatinku mora crncit od jutra do sutra da bi se ova mogla hvalit susjedi i da joj ova zavidi...a epi bi najradije ono malo mistrijam malo pecem rakiju i zamezim sa komsijama legnem se pogledam utakmicu zena skuha kafu puno ne pita..ako puno pita dvije tri iza usiju i mr's za šporet
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Noor wrote:imam ja jednu fetivu na projektu, tehnologica...neki dan se "snervala" i pukla, pa krenula na galamu, onako bez uzimanja daha, a riječi ko meci frcaju iz nje bez stanke 2 minute, zahukale joj se naočalevuksadinare wrote:nije lako muskarcima u dalmaciji doista nije lako...sad razumijem ray mabusa
fino pričekam da zgotovi, ustanem, otvorim joj vrata i kažem...aj ti fino vani, pa se izdrkavaj na parkingu, ovdje nećeš. i ne vraćaj mi se pred oči, osim ako se ne misliš doći ispričati.
ode ona sva uznojena ...maše rukama i tandrče svoje i dalje
kad eto je za sat vremena...sva ponizna, mila i plaha ko janje ..kaže oprosti, došla san se ispričat, snervala san se, duboko se ispričavan :)
jel se preznojila
2014-04-19
Noor likes this post
vuksadinare wrote:evo ti primjera epija..ozenio dalmatinku mora crncit od jutra do sutra da bi se ova mogla hvalit susjedi i da joj ova zavidi...a epi bi najradije ono malo mistrijam malo pecem rakiju i zamezim sa komsijama legnem se pogledam utakmicu zena skuha kafu puno ne pita..ako puno pita dvije tri iza usiju i mr's za šporet
bolje mu je bilo da je promjeno troje cizme penjuci se na majevicu da nade neku bosanku medu bukvama i sljegne je utuzlu pred maticara
2014-04-19
Brige njega , doša na ženino i ladi jaja.vuksadinare wrote:evo ti primjera epija..ozenio dalmatinku mora crncit od jutra do sutra da bi se ova mogla hvalit susjedi i da joj ova zavidi...a epi bi najradije ono malo mistrijam malo pecem rakiju i zamezim sa komsijama legnem se pogledam utakmicu zena skuha kafu puno ne pita..ako puno pita dvije tri iza usiju i mr's za šporet
Generalno ono 20% ženski je ok a ovo ostalo u kurcu skroz. Emanicipacija plus mediteranski mentalitet i dobiješ sranje. To triba držat zatvoreno u špajzi a ne joj davat prava neka.
2014-04-11
ja mislim da pjevusi u sebi kad rmbaci da ga zena ne cuje..o majevici i bosankama...i misli u sebi...kud bas da naletim na ovu dalmatinsku rospiju koja samo trazi,prhtijeva radi one kornjace komsiniceprckov wrote:vuksadinare wrote:evo ti primjera epija..ozenio dalmatinku mora crncit od jutra do sutra da bi se ova mogla hvalit susjedi i da joj ova zavidi...a epi bi najradije ono malo mistrijam malo pecem rakiju i zamezim sa komsijama legnem se pogledam utakmicu zena skuha kafu puno ne pita..ako puno pita dvije tri iza usiju i mr's za šporet
bolje mu je bilo da je promjeno troje cizme penjuci se na majevicu da nade neku bosanku medu bukvama i sljegne je utuzlu pred maticara
2015-09-08
..i od tih 20% su vecina vlajine koje jos drze koliko toliko do tradicionalnih vrijednosti...da se ne osramoti prid vamilijom i cacomRayMabus wrote:Brige njega , doša na ženino i ladi jaja.vuksadinare wrote:evo ti primjera epija..ozenio dalmatinku mora crncit od jutra do sutra da bi se ova mogla hvalit susjedi i da joj ova zavidi...a epi bi najradije ono malo mistrijam malo pecem rakiju i zamezim sa komsijama legnem se pogledam utakmicu zena skuha kafu puno ne pita..ako puno pita dvije tri iza usiju i mr's za šporet
Generalno ono 20% ženski je ok a ovo ostalo u kurcu skroz. Emanicipacija plus mediteranski mentalitet i dobiješ sranje. To triba držat zatvoreno u špajzi a ne joj davat prava neka.
2015-09-08
Nije ni to više neko mjerilo danas. Jednostavno je do osobe.Al 80% ti je njih u kurcu. Imaš 20% normalnih i to ti je to a ovo ostalo spoj emanicipacije i mediteranskog mentaliteta i to je um ...ajme.vuksadinare wrote:..i od tih 20% su vecina vlajine koje jos drze koliko toliko do tradicionalnih vrijednosti...da se ne osramoti prid vamilijom i cacomRayMabus wrote:Brige njega , doša na ženino i ladi jaja.vuksadinare wrote:evo ti primjera epija..ozenio dalmatinku mora crncit od jutra do sutra da bi se ova mogla hvalit susjedi i da joj ova zavidi...a epi bi najradije ono malo mistrijam malo pecem rakiju i zamezim sa komsijama legnem se pogledam utakmicu zena skuha kafu puno ne pita..ako puno pita dvije tri iza usiju i mr's za šporet
Last edited by RayMabus on 18/9/2020, 13:03; edited 1 time in total
2014-04-11
vuksadinare wrote:ja mislim da pjevusi u sebi kad rmbaci da ga zena ne cuje..o majevici i bosankama...i misli u sebi...kud bas da naletim na ovu dalmatinsku rospiju koja samo trazi,prhtijeva radi one kornjace komsiniceprckov wrote:vuksadinare wrote:evo ti primjera epija..ozenio dalmatinku mora crncit od jutra do sutra da bi se ova mogla hvalit susjedi i da joj ova zavidi...a epi bi najradije ono malo mistrijam malo pecem rakiju i zamezim sa komsijama legnem se pogledam utakmicu zena skuha kafu puno ne pita..ako puno pita dvije tri iza usiju i mr's za šporet
mozda kad ode na majevicu pec rakiju pjeva naglas
2014-04-19
gle u dalmaciji ti je uvijek bila tradicija ili blaze receno ne bas velika sklonost da se djevojke udaju za sirotanovice...jer djevojke pogotovo na obalnom dijelu su uvijek morale lipo izgledat i lipo obucene biti da se videRayMabus wrote:Nije ni to više neko mjerilo danas. Jednostavno je do osobe.Al 80% ti je njih u kurcu.vuksadinare wrote:..i od tih 20% su vecina vlajine koje jos drze koliko toliko do tradicionalnih vrijednosti...da se ne osramoti prid vamilijom i cacomRayMabus wrote:
Brige njega , doša na ženino i ladi jaja.
2015-09-08
Možemo mi ovako do sutra. Ne pašu mi emancipirane ženske nikakve da su ne znam kakve a kamo li emanicipirana mediteranka jer je to sranje od uma.vuksadinare wrote:gle u dalmaciji ti je uvijek bila tradicija ili blaze receno ne bas velika sklonost da se djevojke udaju za sirotanovice...jer djevojke pogotovo na obalnom dijelu su uvijek morale lipo izgledat i lipo obucene biti da se videRayMabus wrote:Nije ni to više neko mjerilo danas. Jednostavno je do osobe.Al 80% ti je njih u kurcu.vuksadinare wrote:
..i od tih 20% su vecina vlajine koje jos drze koliko toliko do tradicionalnih vrijednosti...da se ne osramoti prid vamilijom i cacom
Ima san mater u kući taj mentalitet , nikad zadovoljna , ona najpametnija , na kraju se nametnila pa me privarila pod nekom pričom kako ona najpametnija ( znači ja glup i nemam pravo glasa ) pa onda umisto da se poklopi ušima ona još gora. Pa san je lipo namlatija , izbacija iz kuče i odreka je se. Aj ti moja negdi drugi nekom drugome kljucaj u mozak.
2014-04-11
beeeajooojšmrcbuaaaa....spasite nas bogom dane koji imamo kafić na svakih ibogih sto metara i šaljite vamo na milione turista,zapravo ne trebaju nam oni grintavi nego najbolje šaljite pare da sačuvamo naša vrijedna i čestita radna mjesta jer nećemo preživit vako do idućeg lita.Nema korone reko Cetinski samo nas jebete i ne date pare da bismo mi mogli lipo i dalje živit.
Uglavnom počelo je...
Uglavnom počelo je...
vili40-
2015-08-02
sto je pocelo?..grintaju svake uboge godine...ako nisu zaradili onako kako su ocekivali a uglavnom su ocekivali zaradu i 'priko mire'vili40 wrote:beeeajooojšmrcbuaaaa....spasite nas bogom dane koji imamo kafić na svakih ibogih sto metara i šaljite vamo na milione turista,zapravo ne trebaju nam oni grintavi nego najbolje šaljite pare da sačuvamo naša vrijedna i čestita radna mjesta jer nećemo preživit vako do idućeg lita.Nema korone reko Cetinski samo nas jebete i ne date pare da bismo mi mogli lipo i dalje živit.
Uglavnom počelo je...
2015-09-08
javit će se do zime i drugi najvažniji faktori ovog hrvatskog blagostanja.A ja ću iz njemačke slati pare i spašavati turizam i ugostiteljstvo jer su ti najvažniji,mene nek gore naganjaju gestapovci ,neće valjda njih tako pametne.Da,treba spasiti i Cetinskog i noćne klubove a ostali mogu pokrepat.vuksadinare wrote:sto je pocelo?..grintaju svake uboge godine...ako nisu zaradili onako kako su ocekivali a uglavnom su ocekivali zaradu i 'priko mire'vili40 wrote:beeeajooojšmrcbuaaaa....spasite nas bogom dane koji imamo kafić na svakih ibogih sto metara i šaljite vamo na milione turista,zapravo ne trebaju nam oni grintavi nego najbolje šaljite pare da sačuvamo naša vrijedna i čestita radna mjesta jer nećemo preživit vako do idućeg lita.Nema korone reko Cetinski samo nas jebete i ne date pare da bismo mi mogli lipo i dalje živit.
Uglavnom počelo je...
vili40-
2015-08-02
Kme kme kme
Neka propadaju što gore ti bolje Drug Lenjin
Neka propadaju što gore ti bolje Drug Lenjin
veliš bogica, rmpa od jutra do sutra, sve što zaradi ide u zajednički kup, a zna se tko raspolaže, ako što i skiksa samo ju mrko pogledaš i ona je manja od makova zrna...vuksadinare wrote:hvala ti boze na bosanki
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
zapravo ne treba se ni osvrtati na grintanje dalmatinskih ugostitelja...to je vec tradicija...jednostavno zene im i cure odlucile da s eove godine voze u boljim autima i da kupe nove kolekcije odjece(za ovo ce se nesto vec naci) i umjesto garmiša na skijanje se mozda otici na pohorje ili kupres ali jbg za porše se nece imati pa se ove sezone dame moraju zadooljiti voznjom u bmw-u iz 2018
2015-09-08
tako nekako...dobro je da nisam bosanac..oni znaju dati i tri iza ušiju jos ako popiju bosansku brlju visemichaellcmacha wrote:veliš bogica, rmpa od jutra do sutra, sve što zaradi ide u zajednički kup, a zna se tko raspolaže, ako što i skiksa samo ju mrko pogledaš i ona je manja od makova zrna...vuksadinare wrote:hvala ti boze na bosanki
2015-09-08
Slovenke su zakon! Evo san joj upravo skuva kavicu.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Portugalija - Bili su na rubu propasti
» Amerika je zaduženija nego ikad, na rubu propasti
» 'Antife' u Kumrovcu za Titov rodjendan najavili pravu 'poslasticu'.Umjesto vatrometa najavili bacanje pazite sad ovo 'MLADIH PARTIZANSKIH BOMBI'
» Prosvjed kao za prava zena a u prvi plan izbio prosvjed protiv ZDS,nacije,drzave,ginekologa,privatnih poduzetnika..
» Prosvjed protiv IK okrenuo se u prosvjed protiv Plenkovića
» Amerika je zaduženija nego ikad, na rubu propasti
» 'Antife' u Kumrovcu za Titov rodjendan najavili pravu 'poslasticu'.Umjesto vatrometa najavili bacanje pazite sad ovo 'MLADIH PARTIZANSKIH BOMBI'
» Prosvjed kao za prava zena a u prvi plan izbio prosvjed protiv ZDS,nacije,drzave,ginekologa,privatnih poduzetnika..
» Prosvjed protiv IK okrenuo se u prosvjed protiv Plenkovića
Page 2 of 3