Kineska znanstvenica tvrdi da je covid19 vjestacki stvoren u wuhan laboratoriji
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Kineska znanstvenica tvrdi da je covid19 vjestacki stvoren u wuhan laboratoriji
veli da ne moze virus sa sismisa preci na ljude bez modifikacije
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: Kineska znanstvenica tvrdi da je covid19 vjestacki stvoren u wuhan laboratoriji
i kaze da je namjerno pusten
hrabra neka cura
hrabra neka cura
2014-04-19
Re: Kineska znanstvenica tvrdi da je covid19 vjestacki stvoren u wuhan laboratoriji
Kaže li šta nova?
T. wrote:Kaže li šta nova?
ma nista nova ali bar otvoreno kaze ono sto mnogi vec odavno sumnjaju a mainstrem mediji izbjegavaju da istraze
2014-04-19
kako god bilo, kad se ameri rekoperiraju, kreće armagedon u njihovoj režiji... imam neki filing da će se oni rukovoditi onom vučićevom za 1 našeg 100 njihovih, ako ne bude i tisuća...
2015-08-08
kinezoljupci na aparatima
2014-04-19
michaellcmacha wrote:kako god bilo, kad se ameri rekoperiraju, kreće armagedon u njihovoj režiji... imam neki filing da će se oni rukovoditi onom vučićevom za 1 našeg 100 njihovih, ako ne bude i tisuća...
pa kinezi vec pokazuju misice
bice da je to radi preventive
2014-04-19
Saće trump udrit još jače po 'kineskoj kugi'...
Čim je tucker ovo objavio...
Prije 5-6 dana tucker udario kritiku 'critical race theory' u federalnim službama...
Sutradan je trump ukino...
Prije 5-6 dana tucker udario kritiku 'critical race theory' u federalnim službama...
T. wrote:Saće trump udrit još jače po 'kineskoj kugi'...
ima tu jos dosta tih neomarksistickih "critacal sranja" da se ukine
btw kurikul im je po brazilskom marksistu
2014-04-19
mene samo zanima u koju će se rupu dingoringo skriti kad ameri zarulaju u ritmu Jerry Lee Lewisa... nešto me ne bi čudilo da kad završe kampanju da bi mogli onda ići potražiti svu štakoriju tipa Robi, Dingo i ostali kinezofili...prckov wrote:michaellcmacha wrote:kako god bilo, kad se ameri rekoperiraju, kreće armagedon u njihovoj režiji... imam neki filing da će se oni rukovoditi onom vučićevom za 1 našeg 100 njihovih, ako ne bude i tisuća...
2015-08-08
ako će bit pametni povatat će svu tu kkomi-antifa žgadiju i otpeljati u guantanamo ali samo da budu u tranzitu za kubu ili venezuelu... dat im 100 dolara, kartu u jednom smjeru i dobar šut punom nogom u guzicu...prckov wrote:T. wrote:Saće trump udrit još jače po 'kineskoj kugi'...
ima tu jos dosta tih neomarksistickih "critacal sranja" da se ukine
btw kurikul im je po brazilskom marksistu
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Zasto je onda pocetkom godine Efbiaj uapsio nekog jemerickog znanstvenika i nekog kineskog mu kolege pod optuzbom da je jemerikanac prodao covid Kinezu....
Kasnije je to kao opovrgnuto-fake njuz,no ostaje cinjenica da se aps dogodio..
Vjerodostojnost je ono sto je sve manje vjerovatna,na bilo kojoj strani,izgleda da se gleda sve zamutiti..
Miha i nadalje sanja Armagedon,prikeljenje velikim igracima,da poravna lokalnu nepravdu i neprekidno doseljavanje Jugoslovena,komunista i srba na svoj teritorij..
sve po starom,dakle milina..
Kasnije je to kao opovrgnuto-fake njuz,no ostaje cinjenica da se aps dogodio..
Vjerodostojnost je ono sto je sve manje vjerovatna,na bilo kojoj strani,izgleda da se gleda sve zamutiti..
Miha i nadalje sanja Armagedon,prikeljenje velikim igracima,da poravna lokalnu nepravdu i neprekidno doseljavanje Jugoslovena,komunista i srba na svoj teritorij..
sve po starom,dakle milina..
Guest- Guest
Mihić..zajebi jemere..oni ce nadalje lizati svoje rane domace..svakako im ne treba nesh sto bi ih srozalo na nivo kamenog doba i prosjecnog zivljenja kao u Valking Dedu..
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:mene samo zanima u koju će se rupu dingoringo skriti kad ameri zarulaju u ritmu Jerry Lee Lewisa... nešto me ne bi čudilo da kad završe kampanju da bi mogli onda ići potražiti svu štakoriju tipa Robi, Dingo i ostali kinezofili...prckov wrote:michaellcmacha wrote:kako god bilo, kad se ameri rekoperiraju, kreće armagedon u njihovoj režiji... imam neki filing da će se oni rukovoditi onom vučićevom za 1 našeg 100 njihovih, ako ne bude i tisuća...
imas i u eu kinezoljubaca ko salate
mislim na politicare i razne ostale kobiva elite
ne znam, meni to sve izgleda ko jebena situacija sa zajebanim izborom za rjesenje
2014-04-19
i cisto sumnjam da je ovo kinseki patent,jer ova stigma nije trebala kinezima,dok,ZAPAD je trebao neko povece sranje da zaustavi priljev kozojeba camuga,skupu cijenu rada obori nezaustavljivo na nizu,odjebati desetine miljuna ljudi sa radnih mjesta,kako bi se stvorio khaos iz kojeg ce niknuti novo moderno robovlasnicko drustvo,sa jeftinom radnom snagom KONKURENTNOM ONOJ KINESKOJ..
Guest- Guest
I, u kavom je trenutnom stanju ?
2020-04-21
Mante se filinaga..ovi ljupci oni ljupci ko babe ste..argumenata nemate i samo nekom da jeprikeljiti status obozavatelja nekih nepodobnih..jebate nema gorih udbasa od vas samih,nadjebali i one Titine..
Kinezi ce sve pregaziti bez ispaljenog metka jeftinom radnom snagom i pojeftinjenjem tamo gdje ce zarulati,a ZAPAD ih u tome mora pratiti,htio ne htio..
Covid je ZAPADNI patent,vec objasnih zasto..bem vas neuke i plitke
Kinezi ce sve pregaziti bez ispaljenog metka jeftinom radnom snagom i pojeftinjenjem tamo gdje ce zarulati,a ZAPAD ih u tome mora pratiti,htio ne htio..
Covid je ZAPADNI patent,vec objasnih zasto..bem vas neuke i plitke
Guest- Guest
Pusa svima budite mi dobro..
Guest- Guest
pizzon wrote:I, u kavom je trenutnom stanju ?
ko
2014-04-19
Gledao sam ovo jutros na tucker carlson tonight, mislio sam otvoriti temu, thx
Inače tu Kinesku znanstvenicu je Twitter na zapovijed komunističke partije Kine bana, naredili su Kinezi I googlu i ostalima, međutim bila je jutros gost na najpopularnijoj emisiji o politici u Americi, tucker carlson tonight, tako da je uskoro niti meinstream mediji neće moći ignorirati
Inače ja osobno sam od početka vjerovao da je virus stvoren u labu, i mislio sam da je nesretnim slučajem uteka, ova kineska znanstvenica koja je radila na virus u smatra da su ga Kinezi namjerno pustili u svijet. Usput većina Kineza koji su radili na ovom virusu a da su nešto progovorili su likvidirani od strane partije.
Nekima na forumu je uzor sustav gdje partija na vlasti, zamisli sutra Sdp, može ti upasti doma i izvuć te iz kreveta, uspavati te i izvaditi ti organe za članove partije. I nitko ne smije se buniti niti mediji išta pisati
Inače tu Kinesku znanstvenicu je Twitter na zapovijed komunističke partije Kine bana, naredili su Kinezi I googlu i ostalima, međutim bila je jutros gost na najpopularnijoj emisiji o politici u Americi, tucker carlson tonight, tako da je uskoro niti meinstream mediji neće moći ignorirati
Inače ja osobno sam od početka vjerovao da je virus stvoren u labu, i mislio sam da je nesretnim slučajem uteka, ova kineska znanstvenica koja je radila na virus u smatra da su ga Kinezi namjerno pustili u svijet. Usput većina Kineza koji su radili na ovom virusu a da su nešto progovorili su likvidirani od strane partije.
Nekima na forumu je uzor sustav gdje partija na vlasti, zamisli sutra Sdp, može ti upasti doma i izvuć te iz kreveta, uspavati te i izvaditi ti organe za članove partije. I nitko ne smije se buniti niti mediji išta pisati
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ako je od debelog Račana previše je, naime on tvrdi da je Turudić politički obojen dok tvrdi za Mladena Bajića tvrdi da nije.
» Laboratoriji unistavaju obitelj
» Znanstvenica pronašla lijek za homoseksualnost
» Bandić stvoren a ne rođen, od Boga
» EU je od samog početka stvoren da postane federalna superdržava
» Laboratoriji unistavaju obitelj
» Znanstvenica pronašla lijek za homoseksualnost
» Bandić stvoren a ne rođen, od Boga
» EU je od samog početka stvoren da postane federalna superdržava
Page 1 of 2