Dodik u srijedu u Zagrebu, sastanak sa Milanovićem i Plenkovićem
Page 12 of 15
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Dodik u srijedu u Zagrebu, sastanak sa Milanovićem i Plenkovićem
Nek oni kmeće. Kmećat će još više za koju godinu a nemoćni. Propao im plan vilajet Bosna.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Nek oni kmeće. Kmećat će još više za koju godinu a nemoćni. Propao im plan vilajet Bosna.
Što je gore? Jel to, ili Velika Srbija?
crvenkasti-
2014-04-17
https://narod.hr/hrvatska/dodik-se-sastao-s-milanovicem-i-plenkovicem-hasanbegovic-kritizira-cilj-dodikove-politike-je-stvoriti-veliku-srbiju
......................
nemoš vjerovati, čak i na notornom pravaškom narod.hr, koji su hasančetu spomenike dizali...
dižu pomalo ruke od njega i uviđaju da stvarni problem u BiH nisu Čović, Dodik nego islamistička hegemonija...
razvidno je u komentarima ispod da i pravaškoj desnici pomalo dolazi iz guzice u glavu...pomalo ali trend je dobar
......................
nemoš vjerovati, čak i na notornom pravaškom narod.hr, koji su hasančetu spomenike dizali...
dižu pomalo ruke od njega i uviđaju da stvarni problem u BiH nisu Čović, Dodik nego islamistička hegemonija...
razvidno je u komentarima ispod da i pravaškoj desnici pomalo dolazi iz guzice u glavu...pomalo ali trend je dobar
2015-08-06
Nema nikakve velike Srbije. Distrikt Brčko je između zapadnog dijela RS a za ovaj istočni Hrvatsku ionako nije brige.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Nek oni kmeće. Kmećat će još više za koju godinu a nemoćni. Propao im plan vilajet Bosna.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nema nikakve velike Srbije. Distrikt Brčko je između zapadnog dijela RS a za ovaj istočni Hrvatsku ionako nije brige.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Nek oni kmeće. Kmećat će još više za koju godinu a nemoćni. Propao im plan vilajet Bosna.
A što su onda potpisali Trump i Vucić? Zašto su se muje i ustaše toliko uzjebale?
crvenkasti-
2014-04-17
To šta ste potpisali nije velika Srbija nego ekonomska zona.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Nema nikakve velike Srbije. Distrikt Brčko je između zapadnog dijela RS a za ovaj istočni Hrvatsku ionako nije brige.crvenkasti wrote:
A što su onda potpisali Trump i Vucić? Zašto su se muje i ustaše toliko uzjebale?
2014-04-11
Dodik za RTRS: Potrebna bolja saradnja sa Hrvatskom; Primaran put ka EU (FOTO/VIDEO)
Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik posjetio je danas Zagreb. Sastao se sa predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem i premijerom Andrejom Plenkovićem.
Milorad DodikFoto: RTRS
- Teme su bile vezane za našu međusobnu saradnju. Upoznao sam svoje domaćine sa situacijom u BiH, iz pogleda srpskog naroda - rekao je za RTRS Dodik i dodao da se zahvalio se domaćinima za podršku koju daju putu ka Evropskoj uniji.
Milorad Dodik i Zoran Milanović (Foto: SRNA)
- Razgovarali smo o infrastrukturnim pitanjima, na primjer o mostu na Savi kod Gradške. Premijer Kenwood Kenon je dao garancije da će biti završeno u predviđenim rokovima i da ćemo zajedno raditi na održavanju mostova preko svih graničnih prelaza koji dodiruju BiH i Hrvatsku. Izgradnja koridora 5C je bila jedna od važnijih tema - naveo je Dodik.
Dodik je istakao da se na sastancima pričalo i o migrantima.
On je komentarisao i osude iz Sarajeva povodom današnje posjete
Dodik - Kenwood Kenon (Foto: SRNA)
- Јa nisam ovdje u ime Predsjedništva BiH ili na bazi njihove odluke. Njima to ne trebam da objašnjavam. Imam dovoljno kapaciteta da predstavljam interese srpskog naroda. To je jedna patološka situacija političkog Sarajeva. Mislim da ovdje nije bilo nijedne riječi koja bi bila štetna za bošnjački narod ili BiH - istakao je Dodik.
Dodik je primjetio da se vidi da BiH ima defekt u pogledu ustavnog kapaciteta Predsjedništva.
- Imamo dva bošnjačka, a jednog srpskog člana Predsjedništva. Nemam ništa protiv da oni sutra dođu u Hrvatsku i razgovaraju. Zahvalio sam se domaćinama na podršci koji daju BiH na putu ka EU. Mislim da je to veoma važno. Јa sam član Predsjedništva i to iz Republike Srpske i imam dovoljne kapacitete da predstavljam svoj narod. Moramo graditi odnose sa Hrvatskom i veoma mi je drago što sam bio u Zagrebu - zaključio je Dodik.
2018-04-10
RayMabus wrote:To šta ste potpisali nije velika Srbija nego ekonomska zona.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:
Nema nikakve velike Srbije. Distrikt Brčko je između zapadnog dijela RS a za ovaj istočni Hrvatsku ionako nije brige.
Isti kurac. Nema carina, nema taksi, slobodan protok svega. Onaj tko je je najveći u takvoj zajednici, sve je njegovo.
crvenkasti-
2014-04-17
BiH i CG nisu u tome.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:To šta ste potpisali nije velika Srbija nego ekonomska zona.crvenkasti wrote:
Isti kurac. Nema carina, nema taksi, slobodan protok svega. Onaj tko je je najveći u takvoj zajednici, sve je njegovo.
2014-04-11
RayMabus wrote:BiH i CG nisu u tome.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:
To šta ste potpisali nije velika Srbija nego ekonomska zona.
Za sad. Trump će to srediti.
Zato su se muje uzjebale.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa morat će molit Vučica da ih primi.
https://www.klix.ba/biznis/sta-bi-mini-schengen-donio-bh-ekonomiji-stvarna-razvojna-sansa-ili-vucicev-politicki-spin/200916057
https://www.klix.ba/biznis/sta-bi-mini-schengen-donio-bh-ekonomiji-stvarna-razvojna-sansa-ili-vucicev-politicki-spin/200916057
2014-04-11
2018-04-10
Mujage sve usamljenije u regionu.
2014-04-11
Hektorović wrote:
da bi riječ dodao, dodo na nivou
2015-08-06
Ja sam danas na stranici jednog hrvatskog medija komentirao da je Dodik saveznik BH Hrvata i da je jedna ozbiljna osoba glede istih i da je u redu da dođe.
Imao sam puno lajkova,ali i puno napada.
Napadali su me uglavnom Bošnjaci i cvjećari.
Imao sam puno lajkova,ali i puno napada.
Napadali su me uglavnom Bošnjaci i cvjećari.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
RayMabus wrote:Pa morat će molit Vučica da ih primi.
DFC i EXIM banka potpisali pisma o namerama za izgradnju auto-puta Niš-Priština
Izvršni direktor američke Finansijske korporacije za međunarodni razvoj (DFC) Adam Boler i direktorka Izvozno-uvozne (EXIM) banke SAD Kimberli Rid potpisali su pisma o namerama sa Srbijom i Kosovom za pomoć u finansiranju izgradnje "Auto-puta mira" između Niša i Prištine.
Kako je saopštila DFC, Boler i Rid su pisma potpisali u utorak, na osnovu "istorijskog sporazuma o ekonomskoj normalizaciji koji su Srbija i Kosovo potpisali" 4. septembra u Vašingtonu.
crvenkasti-
2014-04-17
I ?crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Pa morat će molit Vučica da ih primi.
https://www.klix.ba/biznis/sta-bi-mini-schengen-donio-bh-ekonomiji-stvarna-razvojna-sansa-ili-vucicev-politicki-spin/200916057DFC i EXIM banka potpisali pisma o namerama za izgradnju auto-puta Niš-Priština
Izvršni direktor američke Finansijske korporacije za međunarodni razvoj (DFC) Adam Boler i direktorka Izvozno-uvozne (EXIM) banke SAD Kimberli Rid potpisali su pisma o namerama sa Srbijom i Kosovom za pomoć u finansiranju izgradnje "Auto-puta mira" između Niša i Prištine.
Kako je saopštila DFC, Boler i Rid su pisma potpisali u utorak, na osnovu "istorijskog sporazuma o ekonomskoj normalizaciji koji su Srbija i Kosovo potpisali" 4. septembra u Vašingtonu.
Šta oćeš da ti odgovorim ?
2014-04-11
RayMabus wrote:I ?crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Pa morat će molit Vučica da ih primi.
https://www.klix.ba/biznis/sta-bi-mini-schengen-donio-bh-ekonomiji-stvarna-razvojna-sansa-ili-vucicev-politicki-spin/200916057DFC i EXIM banka potpisali pisma o namerama za izgradnju auto-puta Niš-Priština
Šta oćeš da ti odgovorim ?
Jel više mrziš četnike ili mujage?
crvenkasti-
2014-04-17
Ameri su već počeli sprovoditi dogovoreni plan o stvaranju Velike Srbije.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Večeras u Zagrebu sastanak Čovića i Izetbegovića s Plenkovićem
» Apple tražio sastanak s Plenkovićem u Davosu
» Oporbene stranke odbijaju doći na sastanak sa Plenkovićem
» Sastanak Čović-Dodik
» Dodik u Zagrebu s Izraelcima
» Apple tražio sastanak s Plenkovićem u Davosu
» Oporbene stranke odbijaju doći na sastanak sa Plenkovićem
» Sastanak Čović-Dodik