tema za ringa dinga, soru, tića jastreba...
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: tema za ringa dinga, soru, tića jastreba...
znači ti si protiv rusa? mislim oni su šurovali kad su parčali poljsku i tamanili poljakeRingo10 wrote:Ne može oboje.kaya wrote:Ustavom se ničega oni nisu odrekli, dapače. A što obilježavaju stradanja ovih ljudi, pa imaju pravo. Nisu u tuđoj državi da nekog moraju pitati za dopuštenje. Oni imaju pravo slaviti i dan antifašizma kao i komemoraciju na bleiburgu. Oboje.Ringo10 wrote:
DA, i onda se svega toga odrekli
I samim time se nemaju pravo s time kurčiti i hvaliti
Može se nešto komemorirati, u stvari i treba se komemorirati te žrtve, ali politički možeš imati samo jedan stav i biti na jednoj strani
A biti i na strani partizana a istovremeno i na strani Hitlerovih kolaboratora, e to okači mačku o repinu
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
kog stignu a najvise sebeRingo10 wrote:A koga to Rusi tamanetre wrote:znači kad rusi tamane onda je ok, kad partizanija tamani onda je to ok, kad bilo tko drugi tamani treba mu jebati mater?Legendovich wrote:
e sad..Rusija...Oni nikom ne moraju polagati racune..sasvim druga logika ide..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Rusi tamane kanibale u Siriji...americke ljubimce
A koga jos tamane nije mi poznato
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Njihov svijet je crno bijeli. Ako komemoriramo ove ljude onda moramo priznati da smo ustaše i ne znam kaj, vratiti državu.tre wrote:ono baš jadno kad neki zločin pokušavaš opravdati na način da žrtvu proglasiš ustašom. Nije mi jasno do kud su ljudi spremni ići da bi opravdali sranja svoje političke opcije.kaya wrote:Pusti, njima ne može u glavu sjesti kako mi možemo i jedno drugo. Možemo. Kome smeta neka pati.tre wrote:
opravdavaš i te kako, samo pogledaj svoje upise na ovoj temi pa ćeš se uvjeriti ds samog sebe muljaš, mene sigurno ne možeš smuljati.
U svakom slučaju oni se trebaju s takvim stavovima pogledati u ogledalo, ne mi ostali kojima je zločin zločin bez obzira odakle došao.
Ako smo antifašisti možemo ju zadržati ali valjda moramo popišati po grobovima ovih ljudi.
Svašta.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
DRŽAVI HRVATSKOJ
Na području Nezavisne Države Hrvatske tijekom 1941. i 1942. osnovano je oko trideset njemačkih, talijanskih i ustaških logora. Po svojoj namjeni i funkciji bili su uglavnom sabirni, tranzitni i iseljenički, a neki od njih radni i koncentracijski.
Od prosinca 1941. Nijemci su na području NDH imali pod svojom upravom Judenlager Semlin - Židovski logor u Zemunu, a od početka 1943. logore u Sisku, Vinkovcima i Jankomiru pokraj Zagreba.
U području pod talijanskom upravom bili su organizirani sabirni logori za Židove u Kraljevici, na otoku Braču, u gradu Hvaru te u Gružu, Kuparima i na Lopudu pokraj Dubrovnika.
Na teritoriju anektiranom i pripojenom Italiji nalazili su se fašistički logori za Hrvate, Srbe, Slovence i antifašiste (članove Komunističke partije Hrvatske i pripadnike Narodnooslobodilačkog pokreta) na otoku Molatu pokraj Zadra (osnovan u lipnju 1942.) i otoku Rabu (osnovan u srpnju 1942.).
Prvi ustaški koncentracijski logor u NDH, Danica osnovan je već 15. travnja 1941. pokraj Koprivnice.
Prve masovne likvidacije zatočenika ustaše su provodile u Jadovnu na Velebitu te u logorima Slana i Metajna na otoku Pagu, koji su bili dijelovi velebitsko-primorskog sustava ustaških koncentracijskih logora sa sjedištem u Gospiću. Djelovali su od sredine lipnja do 25. kolovoza 1941., kada su Talijani okupirali to područje NDH.
Uz koncentracijski logor Jasenovac, koji je najduže djelovao, a po broju zatočenika i prostoru koji je obuhvaćao bio najveći ustaški logor, osnovani su veliki logori u Krušćici pokraj Travnika, u Tenji pokraj Osijeka, u Đakovu, Loborgradu pokraj Zlatara i u Sisku.
Osnivanje i rad logora bili su u nadležnosti Ravnateljstva za javni red i sigurnost, koje je utemeljeno 7. svibnja 1941., odnosno Ureda III Ustaške nadzorne službe nakon njezina utemeljenja u kolovozu 1941
Na području Nezavisne Države Hrvatske tijekom 1941. i 1942. osnovano je oko trideset njemačkih, talijanskih i ustaških logora. Po svojoj namjeni i funkciji bili su uglavnom sabirni, tranzitni i iseljenički, a neki od njih radni i koncentracijski.
Od prosinca 1941. Nijemci su na području NDH imali pod svojom upravom Judenlager Semlin - Židovski logor u Zemunu, a od početka 1943. logore u Sisku, Vinkovcima i Jankomiru pokraj Zagreba.
U području pod talijanskom upravom bili su organizirani sabirni logori za Židove u Kraljevici, na otoku Braču, u gradu Hvaru te u Gružu, Kuparima i na Lopudu pokraj Dubrovnika.
Na teritoriju anektiranom i pripojenom Italiji nalazili su se fašistički logori za Hrvate, Srbe, Slovence i antifašiste (članove Komunističke partije Hrvatske i pripadnike Narodnooslobodilačkog pokreta) na otoku Molatu pokraj Zadra (osnovan u lipnju 1942.) i otoku Rabu (osnovan u srpnju 1942.).
Prvi ustaški koncentracijski logor u NDH, Danica osnovan je već 15. travnja 1941. pokraj Koprivnice.
Prve masovne likvidacije zatočenika ustaše su provodile u Jadovnu na Velebitu te u logorima Slana i Metajna na otoku Pagu, koji su bili dijelovi velebitsko-primorskog sustava ustaških koncentracijskih logora sa sjedištem u Gospiću. Djelovali su od sredine lipnja do 25. kolovoza 1941., kada su Talijani okupirali to područje NDH.
Uz koncentracijski logor Jasenovac, koji je najduže djelovao, a po broju zatočenika i prostoru koji je obuhvaćao bio najveći ustaški logor, osnovani su veliki logori u Krušćici pokraj Travnika, u Tenji pokraj Osijeka, u Đakovu, Loborgradu pokraj Zlatara i u Sisku.
Osnivanje i rad logora bili su u nadležnosti Ravnateljstva za javni red i sigurnost, koje je utemeljeno 7. svibnja 1941., odnosno Ureda III Ustaške nadzorne službe nakon njezina utemeljenja u kolovozu 1941
Dok tre muca o partizanskom kolačima
A jebga.. (Valjda ustaškim)
Nasuprot stoje podaci
Preko 30 ustaških logora s preko 100 000 ubijenih na najdvirepiji način.
Taj broj preko 100 000 uključuje oko 80 000 jasenovsčkih žrtava pa dalje.
A tre.. Broji sitno
Ok
Zabava je zabava
Show must gou
Nasuprot stoje podaci
A tre.. Broji sitno
Ok
Zabava je zabava
Show must gou
Hrvatska je moralno DNO DNA
NIJE ČUDO DA VAS LOVAJU S KOkainom i to tonama . U kriminalu i korupciji da ptednjsčite e u EU
E da bi se nešto kao isprsila pred svijetom. Ta desna hrvatska se bavi partizanskim zločinima.
Možeš tre to i dalje.. Tu sramotnu rabotu pljuvanju po SVOJIM hrvatskim heroji a NOBA
JA SE SMIJEM UNAPRIJED KAD JEDNOG DANA DOĐU NA RED BRANITELJI
Jebote bit će ludo i nezaboravno
NIJE ČUDO DA VAS LOVAJU S KOkainom i to tonama . U kriminalu i korupciji da ptednjsčite e u EU
E da bi se nešto kao isprsila pred svijetom. Ta desna hrvatska se bavi partizanskim zločinima.
Možeš tre to i dalje.. Tu sramotnu rabotu pljuvanju po SVOJIM hrvatskim heroji a NOBA
JA SE SMIJEM UNAPRIJED KAD JEDNOG DANA DOĐU NA RED BRANITELJI
Jebote bit će ludo i nezaboravno
A čečenske domoljube,koji žele se odvojiti od Rusije i formirati demokratsku republiku Čečeniju i živjeti u slobodi,miru i koegzistenciji sa susjedima?Ringo10 wrote:Rusi tamane kanibale u Siriji...americke ljubimce
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
u čemu je problem kokoško? jesam li ja igdje branio ustaške zločine kao vi partizanske? Licemjeri ste i ljudske nakaze i nikada od vas ljudi, nikadaSora wrote:Dok tre muca o partizanskom kolačima
Nasuprot stoje podaci
A tre.. Broji sitno
Ok
Zabava je zabava
Show must gou
A gle LJUDI SMOtre wrote:u čemu je problem kokoško? jesam li ja igdje branio ustaške zločine kao vi partizanske? Licemjeri ste i ljudske nakaze i nikada od vas ljudi, nikadaSora wrote:Dok tre muca o partizanskom kolačima
Nasuprot stoje podaci
A tre.. Broji sitno
Ok
Zabava je zabava
Show must gou
LJUDSKI JE GRIJEŠITU I BITI PRISTRAN
ALI
Od TEBE TRE NIKADA HRVATA
NIKADA
Niti od takvih jadnika ko ti
Vi Jadnici uvijek ste eksponent tuđih politika
Vodili ste rat u Bosni u savezništvu sa srbima
Vodili ste rat 41. Kao sluge nacizms
Da TRE MI NISMO LJUDI
ALO TI TRE NISI HRVAT NEGO TOALETPAPIR
kokoško balijska samo ti ne pričaj o Hrvatima. I što si ti sad uopće tu nasrala u vezi ovog što sam ti replicirao? bome ti nemaš ni vijugu više od kokoške pa sereš kao i kokoška gdje god stigneš.Sora wrote:A gle LJUDI SMOtre wrote:u čemu je problem kokoško? jesam li ja igdje branio ustaške zločine kao vi partizanske? Licemjeri ste i ljudske nakaze i nikada od vas ljudi, nikadaSora wrote:Dok tre muca o partizanskom kolačima
Nasuprot stoje podaci
A tre.. Broji sitno
Ok
Zabava je zabava
Show must gou
ALI
NIKADA
Da TRE MI NISMO LJUDI
dok agentura u čiku mate granice,zuzula,plenkija i slicnih nam kreira vanjsku politiku crno nam se pise..umjesto na sudu oni u vlasti..ima li toga gdje..ima valjda na ovim 'regionskim' pustopoljinama
2015-09-08
tre wrote:kokoško balijska samo ti ne pričaj o Hrvatima. I što si ti sad uopće tu nasrala u vezi ovog što sam ti replicirao? bome ti nemaš ni vijugu više od kokoške pa sereš kao i kokoška gdje god stigneš.Sora wrote:A gle LJUDI SMOtre wrote:
u čemu je problem kokoško? jesam li ja igdje branio ustaške zločine kao vi partizanske? Licemjeri ste i ljudske nakaze i nikada od vas ljudi, nikada
ALI
NIKADA
Da TRE MI NISMO LJUDI
Gdje ja o sebi govorim kao o HRVATU
to je podatak koji nije bitan i ima osobno značenje
Mogu biti i kinez
Ali činjenice ostaju iste
Ti TRE ne shvaćaš iako sam ti pojednostavniti
Nisi dobru stranu izabrao
Opet
Od 91. Si na pogrešnoj strani i ti i mnogi bkesonje tzv HRVATINE
REZULTATI SU VIDLJIVI TAKOĐER
opet sereš tamo gdje za to nije mjesto. Što ti znaš išta o Hrvatima osim da su te protjerali iz bosanske kasabe u Zagreb? Paveliću majku li ti jebem koje si ti kardinalne greške pravio!!!Sora wrote:tre wrote:kokoško balijska samo ti ne pričaj o Hrvatima. I što si ti sad uopće tu nasrala u vezi ovog što sam ti replicirao? bome ti nemaš ni vijugu više od kokoške pa sereš kao i kokoška gdje god stigneš.Sora wrote:
A gle LJUDI SMO
ALI
NIKADA
Da TRE MI NISMO LJUDI
Mogu biti i kinez
Opet
tre wrote:opet sereš tamo gdje za to nije mjesto. Što ti znaš išta o Hrvatima osim da su te protjerali iz bosanske kasabe u Zagreb? Paveliću majku li ti jebem koje si ti kardinalne greške pravio!!!Sora wrote:tre wrote:
kokoško balijska samo ti ne pričaj o Hrvatima. I što si ti sad uopće tu nasrala u vezi ovog što sam ti replicirao? bome ti nemaš ni vijugu više od kokoške pa sereš kao i kokoška gdje god stigneš.
Mogu biti i kinez
Opet
Mene nitko nije protjerso
Otac je bio u hanđar diviziji
Bliža rodbina pobočnici Paveliću
To su oni begovi iz bihaća
Ako ćemo osobno..
Tebi očito ne dopire u glavu ono što se zove nauka
Povijest
Nikada Hrvati nisu bili više svoji i jači i bogatiji nego u vrijeme komunizma
A ovo što ti radiš r
Tre
To je bacanje prašine u oči
I proizvodnja slijepaca
A mene boli pipa. Samo mene ne bu nitko jebsl u glavu
babo luda pa ti si sama pisala da su te ustaše u Zagreb protjerale, koliko muljaš i petljaš jasno je da si se saplela o vlastite noge.Sora wrote:tre wrote:opet sereš tamo gdje za to nije mjesto. Što ti znaš išta o Hrvatima osim da su te protjerali iz bosanske kasabe u Zagreb? Paveliću majku li ti jebem koje si ti kardinalne greške pravio!!!Sora wrote:
Mogu biti i kinez
Opet
Mene nitko nije protjerso
Otac je bio u hanđar diviziji
Bliža rodbina pobočnici Paveliću
To su oni begovi iz bihaća
Ako ćemo osobno..
Tebi očito ne dopire u glavu ono što se zove nauka
Povijest
Nikada Hrvati nisu bili više svoji i jači i bogatiji nego u vrijeme komunizma
A ovo što ti radiš r
Tre
To je bacanje prašine u oči
I proizvodnja slijepaca
A mene boli pipa. Samo mene ne bu nitko jebsl u glavu
A to o komunizmu i bogatstvu što reći
eto kobile pijane opet se hvali da su joj ćaća i ostatak muške odrasle rodbine bili koljači srpske nejači u sklopu handžar divizije... i ona ne laže zbog silnih zločina u koja su uključena klanja djece kao čin bezobzirne osvete za ista takva klanja od strane četnika ustaše su ih vrlo vjerojatno protjerale, a oni igrom slučaja završili u zagrebu....
2015-08-08
luda kokoška posere i šefa i stanicu dok si reko balijamichaellcmacha wrote:eto kobile pijane opet se hvali da su joj ćaća i ostatak muške odrasle rodbine bili koljači srpske nejači u sklopu handžar divizije... i ona ne laže zbog silnih zločina u koja su uključena klanja djece kao čin bezobzirne osvete za ista takva klanja od strane četnika ustaše su ih vrlo vjerojatno protjerale, a oni igrom slučaja završili u zagrebu....
tre rijecnik ti je bas zivahan...tre wrote:luda kokoška posere i šefa i stanicu dok si reko balijamichaellcmacha wrote:eto kobile pijane opet se hvali da su joj ćaća i ostatak muške odrasle rodbine bili koljači srpske nejači u sklopu handžar divizije... i ona ne laže zbog silnih zločina u koja su uključena klanja djece kao čin bezobzirne osvete za ista takva klanja od strane četnika ustaše su ih vrlo vjerojatno protjerale, a oni igrom slučaja završili u zagrebu....
2015-09-08
i 100 metara pruge... iako piše "ne seri dok vlak stoji"vuksadinare wrote:tre rijecnik ti je bas zivahan...tre wrote:luda kokoška posere i šefa i stanicu dok si reko balijamichaellcmacha wrote:eto kobile pijane opet se hvali da su joj ćaća i ostatak muške odrasle rodbine bili koljači srpske nejači u sklopu handžar divizije... i ona ne laže zbog silnih zločina u koja su uključena klanja djece kao čin bezobzirne osvete za ista takva klanja od strane četnika ustaše su ih vrlo vjerojatno protjerale, a oni igrom slučaja završili u zagrebu....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa ona je uletila s tim riječnikom i srati će dok joj isti ne završi na bundevi tulavoj. Jedino takav riječnik možeš s tom kokoškom koristiti da bi kokoš razumjela napisanovuksadinare wrote:tre rijecnik ti je bas zivahan...tre wrote:luda kokoška posere i šefa i stanicu dok si reko balijamichaellcmacha wrote:eto kobile pijane opet se hvali da su joj ćaća i ostatak muške odrasle rodbine bili koljači srpske nejači u sklopu handžar divizije... i ona ne laže zbog silnih zločina u koja su uključena klanja djece kao čin bezobzirne osvete za ista takva klanja od strane četnika ustaše su ih vrlo vjerojatno protjerale, a oni igrom slučaja završili u zagrebu....
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Tema sa kokošku soru, ako se ikako može zaljepiti da kokoška svaki put ovo vidi
» Tema zanimljiva za Epikura,Evu,Jastreba....
» Vijest za Ringa
» zatvorska tica
» Čovek nije tica
» Tema zanimljiva za Epikura,Evu,Jastreba....
» Vijest za Ringa
» zatvorska tica
» Čovek nije tica
Page 5 of 9