tema za ringa dinga, soru, tića jastreba...
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: tema za ringa dinga, soru, tića jastreba...
prckov wrote:Sora wrote:Baš bi me bilo sram nazvati se hrvaticom uz vas tu
Ono
Pao bi mi imunitet
Osula se bi po koži
Možda i proljev dobila
zato sam ti ja gaca nakupovo
ko da sam znao
Nisi trebao.
Kad bi ja čekala tvoje gaće ne bi se pomogla.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Sora wrote:prckov wrote:Sora wrote:Baš bi me bilo sram nazvati se hrvaticom uz vas tu
Ono
Pao bi mi imunitet
Osula se bi po koži
Možda i proljev dobila
zato sam ti ja gaca nakupovo
ko da sam znao
Nisi trebao.
Kad bi ja čekala tvoje gaće ne bi se pomogla.
tako ti je mala moja kad ljubi bosanac
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
..i na kraju pala u alkoholnu komu.. sve od jada :)Sora wrote:Baš bi me bilo sram nazvati se hrvaticom uz vas tu
Ono
Pao bi mi imunitet
Osula se bi po koži
Možda i proljev dobila
Ko zna kako bi ova skončala da njeni nisu pred ustašama pobjegli u zagreb :)michaellcmacha wrote:za ne vjerovati... jednu takvu šeherezadu sam par puta sprovodio u Požegu na odmor....Noor wrote:priznajem grešku...datre wrote:
ispravsk netočnog navoda: Dotočila!
pa dokle ću te ja danas ispravljati? (a je mi teško palo ) nisu njeni pobjeli u Zg nego ih je Pavelić tamo protjerao!Noor wrote:Ko zna kako bi ova skončala da njeni nisu pred ustašama pobjegli u zagreb :)michaellcmacha wrote:za ne vjerovati... jednu takvu šeherezadu sam par puta sprovodio u Požegu na odmor....Noor wrote:
priznajem grešku...da
Aaaaaa, takotre wrote:pa dokle ću te ja danas ispravljati? (a je mi teško palo ) nisu njeni pobjeli u Zg nego ih je Pavelić tamo protjerao!Noor wrote:Ko zna kako bi ova skončala da njeni nisu pred ustašama pobjegli u zagreb :)michaellcmacha wrote:
za ne vjerovati... jednu takvu šeherezadu sam par puta sprovodio u Požegu na odmor....
tre wrote:opet sereš tamo gdje za to nije mjesto. Što ti znaš išta o Hrvatima osim da su te protjerali iz bosanske kasabe u Zagreb? Paveliću majku li ti jebem koje si ti kardinalne greške pravio!!!Sora wrote:tre wrote:
kokoško balijska samo ti ne pričaj o Hrvatima. I što si ti sad uopće tu nasrala u vezi ovog što sam ti replicirao? bome ti nemaš ni vijugu više od kokoške pa sereš kao i kokoška gdje god stigneš.
Gdje ja o sebi govorim kao o HRVATU
to je podatak koji nije bitan i ima osobno značenje
Mogu biti i kinez
Ali činjenice ostaju iste
Ti TRE ne shvaćaš iako sam ti pojednostavniti
Nisi dobru stranu izabrao
Opet
Od 91. Si na pogrešnoj strani i ti i mnogi bkesonje tzv HRVATINE
REZULTATI SU VIDLJIVI TAKOĐER
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
tre wrote:ono usrećio nas s balijama ko tito i kralj sa srbendama. Ne znaš ko je veće sranje napravioSovak wrote:tre wrote:
opet sereš tamo gdje za to nije mjesto. Što ti znaš išta o Hrvatima osim da su te protjerali iz bosanske kasabe u Zagreb? Paveliću majku li ti jebem koje si ti kardinalne greške pravio!!!
I ja velim ...!
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Tre i Sovak
Najmudriji na ovom forumu
Nema im ravnih po QI
zato tako lijepo pričaju međusobno
Molim aplauz..
Bravo bravo
Najmudriji na ovom forumu
Nema im ravnih po QI
zato tako lijepo pričaju međusobno
Molim aplauz..
Bravo bravo
decki se poredali kao japanske kuglice,a Sora to jednim gutom pohaba
Guest- Guest
A šta ću
NE shvaćaju dečki da kad glupost pnoviš više puta da si samo smiješan
Ma što oni mislili.. Da pogađaju..
evo nam i robija menagera u audiju, snajperiste, specijalca sa lovačkim karabinom, glokovca, tješitelja majke 4rice mobiliziranih i poginulih sinova iz Bošnjaka, židova, kuleniste, burzovnog mešetara, trgovca sa zlatom...
Robi tebe baš treba svijećom tražiti
Robi tebe baš treba svijećom tražiti
Sora wrote:A šta ću
ne znam..valjda ona..100 put ponovljena bedastoca postaje istina..ili??
Guest- Guest
Tre..bolji čobanac,gulash i riblju corbu pravim od tebe,a i kulen mi nije stran..nisam ja sokac da u kulen i kulenove seke trpam zlundre i tetive,masnocu(malo je ipak mora biti..jako malo..)
Guest- Guest
Legendovich wrote:Sora wrote:A šta ću
Ja znam da nije istina ono što se tiče mene osobno
Ti nije politika. Ni nauka.
To sam ja.
Mene neće uvjerava ti da o meni znaju više od mene. Ili točnije. Ili istinitije.
A za takve floskule da laž postaje istina samo mogu reći - nažalost.
Za neuke i neobrazovane.
De ti teta-Sora zagrli ovu ekipu japanskih kuglica pa ih izljubi..sve u duhu ljubavi i tolerancije..Sora wrote:Legendovich wrote:Sora wrote:A šta ću
Ja znam da nije istina ono što se tiče mene osobno
Ti nije politika. Ni nauka.
To sam ja.
Mene neće uvjerava ti da o meni znaju više od mene. Ili točnije. Ili istinitije.
A za takve floskule da laž postaje istina samo mogu reći - nažalost.
Za neuke i neobrazovane.
Guest- Guest
nemaš pojma, evo i sad si sam potvrdio da baš nemaš pojma o pojmu. Ti si kulen samo halapljivo žnjorao ali ga nikada u životu nisi pravio a što se tiče čobanca i fišpaprikaša ... e ne nosim ja nekoliko medalja sa takvih takmičenja đaba, dakle od prvog do trećeg mjesta. Bilo je i nižih plasmana no daleko od toga da sam bio loš, dapače no katkad netko drugi bljesne i tako mora biti.Legendovich wrote:Tre..bolji čobanac,gulash i riblju corbu pravim od tebe,a i kulen mi nije stran..nisam ja sokac da u kulen i kulenove seke trpam zlundre i tetive,masnocu(malo je ipak mora biti..jako malo..)
Noor likes this post
ja mogu posvjedočiti, jer sam probala tvoj fiš - to je fantazijatre wrote:nemaš pojma, evo i sad si sam potvrdio da baš nemaš pojma o pojmu. Ti si kulen samo halapljivo žnjorao ali ga nikada u životu nisi pravio a što se tiče čobanca i fišpaprikaša ... e ne nosim ja nekoliko medalja sa takvih takmičenja đaba, dakle od prvog do trećeg mjesta. Bilo je i nižih plasmana no daleko od toga da sam bio loš, dapače no katkad netko drugi bljesne i tako mora biti.Legendovich wrote:Tre..bolji čobanac,gulash i riblju corbu pravim od tebe,a i kulen mi nije stran..nisam ja sokac da u kulen i kulenove seke trpam zlundre i tetive,masnocu(malo je ipak mora biti..jako malo..)
eto a te godine nismo ni medalju osvojili čisto da robi dobije malo širu sliku o tome što je dunavski alas naspram njega mladog što je upecao dvije tri babuške u životu i misli da sve zna o fiš paprikašuNoor wrote:ja mogu posvjedočiti, jer sam probala tvoj fiš - to je fantazijatre wrote:nemaš pojma, evo i sad si sam potvrdio da baš nemaš pojma o pojmu. Ti si kulen samo halapljivo žnjorao ali ga nikada u životu nisi pravio a što se tiče čobanca i fišpaprikaša ... e ne nosim ja nekoliko medalja sa takvih takmičenja đaba, dakle od prvog do trećeg mjesta. Bilo je i nižih plasmana no daleko od toga da sam bio loš, dapače no katkad netko drugi bljesne i tako mora biti.Legendovich wrote:Tre..bolji čobanac,gulash i riblju corbu pravim od tebe,a i kulen mi nije stran..nisam ja sokac da u kulen i kulenove seke trpam zlundre i tetive,masnocu(malo je ipak mora biti..jako malo..)
Tnx što si se sjetila
ah, kako da zsboravimtre wrote:eto a te godine nismo ni medalju osvojili čisto da robi dobije malo širu sliku o tome što je dunavski alas naspram njega mladog što je upecao dvije tri babuške u životu i misli da sve zna o fiš paprikašuNoor wrote:ja mogu posvjedočiti, jer sam probala tvoj fiš - to je fantazijatre wrote:
nemaš pojma, evo i sad si sam potvrdio da baš nemaš pojma o pojmu. Ti si kulen samo halapljivo žnjorao ali ga nikada u životu nisi pravio a što se tiče čobanca i fišpaprikaša ... e ne nosim ja nekoliko medalja sa takvih takmičenja đaba, dakle od prvog do trećeg mjesta. Bilo je i nižih plasmana no daleko od toga da sam bio loš, dapače no katkad netko drugi bljesne i tako mora biti.
Tnx što si se sjetila
ako korona opet ne zezne, degustirat cu rado i na godinu
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Tema sa kokošku soru, ako se ikako može zaljepiti da kokoška svaki put ovo vidi
» Tema zanimljiva za Epikura,Evu,Jastreba....
» Vijest za Ringa
» zatvorska tica
» Čovek nije tica
» Tema zanimljiva za Epikura,Evu,Jastreba....
» Vijest za Ringa
» zatvorska tica
» Čovek nije tica
Page 7 of 9