Slovačka zabranila džamije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Slovačka zabranila džamije
nisam..krivo citao...i znam od samih slovaka..oni vise briju nacionalizam i nesto na slavenizam nego na samu vjerumichaellcmacha wrote:malo je pobrko... iz krive teke je čitao.... :)))Eroo wrote:Slovaci i ne baš. Misliš Česi?vuksadinare wrote:Inace slovaci su vecinski ateisti a cesi jos vise...slovaci vise briju nacionalno...ja sam ove godine upoznao troje slovaka koji su bili u apartmanu od sestricne..ono jebeni nacionalisti ali se ne pale na vjeru..toliko...ne vole bas cehe ni madzare...kao ni svabe..onako vise su za sebe...manji dio slovackih nacionalista brije nesto i na slavenstvo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:..i slovaci ali jos vise cesi...prije nekoliko godina bilo je istarzivanje i u slovackoj gdje je oko 55% slovaka reklo da su ateisti..u ceskoj je to cak oko 70% i vise...Eroo wrote:Slovaci i ne baš. Misliš Česi?vuksadinare wrote:Inace slovaci su vecinski ateisti a cesi jos vise...slovaci vise briju nacionalno...ja sam ove godine upoznao troje slovaka koji su bili u apartmanu od sestricne..ono jebeni nacionalisti ali se ne pale na vjeru..toliko...ne vole bas cehe ni madzare...kao ni svabe..onako vise su za sebe...manji dio slovackih nacionalista brije nesto i na slavenstvo
Pa kaj misliš kak je kod nas? Drugačije?
Mi smo kakti osamdeset-devedeset posto rkt nacija, a realno više od pola od "nas" uopće ne prakticira rkt vjeru.
Ono ... Božić i Uskrs po tradiciji i bok.
Guest- Guest
Panslavizam, vratit ce se oni vjeri Kristovoj kad ocistimo Rim od satanizma a Deus Vult krikne diljem Europevuksadinare wrote:Inace slovaci su vecinski ateisti a cesi jos vise...slovaci vise briju nacionalno...ja sam ove godine upoznao troje slovaka koji su bili u apartmanu od sestricne..ono jebeni nacionalisti ali se ne pale na vjeru..toliko...ne vole bas cehe ni madzare...kao ni svabe..onako vise su za sebe...manji dio slovackih nacionalista brije nesto i na slavenstvo
2014-04-15
A ne... cak i da vecina hrvatskih nacionalista ne prakticira vjeru,ipak igraju onako kako crkva svira.
Glavni stup hrvatskog nacionalizma a i njen idejni vođa je CUH.
Ni srednjevjekovni krizari nisu bili neki gorljivi katolici i 90 posto njih islo je u pohode zbog blaga, zena, činova,pisjeda,titula i avanturizma.
Glavni stup hrvatskog nacionalizma a i njen idejni vođa je CUH.
Ni srednjevjekovni krizari nisu bili neki gorljivi katolici i 90 posto njih islo je u pohode zbog blaga, zena, činova,pisjeda,titula i avanturizma.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sam Rim je Sotona.n_razbojnik wrote:Panslavizam, vratit ce se oni vjeri Kristovoj kad ocistimo Rim od satanizma a Deus Vult krikne diljem Europevuksadinare wrote:Inace slovaci su vecinski ateisti a cesi jos vise...slovaci vise briju nacionalno...ja sam ove godine upoznao troje slovaka koji su bili u apartmanu od sestricne..ono jebeni nacionalisti ali se ne pale na vjeru..toliko...ne vole bas cehe ni madzare...kao ni svabe..onako vise su za sebe...manji dio slovackih nacionalista brije nesto i na slavenstvo
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
slovaci imaju mooda...doduse,tamo nikad muslimani nisu niti rulali..zasto bi sada..??
Guest- Guest
nije to baš tako... središnja i sjeverna hrvatska je itekako disciplinirana po pitanju prakticiranja vjere, u značajnoj mjeri i slavonija... to je možda manje vidljivo u crvenim gradovima poput mog jebenog siska u koji se navuklo pun krc komunjara, srba i jugoslavena iz bosne, ali sva okolica itekako prakticira vjeru...Sovak wrote:vuksadinare wrote:..i slovaci ali jos vise cesi...prije nekoliko godina bilo je istarzivanje i u slovackoj gdje je oko 55% slovaka reklo da su ateisti..u ceskoj je to cak oko 70% i vise...Eroo wrote:
Slovaci i ne baš. Misliš Česi?
Mi smo kakti osamdeset-devedeset posto rkt nacija, a realno više od pola od "nas" uopće ne prakticira rkt vjeru.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
a kazu da je sisak etnicki ociscen '91-'92michaellcmacha wrote:nije to baš tako... središnja i sjeverna hrvatska je itekako disciplinirana po pitanju prakticiranja vjere, u značajnoj mjeri i slavonija... to je možda manje vidljivo u crvenim gradovima poput mog jebenog siska u koji se navuklo pun krc komunjara, srba i jugoslavena iz bosne, ali sva okolica itekako prakticira vjeru...Sovak wrote:vuksadinare wrote:
..i slovaci ali jos vise cesi...prije nekoliko godina bilo je istarzivanje i u slovackoj gdje je oko 55% slovaka reklo da su ateisti..u ceskoj je to cak oko 70% i vise...
2015-09-08
pa očišćen je od četnika, ali komunjare i jugoslave nismo čistilivuksadinare wrote:a kazu da je sisak etnicki ociscen '91-'92michaellcmacha wrote:nije to baš tako... središnja i sjeverna hrvatska je itekako disciplinirana po pitanju prakticiranja vjere, u značajnoj mjeri i slavonija... to je možda manje vidljivo u crvenim gradovima poput mog jebenog siska u koji se navuklo pun krc komunjara, srba i jugoslavena iz bosne, ali sva okolica itekako prakticira vjeru...Sovak wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
tak da je ostalo oko 3-4% srba u tom okviru
2015-08-08
pa niste..jer su se skrili..pritajili...michaellcmacha wrote:pa očišćen je od četnika, ali komunjare i jugoslave nismo čistilivuksadinare wrote:a kazu da je sisak etnicki ociscen '91-'92michaellcmacha wrote:
nije to baš tako... središnja i sjeverna hrvatska je itekako disciplinirana po pitanju prakticiranja vjere, u značajnoj mjeri i slavonija... to je možda manje vidljivo u crvenim gradovima poput mog jebenog siska u koji se navuklo pun krc komunjara, srba i jugoslavena iz bosne, ali sva okolica itekako prakticira vjeru...
2015-09-08
A zašto bi vam smetali ljudi koji se bore za prava radničke klase ili Hrvati koji za svoju domovinu smatraju da je bolje da ostane u jugosl.zajednici???michaellcmacha wrote:
pa očišćen je od četnika, ali komunjare i jugoslave nismo čistili
A što ako se pokaže da je jugoslavenski koncept najbolji koncept za Hrvatsku i da su komunisti(koji su itekako griješili)ipak bili puno više u pravu od nacionalista i klerikalaca???
2014-04-22
Jugoslavenska ideja starija je od ideje neke samostalne Hrvatske koja je nastala tek nešto kasnije od sloma Ilirskog pokreta i ne može se uništiti niti izbrisati,o čemu svjedoči ogroman broj jugo nostalgičara širom prostora nekadašnje Jugoslavije i u inozemstvu.
A komunistička ideja živjet će dok god bude izrabljivača i potlačenih.
2014-04-22
....pa nije hrvatska srusila jugu...na krivom mjestu postavljas pitanja...jastreb wrote:A zašto bi vam smetali ljudi koji se bore za prava radničke klase ili Hrvati koji za svoju domovinu smatraju da je bolje da ostane u jugosl.zajednici???michaellcmacha wrote:
pa očišćen je od četnika, ali komunjare i jugoslave nismo čistili
A što ako se pokaže da je jugoslavenski koncept najbolji koncept za Hrvatsku i da su komunisti(koji su itekako griješili)ipak bili puno više u pravu od nacionalista i klerikalaca???
2015-09-08
....pa ti si prvi izdao jugoslavensku ideju..sad bi da se peres...ne ide....jastreb wrote:Jugoslavenska ideja starija je od ideje neke samostalne Hrvatske koja je nastala tek nešto kasnije od sloma Ilirskog pokreta i ne može se uništiti niti izbrisati,o čemu svjedoči ogroman broj jugo nostalgičara širom prostora nekadašnje Jugoslavije i u inozemstvu.
2015-09-08
Ne. Ja sam ju napustio i smatram da je trenutno out.vuksadinare wrote:....pa ti si prvi izdao jugoslavensku ideju..sad bi da se peres...ne ide....jastreb wrote:Jugoslavenska ideja starija je od ideje neke samostalne Hrvatske koja je nastala tek nešto kasnije od sloma Ilirskog pokreta i ne može se uništiti niti izbrisati,o čemu svjedoči ogroman broj jugo nostalgičara širom prostora nekadašnje Jugoslavije i u inozemstvu.
Ne vječno,ali trenutno nikakva Jugoslavija ne dolazi u obzir,jer nisu sazreli niti najmanji uvjeti za nju.
Tako da... Što se tiče prošlih vremena kojih se ja sjećam (80-te i dio 70-tih)to su mi jako drage i lijepe godine.
2014-04-22
ti si je napustio onog trenutka kad si se pridruzio gospickim ujkama..i kad si kao redarstvenik sudjelovao u progonu (jugo)slavenske nejaci u oluji...jastreb wrote:Ne. Ja sam ju napustio i smatram da je trenutno out.vuksadinare wrote:....pa ti si prvi izdao jugoslavensku ideju..sad bi da se peres...ne ide....jastreb wrote:Jugoslavenska ideja starija je od ideje neke samostalne Hrvatske koja je nastala tek nešto kasnije od sloma Ilirskog pokreta i ne može se uništiti niti izbrisati,o čemu svjedoči ogroman broj jugo nostalgičara širom prostora nekadašnje Jugoslavije i u inozemstvu.
Ne vječno,ali trenutno nikakva Jugoslavija ne dolazi u obzir,jer nisu sazreli niti najmanji uvjeti za nju.
Tako da... Što se tiče prošlih vremena kojih se ja sjećam (80-te i dio 70-tih)to su mi jako drage i lijepe godine.
2015-09-08
michaellcmacha wrote:nije to baš tako... središnja i sjeverna hrvatska je itekako disciplinirana po pitanju prakticiranja vjere, u značajnoj mjeri i slavonija... to je možda manje vidljivo u crvenim gradovima poput mog jebenog siska u koji se navuklo pun krc komunjara, srba i jugoslavena iz bosne, ali sva okolica itekako prakticira vjeru...Sovak wrote:vuksadinare wrote:
..i slovaci ali jos vise cesi...prije nekoliko godina bilo je istarzivanje i u slovackoj gdje je oko 55% slovaka reklo da su ateisti..u ceskoj je to cak oko 70% i vise...
Pa koliko ljudi danas živi u gradovima, a koliko u okolici tih gradova?
Gle, ja i dalje tvrdim da otprilike polovica koja se izjašnjava rkt ne prakticira vjeru osim proslave Božića i Uskrsa.
U mojem bližem susjedstvu su dvije podosta velike crkve i u svaku stane i do 300 vjernika ak se stisnu.
I jesu, pune su kad je misa.
Međutim u kvartu ima preko 5000 stanovnika, a ostali se baš nekaj i ne guraju pred vratima.
Niti ja ne pohodim crkvu već godinama ... desetljećima.
A nisam komunjara niti jugos.
Jednostavno nemam kaj više pametno tam čuti. A ponavljanje litanija mi ide na živce.
Djecu sam odradil po PS-u kaj se tiče sakramenata, opet poštujući tradiciju, a ne zato kaj vjerujem u Sveto Trojstvo.
To kaj buju ona i kak buju dalje, njihovo je.
Guest- Guest
jastreb wrote:Jugoslavenska ideja starija je od ideje neke samostalne Hrvatske koja je nastala tek nešto kasnije od sloma Ilirskog pokreta i ne može se uništiti niti izbrisati,o čemu svjedoči ogroman broj jugo nostalgičara širom prostora nekadašnje Jugoslavije i u inozemstvu.
Galge.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Slovačka izbori
» Slovačka od SAD-a kupuje 14 aviona F-16
» Poluvrijeme, Hrvatska Slovačka 0:1
» slovacka u epizodi pocelo je
» Crkve gore, džamije niču
» Slovačka od SAD-a kupuje 14 aviona F-16
» Poluvrijeme, Hrvatska Slovačka 0:1
» slovacka u epizodi pocelo je