Slovačka zabranila džamije
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Slovačka zabranila džamije
https://neonnettle.com/features/1776-slovakia-bans-mosques-nationwide-effectively-banning-islam-from-country
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Slovačka zabranila džamije
Šta će sad jadni Bečani ?
https://www.ins.ba/bs/article/938/islam-osvaja-bec-za-30-godina-muslimani-ce-biti-vecina-u-glavnom-gradu-austrije
https://www.ins.ba/bs/article/938/islam-osvaja-bec-za-30-godina-muslimani-ce-biti-vecina-u-glavnom-gradu-austrije
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Pa jos 80tih zadnjeg jarhunderta,osterajheri su od Turcadije redovito dobivali po picki po Prateru, i zabavnim zonama..Bečani ce biti sigurni ako se zatvore u svojih 30tak muzeja..tamo ih Turcadija nece traziti
Guest- Guest
Legendovich wrote:Pa jos 80tih zadnjeg jarhunderta,osterajheri su od Turcadije redovito dobivali po picki po Prateru, i zabavnim zonama..Bečani ce biti sigurni ako se zatvore u svojih 30tak muzeja..tamo ih Turcadija nece traziti
Dovoljno je da ih na finjaka otkace i problem resen.
Dobili po pi..., tako sto ih sutra zaobilaze.
Zive od Austrijanaca a mogu i nazad kuci.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Ukratko, Europa se više ne brani kulturom i civilizacijom već protjerivanjem, ratom i jebačinom/silovanjem.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Kako je Slovačka to smjela napraviti kad je u Europskoj Uniji?
crvenkasti-
2014-04-17
Nemaju masone na vlasti, očito.crvenkasti wrote:Kako je Slovačka to smjela napraviti kad je u Europskoj Uniji?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
crvenkasti wrote:Kako je Slovačka to smjela napraviti kad je u Europskoj Uniji?
Ima podrshku od Trampa..
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
Beč i Bratislava su dva metra jedno od drugoga a Beč pun muslimana pa se Slovaci ogradili da ovima ne bi palo na pamet doć živit i radit u Slovačku.
Eto ih tamo Nijemcima , oni su ih doveli pa nek se misle šta će s njima.
Eto ih tamo Nijemcima , oni su ih doveli pa nek se misle šta će s njima.
2014-04-11
Hektorović wrote:https://neonnettle.com/features/1776-slovakia-bans-mosques-nationwide-effectively-banning-islam-from-country
bravo
Pravi potez za zaštitu kršćanske Europe!!!!!!!!!
2014-04-16
melkior wrote:Nemaju masone na vlasti, očito.crvenkasti wrote:Kako je Slovačka to smjela napraviti kad je u Europskoj Uniji?
masoni = udbašija i slično
2014-04-16
Tko klanja 5 puta na dan mozda ne stigne raditi ali ga Allah nagradi lijepom socijalom.
omni-
2014-04-12
Pa samo zato i oće u zapadnu Europu. To su sve Romi.omni wrote:Tko klanja 5 puta na dan mozda ne stigne raditi ali ga Allah nagradi lijepom socijalom.
2014-04-11
Inace slovaci su vecinski ateisti a cesi jos vise...slovaci vise briju nacionalno...ja sam ove godine upoznao troje slovaka koji su bili u apartmanu od sestricne..ono jebeni nacionalisti ali se ne pale na vjeru..toliko...ne vole bas cehe ni madzare...kao ni svabe..onako vise su za sebe...manji dio slovackih nacionalista brije nesto i na slavenstvo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Slovaci i ne baš. Misliš Česi?vuksadinare wrote:Inace slovaci su vecinski ateisti a cesi jos vise...slovaci vise briju nacionalno...ja sam ove godine upoznao troje slovaka koji su bili u apartmanu od sestricne..ono jebeni nacionalisti ali se ne pale na vjeru..toliko...ne vole bas cehe ni madzare...kao ni svabe..onako vise su za sebe...manji dio slovackih nacionalista brije nesto i na slavenstvo
..i slovaci ali jos vise cesi...prije nekoliko godina bilo je istarzivanje i u slovackoj gdje je oko 55% slovaka reklo da su ateisti..u ceskoj je to cak oko 70% i vise...Eroo wrote:Slovaci i ne baš. Misliš Česi?vuksadinare wrote:Inace slovaci su vecinski ateisti a cesi jos vise...slovaci vise briju nacionalno...ja sam ove godine upoznao troje slovaka koji su bili u apartmanu od sestricne..ono jebeni nacionalisti ali se ne pale na vjeru..toliko...ne vole bas cehe ni madzare...kao ni svabe..onako vise su za sebe...manji dio slovackih nacionalista brije nesto i na slavenstvo
2015-09-08
malo je pobrko... iz krive teke je čitao.... :)))Eroo wrote:Slovaci i ne baš. Misliš Česi?vuksadinare wrote:Inace slovaci su vecinski ateisti a cesi jos vise...slovaci vise briju nacionalno...ja sam ove godine upoznao troje slovaka koji su bili u apartmanu od sestricne..ono jebeni nacionalisti ali se ne pale na vjeru..toliko...ne vole bas cehe ni madzare...kao ni svabe..onako vise su za sebe...manji dio slovackih nacionalista brije nesto i na slavenstvo
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
nisam..krivo citao...i znam od samih slovaka..oni vise briju nacionalizam i nesto na slavenizam nego na samu vjerumichaellcmacha wrote:malo je pobrko... iz krive teke je čitao.... :)))Eroo wrote:Slovaci i ne baš. Misliš Česi?vuksadinare wrote:Inace slovaci su vecinski ateisti a cesi jos vise...slovaci vise briju nacionalno...ja sam ove godine upoznao troje slovaka koji su bili u apartmanu od sestricne..ono jebeni nacionalisti ali se ne pale na vjeru..toliko...ne vole bas cehe ni madzare...kao ni svabe..onako vise su za sebe...manji dio slovackih nacionalista brije nesto i na slavenstvo
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Slovačka izbori
» Slovačka od SAD-a kupuje 14 aviona F-16
» Poluvrijeme, Hrvatska Slovačka 0:1
» slovacka u epizodi pocelo je
» Crkve gore, džamije niču
» Slovačka od SAD-a kupuje 14 aviona F-16
» Poluvrijeme, Hrvatska Slovačka 0:1
» slovacka u epizodi pocelo je