ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vladajući krugovi na Zapadu najviše se boje toga da progovori narod

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Vladajući krugovi na Zapadu najviše se boje toga da progovori narod - Page 3 Empty Re: Vladajući krugovi na Zapadu najviše se boje toga da progovori narod

Post by RayMabus 12/9/2020, 23:13

Sve je to divno krasno no ni ti ni većina ih nikad nećete susresti ( bolje za vas ) nego gledate njihove pijunske zemaljske vlade kako pokušavju steči kontrolu nad državama i stanovništvom.

Ja nisam većina. Sad fino lagano slom nataliteta i trpačina ljudskim šljamom koji se nikad neće integrirati u ta društva i postati poslušni robovi.

Ako želiš razbiti njihov sistem pobij ovce.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Vladajući krugovi na Zapadu najviše se boje toga da progovori narod - Page 3 Empty Re: Vladajući krugovi na Zapadu najviše se boje toga da progovori narod

Post by mentalitet 12/9/2020, 23:15

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Amerika je vanzemaljac. Doslovno.
No problem je da čak i ako bi uništio Ameriku ne bi vanzemaljce jer oni bi onda samo sklopili novi ugovor s pobjedničkom vladom na planeti i idemo iz početka.

Ma gle stari ...zivim u USA vec 22 godine..i samo ti mogu napisati da imaju previshe slobode ne zato da bi bili slobodni nego da bi njima drugi lakshe manipulirali i lakshe ih kontrolirali..Da ti vidish shta njihova djeca uche u shkoli povratilo bi ti se...ajde nije ni ono dobro bilo kad su te uchili da morash znati koliko je amerika ili rusija ili kina proizvela godishnje pshenice...Pa kome trebaju ta jebena znanja od kojih nemash koristi,,,Ali isto tako ovdje ne trebaju ljudi koji ce razmishljati svojom glavom osim odabranih,,Tvoje je pizda ti amterina da se dizesh ujutro i idesh delati a nama ostavi da se brinemo o ostalom..ima i to svojih prednosti jer kod nas je sve obratno...znamo bolje od doktora medicine kako se propisuje i uzima lijek,,ma znamo sve ..ali u kurcu..Ja ne vjerujem da ti vanzemaljci postoje jer da su tako sposobni tehnoloshki i umno onda koji kurac se druze sa ovakvim idiotima..A mozda ako i postoje sluzimo im za neke eksperimente kao shto nama sluze zamorci u laboratoijima .A opet ako je tako onda vjerojatno imamo neke anatomske slichnosti pa kao shto se mi bojimo lava ili tigra oni se boje nas..Ali sve je ako..nagadjanje,,ne volim se time baviti,,,i gubiti energiju na stvari koje ne mogu opipati i dodirnuti,,,Moze se meni neka zena hvaliti da ima super sise ja ne vjerujem dak to ne stavim u svoje shake..pa onda fino vagnem masu i tvrdocu..pa kazem fakat su ti dobre daj da ih malo duze procjenjujem::)))

2020-07-05

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/9/2020, 23:17

Radujem se svakom islamističkom napadu ili kriminalu koji počinu imigranti u Europi te svakoj nasilnoj trpačini ljudi koji nikad se neće integrirati u njihov sistem i postati robovi.

Galaktička federacija posebno njen vojni dio kojem ja prirpadam neće žaliti nikog i ništa da te negativne vanzemaljce potjera odavde.

Uključujući i vaše jadne živote na ovoj planeti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mentalitet 12/9/2020, 23:18

melkior wrote: koristi se Kabalom sa svojim različitim razinama sefirota, da pokaže gdje se u hijerarhiji nalaze vanzemaljci i bestjelesna bića. Vidi slikuispod.
 koristi se Kabalom sa svojim različitim razinama sefirota, da pokaže gdje se u hijerarhiji nalaze vanzemaljci i bestjelesna bića. Vidi slikuispod.

Conscienza Vrhovna Jedinstvena Božanska Svijest
Secondo Creatore Drugi Kreator iz “tamnog univerzuma
Primo Creatore Prvi Kreator iz “Našeg Svjetlosnog Univerzuma
Anima Secondo Creatore Duša Drugog Kreatora
Adam Kadmon (UP) Primordijalni čovjek, lik oca
Uomo Con Anima Čovjek sa Dušom
Alieno Corporeo Tjelesni vanzemaljci (sa tijelom)
Alien Incorporeo Bestjelesni vanzemaljci (crne sjene)
Uomo SENZA animaČovjek bez Duše
Golem -GOLEM JE INTERESANTAN LIK IZ ŽIDOVSKOGFOLKLORA.... 

Znate li što je na dnu hijerarhije po Kabali? Roboti. Čovjek bez duše. 

Ja sam davno kresno jednu iz Kabale..stari kakva emotivnost ...strast,,,zelja,,josh to nisam nakon nje dozivio::))A mozda je bila vanzemaljac pichka joj materina..pa se kresnula samnom kao shto se neki ljudi jebu sa medjedima::))

2020-07-05

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/9/2020, 23:20

mentalitet wrote:
RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Amerika je vanzemaljac. Doslovno.
No problem je da čak i ako bi uništio Ameriku ne bi vanzemaljce jer oni bi onda samo sklopili novi ugovor s pobjedničkom vladom na planeti i idemo iz početka.

Ma gle stari ...zivim u USA vec 22 godine..i samo ti mogu napisati da imaju previshe slobode ne zato da bi bili slobodni nego da bi njima drugi lakshe manipulirali i lakshe ih kontrolirali..Da ti vidish shta njihova djeca uche u shkoli povratilo bi ti se...ajde nije ni ono dobro bilo kad su te uchili da morash znati koliko je amerika ili rusija ili kina proizvela godishnje pshenice...Pa kome trebaju ta jebena znanja od kojih nemash koristi,,,Ali isto tako ovdje ne trebaju ljudi koji ce razmishljati svojom glavom osim odabranih,,Tvoje je pizda ti amterina da se dizesh ujutro i idesh delati a nama ostavi da se brinemo o ostalom..ima i to svojih prednosti jer kod nas je sve obratno...znamo bolje od doktora medicine kako se propisuje i uzima lijek,,ma znamo sve ..ali u kurcu..Ja ne vjerujem da ti vanzemaljci postoje jer da su tako sposobni tehnoloshki i umno onda koji kurac se druze sa ovakvim idiotima..A mozda ako i postoje sluzimo im za neke eksperimente kao shto nama sluze zamorci u laboratoijima .A opet ako je tako onda vjerojatno imamo neke anatomske slichnosti pa kao shto se mi bojimo lava ili tigra oni se boje nas..Ali sve je ako..nagadjanje,,ne volim se time baviti,,,i gubiti energiju na stvari koje ne mogu opipati i dodirnuti,,,Moze se meni neka zena hvaliti da ima super sise ja ne vjerujem dak to ne stavim u svoje shake..pa onda fino vagnem masu i tvrdocu..pa kazem fakat su ti dobre daj da ih malo duze procjenjujem::)))
Ne odgovara im atmosfera na ovoj planeti i ne žele biti vidljivi.

Zato im trebaju Nephilmi ( križanci ).

https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Nefili
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/9/2020, 23:23

RayMabus wrote:
mentalitet wrote:
RayMabus wrote:

Ne odgovara im atmosfera na ovoj planeti i ne žele biti vidljivi.

Zato im trebaju Nephilmi ( križanci ).

https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Nefili
Kao šta vidite iz priloženog veza između Židova izabranog naroda i negativnih vanzemaljaca je i više nego očita.

Židovi vladaju Amerikom. Oni su ti koji su u vrhu Amerike koji imaju ugovor sa svojim gospodarima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/9/2020, 23:27

Vidiš kako fino Izrael priznao Kosovo u Bijeloj kuči i odma Srbija investicije jer je postala poslušnik zapada.

To ti je to.

To su ti vanzemaljci samo šta nećete njih vidit nego njihove pijune koji preko vlada i novca vladaju svijetom s ciljem da sve druge pokore i stave pod svoju kontrolu i tako osvoje planetu.

Sve je to očito samo triba gledat.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior 12/9/2020, 23:32

mentalitet wrote:
melkior wrote: koristi se Kabalom sa svojim različitim razinama sefirota, da pokaže gdje se u hijerarhiji nalaze vanzemaljci i bestjelesna bića. Vidi slikuispod.
 koristi se Kabalom sa svojim različitim razinama sefirota, da pokaže gdje se u hijerarhiji nalaze vanzemaljci i bestjelesna bića. Vidi slikuispod.

Ja sam davno kresno jednu iz Kabale..stari kakva emotivnost ...strast,,,zelja,,josh to nisam nakon nje dozivio::))A mozda je bila vanzemaljac pichka joj materina..pa se kresnula samnom kao shto se neki ljudi jebu sa medjedima::))
Znaš li kako je po legendi nastao svemir i čitavo postojanje? Vrhovna jedinstvena božanska svijest je iz vječnosti, od vječnosti i za vječnost. Ne može umrijeti. Nema neposredno iskustvo smrti. Stoga je kreirala biće ispod sebe, Prvogkreatora iz našeg svjetlosnog univerzuma, da taj umre umjesto nje i da preko njega Vrhovna jedinstvena božanska svijest stekne iskustvo smrti. I što se dogodilo? Prvi kreator je odlučio da ipak ne želi umrijeti, pa je tu tešku dužnost i zadovoljstvo prenio na one koje je sam stvorio - ispod sebe. A oni ispod sebe. I tako je konačno nastao čovjek koji ima tijelo i dušu - božanskog bića česticu ali ipak smrtan, jer božanstvu je potrebno iskustvo smrti da bi mogao u potpunosti shvatiti vječnost odnosno sebe. Hrpa ovih izvanzemaljaca ispod Prvog Kreatora nemaju dušu, zato im je potreban čovjek koji je njihovo vozilo i na kojem parazitiraju. Stoga su uspostavili takav globalni političko-ekonomski financijski i religijski sistem koji ima jednu jedinu svrhu: da čovjeka drži u neznanju i da parazitira na njegovoj duši. Čovjekova duša jest izvorna iskra božanske svjetlosti, ona je ženka za kojom se okreću svi u gradu i nastoje ju prisvojiti, zarobiti i oteti - za sebe. Duša ima autentičnu i izvornu božansku mudrost, ali problem je što postoji čitav razvijen i usavršen postupak kako dušu odvojiti od uma i duha. Tome služi edukativni, školski sustav i porezi te težak rad u kojem čovjek NEMA VREMENA ZA ONO ŠTO JE BITNO, ZA UVID U SEBE.
Gnoti seauton.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 12/9/2020, 23:34

RayMabus wrote:Vidiš kako fino Izrael priznao Kosovo u Bijeloj kuči i odma Srbija investicije jer je postala poslušnik zapada.

To ti je to.

To su ti vanzemaljci samo šta nećete njih vidit nego njihove pijune koji preko vlada i novca vladaju svijetom s ciljem da sve druge pokore i stave pod svoju kontrolu i tako osvoje planetu.

Sve je to očito samo triba gledat.
Čim je Suljo potpisao dekriminalizaciju i toleranciju gay agende, Srbija je i simbolički i duhovno pala.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/9/2020, 23:37

Tko jepe Srbiju. Mala siromašna balkanska vukojepina koja je iscrpila sve svoje resurse i ekonomski pala pod vlast zapada i to je to.

Nešto još galame al očito je da nemaju snage za ništa. Pokrili se ušima i mole pare.

Skinili gaće ukratko rečeno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior 12/9/2020, 23:41

melkior wrote:
mentalitet wrote:

Znaš li kako je po legendi nastao svemir i čitavo postojanje? Vrhovna jedinstvena božanska svijest je iz vječnosti, od vječnosti i za vječnost. Ne može umrijeti. Nema neposredno iskustvo smrti. Stoga je kreirala biće ispod sebe, Prvogkreatora iz našeg svjetlosnog univerzuma, da taj umre umjesto nje i da preko njega Vrhovna jedinstvena božanska svijest stekne iskustvo smrti. I što se dogodilo? Prvi kreator je odlučio da ipak ne želi umrijeti, pa je tu tešku dužnost i zadovoljstvo prenio na one koje je sam stvorio - ispod sebe. A oni ispod sebe. I tako je konačno nastao čovjek koji ima tijelo i dušu - božanskog bića česticu ali ipak smrtan, jer božanstvu je potrebno iskustvo smrti da bi mogao u potpunosti shvatiti vječnost odnosno sebe. Hrpa ovih izvanzemaljaca ispod Prvog Kreatora nemaju dušu, zato im je potreban čovjek koji je njihovo vozilo i na kojem parazitiraju. Stoga su uspostavili takav globalni političko-ekonomski financijski i religijski sistem koji ima jednu jedinu svrhu: da čovjeka drži u neznanju i da parazitira na njegovoj duši. Čovjekova duša jest izvorna iskra božanske svjetlosti, ona je ženka za kojom se okreću svi u gradu i nastoje ju prisvojiti, zarobiti i oteti - za sebe. Duša ima autentičnu i izvornu božansku mudrost, ali problem je što postoji čitav razvijen i usavršen postupak kako dušu odvojiti od uma i duha. Tome služi edukativni, školski sustav i porezi te težak rad u kojem čovjek NEMA VREMENA ZA ONO ŠTO JE BITNO, ZA UVID U SEBE.
Gnoti seauton.
Tako čovjek zaboravlja najvažniji resurs koji mu stoji na raspolaganju: dragocjeno vrijeme da uči i da uživa u životu, umjesto toga - žrtvuje sebe, žrtvuje život za lažno dobro - novac koji je postao moneta umjesto vremena. Čovjek je energetska bombica u vremenu, i jedina prava valuta za negativne vanzemaljce.  Negativnim vanzemaljcima  je bitno čovjeku ukrasti i vrijeme i energiju i oteti život, a posljedično i dušu. Tome služe banke, tome služe krediti, tome služi Wall Street. Tome služi religija i tome služe žene.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 12/9/2020, 23:43

melkior wrote:
melkior wrote:
mentalitet wrote:

Gnoti seauton.
Tako čovjek zaboravlja najvažniji resurs koji mu stoji na raspolaganju: dragocjeno vrijeme da uči i da uživa u životu, umjesto toga - žrtvuje sebe, žrtvuje život za lažno dobro - novac koji je postao moneta umjesto vremena. Čovjek je energetska bombica u vremenu, i jedina prava valuta za negativne vanzemaljce.  Negativnim vanzemaljcima  je bitno čovjeku ukrasti i vrijeme i energiju i oteti život, a posljedično i dušu. Tome služe banke, tome služe krediti, tome služi Wall Street. Tome služi religija i tome služe žene.
Nisu žene tome krive, one su prevarene, ali ne u potpunosti. Ne može se čovjeka doista prevariti ako on sam barem malo, ne želi biti prevaren.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 12/9/2020, 23:57

melkior wrote:
melkior wrote:
mentalitet wrote:

Gnoti seauton.
Povijest Amerike i suvremene civilizacije povijest je kabale i masonerije.

Vladajući krugovi na Zapadu najviše se boje toga da progovori narod - Page 3 201511191618410.hegemon

Vladajući krugovi na Zapadu najviše se boje toga da progovori narod - Page 3 F-william-bogovi-novca-slika-121974720
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sora 13/9/2020, 08:11

To ti je prejrdnostsvno tumačenje povijesti.isto je tumačiti povijest kroz odnos među klasama prejednodtsvno
Ponekad mislim da se poviiset samo vezi u spirali.
I da je čovječanstvo slijepo do te mjere da se samouništi.
Toliko zagađenja u prirodi a i društvu

2014-04-29

Back to top Go down

Post by kic 13/9/2020, 08:46

melkior wrote:Što god da se desi, oni na vrhu će ostati na vrhu. Oni najbogatiji. Mehanizmi kontrole pučanstva su prejaki, a uvijek imaju na raspolaganju dodatne metode skretanja pozornosti ili kontrole populacije putem ograničenog rata, bioterorizma, itd. Ukratko, oni su spremni na sve. Makar, ne vjerujem da je na vrhu piramide britanska kraljica. Ona ne kontrolira SAD niti bi joj američke bogate dinastije samo tako prepustile svoj dio kolača. Stvari su ipak malo kompleksnije. Ona kontrolira zemlje Commonwealtha, ali SAD ne može kontrolirati, a SAD je svjetski hegemon. Također, ona ne kontrolira Rusiju, Kinu, Japan ni Katoličku Crkvu. Ne kontrolira ni Afriku jer Afriku u najvećoj mjeri kontrolira Francuska i njena masonerija. Ne kontrolira ni Španjolsku, osim preko Gibraltara. Ne treba zanemariti ni židovski kapital koji je s obzirom na broj Židova u svijetu i veličinu same izraelske države, daleko nadmašio bilo kakva očekivanja o utjecaju reda veličine jedne takve zemlje. S obzirom na broj stanovnika, veličinu teritorija, financijsku moć, država Izrael/Židovi u svijetu po utjecaju nadmašuju Španjolsku, Italiju, da nema industriju i da EU nije njena prčija, nadmašivali bi i Njemačku. U političkom i diplomatskom smislu država Izrael globalno svakako nadmašuje Njemačku. Pogledajte prosvjede diljem svijeta. Ne postoji zemlja Zapada u kojoj trenutno ne vlada veće nezadovoljstvo građana svojom vlašću i koja prosvjedima pokušava nešto promijeniti, naravno, bez uspjeha. Nitko narodima još nije dojavio da je demokracija  mrtva, umrla je kad su novcem poreznih obveznika sanirane velike banke 2008. godine nakon bankrota Lehman Brothers. Uhićenje Juliana Assangea i sve što se zbivalo s njim te bijeg Edwarda Snowdena u Rusiju kao i slučaj Bradley Manning savršeno pokazuju da su upravo slobodni građani najveći neprijatelj zapadnih elita, i da je na djelu namjerna podjela društva po klasnoj, po rasnoj, po etničkoj, po vjerskoj, po spolnoj osnovi, samo što to rade u otežanim okolnostima s obzirom da živimo u digitalnom dobu i da je lako saznati što se zbiva u svakom kutku svijeta samo klikom miša, a ni mediji više nemaju taj utjecaj koji su imali u doba radija i televizije, jer svatko može streamati događaj uživo i prenositi na Facebooku ili Youtube-u. Upravo zato se i išlo u kupnju Youtube-a od strane Googla, Velikog brata, da se čitava mreža društvenih online servisa zadrži ako već ne u monopolu, a onda barem u oligopolu onih najvećih, a oni ne trpe konkurenciju. 

Za svijet bi bilo zdravo kad bi došlo do nuklearnog rata u kojem bi veliki gradovi i megalopolisi bili razoreni u međusobnom uništenju velikih nuklearnih sila. To bi za one koji prežive (na periferiji)značilo raspad dosadašnjeg financijskog sistema, uključujući i slom centralnih banaka svih država, a dosadašnji svjetski poredak bi zamijenila neka Mad Max shema u kojoj nitko ne bi imao prevagu niti preveliki utjecaj na lokalne prilike, a svjetski monopoli moći i kontrole bi se jednostavno raspali. Ljudi bi se vratili na selo, pokušavali se oporaviti vlastitom poljoprivredom koliko je to moguće, ne bi više bilo velikih dobavnih lanaca i marketa. Žene bi prestale biti emancipirane jer bi svijet prestale gledati  visokih potpetica samorazumijevajući da se država ili njihovi muževi brinu da im ne manjka ptičjeg mlijeka, već bi morale kopati i orati kao i ostali plebs i jebat se za sendvič. I općenito bi se ljudi tukli za kruh odnosno za pšenicu, za kukuruz i ostale opipljive valute, koje život i preživljavanje znače, umjesto za dolare i eure i programiranu inflaciju. 

Ponovit ću još jednom: onaj tko kontrolira stope EURIBOR-a kontrolira i ekonomske politike svih europskih zemalja, a to je Europska centralna banka. Pristajanje na euro je odricanje od vlastitog financijskog i monetarnog suverenizma, od vlastite ekonomske politike i oblačenje luđačke košulje te željezne kugle oko noge i vrata.  Ako ljudi žele biti slobodni, onda bi svaka regija, svaki grad, svako selo trebalo imati vlastitu valutu, a svaki jači grad ili regija/županija vlastitu razvojnu banku. To bi bio pravi kapitalizam i on ne bi bio upravljan niti usmjeravan odozgora. Za istinski pvoratak demokraciji trebao bi uvjetni povratak u rascjepkanost srednjeg vijeka u kojem su postojali gradovi - države i samostalne kneževine u kojoj bi moć upravljanja na lokalnoj razini doista pripadala ne lokalnim šerifima, već građanima, ali ako i lokalnim šerifima, ne i centralnim vladama, centralnim bankama i centralnim državama. Dezintegracija država nužno mora biti posljedica dezintegracije postojećeg financijskog sistema uz apsolutnu diverzifikaciju valuta i energetskih resursa.

to je povratak u kameno doba

zadnja epoha kad su gradovi-drzave bili nezavisni

s brončanim kreću prva okrupljivanja u carstva, svaki tehnološki skok je nešto donosio, i odnosio..

kao i ovaj trenutni, koji je prebrz, i puno više odnosi nego li što donosi.. barem što se tiče autentičnog ljudskog doživljaja i iskustva života
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by dijagram 13/9/2020, 14:11

melkior wrote:
melkior wrote:
melkior wrote:
Gnoti seauton.
Nisu žene tome krive, one su prevarene, ali ne u potpunosti. Ne može se čovjeka doista prevariti ako on sam barem malo, ne želi biti prevaren.
:^0
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 13/9/2020, 16:58

kic wrote:
melkior wrote:Što god da se desi, oni na vrhu će ostati na vrhu. Oni najbogatiji. Mehanizmi kontrole pučanstva su prejaki, a uvijek imaju na raspolaganju dodatne metode skretanja pozornosti ili kontrole populacije putem ograničenog rata, bioterorizma, itd. Ukratko, oni su spremni na sve. Makar, ne vjerujem da je na vrhu piramide britanska kraljica. Ona ne kontrolira SAD niti bi joj američke bogate dinastije samo tako prepustile svoj dio kolača. Stvari su ipak malo kompleksnije. Ona kontrolira zemlje Commonwealtha, ali SAD ne može kontrolirati, a SAD je svjetski hegemon. Također, ona ne kontrolira Rusiju, Kinu, Japan ni Katoličku Crkvu. Ne kontrolira ni Afriku jer Afriku u najvećoj mjeri kontrolira Francuska i njena masonerija. Ne kontrolira ni Španjolsku, osim preko Gibraltara. Ne treba zanemariti ni židovski kapital koji je s obzirom na broj Židova u svijetu i veličinu same izraelske države, daleko nadmašio bilo kakva očekivanja o utjecaju reda veličine jedne takve zemlje. S obzirom na broj stanovnika, veličinu teritorija, financijsku moć, država Izrael/Židovi u svijetu po utjecaju nadmašuju Španjolsku, Italiju, da nema industriju i da EU nije njena prčija, nadmašivali bi i Njemačku. U političkom i diplomatskom smislu država Izrael globalno svakako nadmašuje Njemačku. Pogledajte prosvjede diljem svijeta. Ne postoji zemlja Zapada u kojoj trenutno ne vlada veće nezadovoljstvo građana svojom vlašću i koja prosvjedima pokušava nešto promijeniti, naravno, bez uspjeha. Nitko narodima još nije dojavio da je demokracija  mrtva, umrla je kad su novcem poreznih obveznika sanirane velike banke 2008. godine nakon bankrota Lehman Brothers. Uhićenje Juliana Assangea i sve što se zbivalo s njim te bijeg Edwarda Snowdena u Rusiju kao i slučaj Bradley Manning savršeno pokazuju da su upravo slobodni građani najveći neprijatelj zapadnih elita, i da je na djelu namjerna podjela društva po klasnoj, po rasnoj, po etničkoj, po vjerskoj, po spolnoj osnovi, samo što to rade u otežanim okolnostima s obzirom da živimo u digitalnom dobu i da je lako saznati što se zbiva u svakom kutku svijeta samo klikom miša, a ni mediji više nemaju taj utjecaj koji su imali u doba radija i televizije, jer svatko može streamati događaj uživo i prenositi na Facebooku ili Youtube-u. Upravo zato se i išlo u kupnju Youtube-a od strane Googla, Velikog brata, da se čitava mreža društvenih online servisa zadrži ako već ne u monopolu, a onda barem u oligopolu onih najvećih, a oni ne trpe konkurenciju. 

Za svijet bi bilo zdravo kad bi došlo do nuklearnog rata u kojem bi veliki gradovi i megalopolisi bili razoreni u međusobnom uništenju velikih nuklearnih sila. To bi za one koji prežive (na periferiji)značilo raspad dosadašnjeg financijskog sistema, uključujući i slom centralnih banaka svih država, a dosadašnji svjetski poredak bi zamijenila neka Mad Max shema u kojoj nitko ne bi imao prevagu niti preveliki utjecaj na lokalne prilike, a svjetski monopoli moći i kontrole bi se jednostavno raspali. Ljudi bi se vratili na selo, pokušavali se oporaviti vlastitom poljoprivredom koliko je to moguće, ne bi više bilo velikih dobavnih lanaca i marketa. Žene bi prestale biti emancipirane jer bi svijet prestale gledati  visokih potpetica samorazumijevajući da se država ili njihovi muževi brinu da im ne manjka ptičjeg mlijeka, već bi morale kopati i orati kao i ostali plebs i jebat se za sendvič. I općenito bi se ljudi tukli za kruh odnosno za pšenicu, za kukuruz i ostale opipljive valute, koje život i preživljavanje znače, umjesto za dolare i eure i programiranu inflaciju. 

Ponovit ću još jednom: onaj tko kontrolira stope EURIBOR-a kontrolira i ekonomske politike svih europskih zemalja, a to je Europska centralna banka. Pristajanje na euro je odricanje od vlastitog financijskog i monetarnog suverenizma, od vlastite ekonomske politike i oblačenje luđačke košulje te željezne kugle oko noge i vrata.  Ako ljudi žele biti slobodni, onda bi svaka regija, svaki grad, svako selo trebalo imati vlastitu valutu, a svaki jači grad ili regija/županija vlastitu razvojnu banku. To bi bio pravi kapitalizam i on ne bi bio upravljan niti usmjeravan odozgora. Za istinski pvoratak demokraciji trebao bi uvjetni povratak u rascjepkanost srednjeg vijeka u kojem su postojali gradovi - države i samostalne kneževine u kojoj bi moć upravljanja na lokalnoj razini doista pripadala ne lokalnim šerifima, već građanima, ali ako i lokalnim šerifima, ne i centralnim vladama, centralnim bankama i centralnim državama. Dezintegracija država nužno mora biti posljedica dezintegracije postojećeg financijskog sistema uz apsolutnu diverzifikaciju valuta i energetskih resursa.

to je povratak u kameno doba

zadnja epoha kad su gradovi-drzave bili nezavisni

s brončanim kreću prva okrupljivanja u carstva, svaki tehnološki skok je nešto donosio, i odnosio..

kao i ovaj trenutni, koji je prebrz, i puno više odnosi nego li što donosi..  barem što se tiče autentičnog ljudskog doživljaja i iskustva života
Realan povratak u kameno doba nije baš moguć, osim ako nas uz nuklearni rat ne pohara kuga, guba i kolera, uz to još klimatske promjene uz uzdizanje razine mora i oceana za 2 metra i udar asteroida. Žilava je ljudska vrsta. Čak i da dođe do totalnog uništenja čitave infrastrukture, da nestane struje, neće se desiti u čitavom svijetu nego samo parcijalno. To ti može riješiti samo kvalitetan udar asteroida ili stvarno kvalitetan nuklearni rat, ali onda neće najebati samo megalopolisi. Ja sam govorio uvjetno o ograničenom nuklearnom ratu a ne o totalnom nuklearnom ratu. Ako bi išli na tu opciju, neće preživjeti ni štakori u kanalizaciji. Ili hoće?  Suspect
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by mentalitet 13/9/2020, 17:34

Ne mogu nishta tvrditi ...ne znam shta ce biti sutra a kamo li za 100 godina..Mada je dokazano da primitivnije vrste imaju vecu shansu za prezivljavanje..Mozda nas priroda vrati u prvi razred osnovne pa opet sve iznova..dok jednom ne shvatimo o chemu se radi..a shvatit cemo nikada..jedino mozda chovjek stvoren u kombinaciji sa tehnologiom..Ono ..vjeshtachki bubrezi srce i pluca ..mozak dopunjen nekim programom ...kloniranje i ta sranja..Priroda ne odustaje od formule jachi kvachi...a zashto je to tako ni bog ne zna..Zamisli chovjeka bez emocija..hormona ..empatije..Nece vishe biti potrebni spolovi..dolazit ce sve iz epruvete...a jednom kada postanemo dovoljno savrsheni zbrisat cemo sa zemlje negdje u svemir ostavljajuci je da se konachno odmori i oporavi od chovjeka,.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by melkior 13/9/2020, 18:14

mentalitet wrote:Ne mogu nishta tvrditi ...ne znam shta ce biti sutra a kamo li za 100 godina..Mada je dokazano da primitivnije vrste imaju vecu shansu za prezivljavanje..Mozda nas priroda vrati u prvi razred osnovne pa opet sve iznova..dok jednom ne shvatimo o chemu se radi..a shvatit cemo nikada..jedino mozda chovjek stvoren u kombinaciji sa tehnologiom..Ono ..vjeshtachki bubrezi srce i pluca ..mozak dopunjen nekim programom ...kloniranje i ta sranja..Priroda ne odustaje od formule jachi kvachi...a zashto je to tako ni bog ne zna..Zamisli chovjeka bez emocija..hormona ..empatije..Nece vishe biti potrebni spolovi..dolazit ce sve iz epruvete...a jednom kada postanemo dovoljno savrsheni zbrisat cemo sa zemlje negdje u svemir ostavljajuci je da se konachno odmori i oporavi od chovjeka,.
Istina je malo drugačija. Bog(ovi) su ugradili osigurač prilikom stvaranja čovjeka u njegov DNK. Ovo nije ni prva a možda ni posljednja vosoko razvijena civilizacija. I Atlantida i Lemurija nestale su nakon što je nastupila kataklizma, iz čijeg pepela se počela razvijati onaj dio povijesti koji službena historiografija naziva prethistorijom. A i ta Atlantida bila je tek jedan od 50 prethodno visoko razvijenih civilizacijskih sistema, koji su svi netragom nestali u kataklizmi. Udar asteroida, nuklearni rat, veliki potres, kuga, što god, presudilo je nekadašnjim stanovnicima zemlje. Zašto? Istočni grijeh. Odnosno, da budem precizniji, čovjek ima namjerno ugrađenu industrijsku grešku proizvođača. Njegov duhovni razvoj ne može pratiti njegove intelektualne sposobnosti, stoga će prije ili kasnije, svaka visoko-tehnološka civilizacija morati završiti vlastitim samouništenjem. Kad tog osigurača ne bi bilo, čovječanstvo bi bilo realna prijetnja "bogovima". Biti kao bog, sad poprima sasvim drugačije konotacije u odnosu na ono kako je opisano stvaranje čovjeka u Knjizi postanka. Čovjek ima industrijski ugrađenu serijsku grešku. To ga čini bezopasnim u nekim većim galaktičkim razmjerima.
Čovjek je smrtno biće i ima dušu; to ga čini poželjnom udavačom za razvijene izvanzemaljce, za svakoga onoga tko bi htio glumiti na Zemlji bogove. Strah od smrti čini ga idealnom žrtvom za duhovni reket. 

Istočni grijeh znači da će prije ili kasnije, i to je zapisano u ljudskoj prirodi, u ljudskom DNK, čovjek ustati protiv samog sebe a tehnologija koju će otkriti i kojom će upravljati s vremenom će ga nadmašiti. 

Ima još jedan evolucijski mehanizam koji proizlazi iz građe ljudskog mozga a što određuje i njegovu sudbinu kao zoon politikon-a; čovjek je sposoban učinkovito upravljati samo svojom najužom lokalnom zajednicom. Sve iznad toga jednostavno ga nadilazi. Velike azijske despocije kao što je Kina mogu vladati ogromnim teritorijem i ogromnim brojem ljudi samo zato jer su totalno nehumane i jer svojem pučanstvu negiraju i samu ljudskost, slobodu, osobnost i individualnost. Komunizam u svom najčišćem obliku kao društvo mrava/termita i azijske despocije žute rase pokazuju i dokazuju da postoji velika zabluda kako je čovječanstvo jedna te ista vrsta a da postoji samo razlika među rasama koja je uvjetovana klimatskim okruženjem, odnosno fenotipom koji je s vremenom postao dio genotipa. To nije točno. Na Zemlji postoje više različitih ljudskih vrsta koje su stvorili prema svom liku i modelu različite, često i neprijateljski suprotstavljene, izvanzemaljske civilizacije. Stoga sve ideje o zajedničkoj povijesti ili zajedničkom tijeku povijesti, o bratstvu među svim ljudima koju propagiraju globalističke agende pod krinkom religije ili masonerija su u suštini laž jer se protive samoj ljudskoj prirodi i svrsi postojanja na Zemlji, duševnom razvoju i mogućnosti evolucije svijesti različitih rasa i kultura. Biblija je to odlično opisala legendom o Kuli babilonskoj; pokušaju objedinjavanja svijeta pod jednom vlašću, jednom kulturom, u jednoj misli i jednom cilju. To bogovi/izvanzemaljci neće nikada dozvoliti jer bi takvo ujedinjeno čovječanstvo bila prijetnja njihovim interesima. Čak i kad univerzalna religija govori o bratstvu svih ljudi, propagira laž, odnosno interese jednog boga suprotstavlja interesima ostalih bogova, a oni su međusobno u ratu. 

Čovječanstvo nikada neće biti jedinstveno, nikada neće biti ujedinjeno, a evolucija svijesti, odnosno razvoj duhovnosti ima različitu putanju za svaku rasu posebno. Stoga su multikulturalna društva negacija odnosno blokiranje duhovne svijesti pojedinca i naroda, jer svaki narod ima svog duhovnog nebeskog zaštitnika, svoju dušu, baš kao i svaki pojedinac. I svoj duhovni put. Trpati sve narode i rase u istu kašu znači negirati stvarnost. To se često radi upravo u području društvenih znanosti kao što je sociologija, pod utjecajem marksizma, koja čovjeka doživljava kao nekakvu tabulu rasu, prazan list papira u kojeg možeš trpati svakakvim smećem i sadržajem, ovisno o programu i planu. 

Evolucija ljudske svijesti, što je smisao života postojanja ljudskih vrsta na Zemlji, može biti samo u okviru vlastite rase i vlastite kulture, i kao takva strogo individualna, jer i duhovnost pretpostavlja individualnu odgovornost, a ona se ne može  odvojiti od kulturnog naslijeđa prema kojem funkcioniraju s majčinim mlijekom usvojeni mentalni obrasci, te naravno, osobnu nadgradnju, vlastito životno iskustvo i odabire. 

Nikad se bijelci i crnci neće moći uzajamno razumjeti i dogovoriti, niti će to ikada uspjeti Kinezi i Arapi, Indijanci i Španjolci, jer imaju različit duhovni put i duhovnu sudbinu, sudbinu vrste kao takve. Vrhunac tolerancije jest poštovanje različitosti, ali inzistirati na jedinstvu u različitosti, nešto kao united colours of Benneton, je totalna glupost, pače, kriminal. Svaka globalistička agenda je u suštini kriminal protiv čovječanstva u cjelini, jer ne postoji apstraktan čovjek, ne postoji čovjek kao ideja, osim u zamisli Božjoj, a On ga ionako nije zamislio kao apstraktnog, bezličnog, transrodnog pojedinca koji to možda i nije nego je eventualno i Borg, ovisno o ugrađenom čipu kompanije koja ima više bezobrazluka i novca.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by IL Risorto 13/9/2020, 19:47

Zanimljiva tema i zanimljivi sugovornici.Svatko od vas ima zanimljive teze,te vjerojatno i razloge zašto stoji iz tih teza.
Nemam volje pisati jedne te iste plahte od teksta,jer svi mi znamo tko što zastupa.
Zanimljive su mi melkiorove teze,neke se čak poklapaju s mojim.
No da ne duljim..krajnji cilj,transhumanizam,umjetna inteligencija i eugenizam kao temelji budućnosti i stepenica u evoluciji čovječanstva.
Vladajući krugovi na Zapadu najviše se boje toga da progovori narod - Page 3 Canvas17
Vladajući krugovi na Zapadu najviše se boje toga da progovori narod - Page 3 Canvas16

Sve u svemu,kao što Longi kaže,,opusti se i uživaj'' svaki otpor je uzaludan.Besmisleno je trošiti svoje vrijeme na bilo što drugo izuzev na samog sebe.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by immortal 13/9/2020, 20:27

T. wrote:Ko da je na istoku drugačije...
Sve je to ista pašta...
Nema napretka dok se ne podigne svijest ljudi...
Zapravo je ovo što se naziva napretkom ili progresom, nazadak odnosno regres...
Ljudska rasa velikim koracima  vraća se unatrag...
zato jer se napredak pokazao nazadnim po mnogim pitanjima

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics