Vladajući krugovi na Zapadu najviše se boje toga da progovori narod
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vladajući krugovi na Zapadu najviše se boje toga da progovori narod
Prosječno računalo danas bi dobilo Kasparova u šahu kad se sjeti. A mi pričamo o napretku? Napretku čega točno? Ljudske vrste?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Mushkarce je pokvarila pohlepa za lovom i za mocima svih vrsta..a zato su krive zene koje daju potporu lopovima i kriminalcima jer njih boli pichka kako je on doshao do te love,,,najvaznije joj je se pokaze u nekoj brendiranoj obuci ili odjeci,,,da rashiri noge u nekom skupom autu nema veze kaje marke je..A ti mushki slabici koji nemaju nishta lijepo u sebi da bi privuklo pravu zenu uglavnom privlache one zadnje kurave ...pa jebiga zakrpa nadje uvijek krpu ..i tako se svijet vrti u krug..laprdajuci i spinajuci ,,prodavajuci muda pod bubrege jedni drugima gledajuci kako ce tko koga zajashiti..Providan i dosadan svijet...jebaji ga ..najpametnije je izbjegavati ga..
Kakav je*eni skok?melkior wrote:Čovječanstvo jednostavno nije bilo spremno za ubrzani tehnološki skok u posljednjih nekoliko desetljeća. Digitalna revolucija je totalno razvalila sve koncepte i aluzije da je velikim sustavima moguće i lako upravljati. Stvar je u tome da su svi veliki sustavi tromi dinosauri koji se teško prilagođavaju promjenama. Nisi ni vječno mlad, a s godinama promjene postaju sve brže a ljudska sposobnost adaptiranja na iste sve teža. Sve nas je vrijeme pregazilo, samo je pitanje jesmo li toga svjesni. Što nam ostaje kao alternativa? Utrkivanje sa kvantnim računalima i umjetnom inteligencijom? Unaprijed smo izgubili.T. wrote:Ko da je na istoku drugačije...
Sve je to ista pašta...
Nema napretka dok se ne podigne svijest ljudi...
Zapravo je ovo što se naziva napretkom ili progresom, nazadak odnosno regres...
Ljudska rasa velikim koracima vraća se unatrag...
'Pronalasci' koji su postojali već tko zna kada...
Internet je konjska zaprega u odnosu na ferrari, povezanost ljudi na razini svijesti...
Još ne shvaćaju kako su i zašto građene piramide...
Od mramornih palača s pozlaćenim kupolama 'napredovali' smo do betonskih kocaka...
Od slobodne i besplatne energije iz etera 'napredovali' smo do ugljena i nafte...
Itd., ne da mi se niti pisat dalje koliko sam nad*kan i ljut...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
melkior wrote:Nije bitno što govori nego tko govori? Ali dobro govori. Problem u eliminiranju ljudi je taj da kad ih jednom počneš eliminirati, eliminirat ćeš ih sve.mentalitet wrote:melkior wrote:Svaka vlast utemeljena na laži i strahu prije svega drži za svog najvećeg neprijatelja - vlastiti narod.
Nije losha misao ali neko moje iskustvo kada je u pitanju narod aj bi sve na jednu rechenicu...Jebo majku svoju narod ima vlast onakvu kakvu zasluzuje..A ovo slovensko filozofiranje mi ide na kurac..za shta se taj borio 1990..pa za ono shto sada ima u svojoj zloveniji i EU..Sumnjam da se borio protiv EU..ali zna prodavati muda pod bubrega..Lako je biti general nakon bitke..chista samo promocija..kao i onaj Zizek..tipichna zlovenska shkola..Kada bih ga sreo ja bi mu rekao..ma marsh u pichku materinu pa tamo jodlaj u svojoj dezeli..
Ja ne mislim da su svi ljudi isti ali je ochito da su agresivniji a ne pametniji ispali na povrshinu i to valjda kroz povijest teche kao pravilo..dok neshto ne pritisnesh jako nece ni iskochiti iz svog lezishta ..zakon fizike..Ali se drzim jedne pjesme koju sam chuo na radio sljemenu iz djecije emisije i poeziji..jedna curica od 12 godina je napisala ove rijechi koje sam zapamtio.
Evo opet nad Zagrebom pada noc
nestaje dan
Kada prave ljubavi nema
bolje je ostati sam
Tako je i sa prijateljima i kvalitetnim ljudima kojima bi se trebali okruzivati...ali prvenstveno biti rigorozan prema samom sebi pa onda od drugih ochekivati neshto shto cete obogatiti i napraviti boljim i ljepshim ljudskim bicem..Kuzish..Ima jako dobrih i pravih ljudi ali su se zavukli u rupe i vjeruju da su svi pokvareni,,,ja vjerujem da ima vishe onih koji su pozitivniji nego onih pokvaren u svakom pogledu ali se ne istichu nego su se zavukli u svoje rupe i pojedinachno chkome u njima dok ovi koji su agresivni nastupaju u choporu pa imamo privid da je sve loshe i pokvareno.
melkior likes this post
A gle, vrijeme silovito ubrzava i događaji te zbivanja postaju sve ubrzanija, a naš životni stil sve brži, površniji jer su i zahtjevi koje pred nas postavlja moderno društvo, moderna ekonomija, moderno školstvo, moderni mediji, postali takvi da ih više ne može poloviti ni jebeni Bond, James Bond. Do jedne tehnološke razine čovjek je upravljao procesima. Problem današnjice jest u tome da čovjek danas više ne upravlja ni sobom a kamoli društvenim procesima. Čak ni elite više ne upravljaju procesima. procesi su zadobili vlastitu dinamiku i ostavili nas sve u prašini, zahvaljujući globalnoj ekonomiji, kompjutorima, smartfonima, lajkovima, marketingu i jakim farmaceutskim kompanijama i osiguravajućim kućama koje čitavu medicinu financijski i etički samo strpaju u džep, pa se čudimo korupciji na fakultetima i korumpiranim znanstvenicima koji rade za megakompanije i namještaju rezultate studija. Tipičan primjer je Monsanto. Postali smo glupi, letargični i nemoćni, bombardirani vijestima, a uskraćeni za pravu informaciju. Novinarstvo je šaptom palo a nitko nema vremena istraživati pravo stanje. Zato i cvjetaju sve moguće teorije zavjere. Ne kažem da nisu istinite, povjesničari su odavno utvrdili da se povijest sastoji od nepreglednog niza urota i zavjera, samo što su sve one bile male i ograničenog dosega. Ponekad i tim "elitama" pridajemo veću moć nego što ju zaslužuju, a opet, našim vlastitim imitiranjem dajemo im legitimitet. Orwellovo društvo distopije savršeno se slaže s Big Brother -ovom utopijom vizionara Aldousa Huxleya. Država i kompanije nam možda i oduzimaju slobodu, ali mi smo im tako radosno tu slobodu prepustili, pa se pitam nije li se radilo o udruženom zločinačkom pothvatu, o samoubojstvu iz zasjede i s leđa?mentalitet wrote:Mushkarce je pokvarila pohlepa za lovom i za mocima svih vrsta..a zato su krive zene koje daju potporu lopovima i kriminalcima jer njih boli pichka kako je on doshao do te love,,,najvaznije joj je se pokaze u nekoj brendiranoj obuci ili odjeci,,,da rashiri noge u nekom skupom autu nema veze kaje marke je..A ti mushki slabici koji nemaju nishta lijepo u sebi da bi privuklo pravu zenu uglavnom privlache one zadnje kurave ...pa jebiga zakrpa nadje uvijek krpu ..i tako se svijet vrti u krug..laprdajuci i spinajuci ,,prodavajuci muda pod bubrege jedni drugima gledajuci kako ce tko koga zajashiti..Providan i dosadan svijet...jebaji ga ..najpametnije je izbjegavati ga..
2015-08-09
Fino rekao sam vam doma i spavat u bunker i čekat da sve ovo okolo propadne.
Nostradamus nije prorok nego vremenski putnik. Podaci su 100% točni.
Nostradamus nije prorok nego vremenski putnik. Podaci su 100% točni.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
http://www.alternativnahistorija.com/T. wrote:Kakav je*eni skok?melkior wrote:Čovječanstvo jednostavno nije bilo spremno za ubrzani tehnološki skok u posljednjih nekoliko desetljeća. Digitalna revolucija je totalno razvalila sve koncepte i aluzije da je velikim sustavima moguće i lako upravljati. Stvar je u tome da su svi veliki sustavi tromi dinosauri koji se teško prilagođavaju promjenama. Nisi ni vječno mlad, a s godinama promjene postaju sve brže a ljudska sposobnost adaptiranja na iste sve teža. Sve nas je vrijeme pregazilo, samo je pitanje jesmo li toga svjesni. Što nam ostaje kao alternativa? Utrkivanje sa kvantnim računalima i umjetnom inteligencijom? Unaprijed smo izgubili.T. wrote:Ko da je na istoku drugačije...
Sve je to ista pašta...
Nema napretka dok se ne podigne svijest ljudi...
Zapravo je ovo što se naziva napretkom ili progresom, nazadak odnosno regres...
Ljudska rasa velikim koracima vraća se unatrag...
'Pronalasci' koji su postojali već tko zna kada...
Internet je konjska zaprega u odnosu na ferrari, povezanost ljudi na razini svijesti...
Još ne shvaćaju kako su i zašto građene piramide...
Od mramornih palača s pozlaćenim kupolama 'napredovali' smo do betonskih kocaka...
Od slobodne i besplatne energije iz etera 'napredovali' smo do ugljena i nafte...
Itd., ne da mi se niti pisat dalje koliko sam nad*kan i ljut...
Sve ti je lijepo objašnjeno. Škole odavno ne služe za edukaciju nego za indoktrinaciju i unifikaciju. Naravno. Naravno, ljepota i svrha postojanja jest u kreativnom potencijalu koji se ostvaruje u izgradnji, ali škole su prve koje ubijaju svaku kreativnost i slobodu.
Sve je odavno rečeno, sve je odavno znano.
2015-08-09
Spavajte doma i mozak na pašu. Makneš se od svega , ljudi , žena , posla , svega i samo spavaš.
Natalitet kolaps a onda stiže drugi masovni val imigranata iz Azije i Afrike i počima treći svjetski rat jer se diže antiislamska desnica u Njemačkoj i ostatku zapadne Europe.
Slom.
Natalitet kolaps a onda stiže drugi masovni val imigranata iz Azije i Afrike i počima treći svjetski rat jer se diže antiislamska desnica u Njemačkoj i ostatku zapadne Europe.
Slom.
2014-04-11
jesul ovaj intervju na zidicu obavili?
ako nisu sto nisu?
ako nisu sto nisu?
2014-04-19
Pristali smo na svijet u kojem se sve vrti oko love, seksa i moći.mentalitet wrote:Mushkarce je pokvarila pohlepa za lovom i za mocima svih vrsta..a zato su krive zene koje daju potporu lopovima i kriminalcima jer njih boli pichka kako je on doshao do te love,,,najvaznije joj je se pokaze u nekoj brendiranoj obuci ili odjeci,,,da rashiri noge u nekom skupom autu nema veze kaje marke je..A ti mushki slabici koji nemaju nishta lijepo u sebi da bi privuklo pravu zenu uglavnom privlache one zadnje kurave ...pa jebiga zakrpa nadje uvijek krpu ..i tako se svijet vrti u krug..laprdajuci i spinajuci ,,prodavajuci muda pod bubrege jedni drugima gledajuci kako ce tko koga zajashiti..Providan i dosadan svijet...jebaji ga ..najpametnije je izbjegavati ga..
Alternativna historija čovječanstva kaže da je nekoć postojalo zlatno doba. To je bilo prvo doba, a tim dobom vladala je duhovna elita, najbolji od najboljih, istinski majstori svjetlosti.
Onda je s vremenom čovječanstvo palo. Korumpiralo se. nastupilo je 2. doba, a onu prvotnu elitu zamijenili su ratnici. Bilo je to doba heroja, titana i polubogova u kojem Istina, Dobrota i Ljepota nije nikla samorazumljiva, već se za nju trebalo izboriti.
nakon toga je čovječanstvo još jednom doživjelo korupciju i pad u 3. doba. Ratničku aristokraciju zamijenila je najgora od svih - ona financijsko-trgovačka. Nema morala, nema skrupula, nema znanja i to smatra svojim vrlinama.
2015-08-09
Melk imas neku literaturu u tom smislu?melkior wrote:Pristali smo na svijet u kojem se sve vrti oko love, seksa i moći.mentalitet wrote:Mushkarce je pokvarila pohlepa za lovom i za mocima svih vrsta..a zato su krive zene koje daju potporu lopovima i kriminalcima jer njih boli pichka kako je on doshao do te love,,,najvaznije joj je se pokaze u nekoj brendiranoj obuci ili odjeci,,,da rashiri noge u nekom skupom autu nema veze kaje marke je..A ti mushki slabici koji nemaju nishta lijepo u sebi da bi privuklo pravu zenu uglavnom privlache one zadnje kurave ...pa jebiga zakrpa nadje uvijek krpu ..i tako se svijet vrti u krug..laprdajuci i spinajuci ,,prodavajuci muda pod bubrege jedni drugima gledajuci kako ce tko koga zajashiti..Providan i dosadan svijet...jebaji ga ..najpametnije je izbjegavati ga..
Alternativna historija čovječanstva kaže da je nekoć postojalo zlatno doba. To je bilo prvo doba, a tim dobom vladala je duhovna elita, najbolji od najboljih, istinski majstori svjetlosti.
Onda je s vremenom čovječanstvo palo. Korumpiralo se. nastupilo je 2. doba, a onu prvotnu elitu zamijenili su ratnici. Bilo je to doba heroja, titana i polubogova u kojem Istina, Dobrota i Ljepota nije nikla samorazumljiva, već se za nju trebalo izboriti.
nakon toga je čovječanstvo još jednom doživjelo korupciju i pad u 3. doba. Ratničku aristokraciju zamijenila je najgora od svih - ona financijsko-trgovačka. Nema morala, nema skrupula, nema znanja i to smatra svojim vrlinama.
Guest- Guest
http://www.alternativnahistorija.com/AH1.htmLegendovich wrote:Melk imas neku literaturu u tom smislu?melkior wrote:Pristali smo na svijet u kojem se sve vrti oko love, seksa i moći.mentalitet wrote:Mushkarce je pokvarila pohlepa za lovom i za mocima svih vrsta..a zato su krive zene koje daju potporu lopovima i kriminalcima jer njih boli pichka kako je on doshao do te love,,,najvaznije joj je se pokaze u nekoj brendiranoj obuci ili odjeci,,,da rashiri noge u nekom skupom autu nema veze kaje marke je..A ti mushki slabici koji nemaju nishta lijepo u sebi da bi privuklo pravu zenu uglavnom privlache one zadnje kurave ...pa jebiga zakrpa nadje uvijek krpu ..i tako se svijet vrti u krug..laprdajuci i spinajuci ,,prodavajuci muda pod bubrege jedni drugima gledajuci kako ce tko koga zajashiti..Providan i dosadan svijet...jebaji ga ..najpametnije je izbjegavati ga..
2015-08-09
melkior wrote:A gle, vrijeme silovito ubrzava i događaji te zbivanja postaju sve ubrzanija, a naš životni stil sve brži, površniji jer su i zahtjevi koje pred nas postavlja moderno društvo, moderna ekonomija, moderno školstvo, moderni mediji, postali takvi da ih više ne može poloviti ni jebeni Bond, James Bond. Do jedne tehnološke razine čovjek je upravljao procesima. Problem današnjice jest u tome da čovjek danas više ne upravlja ni sobom a kamoli društvenim procesima. Čak ni elite više ne upravljaju procesima. procesi su zadobili vlastitu dinamiku i ostavili nas sve u prašini, zahvaljujući globalnoj ekonomiji, kompjutorima, smartfonima, lajkovima, marketingu i jakim farmaceutskim kompanijama i osiguravajućim kućama koje čitavu medicinu financijski i etički samo strpaju u džep, pa se čudimo korupciji na fakultetima i korumpiranim znanstvenicima koji rade za megakompanije i namještaju rezultate studija. Tipičan primjer je Monsanto. Postali smo glupi, letargični i nemoćni, bombardirani vijestima, a uskraćeni za pravu informaciju. Novinarstvo je šaptom palo a nitko nema vremena istraživati pravo stanje. Zato i cvjetaju sve moguće teorije zavjere. Ne kažem da nisu istinite, povjesničari su odavno utvrdili da se povijest sastoji od nepreglednog niza urota i zavjera, samo što su sve one bile male i ograničenog dosega. Ponekad i tim "elitama" pridajemo veću moć nego što ju zaslužuju, a opet, našim vlastitim imitiranjem dajemo im legitimitet. Orwellovo društvo distopije savršeno se slaže s Big Brother -ovom utopijom vizionara Aldousa Huxleya. Država i kompanije nam možda i oduzimaju slobodu, ali mi smo im tako radosno tu slobodu prepustili, pa se pitam nije li se radilo o udruženom zločinačkom pothvatu, o samoubojstvu iz zasjede i s leđa?mentalitet wrote:Mushkarce je pokvarila pohlepa za lovom i za mocima svih vrsta..a zato su krive zene koje daju potporu lopovima i kriminalcima jer njih boli pichka kako je on doshao do te love,,,najvaznije joj je se pokaze u nekoj brendiranoj obuci ili odjeci,,,da rashiri noge u nekom skupom autu nema veze kaje marke je..A ti mushki slabici koji nemaju nishta lijepo u sebi da bi privuklo pravu zenu uglavnom privlache one zadnje kurave ...pa jebiga zakrpa nadje uvijek krpu ..i tako se svijet vrti u krug..laprdajuci i spinajuci ,,prodavajuci muda pod bubrege jedni drugima gledajuci kako ce tko koga zajashiti..Providan i dosadan svijet...jebaji ga ..najpametnije je izbjegavati ga..
Primijetio sam i prije da imash veoma dobar logichki nachin razmishljanja pa se vidi kroz tvoje tipkanje da si josh svoj i da razmishljash dosta kritichki prema svemu shto te dotiche..NIje podilazenje jer to bi bilo protiv moje filozofije zivota ali ti imash jako zdrav pristup i razmishljanje,,,otkrivanje i detektiranje problema na hrvatskom ali i svjetskom nivou..Cijenim tvoje upise i uvijek neshto nauchim ili potvrdim svoje razmishljanje kroz tvoje tekstove..jako mi je drago shto postoje josh takvi ljudi u Hrvatskoj koji su svoji i kojima nitko ne moze isprati mozak.Slazem se sa tvojim iznijetim tezama i potpisujem od slova do slova ono shto si ovdje donio..Svaka chast..ali mozda ja karikiram kada tvrdim da bi jedan zagorski seljak bolje upravljao Hrvatskom nego sto nazovimo ih Dr.Mr.jer taj seljak je josh poshten a ova obrazovana smeca su kupljena i zato ih izbjegavam zvati znanstvenicima ..Sve se svelo na lovu...tko ima vishe ..kakva mu je kuca...koji auto vozi..i nije mu to vazno ako drugi ne znaju za to ..kuzish..Kompleksi manje vrijednosti i sirotinje u kojoj su odrasli pa to nadokandjuju materijalnom moci..ali ja ipak mislim da se pravo prijateljstvo ne moze kupiti lovom,,,prava ljubav josh manje...zdravlje ..itd..Poremecen je sustav vrijednosti pa mlade uche da je recimo sramota znati cirilicu citati a ja bi volio da baratam josh sa nekim jezikom ubrajajuci ove koje znam .Shkolski sustav odgaja djecu koja samo potvrdjuju a kritichki nachin razmishljanja je nepozeljan...da ne govorim o tome kako je kreativnost zamijenjena glupim kopiranjem uglavnom svega shto je loshe po ljudski rod.
http://galaksija.com/planeta/hijerarhija_vanzemaljaca.pdf
2015-08-09
melkior wrote:http://galaksija.com/planeta/hijerarhija_vanzemaljaca.pdf
Ma boli mene kurac za njihovu galaksiju i hijerarhiju..Ja sam igradio svoju galaksiju i hijerarhiju u kojoj sam ja pochetak i kraj..nema nishta izmedju ...toga se drzim kao pijan plota..jer se potvrdilo da je moguce zivjeti izvan njihovog sistema..Od mene zasigurno nece dobiti ni 1 $ kamate od kredita..kupujem sve gotovinom i samo sa gotovinom radim ..izbjegavam njihove sisteme koji su puni raznih zamki jer o tome necu uopce da razmishljam,,Jednostavno od mene nemaju koristi ali zato ja od sebe i svoga rada imam..neka mi pushe kurac sa svojim tehnologijama,,et:)))
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
Amerika je vanzemaljac. Doslovno.
2014-04-11
https://www.scribd.com/doc/280639534/William-Engdahl-Bogovi-Novca-PDFmentalitet wrote:melkior wrote:http://galaksija.com/planeta/hijerarhija_vanzemaljaca.pdf
Ma boli mene kurac za njihovu galaksiju i hijerarhiju..Ja sam igradio svoju galaksiju i hijerarhiju u kojoj sam ja pochetak i kraj..nema nishta izmedju ...toga se drzim kao pijan plota..jer se potvrdilo da je moguce zivjeti izvan njihovog sistema..Od mene zasigurno nece dobiti ni 1 $ kamate od kredita..kupujem sve gotovinom i samo sa gotovinom radim ..izbjegavam njihove sisteme koji su puni raznih zamki jer o tome necu uopce da razmishljam,,Jednostavno od mene nemaju koristi ali zato ja od sebe i svoga rada imam..neka mi pushe kurac sa svojim tehnologijama,,et:)))
2015-08-09
No problem je da čak i ako bi uništio Ameriku ne bi vanzemaljce jer oni bi onda samo sklopili novi ugovor s pobjedničkom vladom na planeti i idemo iz početka.RayMabus wrote:Amerika je vanzemaljac. Doslovno.
2014-04-11
Trenutno su dvije velike negativne vanzemaljske frakcije na planeti. Jedna u Americi a druga u Kini. Prije je bila isto ta jedna u Americi a druga u SSSRu.
No to nije vidljivo jer u tim državama postoje tajne vlade koje blokiraju to da itko išta zna o njihovim poslovima.
No to nije vidljivo jer u tim državama postoje tajne vlade koje blokiraju to da itko išta zna o njihovim poslovima.
2014-04-11
koristi se Kabalom sa svojim različitim razinama sefirota, da pokaže gdje se u hijerarhiji nalaze vanzemaljci i bestjelesna bića. Vidi slikuispod.
koristi se Kabalom sa svojim različitim razinama sefirota, da pokaže gdje se u hijerarhiji nalaze vanzemaljci i bestjelesna bića. Vidi slikuispod.
Conscienza –Vrhovna Jedinstvena Božanska Svijest
Secondo Creatore –Drugi Kreator iz “tamnog univerzuma
”Primo Creatore –Prvi Kreator iz “Našeg Svjetlosnog Univerzuma
”Anima Secondo Creatore –Duša Drugog Kreatora
Adam Kadmon (UP) –Primordijalni čovjek, lik oca
Uomo Con Anima –Čovjek sa Dušom
Alieno Corporeo –Tjelesni vanzemaljci (sa tijelom)
Alien Incorporeo –Bestjelesni vanzemaljci (crne sjene)
Uomo SENZA anima–Čovjek bez Duše
Golem -GOLEM JE INTERESANTAN LIK IZ ŽIDOVSKOGFOLKLORA....
Znate li što je na dnu hijerarhije po Kabali? Roboti. Čovjek bez duše.
Conscienza –Vrhovna Jedinstvena Božanska Svijest
Secondo Creatore –Drugi Kreator iz “tamnog univerzuma
”Primo Creatore –Prvi Kreator iz “Našeg Svjetlosnog Univerzuma
”Anima Secondo Creatore –Duša Drugog Kreatora
Adam Kadmon (UP) –Primordijalni čovjek, lik oca
Uomo Con Anima –Čovjek sa Dušom
Alieno Corporeo –Tjelesni vanzemaljci (sa tijelom)
Alien Incorporeo –Bestjelesni vanzemaljci (crne sjene)
Uomo SENZA anima–Čovjek bez Duše
Golem -GOLEM JE INTERESANTAN LIK IZ ŽIDOVSKOGFOLKLORA....
Znate li što je na dnu hijerarhije po Kabali? Roboti. Čovjek bez duše.
2015-08-09
Sve je to divno krasno no ni ti ni većina ih nikad nećete susresti ( bolje za vas ) nego gledate njihove pijunske zemaljske vlade kako pokušavju steči kontrolu nad državama i stanovništvom.
Ja nisam većina. Sad fino lagano slom nataliteta i trpačina ljudskim šljamom koji se nikad neće integrirati u ta društva i postati poslušni robovi.
Ako želiš razbiti njihov sistem pobij ovce.
Ja nisam većina. Sad fino lagano slom nataliteta i trpačina ljudskim šljamom koji se nikad neće integrirati u ta društva i postati poslušni robovi.
Ako želiš razbiti njihov sistem pobij ovce.
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ranković Ostoja:Ne uzimamo otiske, jer se toga boje :D
» Marijana Petir, zastupnica u Europskom parlamentu ‘Ponosna sam na hrvatski narod i na njegovu odanost Bogu! Ako smo zbog toga nekome trn u oku, neka!
» Hrvatska je zemlja s najviše sudaca i najviše neriješenih sudskih procesa u EU
» nisu maskare krive vec onaj tko progovori o maskarama , zvuci poznato ?
» Španjolska: vladajući se prijete katalonskom vođi sa smaknućem
» Marijana Petir, zastupnica u Europskom parlamentu ‘Ponosna sam na hrvatski narod i na njegovu odanost Bogu! Ako smo zbog toga nekome trn u oku, neka!
» Hrvatska je zemlja s najviše sudaca i najviše neriješenih sudskih procesa u EU
» nisu maskare krive vec onaj tko progovori o maskarama , zvuci poznato ?
» Španjolska: vladajući se prijete katalonskom vođi sa smaknućem
Page 2 of 4