OK, Pipi je pobijedio
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: OK, Pipi je pobijedio
Tko je prije pio Pipi,vjerojatno će i dalje a oni koji su ustali na zadnje noge zbog ove reklame,vjerojatno i onako loču nekakvu kvasinu.Hektorović wrote:Legendovich wrote:bed je sto se za dati posao mora uposliti ne neki Pi-jar pederko,koji puca na lajkove na mrezama,nego ekspert za razvoj trzista...bar tako rade u kompetentnim firmama
Unajmi se agencija, marketing agencija razvija brand strategiju i kampanje... naravno neki pederi koji tamo rade uhvatili su gazdu i krenuli ga obrađivati kako je baš upravo ovo nužno za rebrand proizvoda.
Možda i hoće izgubit neke mušterije,međutim koliko vidim na njihovj FB stranici,neke će i dobit,koji će iz inata sad kupovat Pipi
Koliko čujem u jednoj političkoj stranci navodno planiraju na svojoj konvencij posluživat Pipi,samo da bi se izrugivali s primitivizmom.
Ne pamtim kad sam zadnji put kupio Pipi,ali sad bi kupio upravo radi tih zatucanih katoličkih kozojeba.
Ta licemjerna,zatucana pedofilska sekta,milijardu puta su odvratniji od pedera.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
S dobro uglavljenom robom na trzistu,stjeces povjerenje potrosaca i daljnji proizvodi ce gladje ulaziti na trziste..
mosh imati vrhunsku robu,ako niisi,odnosno brend nije "kuul",mosh odhebati posel
mosh imati vrhunsku robu,ako niisi,odnosno brend nije "kuul",mosh odhebati posel
Guest- Guest
ovijah godina je u autosvijetu bio "kuul" Mini cooper..u biti kakica,dobro uvedena na trziste..
Ako Ajroun men moze voziti audi,naravno da svi trebaju voziti Audi..to je tako prirodno..svi cemo se ossjecati kao Ajron-men..i jebati najbolje komade kao on..mdaaa...
Ako Ajroun men moze voziti audi,naravno da svi trebaju voziti Audi..to je tako prirodno..svi cemo se ossjecati kao Ajron-men..i jebati najbolje komade kao on..mdaaa...
Guest- Guest
Zar vi mislite da će samo homići sad kupovat Pipi ?vuksadinare wrote:Pipi je shvatio da su homici ipak manje trziste...
Vi zaboravljate kako je u Hrvatskoj značajan udio stanovništva lijevo-liberalnih političkih svjetonazora a kad majmmun poput Batarela oglasi se oko neke banalne stvari kao ta bezvezna reklama,onda je to kao crvena krpa svima onima koji ne mogu smislit kaptolsku bagru i njihove podguze muhe poput Batarela.
Zanimljivo kako u jednoj raspravi prije nego se oformila grupa za skupljanje peticije roditelja koji se protive da im djeca idu na vjeronauk,koji se suptilnim putem nameće pod izlikom epidemioloških mjera,spiminjalo i ovo piće,,Pipi'' Nitko od tih roditelja nije homić,ali svi su zgroženi što se crkvenjačka stoka petlja u svaki kurac,te su neki rekli kako će sad iz inata kupovat Pipi.
Pipi bi moga bit maskota u nekakvom svojevrsnom građanskom buntu protiv terora katoličke crkve u društvu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:
Zar vi mislite da će samo homići sad kupovat Pipi ?
Vi zaboravljate kako je u Hrvatskoj značajan udio stanovništva lijevo-liberalnih političkih svjetonazora
Kao i kod stripova ili filmova ili videoigara ili žileta za brijanje ili oružja vjerojatno će se pokazati da progresivci uglavnom daju online podršku ali zato slabo kupuju proizvod. Get woke go broke.
catabbath-
2015-08-22
pasivni krajeviepikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:općenito, populacija koja se da ucijeniti porijeklom je osjetljiva, te se lako izmanipulira od strane bilo kakve kvazi ili stvarne elite. U boljem slučaju stvarne ali najčešće a posebno u hrvatskom slučaju tipične malograđanštine...i to se tako perpetuira :)
Sad se mislim stari i dida hvataju za glave ... Tko će sad da ga se vidi sa ovim pipijem u ruci... Pa nije mu tržište sam francisco...
A ovaj misli da je pr genije pošto ga ekipica hvali na sav glas, prošao mu rebrand i dokazao kako je napredan :)
kao što rekoh iz pasivnih krajeva punokrvna malograđanština
pogeldaj tomića ili našeg forumskog debu :)
dok si kao klinac igrao se vukojebinama srednje bosne i usore ja bi izasao iz kuce i gurnuo prst u more da se povezem sa svijetom
ne mozes to nadoknadit u stare dane s 3 kuce 2 broda i gihtom kolega
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:
a najgore, gazda Hercegovac
iz pasivnih krajeva vrbuje se punokrvna malograđanština
Ma prepustili su firmu “malom” da se pokaže kao biznismen
Dokazuje urbanost
ma da to je dida tajkun kupio unučiću, a ovaj ne voli da ga zajebavaju da je hercegovac pa...
debotoijusto wrote:pasivni krajeviepikur37 wrote:Hektorović wrote:
Sad se mislim stari i dida hvataju za glave ... Tko će sad da ga se vidi sa ovim pipijem u ruci... Pa nije mu tržište sam francisco...
A ovaj misli da je pr genije pošto ga ekipica hvali na sav glas, prošao mu rebrand i dokazao kako je napredan :)
dok si kao klinac igrao se vukojebinama srednje bosne i usore ja bi izasao iz kuce i gurnuo prst u more da se povezem sa svijetom
Auch...
darth_vader-
2014-04-17
marcellus wrote:
ma da to je dida tajkun kupio unučiću, a ovaj ne voli da ga zajebavaju da je hercegovac pa...
Ma Dida je to ionako kupio zbog nekretnina...
Htjeli su to prije njih i Stanići, ne zbog firme, nego zbog predobrog zemljišta...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
glavna nekretnina je na pomorskom dobru , to 0 bodova za mesetarenjeHektorović wrote:marcellus wrote:
Htjeli su to prije njih i Stanići, ne zbog firme, nego zbog predobrog zemljišta...
2014-04-12
debotoijusto wrote:glavna nekretnina je na pomorskom dobru , to 0 bodova za mesetarenjeHektorović wrote:marcellus wrote:
:) Nisu samo oni u igri, tu je još velikih igrača ... Sve ono postaje turistička zona i novi nukleus razvoja.
2018-04-10
Hektorović wrote:debotoijusto wrote:glavna nekretnina je na pomorskom dobru , to 0 bodova za mesetarenje
:) Nisu samo oni u igri, tu je još velikih igrača ... Sve ono postaje turistička zona i novi nukleus razvoja.
2018-04-10
debotoijusto wrote:pasivni krajeviepikur37 wrote:Hektorović wrote:
taman da do lakta gurneš ruku u more...ti si primjer malograđanštine...a ovim postom to si i potvrdio ;)
ne diraj mi giht :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:debotoijusto wrote:pasivni krajeviepikur37 wrote:
taman da do lakta gurneš ruku u more...ti si primjer malograđanštine...a ovim postom to si i potvrdio ;)
ne diraj mi giht :)
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pipi lansirao novu reklamu
» pokrenut blic-bojkot 'pipi'...
» Miroslav Škoro: Pipi Duga Čarapa
» MOST pobijedio i u Rimu
» HDZ već pobijedio u 44 općine i 4 grada
» pokrenut blic-bojkot 'pipi'...
» Miroslav Škoro: Pipi Duga Čarapa