Pipi lansirao novu reklamu
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Pipi lansirao novu reklamu
https://www.index.hr/magazin/clanak/nova-reklama-za-pipi-postala-hit-dva-muskarca-leze-na-plazi-i-drze-se-za-ruke/2209461.aspx?index_ref=read_more_d
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Pipi lansirao novu reklamu
Nakon simbola ženstvenosti Ane Sasso i simbola dalmatinskog mačo muškarca Veljka Rogošića "Pipi" se ovako srozao reklamirajući nešto što u Dalmaciji,napose na dalmatinskim plažama,nikada nije imalo prođu.
2014-04-22
Samo se ti smej!!!RayMabus wrote:
U posljednje vrijeme u području pod tvojom ingerencijom,dešavaju se nedopustive stvari.
Premlaćivanje onog nesretnika i ova reklama kapi su koje su prelile čašu strpljenja.
Zaslužuješ da budeš ražalovan i da ti se osim čina oduzmu i sva odlikovanja GF.
2014-04-22
Slobodno oduzmi , ne patim od činova nit mi se zapovjeda nečim.
Ja ću se nasmijat na ovu reklamu a za druge me boli pipi.
Ja ću se nasmijat na ovu reklamu a za druge me boli pipi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Očito je da i jesi već neko vrijeme degradiran.RayMabus wrote:Slobodno oduzmi , ne patim od činova nit mi se zapovjeda nečim.
U tome je prste mogao imati Čilo.
2014-04-22
Boli me pipi. Živimo u emanicipaciji. Nije čudo šta sve više muških preferira muškarce. Tko će sa ženama živit.
Emanicipacija = više pedera.
Emanicipacija = više pedera.
2014-04-11
Sad sam saznao za još jednu monadu koja se upravo ovih dana događa u Dalmaciji.RayMabus wrote:Boli me pipi. Živimo u emanicipaciji. Nije čudo šta sve više muških preferira muškarce. Tko će sa ženama živit.
Uskoro ćeš saznati,zastavniče.
2014-04-22
jastreb wrote:Samo se ti smej!!!RayMabus wrote:
U posljednje vrijeme u području pod tvojom ingerencijom,dešavaju se nedopustive stvari.
Premlaćivanje onog nesretnika i ova reklama kapi su koje su prelile čašu strpljenja.
Zaslužuješ da budeš ražalovan i da ti se osim čina oduzmu i sva odlikovanja GF.
Slažem se. Ujeba je baš sve što se dalo.
darth_vader-
2014-04-17
Nisam ni prije kupovao a sad pogotovo neću
glupani
glupani
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Planet Zemlja nije dio Galaktičke federacije. Nisam dužan raditi šta vi oćete.
2014-04-11
U toku s trendovima. Picka mater...
omni-
2014-04-12
Meni se sviđa reklama. Nasmijala me.
Šta se tiče GF oni će doć za pola stoljeća direktno da vam se jave jer vide da ako ne dođu direktno da od vas nema ništa. Zato vam ja sad pričam priču o Nostradamusu i trećem svjetskom ratu jer to vam je vaša budućnost.
Emanicipacija je kraj civilizacije. Idete uskoro u raspad sistema.
Ne živi GF na ovoj planeti nit ja koji živim a general sam GF moram slušat šta vi oćete. Vi morate slušat mene.
Emanicipaciju morate ukinit. Kad to ukinete i ovih pedera i tog LGBT lobija će biti manje il če jednostavno odselit u liberalniju državu.
Šta se tiče GF oni će doć za pola stoljeća direktno da vam se jave jer vide da ako ne dođu direktno da od vas nema ništa. Zato vam ja sad pričam priču o Nostradamusu i trećem svjetskom ratu jer to vam je vaša budućnost.
Emanicipacija je kraj civilizacije. Idete uskoro u raspad sistema.
Ne živi GF na ovoj planeti nit ja koji živim a general sam GF moram slušat šta vi oćete. Vi morate slušat mene.
Emanicipaciju morate ukinit. Kad to ukinete i ovih pedera i tog LGBT lobija će biti manje il če jednostavno odselit u liberalniju državu.
2014-04-11
U osvit novog doba, preporoda konzervativizma, tzv. naši tzv. genijalci se dosjetili reklamirati putem tzv. liberalnih tzv. vrijednosti..
Ima sam običaj kupiti Pipi prije nego Fantu, a sad će mi nakon ovog šta sam vidio dica morat prić na Velebitsko...
Fanta je smeće par excellance...
Pipi nako, može proć, ali mirindu su zasrali do temelja...
Pipi nako, može proć, ali mirindu su zasrali do temelja...
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» OK, Pipi je pobijedio
» Srbija i Srbi kroz Republiku Srpsku vide novu priliku za teritorijalne pretenzije,uvijek su ih imali ali nered u svijetu daoje im novu priliku da isprave ono sto su propustili devedesetih
» Spacex lansirao raketu...
» Hezbolah lansirao rakete na Izrael
» pokrenut blic-bojkot 'pipi'...
» Srbija i Srbi kroz Republiku Srpsku vide novu priliku za teritorijalne pretenzije,uvijek su ih imali ali nered u svijetu daoje im novu priliku da isprave ono sto su propustili devedesetih
» Spacex lansirao raketu...
» Hezbolah lansirao rakete na Izrael
» pokrenut blic-bojkot 'pipi'...
Page 1 of 3