Jedan dobrovoljac dobio je "ozbiljnu štetnu reakciju": AstraZeneca pauzirala testiranje Oxfordskog cjepiva
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Jedan dobrovoljac dobio je "ozbiljnu štetnu reakciju": AstraZeneca pauzirala testiranje Oxfordskog cjepiva
Hektorović wrote:
AstraZeneca "need[s] to be more forthcoming with a potential complication of a vaccine which will eventually be given to millions of people," said Nath. "We would like to see how we can help, but the lack of information makes it difficult to do so."
Eto ga, Britsi muljaju...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Jedan dobrovoljac dobio je "ozbiljnu štetnu reakciju": AstraZeneca pauzirala testiranje Oxfordskog cjepiva
ja sam samo cuo njegov
komentar..
komentar..
2020-04-21
Briga te se, vi srbadija ćete ionako biti pelcovani s tovariš cjepivom...pizzon wrote:jadan nas
poznati dr.cica izjavio
da ta smetnja neme veze sa vakcinom az
Ako Trump dozvoli
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» AstraZeneca će ispitati kombinaciju svog i ruskog cjepiva
» OSUĐEN ZBOG ŠAMARA KATOLIČKOJ AKTIVISTICI, DOBIO OZBILJNU KAZNU 'Kada sam vidio da netko ruši transparent 'Sekularna Hrvatska' jako sam se uzbudio...'
» Mladić 6 mjeseci nakon primanja drugog cjepiva dobio koronu
» Jedan uhljeb dobio otkaz
» jedan od klonova joe bidena dobio slobodno...
» OSUĐEN ZBOG ŠAMARA KATOLIČKOJ AKTIVISTICI, DOBIO OZBILJNU KAZNU 'Kada sam vidio da netko ruši transparent 'Sekularna Hrvatska' jako sam se uzbudio...'
» Mladić 6 mjeseci nakon primanja drugog cjepiva dobio koronu
» Jedan uhljeb dobio otkaz
» jedan od klonova joe bidena dobio slobodno...
Page 2 of 2