Stručnjaci upozoravaju : Zakon o strancima srušit će cijenu rada i potaknuti iseljavanje Hrvata
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Stručnjaci upozoravaju : Zakon o strancima srušit će cijenu rada i potaknuti iseljavanje Hrvata
crvenkasti wrote:Ako se Hrvati i isele, nosit će Hrvatsku u svom srcu.
Iselit će , normalno da će iselit kraj ovako gubave vlade koja ne vidi ništa osim proračuna.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Stručnjaci upozoravaju : Zakon o strancima srušit će cijenu rada i potaknuti iseljavanje Hrvata
Pirate wrote:Longi, otkud najednom zelja za motanjem kablova i branje malina? :D
Zašto misliš da pucam na to ? Ima u Beogradu kao velikom gradu hrpa poslovnih prilika. Ovako san ja degradiran jer onaj iz Kenije može ovamo a u suprotnom smjeru ne ide. To je kršenje nekih mojih prava kao građanina neke države jer nema reciprociteta.
2014-04-11
Ja sam odma da otkaz kad je Plenkovic počeja uvodit kvote i od tada neću više da radim. Imaš cilu EU koja ti može doć radit i ti uvoziš iz Nepala jer oćeš rad za šaku riže. Ne može više. Iseljavanje il lezi doma i to je to. Nek uvoze robove.
2014-04-11
Ja uopće ne radim otkako je Plenkovic uveja kvote , skinija san se s posla i uopče neću da se takmičim s nekim iz Nepala. Fino ležim doma , imam neki đeparac i ništa nemam s tržištem rada u Hrvatskoj niti ću uopče više išta radit. Radije ću žicat u staraca lovu i vodit pasji život nego da više ikome ode u Hrvatskoj dođem radit kao radnik.
Nek uvoze kad su tako pametni.
Nek uvoze kad su tako pametni.
2014-04-11
Sad fino popit još jednu kavicu jer san se diga u jedan popodne. Sve četiri u zrak a oni kapitalisti nek se misle tko će in radit za kikiriki. Fino uvozi. Baš me briga.
Dok god država radi za kapitallste a ne za narod nema ode pomaka. Totalno ostali bez radne snage jer su mislili da če im ljudi vječno radit za kikiriki a kad ono ekipa otišla svak na svoju stranu i sad te vuću za rukav da dođeš radit.
Ne može pajdo , uvozi.
Dok god država radi za kapitallste a ne za narod nema ode pomaka. Totalno ostali bez radne snage jer su mislili da če im ljudi vječno radit za kikiriki a kad ono ekipa otišla svak na svoju stranu i sad te vuću za rukav da dođeš radit.
Ne može pajdo , uvozi.
2014-04-11
I tako iseljavaju a radne snage fali svima tako da dobra odluka.
Ako njemačka nema ograničenje i kvotu što bi mi imali...
Ako njemačka nema ograničenje i kvotu što bi mi imali...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jel ti znaš šta će se desit u Njemačkoj za koju godinu ?
Rat.
Rat.
2014-04-11
Sve vam piše u Nostradamusu , cijeli tok događaja. To šta vi to sad ne vidite to je neka druga priča. Vidit ćete kad navali novi val imigranata na Europu a svi oće u Austriju , Njemačku itd gore u tu zapadnu Europu pa počme skakat desnica a ta desnica antiimigrantska i antiislamska pa to počme kuvat.
2014-04-11
Protiv koga, svemirci ili?RayMabus wrote:Jel ti znaš šta će se desit u Njemačkoj za koju godinu ?
Rat.
2015-08-15
Arapa ( Islama )
2014-04-11
Protiv Arapa ( Islama ) drsga moja. Lovat će ih ko Židove po Evropi.
2014-04-11
Aha to..ma nećeRayMabus wrote:Protiv Arapa ( Islama ) drsga moja. Lovat će ih ko Židove po Evropi.
2015-08-15
Hoće hoće. Samo prati.kaya wrote:Aha to..ma nećeRayMabus wrote:Protiv Arapa ( Islama ) drsga moja. Lovat će ih ko Židove po Evropi.
2014-04-11
Pola će ih zaposliti a drugoj polovici , ova koja nije za rad poništiti azil.
2015-08-15
Ne nego će ih sve potirat.
2014-04-11
Zato ja doma spavam i sve četiri u zrak. Doć će to. Nije uopće upitno.
2014-04-11
Bit će to šok za tebe i slične koji misle da se to neće desiti. To će vam biti šok.
Panika.
Panika.
2014-04-11
nece..treba svabima jeftina radna snaga za poslove koji svabi nece da rade..RayMabus wrote:Ne nego će ih sve potirat.
Guest- Guest
A dobro kad ti tako kažeš.Legendovich wrote:nece..treba svabima jeftina radna snaga za poslove koji svabi nece da rade..RayMabus wrote:Ne nego će ih sve potirat.
2014-04-11
svabima puca Egotrip u nebesa..,,i kad padnu jako nisko,opet se drze kao da su iznad ostalih..u ovom trenu sa svakog PETOG svabe na rubu siromastva,broj pada na svakog Četvrtog...da..da...i najveci gubitak ,pokusavaju prikazati kao najveci dobitak..ima takvog i vodje..tudej,nije dovoljno dobar da opstane u Svabiji,pa se povukao,jerbo ne zeli pasti potpuno doli..ovdi doli na balkanu uvijek moze balkancima prodavati mooda pod boobregeRayMabus wrote:A dobro kad ti tako kažeš.Legendovich wrote:nece..treba svabima jeftina radna snaga za poslove koji svabi nece da rade..RayMabus wrote:Ne nego će ih sve potirat.
Guest- Guest
Nek njima puca egotrip u nebesa , njih je svake godine sve manje a stranaca sve više.
Podaci za 2019
Umrlo 940 tisuća , rođeno 588 tisuća od majki sa njemačkim državljanstvom.
Podaci za 2019
Umrlo 940 tisuća , rođeno 588 tisuća od majki sa njemačkim državljanstvom.
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» DRAMATIČNO! Ruski stručnjaci upozoravaju - NATO U SRBIJI SPREMA DRŽAVNI UDAR I ATENTATE!
» '' video: stručnjaci upozoravaju 'Riječ je o neviđenoj klimatskoj krizi do sada. Ledenjaci se tope takvom brzinom da im nema spasa' ''
» '' stručnjaci upozoravaju da je stanje dramatično Zemlja ostaje bez ključnog resursa, svi šute o tome, a ako hitno ne riješimo taj problem nema nam spasa ''
» MMF : Iseljavanje Hrvata ugrožava mirovine i zdravstvo , srežite javnu upravu
» Njemačka mijenja zakon po kojem radi puno Hrvata: "Nakon 9 mjeseci mogu vas samo maknuti"
» '' video: stručnjaci upozoravaju 'Riječ je o neviđenoj klimatskoj krizi do sada. Ledenjaci se tope takvom brzinom da im nema spasa' ''
» '' stručnjaci upozoravaju da je stanje dramatično Zemlja ostaje bez ključnog resursa, svi šute o tome, a ako hitno ne riješimo taj problem nema nam spasa ''
» MMF : Iseljavanje Hrvata ugrožava mirovine i zdravstvo , srežite javnu upravu
» Njemačka mijenja zakon po kojem radi puno Hrvata: "Nakon 9 mjeseci mogu vas samo maknuti"
Page 2 of 3