Stručnjaci upozoravaju : Zakon o strancima srušit će cijenu rada i potaknuti iseljavanje Hrvata
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Stručnjaci upozoravaju : Zakon o strancima srušit će cijenu rada i potaknuti iseljavanje Hrvata
A čuj tako ti je to kad Hrvati neće da rade za kikiriki
https://m.vecernji.hr/vijesti/strucnjaci-upozoravaju-zakon-o-strancima-srusit-ce-cijenu-rada-i-potaknuti-iseljavanje-1429661
https://m.vecernji.hr/vijesti/strucnjaci-upozoravaju-zakon-o-strancima-srusit-ce-cijenu-rada-i-potaknuti-iseljavanje-1429661
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Stručnjaci upozoravaju : Zakon o strancima srušit će cijenu rada i potaknuti iseljavanje Hrvata
Hrvati neće da rade za kikiriki a ova država se u zadnjih 30 godina navukla na to da jeftine radne snage ima i da će oni radit za kikiriki a sad je u međuvremenu 30 generacija otišlo u penziju , mladi su utekli van jer ovdje nema love u privatnom sektoru , novih generacija je sve manje a ni one neće šljakat negdi za kikiriki itd.
I sad fino trpaj sve šta možeš prvo iz zapadnog Balkana a onda i iz ostatka svijeta.
Fala kurcu ja san se skinija s posla prije četiri godine čim je Plenkovic počeja uvodit kvote jer je to signal da nam neće dignit plaće nego će nas zamjeniti jeftinijiom radnom snagom jer da bi država digla plaće moraju se odreći svih poreza tu a od poreza žive.
Kad vam sve iseli onda će vam biti kasno.
Posli jepanja nema kajanja.
I sad fino trpaj sve šta možeš prvo iz zapadnog Balkana a onda i iz ostatka svijeta.
Fala kurcu ja san se skinija s posla prije četiri godine čim je Plenkovic počeja uvodit kvote jer je to signal da nam neće dignit plaće nego će nas zamjeniti jeftinijiom radnom snagom jer da bi država digla plaće moraju se odreći svih poreza tu a od poreza žive.
Kad vam sve iseli onda će vam biti kasno.
Posli jepanja nema kajanja.
2014-04-11
Re: Stručnjaci upozoravaju : Zakon o strancima srušit će cijenu rada i potaknuti iseljavanje Hrvata
Neće hrvati iseljavati...
Uvest ćemo Lockdown
Uvest ćemo Lockdown
Normalno da će iseljavat. Još najbolje da će provest svoj cijeli radni vijek ovdje s ovima na vlasti i s ovim balkanskim poduzetnicima.
Samo prošle godine iselilo ih je 40 tisuća.
2014-04-11
Bili bi ludi da ne iseljavaju. Imaju eu papire , jezik se brzo nauči , zapadna Europa gladna radne snage i kad odbiješ podstanarstvo imaš sasvim solidno za život i radiš u državi di se poštuje rad i satnica.
Još najbolje da su ludi pa će cijeli radni vijek provest u državi u kojoj se razmišljaju o tome da se cijeli svijet pusti slobodno na tržište rada.
Ja sam da otkaz isti tren kad je Plenkovic na početku da kvote prije četiri godine. Odma san da otkaz a radija san tu deset godina bez dana bolovanja.
Gospodo draga privatnici znam ja di to ide , nađite drugog radnika
Još najbolje da su ludi pa će cijeli radni vijek provest u državi u kojoj se razmišljaju o tome da se cijeli svijet pusti slobodno na tržište rada.
Ja sam da otkaz isti tren kad je Plenkovic na početku da kvote prije četiri godine. Odma san da otkaz a radija san tu deset godina bez dana bolovanja.
Gospodo draga privatnici znam ja di to ide , nađite drugog radnika
2014-04-11
Šta san ja napravija prije četiri godine ? Sve porazbija i dobija vanredni otkaz. Čude se šta mi je a nikad problema u deset godina ni dana bolovanja.
Dovedi drugog radnika. I sad nek momak drugi radi jer njemu je to ok al istog tog momka sad nema na tržištu rada i fali radnik jer ja neću da radim , imam para dovoljno da mogu spavat doma i ne radit do kraja života sad fali taj jedan radnik u SD županiji
Istovremeno ekipa im iseljava i pada natalitet ( više ljudi ode u penziju nego šta dođe na tržište rada ) i sad su došli pred zid i onda država sa samo četiri miljona stanovnika , kojoj mladi masovno iseljavaju a natalitet se prepolovija radi šta ?
Pušta cijeli svijet ovamo da dođe.
Robovski sistem.
Dovedi drugog radnika. I sad nek momak drugi radi jer njemu je to ok al istog tog momka sad nema na tržištu rada i fali radnik jer ja neću da radim , imam para dovoljno da mogu spavat doma i ne radit do kraja života sad fali taj jedan radnik u SD županiji
Istovremeno ekipa im iseljava i pada natalitet ( više ljudi ode u penziju nego šta dođe na tržište rada ) i sad su došli pred zid i onda država sa samo četiri miljona stanovnika , kojoj mladi masovno iseljavaju a natalitet se prepolovija radi šta ?
Pušta cijeli svijet ovamo da dođe.
Robovski sistem.
2014-04-11
Samo ih odjepeš bilo da se skineš s posla pa ležiš doma jer to možeš ili se pokupiš i odeš vani. Pada broj nezaposlenih. Onda ti nezaposleni biraju bolje poslove pa na tom prostoru više nema radnika koji bi radili loše i niskoplačene poslove pa ih ovi moraju uvozit masovno.
Pa uvozi.
Pa uvozi.
2014-04-11
RayMabus wrote:Normalno da će iseljavat. Još najbolje da će provest svoj cijeli radni vijek ovdje s ovima na vlasti i s ovim balkanskim poduzetnicima.
Nije normalno ali je logichno zato shto hrvatska drzava u koju se zaklinju ovdje mnogi ne vide ili se prave da ne vide da ta drzava lize dupe stranom kapitalu.Meni nije jasno kako nema nekog prosvjeda u svezi sa tim..Eto ovdje se potvrdjuje moja teorija da su srbi planski protjerani iz Hrvatske (valjda se josh sjecate americhkog ambasadora Galbrajta koji ih je ohrabrivao) jer hrvatske ovce se ne znaju pobuniti kad ih netko tlachi i jebe u mozak.
Ti jedini koliko vidim potencirash tu temu jer si svjestan da ej to jedna od najvecih opasnosti za hrvatsku drzavu a ne jebeni srbi kojih nema ni 2%.Sumnjivi su mi ovi koji stalno potenciraju srpske teme da rade za glavnog neprijatelja Hrvatske da se ne bi hrvati dosjetili.Ali ako se i dosjete chkomit ce i chekati opet 800 godina da naprave svoju drzavu jer ovo zasigurno nije njihova drzava nego 200 odabranih koji rade za inozemne interese velikog kapitala.I zapamtite ,,,ZATO STE I STVORENI a Yu razjebana uz pomoc vas i zlovenaca da bi oni koji imaju lovu josh lakshe izvlachili iz vasheg dzepa i usta vashe djece..Samo sjedite kuci i chkomite..opet ce vas netko osloboditi i to malo pameti shto posjedujete.
Jebo te sad ce opet reci da vrijedjam i omalovazavam i da imam kompleks od hrvatske drzave..Vec 30 godina tvrdim da Hrvatska nikad u svojoj povijesti nije bila samostalnija i jacha nego za vrijeme YU.Eto neka me netko razuvjeri..
GDJE SAD HRVATSKA LISNICA U HRVATSKOM DZEPU A O PUSHKI I DA NE GOVORIM..ajmo "domoljubi"..mucnite glavom..mjesto shto me mrzite trebali bi mi za zivota dici spomenik na sred Trga BJ ::))
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
melkior likes this post
Desnica će se dignit jer Pupovac ovim zakonom pušta svoje Srbe ovamo a Plenkovicu triba radna snaga.
Meni to isto smeta al zato jer ja kao građanin Hrvatske nemam to isto pravo u Srbiji i drugo a oni imaju.
Ja sam Most , isto desničar no meni smeta kršenje mojih građanskih prava jer oni vamo mogu radit a ja ne mogu tamo.
Nema međudržavnog ugovora ko sa EU državama.
Meni to isto smeta al zato jer ja kao građanin Hrvatske nemam to isto pravo u Srbiji i drugo a oni imaju.
Ja sam Most , isto desničar no meni smeta kršenje mojih građanskih prava jer oni vamo mogu radit a ja ne mogu tamo.
2014-04-11
RayMabus wrote:Desnica će se dignit jer Pupovac ovim zakonom pušta svoje Srbe ovamo a Plenkovicu triba radna snaga.
Ma kakvi srbi koji ti je kurac..ako vec idu onda idu dalje kao i hrvati na zapad..Pa jebo te podji od sebe,,da li bi radio za 10 jurica kada mozesh za 20 po satu i to u drzavi koja te smatra neprijateljem..Moguce da tamo oko Dubrovnika iz Trebinja dolaze lokalci kao sezonci..ili iz nekih dijelova BIH ali oni iz Srbije odlaze na zapad..jer su tretirani civiliziranije nego u svojoj zemlji a kamo li u Hrvatskoj.Pa sam si rekao..da te ne mogu toliko platiti koliko ti mozesh lezati::))
2020-07-05
Točno i oni nemaju šta dolaziti ovamo dok Bih kao država to isto ne daje hrvatskim građanima.
Kraj rasprave.
To je degradiranje mene kao hrvatskog državljanina da oni mogu slobodno doć radit ovamo a ja ako oću radit u Bosni to ne mogu.
Kraj rasprave.
To je degradiranje mene kao hrvatskog državljanina da oni mogu slobodno doć radit ovamo a ja ako oću radit u Bosni to ne mogu.
2014-04-11
Ja sam gora desnica od ove neinteligentne jer sam inteligentan. Protiv san ovoga jer me degradira kao hrvatskog građanina. Tko želi doć radit u Hrvatsku ta država to isto mora doć i sjest i to potpisat i nema problema.
Fino će Izetbegović i Komšić to potpisat , Dodik oće jer mu je Hrvatska spas na neki način tu.
Ako nećete eto mene pajdo , hrpa glupih i jedan sa visokom inteligencijom da ruši ovaj sistem.
To je nepravedno a ja sam anđeoska hijerarhija.
Fino će Izetbegović i Komšić to potpisat , Dodik oće jer mu je Hrvatska spas na neki način tu.
Ako nećete eto mene pajdo , hrpa glupih i jedan sa visokom inteligencijom da ruši ovaj sistem.
2014-04-11
Dođe Vučic i potpiše međunarodni sporazum da svi hrvatski državljani mogu slobodno radit u Srbiji po istom principu ko i srpski u državljani u Hrvatskoj.
Dok toga nema ja sam najveći ustaša ode. I antiislamista. I rasista. I sve odakle kapital te dovodi.
Dok toga nema ja sam najveći ustaša ode. I antiislamista. I rasista. I sve odakle kapital te dovodi.
2014-04-11
Nećeš ti meni dovodit iz Nepala ekipu a ja ako oću ić tamo radit zabrana rada.
Samo se ti igraj s menom
Ajmo svi vanka. Iseljavanje
Samo se ti igraj s menom
Ajmo svi vanka. Iseljavanje
2014-04-11
Longi, otkud najednom zelja za motanjem kablova i branje malina? :D
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
RayMabus wrote:Ja sam gora desnica od ove neinteligentne jer sam inteligentan. Protiv san ovoga jer me degradira kao hrvatskog građanina. Tko želi doć radit u Hrvatsku ta država to isto mora doć i sjest i to potpisat i nema problema.
Ma sad kad sancerosi premjeste ambasadu u Jerusalem ima da im teche med i mlijeko..a sad drugo je shto ce im ostali muslimani zachepiti pipu ko i shipcima koji ce biti prva muslimanska zemlja (jebiga Kosovo je priznato kao drzava) sa ambasadom u svetom gradu..Jebo te zamisli,,,,Srbi prvi u Evropi otvaraju ambasadu u Jerusalemu a Evropa ih sada jebe da to nije u duhu evropske vanjske politike pa shipcima kazu da nemaju pravo podnijeti zahtjev u uchlanjenje u Eu jer nisu priznata drzava a srbima vele da prvo moraju srediti svoje susjedske odnose sa svojim susjedima,,A zaboravljaju na Rumuniju.Cipar i Hrvatsku kada su primani u EU..Kazu shipcima da dok ih sve drzave EU ne priznaju nemaju pravo na uchlanjenje..Meni ovo pari na osvetu zato shto su sa srbima ishli kod Trampa..Ali ja imam neki jebeni osjecaj da ce schwabo opet popushiti kurac ali ovaj puta definitivno za sva vremena osim ako ne zabremzaju i poklone se Trampu..
Zatvoriti svaki dolazak strane radne snage i platiti hrvate kako bog zapovijeda ...onda bi se to moglo nazvati hrvatska drzava..ovako kurchina od drzave...zar nije tak'??
2020-07-05
Pirate wrote:Longi, otkud najednom zelja za motanjem kablova i branje malina? :D
Ja ne vidim da je on tu zelju igdje pokazao ali mi tu neshto smrdi na sarkazam ili mozda na staru komunistichku floskulu da me ne mozesh toliko platiti koliko ja mogu malo raditi..Jarane ..sve je bolje raditi nego lezati..A kada bi znao da jedan jebeni set kablova samo za mercedesov motor koshta oko 3.5 tisuca dolara onda bi shvatio da to i nije tako losh posao,,naravno ako se malo shpijunira kao shto su to radili japanci i kinezi,,korejanci pa onda otvorish svoju fabriku i prtz...kuzish o chemu ti pjesnik pjeva??
2020-07-05
Smrdi ti vise na sarkazam. :)mentalitet wrote:Pirate wrote:Longi, otkud najednom zelja za motanjem kablova i branje malina? :D
Ja ne vidim da je on tu zelju igdje pokazao ali mi tu neshto smrdi na sarkazam ili mozda na staru komunistichku floskulu da me ne mozesh toliko platiti koliko ja mogu malo raditi..Jarane ..sve je bolje raditi nego lezati..A kada bi znao da jedan jebeni set kablova samo za mercedesov motor koshta oko 3.5 tisuca dolara onda bi shvatio da to i nije tako losh posao,,naravno ako se malo shpijunira kao shto su to radili japanci i kinezi,,korejanci pa onda otvorish svoju fabriku i prtz...kuzish o chemu ti pjesnik pjeva??
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Ako se Hrvati i isele, nosit će Hrvatsku u svom srcu.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Ako se Hrvati i isele, nosit će Hrvatsku u svom srcu.
Iselit će , normalno da će iselit kraj ovako gubave vlade koja ne vidi ništa osim proračuna.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» DRAMATIČNO! Ruski stručnjaci upozoravaju - NATO U SRBIJI SPREMA DRŽAVNI UDAR I ATENTATE!
» '' video: stručnjaci upozoravaju 'Riječ je o neviđenoj klimatskoj krizi do sada. Ledenjaci se tope takvom brzinom da im nema spasa' ''
» '' stručnjaci upozoravaju da je stanje dramatično Zemlja ostaje bez ključnog resursa, svi šute o tome, a ako hitno ne riješimo taj problem nema nam spasa ''
» MMF : Iseljavanje Hrvata ugrožava mirovine i zdravstvo , srežite javnu upravu
» Njemačka mijenja zakon po kojem radi puno Hrvata: "Nakon 9 mjeseci mogu vas samo maknuti"
» '' video: stručnjaci upozoravaju 'Riječ je o neviđenoj klimatskoj krizi do sada. Ledenjaci se tope takvom brzinom da im nema spasa' ''
» '' stručnjaci upozoravaju da je stanje dramatično Zemlja ostaje bez ključnog resursa, svi šute o tome, a ako hitno ne riješimo taj problem nema nam spasa ''
» MMF : Iseljavanje Hrvata ugrožava mirovine i zdravstvo , srežite javnu upravu
» Njemačka mijenja zakon po kojem radi puno Hrvata: "Nakon 9 mjeseci mogu vas samo maknuti"
Page 1 of 3