Novak suspendovan!
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Novak suspendovan!
crvenkasti wrote:
Imam se pravo veseliti kad neki četnik najebe.
Razveseli se i slomi si nogu.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:mobiu$ wrote:Hezbollah Srbiju svakako.crvenkasti wrote:mobiu$ wrote:Srpska i kosovska ambasada, jedna do druge, u Jeruzalemu.crvenkasti wrote:
Da, jebote! Što je ovo?
Što je slijedeće? Crvena Zvezda, Partizan?
Jugoslavija?
Sad će muslimani mrziti Srbe i Šiptare.
A znamo što radi Hezbollah kad se na nekog namerači.
Muslimani se dijele na šiite i sunite. Hezbollah je šiitski.
Ni jedni ni drugi ne priznaju da je Jeruzalem glavni grad Izraela.
Šiiti i suniti često ratuju jedni protiv drugih, što koriste Ameri i drugi.
Suniti su saveznici Amerima, a Šiiti nisu. Iran je većinski šiitski. Stoga je Iran Amerima najveći neprijatelj.
I Šiiti i Suniti mrze Židove. Međutim, šiitski hezbollah otvoreno vodi džihad protiv Izraela.
U Bosni i na Kosovu su Suniti i tamo nema hezbolaha.
M-da, problem je prebaciti Iranca u Srbiju, ubacuju ih preko zida jednom Izraelu. Uopće ih nema među migrantima, i nitko od njih nije fundamentalist.
Nećete vi imati što za vratiti Židovima kad Hezbollah završi s užim centrom Beograda.
Guest- Guest
Amerikanci slave jer otvoreno ne vole Đokovića koji tamo igra od 2007 i tri puta je osvojio taj turnir i masu puta u finalu i samim završnicama.
Ne vole se javno Amerika i Đoković.
Ne vole se javno Amerika i Đoković.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Srbija besni
KRV SE LEDI U ŽILAMA!!!
Ustaško-američka urota da se potkopa mnogo dobar sporazum koji je predsednik Suljo postigao u Vošingtonu. Izrael je dobio ambasade u Jerusalimu, Hisbulah je završio na terorističkoj listi, Huavei zabranjen u prvoj evropskoj zemlji, Srbija obećala kupovati plin sem ruskog, Izrael priznao Kosovo, Suljo dobio sitnice iz gift šopa.
Mini Šengen na vratima, SRBIJA DOMINIŠE!
Guest- Guest
Nije mi uopće žao šta je Đokovića isključilo. Prenapet je , zato mu se ovo i desilo. Nek malo odmori i psihički i fizički se prirpemi za iduće turnire.
Ovima u Americi sad iz dišpeta triba tamo igrat dok god može samo da ga šta više gledaju i ne da drugima da dođu do četvrtfinala i dalje.
I triba im se prestat štekat i dodvoravat.
Ovima u Americi sad iz dišpeta triba tamo igrat dok god može samo da ga šta više gledaju i ne da drugima da dođu do četvrtfinala i dalje.
I triba im se prestat štekat i dodvoravat.
2014-04-11
Ma bez veze su ga izbacili
Kakvih je incidenata bilo i nikad se ovo nije dogodilo.
Očigledno ga samo čekaju da ga sjebu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ne vole ga i to uopće ne skrivaju.Ringo10 wrote:Ma bez veze su ga izbacili
2014-04-11
https://www.telegraf.rs/sport/tenis/3234334-laura-robson-novak-djokovic-sudija-pogodio-us-open-diskvalifikacija
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Đabe o njoj sad pričat kad ona to ne bi mogla izvest da je on nije pogodija lopticom u glavu. To je šuplja priča. Sam si je kriv.Serbinho-3 wrote:
https://www.telegraf.rs/sport/tenis/3234334-laura-robson-novak-djokovic-sudija-pogodio-us-open-diskvalifikacija
2014-04-11
Zapravo bi trebao posjetiti psihijatra.crvenkasti wrote:kaya wrote:Da, evo tipičan primjer je crveni, tog zadojenog nusprodukta mržnje.RayMabus wrote:Šta je onda Đoković koji skoro svake godine dođe na Jadran i kojemu je mater Hrvatica ?
Koja bolesna država i bolesni nacionalistički mediji koju stvaraju mržnju prema Hrvatskoj i Hrvatima gdje god to mogu čak i kad nema nikakve veze al samo daj ustaše su krive za sve
A jepo vam ja mater bolesnu.
On od ujutro to pokušava povezati s hrvatskom.
Jednostavno uživam u tome. Skačem od radosti, mašem rukama, zacrvenim se u licu. Što mogu?
Da ti pomogne živjeti normalno i odvikne te od srbomanije i bijesa.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Zapravo bi trebao posjetiti psihijatra.
evo ovaj je za njega
Ne daju mu američke ustaše da osvoji US Open.kic wrote:
nije njegova godina
2014-04-11
Đokoviću je ovo veliki udarac kako god okreneš. Sad ga sprdaju po društvenim mrežama a bija je favorit da ovo osvoji a ima manje osvojenih turnira od Nadala i Federera a s njima se takmiči tko će biti najveći tenisač svijeta i sad ga poklopilo samo tako.
Još ćeš se ti morat namučit da budeš broj 1.
Još ćeš se ti morat namučit da budeš broj 1.
2014-04-11
Federer ima pet osvojenih us opena , Nadal četri s tim da ga je prošle godine osvojia i može još koji put a Đoković tri osvojena US Opena i sad da bi on bija najbolji tenisač svijeta on mora osvajat ova natjecanja a ovdje na US Openu mora svakako osvojit bar još jedan naslov da se približi ovima da uopće uđe u razmatranje kao najbolji.
Zato mu je ovo teško palo jer ovo je bila čista prilika da osvoji još jedan naslov na US Openu.
Đoković je sve dalje od titule najbolji tenisač svijeta u povijesti. Sad če mu bit još teže. Morat će se dobro namučit da ovu dvojicu pređe.
Zato mu je ovo teško palo jer ovo je bila čista prilika da osvoji još jedan naslov na US Openu.
Đoković je sve dalje od titule najbolji tenisač svijeta u povijesti. Sad če mu bit još teže. Morat će se dobro namučit da ovu dvojicu pređe.
2014-04-11
marcellus wrote:kaya wrote:Zapravo bi trebao posjetiti psihijatra.
evo ovaj je za njega
Jel može neke tablete?
crvenkasti-
2014-04-17
...sniperkaya wrote:Zapravo bi trebao posjetiti psihijatra.crvenkasti wrote:kaya wrote:Da, evo tipičan primjer je crveni, tog zadojenog nusprodukta mržnje.RayMabus wrote:Šta je onda Đoković koji skoro svake godine dođe na Jadran i kojemu je mater Hrvatica ?
Koja bolesna država i bolesni nacionalistički mediji koju stvaraju mržnju prema Hrvatskoj i Hrvatima gdje god to mogu čak i kad nema nikakve veze al samo daj ustaše su krive za sve
A jepo vam ja mater bolesnu.
On od ujutro to pokušava povezati s hrvatskom.
Jednostavno uživam u tome. Skačem od radosti, mašem rukama, zacrvenim se u licu. Što mogu?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
https://www.novosti.rs/sport/tenis/915457/federer-nadal-slave-izbacivanje-djokovica-reakcija-dvojice-tenisera-postala-hit-drustvenim-mrezama-video
Federer mi ide na k jer je miljenik te zapadne skupine pa se nadam da če ga Đoković prestić po broju osvojenih Grand slamova. Pajdo ne moraš ti bit prvi al budi iznad ovog Federera i to je to.
2014-04-11
marcellus wrote:Noor wrote:teška glupost, datre wrote:tko volio ili ne volio Đokovića ovo je idiotarija,potpuno nepotrebna i daleko od toga da ga je trebalo izbaciti s turnira.
mislim da to tako inače ide kad pogodiš suca lopticom, slučajno ili namjerno, svejedno, nisam siguran treba vidjeti kako inače postupaju
Problem je kaj je napucal lopticu u prekidu.
Tu su kakti rigorozni.
Inače mi lik ide na živce, kreten žešći, posebno njegov stari - smrad četnički, ali ovo po meni ni baš 100 % za hitanje van s turnira.
Guest- Guest
to šupku sa krdžanije nikako nije jasno...kic wrote:crvenkasti wrote:Četnici, jel vas boli?
Haha!
pa svi su stali iza Novaka ovdje
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
šteta za obojicu što nisu fasovali...kaya wrote:Fali mu jedino cigan mentalitet.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Novak
» Ode Novak u Bosance
» Novak je malo nervozan
» Djokovic senior'Novak je nacionalista kao i ja'
» Novak Đoković je Hrvat, kao i Tesla
» Ode Novak u Bosance
» Novak je malo nervozan
» Djokovic senior'Novak je nacionalista kao i ja'