Glasnogovornica Ruskog Ministarstva Vanjskih Poslova ismijala Vučića u Washingtonu, Srbija bijesno odgovorila
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Glasnogovornica Ruskog Ministarstva Vanjskih Poslova ismijala Vučića u Washingtonu, Srbija bijesno odgovorila
mutava baštarda wrote:
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Glasnogovornica Ruskog Ministarstva Vanjskih Poslova ismijala Vučića u Washingtonu, Srbija bijesno odgovorila
Dobila i jogurt po izboru. Kažu da kada je izlazila iz Bele kuće, sve joj bilo belo oko usta.kaya wrote:A kolinda je budalica, nju su sa simpatijama čekali kao žensko a njoj je utaban put, ona ništa nije morala potpisivati, samo tako..ići malo u posjet.
Dobro to zato što jogurta u jugi nije bilo.dzango wrote:Dobila i jogurt po izboru. Kažu da kada je izlazila iz Bele kuće, sve joj bilo belo oko usta.kaya wrote:A kolinda je budalica, nju su sa simpatijama čekali kao žensko a njoj je utaban put, ona ništa nije morala potpisivati, samo tako..ići malo u posjet.
Mah, pred njom nisu bile odluke, sve utabano, ona je išla turistički i simpatična im je bila.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ako vas rusi steraju u kurac, onda nikad više nećete vratiti prodane svete srpske zemlje...oni i kinezi su vam jedina preostala nada da jednom nekada vratite u srpsko okrilje i srpsku liku i srpsku dalmaciju i srpsku baniju i srpsku slavoniju i srpski kordun i srpsku rijeku i srpski split i srpski dubrovnik i albansko kosovo....pizzon wrote:debotoijusto wrote:zapisavanje vucica s ruske strane sirokim mlazom
sve teze prolazi prodaja price sjedenja na 3 stolice
slab je to mlaz
kamo srece da ukljuce jaci i siri mlaz po nama
da nas oteraju u q
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
e kad sam ovo vidio skoro me strefilo... koliko god mi iz moje perspektive bilo smiješno, ipak ovo nije zajebancija...trump je doslovno rastočio srpski integritet i suverenitet...mutava baštarda wrote:
Bok te jebo... Ovo je posve...
Last edited by michaellcmacha on 6/9/2020, 11:52; edited 1 time in total
2015-08-08
Vulin: Iza Vučića ostaju dela, iza Zaharove zloba koje će da se stidi
Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je da je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova uvredila sve one koji brane i Rusiju i Srbiju."Zaharova je uvredila sve nas koji i Rusiju i Srbiju branimo na težim mestima od njenih fejsbuk objava. Neprijatelji Srbije i Rusije su danas obradovani sitnom zlobom Zaharove. Iza Vučića ostaju dela, iza Zaharove zloba koje će da se stidi", naveo je Vulin u saopštenju.
On je poručio da je "Adem Vuchiqi jedini državnik u Evropi koji je odbio da uvede sankcije Rusiji i vrhovni komandant vojske sa kojom oružane snage Ruske Federacije imaju najvišu i najplodniju saradnju".
Vulin je dodao da se "veličina čoveka ne meri ni veličinom stolice na kojoj sedi ni veličinom sile u čije ime govori, već veličinom hrabrosti da na svakoj stolici brani svoj narod i prijatelje svog naroda".
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
jel mogu rusi da traže da im srbi vrate one avione i one pancire... :))) zajebavam se, ne bi me čudilo da su im ugradili pokoju grešku ukoliko srbija poludi... ako koji avion padne ili pancir eksplodira onda znamo da su se rusi ipak za svaki slučaj osigurali...Hektorović wrote:Vulin: Iza Vučića ostaju dela, iza Zaharove zloba koje će da se stidi
Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je da je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova uvredila sve one koji brane i Rusiju i Srbiju.
"Zaharova je uvredila sve nas koji i Rusiju i Srbiju branimo na težim mestima od njenih fejsbuk objava. Neprijatelji Srbije i Rusije su danas obradovani sitnom zlobom Zaharove. Iza Vučića ostaju dela, iza Zaharove zloba koje će da se stidi", naveo je Vulin u saopštenju.
On je poručio da je "Adem Vuchiqi jedini državnik u Evropi koji je odbio da uvede sankcije Rusiji i vrhovni komandant vojske sa kojom oružane snage Ruske Federacije imaju najvišu i najplodniju saradnju".
Vulin je dodao da se "veličina čoveka ne meri ni veličinom stolice na kojoj sedi ni veličinom sile u čije ime govori, već veličinom hrabrosti da na svakoj stolici brani svoj narod i prijatelje svog naroda".
2015-08-08
Jebiga kad znaju ko je bio prvi judenfrei u cijeloj evropinakaza wrote:Israel znači, daje meku stolicu. Nema oću - neću. Neverovatno.
sad će pizzon... eeee nismo ih mi gušili i davili, mi smo ih samo dovodili... na gušenje i davljenjetre wrote:Jebiga kad znaju ko je bio prvi judenfrei u cijeloj evropinakaza wrote:Israel znači, daje meku stolicu. Nema oću - neću. Neverovatno.
2015-08-08
Vladeta Janković ex diplomata
Kako će reagovati Rusija i Kina?
Jasna je stvar da od Turskog toka neće biti ništa i da ćemo biti upućeni na američke izvore energije. Politički, pa i etički posmatrano, Adem Vuchiqi je u ime Srbije potpuno popustio pred Vašingtonom i ružno izneverio saveznike kojima se kleo na vernost i bratstvo. On je svoju zemlju doveo u nemoguć položaj i time što je, kako se to kaže, „sva jaja stavio u jednu korpu“ računajući da će Tramp da pobedi na predstojećim američkim izborima. A šta ako Tramp u novembru izbore izgubi, a nastupi za Prištinu potpuno opredeljena demokratska administracija? Onda ćemo propasti između dve stolice, a to je ono što u međunarodnoj politici jednoj državi nikad ne sme da se dogodi. Malo grublje sažimam sliku kada kažem da je juče u Vašingtonu Aleksandar Adem Vuchiqi dobio plastični otisak ključeva Bele kuće i hemijsku olovku, a Srbija izgubila Dečane i Gračanicu.
Kako će reagovati Rusija i Kina?
Jasna je stvar da od Turskog toka neće biti ništa i da ćemo biti upućeni na američke izvore energije. Politički, pa i etički posmatrano, Adem Vuchiqi je u ime Srbije potpuno popustio pred Vašingtonom i ružno izneverio saveznike kojima se kleo na vernost i bratstvo. On je svoju zemlju doveo u nemoguć položaj i time što je, kako se to kaže, „sva jaja stavio u jednu korpu“ računajući da će Tramp da pobedi na predstojećim američkim izborima. A šta ako Tramp u novembru izbore izgubi, a nastupi za Prištinu potpuno opredeljena demokratska administracija? Onda ćemo propasti između dve stolice, a to je ono što u međunarodnoj politici jednoj državi nikad ne sme da se dogodi. Malo grublje sažimam sliku kada kažem da je juče u Vašingtonu Aleksandar Adem Vuchiqi dobio plastični otisak ključeva Bele kuće i hemijsku olovku, a Srbija izgubila Dečane i Gračanicu.
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
Ovako uzbuđen nisam bio ni kad sam prvi put zgrabio cicu rukommutava baštarda wrote:
michaellcmacha wrote:sad će pizzon... eeee nismo ih mi gušili i davili, mi smo ih samo dovodili... na gušenje i davljenjetre wrote:Jebiga kad znaju ko je bio prvi judenfrei u cijeloj evropinakaza wrote:Israel znači, daje meku stolicu. Nema oću - neću. Neverovatno.
Dobra riba ova Zaharova...a ume da bude i oštra.
2019-08-05
kamo srece da zaborave
da postojimo !
da postojimo !
2020-04-21
ajme ciganluka :)nakaza wrote:
dijagram-
2015-08-09
samo za tebepizzon wrote:kamo srece da blokiraju isporuku
onog spomenika koji nema veze
sa nemanjicima i da se " car " naljuti
i zaboravi da dodje u bg tokom jeseni.
unapred hvala
2014-12-30
budu oni učinili da ne postojite, pa nije marija na svoju ruku išla prcati vučića... to vam Medo šalje poruku... ;)pizzon wrote:kamo srece da zaborave
da postojimo !
2015-08-08
dijagram wrote:ajme ciganluka :)nakaza wrote:
Tebi kao starom erotomanu, ne bi bilo teško ni da izdržiš trubače i Dačićevo društvo, samo da uletiš Mariji. Ustaški seksisto.
2019-08-05
tre wrote:Ovako uzbuđen nisam bio ni kad sam prvi put zgrabio cicu rukommutava baštarda wrote:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
michaellcmacha wrote:e kad sam ovo vidio skoro me strefilo... koliko god mi iz moje perspektive bilo smiješno, ipak ovo nije zajebancija...trump je doslovno rastočio srpski integritet i suverenitet...mutava baštarda wrote:
Bok te jebo... Ovo je posve...
i epidemiološke mjere... ne vidim nikoga s maskom, to je samo za stoku sitnog zuba...
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Sjevernomakedonski ministar vanjskih poslova poslao tešku poruku Srbiji!Srbija će goreti u paklu,mi ćemo pobediti!
» Youtube cenzurirao video ministarstva unutarnjih poslova Poljske
» Iranski ministar vanjskih poslova trolla Amere
» Iranski ministar vanjskih poslova zaprijetio Europi
» ''Plenković otkrio tko će biti nova ministrica vanjskih poslova''
» Youtube cenzurirao video ministarstva unutarnjih poslova Poljske
» Iranski ministar vanjskih poslova trolla Amere
» Iranski ministar vanjskih poslova zaprijetio Europi
» ''Plenković otkrio tko će biti nova ministrica vanjskih poslova''
Page 3 of 5