Youtube cenzurirao video ministarstva unutarnjih poslova Poljske
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Youtube cenzurirao video ministarstva unutarnjih poslova Poljske
Goolag Archipelago: Google Sends Powerful Migrant Crisis Video by POLISH GOVERNMENT to ‘YouTube Jail’
YouTube has ‘quarantined’ a hard-hitting video on Europe’s migrant crisis released by Poland’s conservative government, as part the platform’s crackdown on “hate speech and violent extremism”.
The Polish Ministry of Interior and Administration’s video has been placed in a controversial state designed by YouTube to limit access to videos it says contain “supremacist” or “extremist” content, but which don’t break any of the platform’s rules.
Opening with dramatic scenes of migrants swarming into Europe, the video highlights EU leaders’ insistence that the newcomers be spread throughout the continent, and forced even on unwilling nations through compulsory quotas.
But YouTube has now placed the powerful video in “limited state” — a condition designed to severely reduce the potential audience for “borderline” content. Videos placed under this system are unsearchable, impossible to embed on other sites, and removed from users’ recommended videos lists.
http://www.breitbart.com/london/2017/12/06/poland-government-migrant-youtube-jail/
Guest- Guest
Re: Youtube cenzurirao video ministarstva unutarnjih poslova Poljske
https://hooktube.com/watch?v=gLBqB1d81KA&bpctr=1512560971
Guest- Guest
Web-lokacija ne može pružiti sigurnu vezumamin sin wrote:https://hooktube.com/watch?v=gLBqB1d81KA&bpctr=1512560971
Host hooktube.com upotrebljava nepodržane protokole.
Klijent i poslužitelj ne podržavaju zajedničku verziju SSL protokola niti paket šifri. To se najčešće događa kad poslužitelj treba RC4 koji se više ne smatra sigurnim.
Guest- Guest
još prije puno puno godina tvrdila sam da će neselektivno superliberalno guranje svih mogućih i nemogućih sloboda kojih se netko može sjetiti, dovesti do toga da će te slobode ubrzo blokirati i pobijati jedna drugu, i na kraju više nitko neće biti slobodan
to je apsurd koji se događa, ideja koja uništava samu sebe
neva- Posts : 4367
2014-04-12
to je pseudoproblijem,Neve wrote:još prije puno puno godina tvrdila sam da će neselektivno superliberalno guranje svih mogućih i nemogućih sloboda kojih se netko može sjetiti, dovesti do toga da će te slobode ubrzo blokirati i pobijati jedna drugu, i na kraju više nitko neće biti slobodan
superliberalno je dobro, jutub nemo obavezu neblokirati ili blokirati i ne moru nan umanjiti slobodu. jedino države moru učiniti ljude neslobodnima.
2014-04-16
kofein wrote:Web-lokacija ne može pružiti sigurnu vezumamin sin wrote:https://hooktube.com/watch?v=gLBqB1d81KA&bpctr=1512560971
Host hooktube.com upotrebljava nepodržane protokole.
Klijent i poslužitelj ne podržavaju zajedničku verziju SSL protokola niti paket šifri. To se najčešće događa kad poslužitelj treba RC4 koji se više ne smatra sigurnim.
koji browser?
ili u adresi umjesto https koristi samo http, pa nema SSL certifikata
Guest- Guest
Liberalno je tamanit liberale u cilju zaštite osobnih sloboda.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Neve wrote:još prije puno puno godina tvrdila sam da će neselektivno superliberalno guranje svih mogućih i nemogućih sloboda kojih se netko može sjetiti, dovesti do toga da će te slobode ubrzo blokirati i pobijati jedna drugu, i na kraju više nitko neće biti slobodan
To se riješi vrlo jednostavno.
Odluči se primjenjivati samo neke slobode, kulturološki prihvatljive i medijski promovirane, a ostale se ignoriraju i ostaju mrtvo slovo na papiru i služe kao spomenik vladajućoj neoliberalnoj ideologiji odnosno paradigmi tzv. moderne ljevice.
Guest- Guest
di se to odluči?slidingdoorsoperator wrote:Neve wrote:još prije puno puno godina tvrdila sam da će neselektivno superliberalno guranje svih mogućih i nemogućih sloboda kojih se netko može sjetiti, dovesti do toga da će te slobode ubrzo blokirati i pobijati jedna drugu, i na kraju više nitko neće biti slobodan
Odluči se primjenjivati samo neke slobode, kulturološki prihvatljive i medijski promovirane, a ostale se ignoriraju i ostaju mrtvo slovo na papiru i služe kao spomenik vladajućoj neoliberalnoj ideologiji odnosno paradigmi tzv. moderne ljevice.
2014-04-16
aben wrote:di se to odluči?slidingdoorsoperator wrote:Neve wrote:još prije puno puno godina tvrdila sam da će neselektivno superliberalno guranje svih mogućih i nemogućih sloboda kojih se netko može sjetiti, dovesti do toga da će te slobode ubrzo blokirati i pobijati jedna drugu, i na kraju više nitko neće biti slobodan
U neformalnim vladajućim strukturama.
Guest- Guest
tipa youtube?slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:di se to odluči?slidingdoorsoperator wrote:Neve wrote:još prije puno puno godina tvrdila sam da će neselektivno superliberalno guranje svih mogućih i nemogućih sloboda kojih se netko može sjetiti, dovesti do toga da će te slobode ubrzo blokirati i pobijati jedna drugu, i na kraju više nitko neće biti slobodan
U neformalnim vladajućim strukturama.
2014-04-16
volim kad mi korporacije prodaju moral
posto kila
posto kila
2014-04-19
zabrinute velike tate za dobrobit male raje
evribadi na livadi
evribadi na livadi
2014-04-19
prckov wrote:volim kad mi korporacije prodaju moral
posto kila
Korporacije su tu da zapošljavaju ljude, stvaraju profit i plaćaju poreze.
Inače me ova apsurdna situacija u današnjem svijetu podsjeća na rečenicu Filipa Davida iz njegovih Zapisa iz mračnih vremena kojom je opisao izvitopereno stanje u Srbiji s početka devedesetih prije Oluje: "Političari hodočaste u Crkvu, popovi se bave politikom, a ratni zločinci huškaju na mir."
Slična je situacija danas u svijetu. Političari ne zastupaju interese birača nego korporacija, korporacije nude politička riješenja i prodaju kulturu te moral, a religije se bave politikom pri čemu valjda jedino papa Franjo ne zastupa interese vlastite katoličke pastve nego prije svega muslimana.
Guest- Guest
melkior wrote:Liberalno je tamanit liberale u cilju zaštite osobnih sloboda.
Ja odavno tvrdim da treba deregulirati pravosude...tko prvi potegne, jebi ga...postenije, nego ovako...
darth_vader-
2014-04-17
To se tebi zove PRAVOSUĐE?jasambrend wrote:melkior wrote:Liberalno je tamanit liberale u cilju zaštite osobnih sloboda.
Ja odavno tvrdim da treba deregulirati pravosude...tko prvi potegne, jebi ga...postenije, nego ovako...
Ono, upucaj tipa pa nek se poslije zali vodovodu
Moze i pravosuđu
slidingdoorsoperator wrote:Neve wrote:još prije puno puno godina tvrdila sam da će neselektivno superliberalno guranje svih mogućih i nemogućih sloboda kojih se netko može sjetiti, dovesti do toga da će te slobode ubrzo blokirati i pobijati jedna drugu, i na kraju više nitko neće biti slobodan
Jel ta moderna ljevica ista naslijedila od one kpju optužujete za TOTALITARIUSM.
ocito nije po Siljipetru
Dok je desnica i dalje ideoloski nevina i cista ko andelek
Šeki wrote:korporacije nude politička riješenja i prodaju kulturu te moral,
Ako hoćeš novac moraš prodavati.
I to ono što tržište traži.
Trinity-
2014-04-17
Ovdje je do to postavljen problem POSTOJI LI VISAK SLOBODE PISANJA ILI NE
po meni ne
I dalje su vrlo prisutne cenzure na svim nivoima
Ja odobno nikad ne bih sexusudila pisati otvoreno na svpm fejsu kao ovde
E sad drugo je pitanje , sasvim drugo pitanje jel se u slobode pisanja i govora mora utrpati bas svaki govor ?
Ono. Svako huškanje, vrijeđanje. Laganje. Itd.
Ne bih ja to ZVALA SLOBODA NEGO ZLOPORABA SLOBODE .
ALI JE ..problem gdje su granice i tko ih određuje.
Da se današnja drustva mogu razvijati u smislu kulturnih i civiliziranih standarda- ni pol muke.
Narod bi odbacio lako zito od kukolja.
Ali ne. Jaaaaako smo ovdje u hrbatskoj a valjda i svijetu .. na silaznoj putanji i podložni manipulacijama.
Zato je bolje zacepiti usta nekima, pocev od neonacista do neoustasa ili laznih prodavača srece.
po meni ne
I dalje su vrlo prisutne cenzure na svim nivoima
Ja odobno nikad ne bih sexusudila pisati otvoreno na svpm fejsu kao ovde
E sad drugo je pitanje , sasvim drugo pitanje jel se u slobode pisanja i govora mora utrpati bas svaki govor ?
Ono. Svako huškanje, vrijeđanje. Laganje. Itd.
Ne bih ja to ZVALA SLOBODA NEGO ZLOPORABA SLOBODE .
ALI JE ..problem gdje su granice i tko ih određuje.
Da se današnja drustva mogu razvijati u smislu kulturnih i civiliziranih standarda- ni pol muke.
Narod bi odbacio lako zito od kukolja.
Ali ne. Jaaaaako smo ovdje u hrbatskoj a valjda i svijetu .. na silaznoj putanji i podložni manipulacijama.
Zato je bolje zacepiti usta nekima, pocev od neonacista do neoustasa ili laznih prodavača srece.
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» (VIDEO) Ministar unutarnjih poslova Hrvatske: Pogledajte taj kamp migranata u BiH, nema ni žena ni djece...
» Novi ministar unutarnjih poslova : Islam nepripada Njemačkoj
» Grmoja: MOST želi Ministarstvo unutarnjih poslova, treba nam za obračun s korupcijom
» HSP Ante Starčević traži ostavku ministra unutarnjih poslova Vlahe Orepića
» Ratni ministar unutarnjih poslova BiH uhićen zbog špekulacija nekretninama u Hrvatskoj i BiH
» Novi ministar unutarnjih poslova : Islam nepripada Njemačkoj
» Grmoja: MOST želi Ministarstvo unutarnjih poslova, treba nam za obračun s korupcijom
» HSP Ante Starčević traži ostavku ministra unutarnjih poslova Vlahe Orepića
» Ratni ministar unutarnjih poslova BiH uhićen zbog špekulacija nekretninama u Hrvatskoj i BiH
Page 1 of 3