Liga nacija 2020/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 36
Page 10 of 36 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 36
Re: Liga nacija 2020/21
Jepi se više i ti i taj tvoj Dinamo
Odi Pupovcu pušit kurac majmjne Jugoslavije
Isto ko i tvoj Mamić
Odi Pupovcu pušit kurac majmjne Jugoslavije
Isto ko i tvoj Mamić
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Puši kurac više i ti i taj tvoj Dinamo. Gazda vam ne smije u Hrvatsku pa se šteka četniku Vučicu i Crvenoj zvezdi a sve četnici.
Puši kurac i ti i on i taj tvoj Dinamo.
2014-04-11
JAR je bio sila za vrijeme Apartheida. Crncima daš razvijenu državu u ruke i oni je razjebu kroz par godina. Onda te neko naziva rasistom kad im kažeš da su majmuni
Mater ti jepen u šupak i tebi i njemu.RayMabus wrote:Puši kurac više i ti i taj tvoj Dinamo. Gazda vam ne smije u Hrvatsku pa se šteka četniku Vučicu i Crvenoj zvezdi a sve četnici.
Puj
2014-04-11
Bili su 7ma ekonomska sila svijeta.scorpion wrote:JAR je bio sila za vrijeme Apartheida. Crncima daš razvijenu državu u ruke i oni je razjebu kroz par godina. Onda te neko naziva rasistom kad im kažeš da su majmuni
Cudo je ljudi doli radilo iz imotskoga.
Emigranti pravi hrvati.
Onda su se dosjetili iz zatvora pustiti orangutana mandelu i lik sjebe sve odreda
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Dzabe ti je sve nema autonomije.fridrih_niche wrote:Triba Dalmacija imat svoju reprezentaciju...
Ovo je tragedija šta GNK-ovci rade s repkom...
;)
Privise ih je od zadra do dubrovnika leglo pod zelenu travu da bi vi autonomasi sada srali
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
:Jok vladat će Mamić i Crvena Zvezda.FRANK wrote:Dzabe ti je sve nema autonomije.fridrih_niche wrote:Triba Dalmacija imat svoju reprezentaciju...
Ovo je tragedija šta GNK-ovci rade s repkom...
;)
Privise ih je od zadra do dubrovnika leglo pod zelenu travu da bi vi autonomasi sada srali
Malo ih izasralo. Valjda HDZ ne odgovara politički ovaj rezultat pa sad zovu Dinamo.
Ne može.
Tucite Šveđane il letite.
2014-04-11
Sad je Kolinda u panici. Ako ne tučemo Švedsku
Panika
Panika
2014-04-11
Dalić im je super poslužio da dignu rejting partiji a šta sad ?
Popušiš li od Švedske potop na izborima.
Popušiš li od Švedske potop na izborima.
2014-04-11
Nek malo paničare. Tko im jepe mater. Em korona 50% manji promet od turizma em sad šta sad ode ?
Smijeh
Smijeh
2014-04-11
To će onaj Kustić koji po nalogu Plenkovica radi svoju udrugu koju će kradese kontrolirat.
Oćeš li ?
Da da
Oćeš li ?
Da da
2014-04-11
A ne, A klasa je drugoligaški golman, kako se ono zvao, Kelavi?!? Kojeg se guralo da mora u reprezentaciju prije Subašića, a potonjem dalo nadimak "koljeno" kad je branio s ozlijeđenim koljenom i nakon svega završio na operaciji istog (koliko je retardirano i bolesno rugati se ozljedi bilo koga,o tome ne triba puno).Dybala wrote:Reci da je "koljeno" a klasa ..u 3pm lolz
Polufinale LP, srebro na SP, prvak Francuske (sve kao ključan faktor) i najbolji golman Francuske lige. A klasa!
Guest- Guest
Cigani
Kradese i Dinamo
Mater van jepen svima
Kradese i Dinamo
Mater van jepen svima
2014-04-11
Klasa eAndreas Goldberger wrote:A ne, A klasa je drugoligaški golman, kako se ono zvao, Kelavi?!? Kojeg se guralo da mora u reprezentaciju prije Subašića, a potonjem dalo nadimak "koljeno" kad je branio s ozlijeđenim koljenom i nakon svega završio na operaciji istog (koliko je retardirano i bolesno rugati se ozljedi bilo koga,o tome ne triba puno).Dybala wrote:Reci da je "koljeno" a klasa ..u 3pm lolz
Polufinale LP, srebro na SP, prvak Francuske (sve kao ključan faktor) i najbolji golman Francuske lige. A klasa!
Ja pijan ko majka jedan me forumaš pita a šta je vraču sad a ja ne gledma u tv uopće
Pogleda Mađukić akcija golmaana mu okrenija
Kažem ja a šta je sad ?
Osramotilo ih
Ja sam vrać
Muk
2014-04-11
Muk
Gubili 4:'1
Samo me pita na forumu vraču a di si sad
Eto me
Pogleda
I puf
Vječna sramota
Gubili 4:'1
Samo me pita na forumu vraču a di si sad
Eto me
Pogleda
I puf
Vječna sramota
2014-04-11
Ja san tija medalju. Kad smo to dobili jepe mi se. Pijan već i tridesetoj minuti slavim.
A kaki si to vrač vode nas četiri jedan
Ček da protrljam oči
Pogleda
Manđukić golmana posramio
Eto ti sad
A
Nismo tako loši
Eeeeeeee
Eeeeeee
A kaki si to vrač vode nas četiri jedan
Ček da protrljam oči
Pogleda