Liga nacija 2020/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 36
Page 9 of 36 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 22 ... 36
Re: Liga nacija 2020/21
Puši kurac skupa s Livakovicem!Roland Deschain wrote:Je i Posavca. I još koju rupu iz Hajduka. Livaković doktor za sve reprezentativne golmane u zadnjih 15 godina.fridrih_niche wrote:Daj potirajte vise ovog Livakovica!
Vratite Kalu, ovo je previše..
;)
Guest- Guest
Hvala Ronaldu šta je posra Šveđane.
Još smo u igri za opstanak.
Još smo u igri za opstanak.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Koji kurac opet tom Pašaliću smeta. Protiv Portugala mu kao nije pasala pozicija, a što mu danas nije pasalo? Trava. Koji kurac zove te poluigrače.
Triba Dalmacija imat svoju reprezentaciju...
Ovo je tragedija šta GNK-ovci rade s repkom...
;)
;)
Guest- Guest
Ronalda ne znam osobno al nakon onoga s pčelom da bi mu ruke ma šta god mediji govorili
Eto čovik me skužija pa Švede posla kući.
2014-04-11
Ipak lituje u Dalmaciji.RayMabus wrote:Ronalda ne znam osobno al nakon onoga s pčelom da bi mu ruke ma šta god mediji govorili
I to se računa.
Ma svaka čast.
2014-04-11
Reka sam, napad i veza Liga A, obrana liga D, a Livaković može proći kao Liga C.fridrih_niche wrote:
Puši kurac skupa s Livakovicem!
Plafon mu je liga B, a nama treba novi Suba-liga A!
Guest- Guest
Znaš koliko mi je skočija u očima kad je reka da ga je pčela ubola a ne igra Modrić i Raktić.scorpion wrote:
101. gol. Ubija ćaća Ronaldo
Ajme
Konobar kuća časti
Znam ja ti imaš love al nema teorije
Ja častim
Čovik si
2014-04-11
Čim je onaj tupko Lovren glavni stoper, nema tu sriće...fridrih_niche wrote:Triba Dalmacija imat svoju reprezentaciju...
;)
Guest- Guest
Al realizacija mu.je bila vrhunskaAndreas Goldberger wrote:Čim je onaj tupko Lovren glavni stoper, nema tu sriće...fridrih_niche wrote:Triba Dalmacija imat svoju reprezentaciju...
;)
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Znao on zabiti, nije to prvi puta. Zna tu i tamo odigrati dobro, no on je kikser i često ima katastrofalnih izdanja.river_jude wrote:Al realizacija mu.je bila vrhunskaAndreas Goldberger wrote:Čim je onaj tupko Lovren glavni stoper, nema tu sriće...fridrih_niche wrote:Triba Dalmacija imat svoju reprezentaciju...
;)
Guest- Guest
Za reprezentaciju trebaju igrati samo igrači koji igraju ili su igrali u Dinamu ako hoćemo nešto napraviti na EP. Ovo ostalo kurčina.
Pa vidi ovo, Francuska ima mislim 65 milijuna stanovnika. Crnaca je u Francuskoj po nekoj procjeni 5-6 milijuna (nešto kao bijelaca u Južnoafričkoj republici). Sad ti meni objasni logiku da je njima više od pola nacionalnog tima iz Afrike? Jesi ikad vidio bijelca u reprezentaciji JARa?fridrih_niche wrote:Kako se zblanija hahaha...
:D
Pa debilu, te tri nacije već stoljećima dovode crnce u svoje društvo...
I sad su integrirani u njihovu društvo ka i negdašnje domicilno stanovništvo...
Šta te buni šta igraju za te reprezentacije?
;)
Odakle ti ovi podaci?scorpion wrote:
Pa vidi ovo, Francuska ima mislim 65 milijuna stanovnika. Crnaca je u Francuskoj po nekoj procjeni 5-6 milijuna (nešto kao bijelaca u Južnoafričkoj republici). Sad ti meni objasni logiku da je njima više od pola nacionalnog tima iz Afrike? Jesi ikad vidio bijelca u reprezentaciji JARa?
Pitam čisto je mislim da ih ima više...
Na kraju krajeva,gledaš valjda kvalitetu igrača, ne boju kože. Tu se krije logika.
Guest- Guest
Francuzi su (kao i većina zapadnjaka) debilan narod. Ne priznaju rasu i zabranjena je statistika po rasi, jer su oni kao svi francuzi i tu prestaje sva raspravaAndreas Goldberger wrote:Odakle ti ovi podaci?scorpion wrote:
Pa vidi ovo, Francuska ima mislim 65 milijuna stanovnika. Crnaca je u Francuskoj po nekoj procjeni 5-6 milijuna (nešto kao bijelaca u Južnoafričkoj republici). Sad ti meni objasni logiku da je njima više od pola nacionalnog tima iz Afrike? Jesi ikad vidio bijelca u reprezentaciji JARa?
Na kraju krajeva,gledaš valjda kvalitetu igrača, ne boju kože. Tu se krije logika.
Ali postoje neke službe koje se bave tim procjenama i te sam podatke našao na internetu. Crnci su uglavnom smješteni oko Pariza i Marseilla (u predgrađima). Nema ih uopće toliko koliko bi rekao da ih ima kad im vidiš reprezentaciju.
RayMabus likes this post
Da nismo imali Livija na golu u ove 2 utakmice popili bi 15 komada. Jedini koji neki kurac u ovoj reprezentaciji vrijedi. Najgori na terenu Vlašić, za kojeg se nije čulo dok nije u 90-oj minuti pogodio onu stativu kad je lopta jedva doskakutala do gola i naravno Pašalić koji je i u ovakvu nikakvu Hrvatsku zalutao. U nogomet je zalutao i Dalić koji ovakve igrače, atletičara Vlašića i poluigrača Pašalića uopće zove u reprezentaciju. Taj dvojac za moju ulicu ne može igrati, a njima uz bok je onaj Ćaleta-Careta ili kak' se već zove ...
Zeko-
2015-08-26
To je šljam.scorpion wrote:Francuzi su (kao i većina zapadnjaka) debilan narod. Ne priznaju rasu i zabranjena je statistika po rasi, jer su oni kao svi francuzi i tu prestaje sva raspravaAndreas Goldberger wrote:Odakle ti ovi podaci?scorpion wrote:
Ali postoje neke službe koje se bave tim procjenama i te sam podatke našao na internetu. Crnci su uglavnom smješteni oko Pariza i Marseilla (u predgrađima). Nema ih uopće toliko koliko bi rekao da ih ima kad im vidiš reprezentaciju.
2014-04-11
Aj lipo puši kurac i ti i tvoj Dinamo koji stvara malu Jugu priko nogometa.Zeko wrote:Da nismo imali Livija na golu u ove 2 utakmice popili bi 15 komada. Jedini koji neki kurac u ovoj reprezentaciji vrijedi. Najgori na terenu Vlašić, za kojeg se nije čulo dok nije u 90-oj minuti pogodio onu stativu kad je lopta jedva doskakutala do gola i naravno Pašalić koji je i u ovakvu nikakvu Hrvatsku zalutao. U nogomet je zalutao i Dalić koji ovakve igrače, atletičara Vlašića i poluigrača Pašalića uopće zove u reprezentaciju. Taj dvojac za moju ulicu ne može igrati, a njima uz bok je onaj Ćaleta-Careta ili kak' se već zove ...
Mrš.
2014-04-11
scorpion wrote:Pa vidi ovo, Francuska ima mislim 65 milijuna stanovnika. Crnaca je u Francuskoj po nekoj procjeni 5-6 milijuna (nešto kao bijelaca u Južnoafričkoj republici). Sad ti meni objasni logiku da je njima više od pola nacionalnog tima iz Afrike? Jesi ikad vidio bijelca u reprezentaciji JARa?fridrih_niche wrote:Kako se zblanija hahaha...
:D
Pa debilu, te tri nacije već stoljećima dovode crnce u svoje društvo...
I sad su integrirani u njihovu društvo ka i negdašnje domicilno stanovništvo...
Šta te buni šta igraju za te reprezentacije?
;)
Da nisi 20godisnji junfer zna bi da su potomci nacista igrali za jar
Guest- Guest
Page 9 of 36 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 22 ... 36
Similar topics
» Liga Nacija
» Nacija na odlasku
» SAD nacija na opijatima
» HRVATI IZ BIH DVOMILIJUNSKA SU NACIJA
» Nacija pred kolapsom
» Nacija na odlasku
» SAD nacija na opijatima