Prosvjed u Subotu 05.09.
Page 2 of 14
Page 2 of 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Re: Prosvjed u Subotu 05.09.
Javi se za volonterski rad u COVID bolnici. Bez maske naravno.jasambrend wrote:Stožer je odavno pr'nija u čabar... nek' netko Eri javi... :)
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Na kamenjarce se te pizdarije toliko ne primaju... omekša si u deželi, Ero... :)
darth_vader-
2014-04-17
Kamenjarcima nedostaje malo više mudrosti. Tak je bilo i tak bu vekomaj ...jasambrend wrote:Na kamenjarce se te pizdarije toliko ne primaju... omekša si u deželi, Ero... :)
mi i jesmo i švedskom modelu samo vam jutarnji još nije objasnio...dijagram wrote:A to, protiv maski i stozera.kic wrote:
jesi strog
https://www.logicno.com/politika/festival-slobode-zagreb-dodite-u-sto-vecem-broju-05-09-2020.html
Ocemo svedski model.
Doci ce mutavi i slicni:)
Ja delam pa nemam vremena za aktivizam bilo koje vrste.
Objasni nam već jednom kako izgleda taj švedski model.mutava baštarda wrote:mi i jesmo i švedskom modelu samo vam jutarnji još nije objasnio...dijagram wrote:A to, protiv maski i stozera.kic wrote:
jesi strog
https://www.logicno.com/politika/festival-slobode-zagreb-dodite-u-sto-vecem-broju-05-09-2020.html
Ocemo svedski model.
evo ovako samo što tamo može biti max 50 ljudi okupljenoEroo wrote:Objasni nam već jednom kako izgleda taj švedski model.mutava baštarda wrote:mi i jesmo i švedskom modelu samo vam jutarnji još nije objasnio...dijagram wrote:A to, protiv maski i stozera.kic wrote:
jesi strog
Ocemo svedski model.
kod nas odlično, zato i jesmo najrazvijenija zemlja EU
mutava baštarda wrote:evo ovako samo što tamo može biti max 50 ljudi okupljenoEroo wrote:Objasni nam već jednom kako izgleda taj švedski model.mutava baštarda wrote:mi i jesmo i švedskom modelu samo vam jutarnji još nije objasnio...dijagram wrote:A to, protiv maski i stozera.kic wrote:
jesi strog
Ocemo svedski model.
Nisi mi ništa objasnio...tč. 1, 2, 3...maksimum 4. Mislim da ih i nema više.
@mutavi, samo ću ti nešto reći, ako do kraja listopada ne dođete s koronom na nulu,
krajem prosicca ćete mrtve skupljati po ulicama i ispred bolnica.
O tome mogu svašta reći oni koji ne snose nikakvu odgovornost, a stožer to mOra spriječiti.
Odlično znam što znači imati odgovornost za živote ljudi, jer mi je takav posao.
O tome mogu svašta reći oni koji ne snose nikakvu odgovornost, a stožer to mOra spriječiti.
Odlično znam što znači imati odgovornost za živote ljudi, jer mi je takav posao.
šta 1,2,3 ... to brojiš mrtve kod capaka... stožer pustio bake i djedove niz kanalizaciju zbog sezone...Eroo wrote:mutava baštarda wrote:evo ovako samo što tamo može biti max 50 ljudi okupljenoEroo wrote:Objasni nam već jednom kako izgleda taj švedski model.mutava baštarda wrote:mi i jesmo i švedskom modelu samo vam jutarnji još nije objasnio...dijagram wrote:
A to, protiv maski i stozera.
Ocemo svedski model.
Nisi mi ništa objasnio...tč. 1, 2, 3...maksimum 4. Mislim da ih i nema više.
strategija kao strikan i netjak kada su igrali na balote...
za vino pusti za janje ne puštaj
za vino pusti za janje ne puštaj
kinezi jebu i ne vade
party u wuhanu , korona pobjedjena :D
a vi imajte drugi val i zakljucavanje hehehehehehehehehehehe
gotovi ste
party u wuhanu , korona pobjedjena :D
a vi imajte drugi val i zakljucavanje hehehehehehehehehehehe
gotovi ste
Hrvatska je slično učinila kod prvog vala, a onda je došao turizam, kad se namjerno
otvorila svima, pa i onima kod kojih je korona galopirala. I danas ima cca 300,000 turista.
Tako rekoše. Prije najezde gripe mora doći s koronom na nulu. To je imperativ.
Kako? ja to ne znam, ali je dobar znak da su povećali testiranje za više od 4x.
Iz toga isčitavam CILJ.
od korone. Nedavno su to napravili i sa Pekingom.
Hrvatska je slično učinila kod prvog vala, a onda je došao turizam, kad se namjerno
otvorila svima, pa i onima kod kojih je korona galopirala. I danas ima cca 300,000 turista.
Iz toga isčitavam CILJ.
E da pogriješio sam, daleko smo mi od švedskog, bjeloruski je bio... Znači imperativ nije spašavanje baka i djedova...Eroo wrote:Kinezi su u Wuhanu primjenili model "čekića" i nisu prestali dok ga nisu očistili
Iz toga isčitavam CILJ.
sto bi ti spasavao 90 godisnjake koji ne znaju vise ni sto su jeli prije 10 minuta..a moras imati zrubu da te cuju..i jedno sto puta ponovitimutava baštarda wrote:E da pogriješio sam, daleko smo mi od švedskog, bjeloruski je bio... Znači imperativ nije spašavanje baka i djedova...Eroo wrote:Kinezi su u Wuhanu primjenili model "čekića" i nisu prestali dok ga nisu očistili
Iz toga isčitavam CILJ.
D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sano iz st-a ih toliko dolazi.;-)kic wrote:
ocekujem fijasko, nece bit ni 500 ljudi
a toliko se laje u zadnje vrijeme na faceu..
nakon fijaska ce vlast imati novi legitimitet..
Osim samog prosvjeda, festival uključuje i obilazak domova za starije i nemoćne u prijepodnevnim satima. - Obilazak je organiziran turističkim autobusom s glazbenom pratnjom. Štićenike ćemo zamoliti da otvore prozore i balkone kako bismo im prenijeli poruku da nisu zaboravljeni i kako bismo ih razvedrili glazbom i porukama ohrabrenja - poručili su iz inicijative.Maggie19 wrote:Sano iz st-a ih toliko dolazi.;-)kic wrote:
Pročitajte više na: https://m.vecernji.hr/vijesti/tko-su-ljudi-koji-stoje-iza-festivala-slobode-antikorona-okupljanja-u-zagrebu-1429042 - m.vecernji.hr
Stožer priprema kontra napad :))
sareno drustvo jos prstohvat ravnozemljastva i bezrezervne podrske trumpu i rusima nedostajena Trgu će javno govoriti Anita Šupe i Suzana Peša Vučković u ime inicijative „Prava i slobode". Šupe ima vlastitu web-stranicu na kojoj stoji kako je diplomirala prehranu i nutricionizam na Göteborškom sveučilištu, no nije "osjećala obavezu slijediti službeno prihvaćene stavove i prehrambene smjernice". Stoga je pokrenula blog "Istine i laži o hrani", a izdala je i istoimenu knjigu.
Peša Vučković je pak aktivistica koja se protivi cijepljenju te autorica na portalu "Roditelj odlučuje". Među govornicima su još i aktivist Ivan Pokupec, inače vjeroučitelj koji je bio član Živog zida pa Slobodne Hrvatske. Također, tu je i instruktor joge te kolumnist portala Logično Velimir Ponoš. Također, festival su podržale i poznate ličnosti među kojima je Tony Cetinski koji će na Trgu biti zadužen za glazbeni program kao DJ.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Onaj tko je to izračunao i koji je uveo lock down za cijeli svijet dobio je otkaz. Sigurno neće umrijeti više ljudi nego 2017 kada nitko nije primijetio da je u drugom misecu umrlo 2000 ljudi više i kada su bili zauzeti svi respiratori... Koliko je nakon sezone umrlo ljudi u jesu li zauzeti respiratori bili ikako? Umire nekoliko bolesnih i stari ljudi na dan, doduše malo više nego u Švedskoj, ali pomalo, doći će imunitet krda, stožer je marljivo radio ovo ljeto na njemu sa svojim stadom.Eroo wrote:@mutavi, samo ću ti nešto reći, ako do kraja listopada ne dođete s koronom na nulu,
kic wrote:
Ja očekujem da zapale pedersku tj. LTBGQ zastavu.
Ako ih tada murja ne uhiti, onda to znači da živimo u slobodnoj zemlji.
U suprotnom ... kakve maske i pičke materine ... pješčanik i arte turijen.
Guest- Guest
Jesi se cijepio protiv svinjske gripe?debotoijusto wrote:sareno drustvo jos prstohvat ravnozemljastva i bezrezervne podrske trumpu i rusima nedostajena Trgu će javno govoriti Anita Šupe i Suzana Peša Vučković u ime inicijative „Prava i slobode". Šupe ima vlastitu web-stranicu na kojoj stoji kako je diplomirala prehranu i nutricionizam na Göteborškom sveučilištu, no nije "osjećala obavezu slijediti službeno prihvaćene stavove i prehrambene smjernice". Stoga je pokrenula blog "Istine i laži o hrani", a izdala je i istoimenu knjigu.
Peša Vučković je pak aktivistica koja se protivi cijepljenju te autorica na portalu "Roditelj odlučuje". Među govornicima su još i aktivist Ivan Pokupec, inače vjeroučitelj koji je bio član Živog zida pa Slobodne Hrvatske. Također, tu je i instruktor joge te kolumnist portala Logično Velimir Ponoš. Također, festival su podržale i poznate ličnosti među kojima je Tony Cetinski koji će na Trgu biti zadužen za glazbeni program kao DJ.
zadnji put sam bio kod doktora 93 ako stomatologa ne racunammutava baštarda wrote:Jesi se cijepio protiv svinjske gripe?debotoijusto wrote:sareno drustvo jos prstohvat ravnozemljastva i bezrezervne podrske trumpu i rusima nedostajena Trgu će javno govoriti Anita Šupe i Suzana Peša Vučković u ime inicijative „Prava i slobode". Šupe ima vlastitu web-stranicu na kojoj stoji kako je diplomirala prehranu i nutricionizam na Göteborškom sveučilištu, no nije "osjećala obavezu slijediti službeno prihvaćene stavove i prehrambene smjernice". Stoga je pokrenula blog "Istine i laži o hrani", a izdala je i istoimenu knjigu.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 2 of 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Similar topics
» Prosvjed kao za prava zena a u prvi plan izbio prosvjed protiv ZDS,nacije,drzave,ginekologa,privatnih poduzetnika..
» Prosvjed protiv IK okrenuo se u prosvjed protiv Plenkovića
» Završava prosvjed u Savskoj 66: Šator će uskoro ukloniti? Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/news/zavrsava-prosvjed-u-savskoj-66-sator-ce-uskoro-ukloniti-471310# - 24sata.hr
» Protuimigrantski prosvjed
» Prosvjed u Petrinji
» Prosvjed protiv IK okrenuo se u prosvjed protiv Plenkovića
» Završava prosvjed u Savskoj 66: Šator će uskoro ukloniti? Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/news/zavrsava-prosvjed-u-savskoj-66-sator-ce-uskoro-ukloniti-471310# - 24sata.hr
» Protuimigrantski prosvjed
» Prosvjed u Petrinji
Page 2 of 14