Kurtz se otvoreno izjasnio da je protiv Merkelove politike
Page 1 of 1
Kurtz se otvoreno izjasnio da je protiv Merkelove politike
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/kurz-europa-je-prije-pet-godina-napravila-fatalnu-pogresku-ja-sam-od-pocetka-bio-protiv-15016728
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kurtz se otvoreno izjasnio da je protiv Merkelove politike
...dakle jasno ko dan..tko je za merkel i njenu politiku taj je protiv kurtza i austrije...sad je jasnije zasto su plenki i hrvatska na ledu austrije
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hvala Kurtzu da je Kurtz odlučio nakon 5 godina progovoriti...ne sjećam se da je vehementno protestirao, da barem jest.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Hvala Kurtzu da je Kurtz odlučio nakon 5 godina progovoriti...ne sjećam se da je vehementno protestirao, da barem jest.
je kurac...
sad mi opet neki austrijanci gosti pa pomalo ispitujemo političke opcije
onda sretno zaključimo da smo desno i ja i oni
velim, pa Kurtz je ok
vele oni jest kurac...priča desno a radii lijevo
rekoh : isto kao i kod nas
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Točno , Kurc priča desno a radi lijevo. To su odlično rekli. Priča desno a radi lijevo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Točno , Kurc priča desno a radi lijevo. To su odlično rekli. Priča desno a radi lijevo.
Mladi su ljudi...i fora je da čovjek taj austrijanac je kovač, izrađuje potkove za neke njihove ergele.
posve kul
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kad schwabo (u prevodu njemac) ::))kaze da je to tako u Hrvatskoj i ne razmishljaju da li ce od toga imati shtetu ili korist jer sve shto schwaptsche kaze to je odmah neporeciva istina i treba slijediti chemu teze jer eto i mi cemo kao njihovi "prijatelji" zivjeti dobro u trecem rajhu..No da ne budem pristran i neobjektivan polovina evropljana je takva ..Stoje iza schwapskih ledja iz interesa pa su u stanju chistiti i govna njihova kao onomad austrougarskim konjima..i onda se ljute da shto ih netko zove konjusharima..shto opet po meni i nije neka uvreda jer su konji plemenite zivotinje a schwabe su smece od naroda..Vidio ..bio...zivio sa njima i hvala bogu da sam se nekako oteo od toga schwapskog mentaliteta jer bi vjerojatno i ja morao pristati na njihove uvjete kao shto su hrvati pristali..Bog te jebo na samu tu pomisao Ledi mi se krv u zilama::)) pPrije ce ipak biti da bi nekoga tamo ukoko i tako unishtio sebi zivot a i drugima..zato je bolje ipak ne imati posla sa govnima a kada neshto molish ili trazish pomoc onda to trazi od najjacheg,,tako to ide u zivotu..Zato uzivam kad moj predcednik Tramp jebe nijemce kao mlade majmune,,Ima moj stvarni glas ::))
To je bečki konjušar.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Točno , Kurc priča desno a radi lijevo. To su odlično rekli. Priča desno a radi lijevo.
Mladi su ljudi...i fora je da čovjek taj austrijanac je kovač, izrađuje potkove za neke njihove ergele.
posve kul
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Kurtz zestoko protiv desnicara koji zele razbiti EU
» Europarlamentarci HDZ-a su otvoreno protiv Karamarka
» Britanija otvoreno protiv Hrvatske u BiH
» Nizozemska otvoreno protiv Hrvatske u BiH
» Papa i Katolička Crkva otvoreno protiv Evrope i bijelaca
» Europarlamentarci HDZ-a su otvoreno protiv Karamarka
» Britanija otvoreno protiv Hrvatske u BiH
» Nizozemska otvoreno protiv Hrvatske u BiH